Ναι τρεμουμε τον καβαλάρη του ταιλερΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Αύγ 2023, 16:38 Νουδουλικα, ναζίδια, η λάηφο και το ΚΚΕ...όλοι στον αγώνα ...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Philip Mortimer
Οχι φυσικά, αλλά πρώτον δεν είναι ο γιος του Κοσκωτά, δεύτερον δε νομίζω ότι έχει σημασία το τί ακριβώς έγινε με τους γονείς του και έπεσαν έξω όταν ήταν έφηβοςLord Brum έγραψε: 30 Αύγ 2023, 16:39Αν έρθει ο γιο του κοσκωτα και πει ότι τον πατέρα του τον κατέστρεψε το παραδικαστικο θα τον πιστέψεις?Philip Mortimer έγραψε: 30 Αύγ 2023, 16:37Το ότι μεγάλωσε στην Εκάλη δε σημαίνει ότι δεν μπορεί όντως η οικογένεια του να έπεσε έξω και να αντιμετωπισε μια δυσκολη περίοδο. Επίσης εμένα προσωπικά μου φαίνεται πολύ επιτυχημένη η προσωπική του πορεία, και ανεξάρτητα εάν προερχόταν από ένα ευκατάστατο περιβάλλον. Όσο για την επιτυχία του, στις ΗΠΑ εάν είσαι ευφυής, εργατικός και επικοινωνιακός μπορείς να επιτύχεις πολλά από νεαρή ηλικία και ξέρω παραδείγματα ανθρώπων που όντως το έκαναν.Lord Brum έγραψε: 30 Αύγ 2023, 16:29
1) μεγαλωμένος στην Εκάλη κλαίγεται για τα δύσκολα χρονιανπου τον έστειλαν στην Αμερική
2) με πατέρα καταδικασμένο απατεώνα μιλά για παραδικαστικο που κυνήγησε την οικογένεια του
3) αυτοδημιουργητος εφοπλιστής που πήρε δάνειο με προσωπ7κξ εγγύηση. Σαν τον κοσκωτα που αγόρασε με δανεικά από την τράπεζα Κρήτης την τράπεζα Κρήτης
4) είναι κατά του καπιταλισμουβ9βτας εφοπλιστής
5) είναι ζαιος τι άλλη χρεία αποδείξεων έχεις για το ότι είναι απατεωνας
Εγώ ήμουν εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου (εκτός κάποιων σωστών κοινωνικών αλλαγών), αλλά υπέρ του Κώστα Σημίτη παρότι ανήκαν στο ίδιο κόμμα. Εάν ο κασσελακης μπορεί να αναμορφώσει τον ΣΥΡΙΖΑ προς ένα κόμμα πιο σοβαρό, φιλοαμερικανικο και κεντροαριστερό κοντά στους δημοκρατικούς των ΗΠΑ το θεωρώ πολύ θετικό για την ελληνική πολιτική σκηνή.
Γιος απατεώνα που κατηγορεί αόριστα κάποιο παραδικαστικο θα αγωνιστει για διαφανεια
- Philip Mortimer
Εσύ ξέρεις τον πατέρα του;Lord Brum έγραψε: 30 Αύγ 2023, 16:44 Γιος απατεώνα που κατηγορεί αόριστα κάποιο παραδικαστικο θα αγωνιστει για διαφανεια
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
.
Αν μπορέσει να γίνει νέος Μακρόν (δηλαδή κεντροδεξιός), ίσως να μπορέσει να ανατρέψει τον Μητσοτάκη μετά από τέσσερα χρόνια.
https://www.in.gr/2023/08/29/apopsi/o-s ... na-makron/
.
Αν μπορέσει να γίνει νέος Μακρόν (δηλαδή κεντροδεξιός), ίσως να μπορέσει να ανατρέψει τον Μητσοτάκη μετά από τέσσερα χρόνια.
https://www.in.gr/2023/08/29/apopsi/o-s ... na-makron/
.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ναι και;;;Lord Brum έγραψε: 30 Αύγ 2023, 16:291) μεγαλωμένος στην Εκάλη κλαίγεται για τα δύσκολα χρονιανπου τον έστειλαν στην Αμερική
2) με πατέρα καταδικασμένο απατεώνα μιλά για παραδικαστικο που κυνήγησε την οικογένεια του
3) αυτοδημιουργητος εφοπλιστής που πήρε δάνειο με προσωπ7κξ εγγύηση. Σαν τον κοσκωτα που αγόρασε με δανεικά από την τράπεζα Κρήτης την τράπεζα Κρήτης
4) είναι κατά του καπιταλισμουβ9βτας εφοπλιστής
5) είναι ζαιος τι άλλη χρεία αποδείξεων έχεις για το ότι είναι απατεωνας
Όλα τα προσόντα έχει
- Τοξοβόλος_UK
Άρα αθωώθηκε ο πατέρας του Κασσελάκη! Τώρα το λέει ο Ευαγγελάτος
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ο Κασσελακης παρουσιάστηκε την τελευταία στιγμή γιατί φάνηκε ότι η Αχτσιόγλου ήταν μάλλον πολύ λίγη για να γίνει μελλοντικά πρωθυπουργός. Αυτό ίσως έδειξαν μυστικά γκάλοπ.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το
πη3%ουλίνι
πήρε θέση για κάσε;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Υδράργυρος
Εχεις ορεξη για νεο βαρουφακη;
Καταδικαστικες αποφασεις για απατη έχει. Δικαιουμαι νομίζω να τον πω απατεωναPhilip Mortimer έγραψε: 30 Αύγ 2023, 16:46Εσύ ξέρεις τον πατέρα του;Lord Brum έγραψε: 30 Αύγ 2023, 16:44 Γιος απατεώνα που κατηγορεί αόριστα κάποιο παραδικαστικο θα αγωνιστει για διαφανεια
Καμία σχέση.Υδράργυρος έγραψε: 30 Αύγ 2023, 17:14Εχεις ορεξη για νεο βαρουφακη;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Τοξοβόλος_UK
Αθωώθηκε ο πατέρας του το 2015 είπε ο Λαμπρόπουλος στον Ευαγγελάτο νωρίτερα.Lord Brum έγραψε: 30 Αύγ 2023, 17:17
Καταδικαστικες αποφασεις για απατη έχει. Δικαιουμαι νομίζω να τον πω απατεωνα
Δυσπιστω επειδή αν ισχύει θαβειχε βγει ο ίδιος να το κάνει σημαία. Καλό θα είναι να μάθουμε όλη την υποθεση
- Τοξοβόλος_UK
Να αφήσουμε τον Ευαγγελάτο να κάνει 10 μέρες ρεπορτάζ σιγά σιγά. Να βγουν όλα στο φως. Μέχρι τότε θα έχουν αναδείξει τον Κασσελάκη αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑLord Brum έγραψε: 30 Αύγ 2023, 17:22 Δυσπιστω επειδή αν ισχύει θαβειχε βγει ο ίδιος να το κάνει σημαία. Καλό θα είναι να μάθουμε όλη την υποθεση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση