Νομίζω ότι αυτό είναι όλο το θέμαΓαληνός έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:13 αμα χάσει με μικρή διαφορά, θα κάνει άλλο κόμμα.
Αν κερδίσει, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι άλλο κόμμα.
Αμα χάσει με μεγάλη διαφορά, θα γυρίσει Αμερική.
Υπάρχει όμως και η πιθανότητα, κάπου να τον βολέψει ο Μητσοτάκης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πανέτοιμος για αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μη σου πω και για πρωθυπουργός...Nandros έγραψε: 30 Αύγ 2023, 13:45ST48410 έγραψε: 29 Αύγ 2023, 23:12 Ο δημοσιογράφος στο ΚΟΝΤΡΑ πάντως έκανε σοβαρές ερωτήσεις στο λίγο που είδα. Δεν του έφτιαξε αγιογραφία.
Προς το παρόν ο Κασσελάκης μοιάζει απροετοίμαστος να απαντήσει ερωτήσεις επί παντός επιστητού, αποφεύγοντας παγίδες. Δεν νομίζω ότι κέρδισε πολλά από αυτή τη συνέντευξη.
Ο Κασσελάκης δε γνωρίζει πώς θα υλοποιηθούν οι προτάσεις που καταθέτει!
Το πισωστηριζόμενο φυντάνι δεν γνωρίζει πώς θα εφαρμόσει αυτά που υπόσχεται!![]()
.
Ούτε για τις δικές του προτάσεις δεν έχει προετοιμαστεί να απαντήσει, μόνο αφηγήσεις για τον προσωπικό του βίο ξέρει να λέει και να πετάει τσιτάτα για να χαϊδεύει αυτιά.
Μακάρι να την φάει την Αχτσιόγλου στη στροφή. Να ξαναπέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στα όρια του μπαίνει/δεν μπαίνει...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Τοξοβόλος_UK
Θα κερδίσει. Δε νομίζω οτι τίθεται ζήτημα. Φαίνεται οτι έχει κάνει τρομερό γκελ και πλέον δεν έχει γυρισμό. Στις πρώτες αυτός και Αχτσιόγλου θα βγουν και στις 2ες νομίζω θα την κατατροπώσειΓαληνός έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:13 αμα χάσει με μικρή διαφορά, θα κάνει άλλο κόμμα.
- Τοξοβόλος_UK
Εγώ σου λέω αν την φάει την Αχτσιόγλου τότε πάει για νίκη ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες.Isildur έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:15
Μακάρι να την φάει την Αχτσιόγλου στη στροφή. Να ξαναπέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στα όρια του μπαίνει/δεν μπαίνει...
4 χρόνια με την ασφάλεια του εξωκοινοβουλευτικού αρχηγού θα βγάζει υπερπαγωγές βίντεο και σούπερ επικοινωνιακά που θα κάνουν τους Έλληνες να τσιμπήσουν. Ήδη η μισή Ελλάδα χύνει μαζί του.
Ναι αυτόν περίμενε ο σύριζα για να διαβρωθείaxilmar έγραψε: 30 Αύγ 2023, 13:48 Βαλτος ειναι εξ Αμερικης/νεας ταξης πραγματων.
35χρονος αυτοδημιουργητος γκει εφοπλιστης; σε αριστερο κομμα; να το διαβρωσει ηρθε.
Καποιοι εκει στην Αμερικη ακομα φοβουνται την αριστερη ελληνικη φλογα...
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Πολύ αισιόδοξος είσαι, αν πιστεύεις ότι η μισή Ελλάδα χύνει.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:20Εγώ σου λέω αν την φάει την Αχτσιόγλου τότε πάει για νίκη ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες.Isildur έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:15
4 χρόνια με την ασφάλεια του εξωκοινοβουλευτικού αρχηγού θα βγάζει υπερπαγωγές βίντεο και σούπερ επικοινωνιακά που θα κάνουν τους Έλληνες να τσιμπήσουν. Ήδη η μισή Ελλάδα χύνει μαζί του.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Θα είχε ενδιαφέρον ένα τρενάκι με μπροστά την Εφη στη μέση τον Στέφανο και τελευταίο τον Τάιλερ
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Δεν νομίζω πως θα είναι πολυ ανοικτή η διαδικασία των εκλογών. Ψηφίζουν μόνο μέλη και οι καρεκλοκένταυροι του κόμματος δεν θα ήθελαν πολυ ανοικτή την διαδικασία.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:17
Θα κερδίσει. Δε νομίζω οτι τίθεται ζήτημα. Φαίνεται οτι έχει κάνει τρομερό γκελ και πλέον δεν έχει γυρισμό. Στις πρώτες αυτός και Αχτσιόγλου θα βγουν και στις 2ες νομίζω θα την κατατροπώσει
Εκτός εάν έχουμε κανένα απρόοπτο αλα Μητσοτάκη, που έπεσε το συστημα στις πρωτες εκλογές και με μεγάλη δυσκολία και σπρώξιμο κέρδισε 1.5 μήνα μετα σε επαναληπτικές εκλογές στον Β γυρο.
Λέτε να επαναληφθεί η ίδια ιστορία...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ακούω τον Βουλαρίνο κάθε μεσημέρι. Είχε βαλτώσει τώρα τελευταία αφού δεν έχει πια συριζα και το μόνο που του έμεινε ήταν οι απειλές του Κικίλια.Isildur έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:15Πανέτοιμος για αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μη σου πω και για πρωθυπουργός...Nandros έγραψε: 30 Αύγ 2023, 13:45https://www. youtube.com/watch?v=tA3_3lOyPLoST48410 έγραψε: 29 Αύγ 2023, 23:12 Ο δημοσιογράφος στο ΚΟΝΤΡΑ πάντως έκανε σοβαρές ερωτήσεις στο λίγο που είδα. Δεν του έφτιαξε αγιογραφία.
Προς το παρόν ο Κασσελάκης μοιάζει απροετοίμαστος να απαντήσει ερωτήσεις επί παντός επιστητού, αποφεύγοντας παγίδες. Δεν νομίζω ότι κέρδισε πολλά από αυτή τη συνέντευξη.
Ο Κασσελάκης δε γνωρίζει πώς θα υλοποιηθούν οι προτάσεις που καταθέτει!
Το πισωστηριζόμενο φυντάνι δεν γνωρίζει πώς θα εφαρμόσει αυτά που υπόσχεται!![]()
.
Ούτε για τις δικές του προτάσεις δεν έχει προετοιμαστεί να απαντήσει, μόνο αφηγήσεις για τον προσωπικό του βίο ξέρει να λέει και να πετάει τσιτάτα για να χαϊδεύει αυτιά.
Τώρα έχει ψωμί για πολλούς μήνες.
Σοβαρά τώρα, η χώρα έχει ανάγκη από σοβαρή αντιπολίτευση, αλλά πού να την βρει;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Τοξοβόλος_UK
170k μέλη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον. Οι μισοί από αυτούς να πάνε θα βγει ο Κασσελάκης. Έχει κάνει γκελ σε όλα τα δημογραφικά. Αλλά και πάλι πολλοί θα πάνε να δώσουν το 2ευρω επι τόπου μόνο και μόνο να τον ψηφίσουν. Θα φέρει πολύ κόσμο ο Κασσελάκης στις εκλογές. Φαίνεται αυτό. Έχουν πορωθεί πολλοί μαζί του. Ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.Γαληνός έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:26Δεν νομίζω πως θα είναι πολυ ανοικτή η διαδικασία των εκλογών. Ψηφίζουν μόνο μέλη και οι καρεκλοκένταυροι του κόμματος δεν θα ήθελαν πολυ ανοικτή την διαδικασία.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:17
Θα κερδίσει. Δε νομίζω οτι τίθεται ζήτημα. Φαίνεται οτι έχει κάνει τρομερό γκελ και πλέον δεν έχει γυρισμό. Στις πρώτες αυτός και Αχτσιόγλου θα βγουν και στις 2ες νομίζω θα την κατατροπώσει
Εκτός εάν έχουμε κανένα απρόοπτο αλα Μητσοτάκη, που έπεσε το συστημα στις πρωτες εκλογές και με μεγάλη δυσκολία και σπρώξιμο κέρδισε 1.5 μήνα μετα σε επαναληπτικές εκλογές στον Β γυρο.
Λέτε να επαναληφθεί η ίδια ιστορία...
η αριστερά σε όλα αυτα που λέει ο Στέφανος που ακριβώς σχετίζεται; Μια γκέι ΝΔ είναι. Το θέμα είναι οπαδικό αν κατάλαβα καλά,Τοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:20Εγώ σου λέω αν την φάει την Αχτσιόγλου τότε πάει για νίκη ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες.Isildur έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:15
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν είναι γκέυ η μισή Ελλάδα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:20Εγώ σου λέω αν την φάει την Αχτσιόγλου τότε πάει για νίκη ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες.Isildur έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:15
Οι ονειρώξεις σου δεν είναι πραγματικότητα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Μη δει αμερικανοφερτο που στη από goldman sachs σπεύδει ο Κυριάκος να τον βολεψειΓαληνός έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:13 αμα χάσει με μικρή διαφορά, θα κάνει άλλο κόμμα.
Για να φτάσει να βγει πρωθυπουργός, χρειάζεται πολύς δρόμος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Αύγ 2023, 12:39Κι εγώ αμφιβάλλω. Εδώ ούτε γυναίκα δεν έχει βγει ακόμα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Αύγ 2023, 10:24 Χωρίς πλάκα πιστεύετε ότι η χώρα μπορεί να ψηφίσει πρωθυ κάποιον ανοιχτά πουστη στο άμεσο μελλον; Μας είχα για πιο συντηρητικο λαο![]()
Για να ηγηθεί μιας κρίσιμης μάζας αντίδρασης και αντίστασης από όλους αυτούς που θέλουν να την πέσουν ή απλά να την σπάσουν στο 41τακατο, μια χαρά φαίνεται.
Βασικά όλοι για μηχανοδηγοι είναι και θα ψάχνουν κάποιον να τους πηδήξειΣέλευκας έγραψε: 30 Αύγ 2023, 15:25 Θα είχε ενδιαφέρον ένα τρενάκι με μπροστά την Εφη στη μέση τον Στέφανο και τελευταίο τον Τάιλερ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση