καλόsharp έγραψε: 30 Αύγ 2023, 12:53Unique έγραψε: 30 Αύγ 2023, 12:45 Ρε παντογνώστες, πώς μπορεί να πάρει κάποιος δάνειο με "προσωπική εγγύηση" ?
Εγω όσες φορές ζήτησα χρήματα δανεικά απο τράπεζα έπρεπε να τραβάω και τρίτους ως εγγυητές..Μπορούσες στην Αρχαιότητα και αν δεν το πλήρωνες γινόσουν σκλάβος. Είπε διάφορες παπάτζες ο τύπος...
βλέπε τι έκανε ο ψυχάρης που όταν τον ρώτησε ο φάμελος στην εξεταστική με τι εγγύηση πήρε δάνειο εκείνος είπε με αέραUnique έγραψε: 30 Αύγ 2023, 12:45 Ρε παντογνώστες, πώς μπορεί να πάρει κάποιος δάνειο με "προσωπική εγγύηση" ?
Εγω όσες φορές ζήτησα χρήματα δανεικά απο τράπεζα έπρεπε να τραβάω και τρίτους ως εγγυητές..
ST48410 έγραψε: 29 Αύγ 2023, 23:12 Ο δημοσιογράφος στο ΚΟΝΤΡΑ πάντως έκανε σοβαρές ερωτήσεις στο λίγο που είδα. Δεν του έφτιαξε αγιογραφία.
Προς το παρόν ο Κασσελάκης μοιάζει απροετοίμαστος να απαντήσει ερωτήσεις επί παντός επιστητού, αποφεύγοντας παγίδες. Δεν νομίζω ότι κέρδισε πολλά από αυτή τη συνέντευξη.
Ο γνωστός Χατζηφωτίου έγινε πλοιοκτήτης, 2 καραβιών παρακαλώ, με πίστωση 100%.Unique έγραψε: 30 Αύγ 2023, 12:45 Ρε παντογνώστες, πώς μπορεί να πάρει κάποιος δάνειο με "προσωπική εγγύηση" ?
Εγω όσες φορές ζήτησα χρήματα δανεικά απο τράπεζα έπρεπε να τραβάω και τρίτους ως εγγυητές..
Ποια Αμερική;axilmar έγραψε: 30 Αύγ 2023, 13:48 Βαλτος ειναι εξ Αμερικης/νεας ταξης πραγματων.
35χρονος αυτοδημιουργητος γκει εφοπλιστης; σε αριστερο κομμα; να το διαβρωσει ηρθε.
Καποιοι εκει στην Αμερικη ακομα φοβουνται την αριστερη ελληνικη φλογα...
Δεν απευθύνεται σε ζαίους, αυτοί είναι 3%.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Αύγ 2023, 14:02 Πυρ ομαδόν από τον ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Κασσελάκη.
https://www.protothema.gr/politics/arti ... o-polakis/
Άρχισαν τα πανηγύρια. Θα του φάνε τις σάρκες στη περίπτωση που εκλεγεί.
Καλα, δεν λεω, αστεια πραγματα, δεν υπαρχει αριστερη ελληνικη φλογα, αλλα προφανως εχουνε στειλει καποιον, εμμεσως ή αμεσως, γιατι εχουνε συμφεροντα στην χωρα. Βαλτος 100%.Nandros έγραψε: 30 Αύγ 2023, 13:52Ποια Αμερική;axilmar έγραψε: 30 Αύγ 2023, 13:48 Βαλτος ειναι εξ Αμερικης/νεας ταξης πραγματων.
35χρονος αυτοδημιουργητος γκει εφοπλιστης; σε αριστερο κομμα; να το διαβρωσει ηρθε.
Καποιοι εκει στην Αμερικη ακομα φοβουνται την αριστερη ελληνικη φλογα...
Εγώ δεν κοιμάμαι από τον τρόμο!![]()