!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επικίνδυνα και τα χάρτινα καλαμακια
Re: Επικίνδυνα και τα χάρτινα καλαμακια
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εχχμμ..Γκουχ..γκουχ..Με θέτε κι εμένα στην παρέα σας καλέ;Isildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 19:59Αν λες αυτά που επίσης τα δαγκώναμε και τα κάναμε σφυρίχτρες, τότε όχι. Δεν είσαι μόνο εσύ γουίρντο...Naranjita έγραψε: 29 Αύγ 2023, 19:29 έχω να προτείνω τις κορφές των καλαμιών. αυτά τα πράσινα που τα ανοίγαμε λίγο, φυσούσαμε και ακουγόταν σαν κουνούπι.
ή μόνο εγώ το έκανα και είμαι η weirdo του πχωρουμ?![]()
- Cecily Anne
Τα μακαρόνια για παστίτσιο κάνουν καλή δουλειά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
μπζζζζζζζζζζζφυσικάααααΠασιφάη έγραψε: 29 Αύγ 2023, 21:02Εχχμμ..Γκουχ..γκουχ..Με θέτε κι εμένα στην παρέα σας καλέ;Isildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 19:59Αν λες αυτά που επίσης τα δαγκώναμε και τα κάναμε σφυρίχτρες, τότε όχι. Δεν είσαι μόνο εσύ γουίρντο...Naranjita έγραψε: 29 Αύγ 2023, 19:29 έχω να προτείνω τις κορφές των καλαμιών. αυτά τα πράσινα που τα ανοίγαμε λίγο, φυσούσαμε και ακουγόταν σαν κουνούπι.
ή μόνο εγώ το έκανα και είμαι η weirdo του πχωρουμ?![]()
![]()
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για πόση ώρα πριν παπαριασουν και γίνουν φιδες?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Cecily Anne
Α δεν ξέρω, τον έχω ήδη πιει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Φιλιά μουρλέγκω μου.
-
Εμπεδοκλής
Άντε και χάρτινες καπότες ή καπότες από μπαμπού.
Btw, υπάρχει λόγος που η βιομηχανία τροφίμων και τα αναλώσιμα νοσοκομείου χρησιμοποιούν πλαστικό.
Btw, υπάρχει λόγος που η βιομηχανία τροφίμων και τα αναλώσιμα νοσοκομείου χρησιμοποιούν πλαστικό.
- Dwarven Blacksmith
Άμα θες να μάθεις το ριζικό σου ναι.Beria έγραψε: 29 Αύγ 2023, 20:50 Τι καλαμάκια για καφέ ρε σεις;
Ο καφές πίνεται σε φλυτζάνι
Καλαμάκια μόνο στα σουβλάκια
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Και σε πλαστικό μπουκάλι. Το έκανα μήνες στο στρατό όταν δε μας άφηναν να πιούμε καφέ πριν την αναφορά. Για το δικό τους καλό βέβαια γιατί χωρίς καφέ νωρίς το πρωί θα είχα πνίξει κάποιον σίγουρα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Εμπεδοκλής
Πλαστικό μπουκάλι για να αποφύγουμε τα πλαστικά καλαμάκιαAwesomatic έγραψε: 29 Αύγ 2023, 21:28Και σε πλαστικό μπουκάλι. Το έκανα μήνες στο στρατό όταν δε μας άφηναν να πιούμε καφέ πριν την αναφορά. Για το δικό τους καλό βέβαια γιατί χωρίς καφέ νωρίς το πρωί θα είχα πνίξει κάποιον σίγουρα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
GoBzi έγραψε: 29 Αύγ 2023, 20:141) Χτυπάς τον φραπέ σπίτι εδώ:
[img]https://i.postimg.cc/76QVYH77/DIa2 ... .jpg[/img]
2) Όταν θέλεις να πιείς καφέ, γεμίζεις το σέικερ σου από εδώ:
3) Πίνεις με το στόμα.
Συγκινήθηκα στο διάλο!
Τι ωραία χρόνια!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Awesomatic έγραψε: 29 Αύγ 2023, 19:26 Ήταν από την αρχή ηλίθια ιδέα. Ξοδεύεις (πολύ) νερό και ενέργεια για να παράγεις το χαρτί για τα καλαμάκια και δεσμεύουν γη που θα έπρεπε να χρησιμοποιείται για παραγωγικούς σκοπούς. Το ίδιο και τα μακαρόνια, τζάμπα λίπασμα, νερό και ενέργεια για κάτι που θα πεταχτεί. Τα μεταλλικά πάλι δεν είναι λύση γιατί θέλουν καθάρισμα.
Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να μην χρησιμοποιεί κανείς πλαστικά καλαμάκια. Δεν είναι καν ρεαλιστικά μετρήσιμη η συνεισφορά στην παγκόσμια μόλυνση από πλαστικό, αν θέλουμε να το πάμε εκεί.Isildur έγραψε: 29 Αύγ 2023, 19:27 Στο σπίτι έχουμε μεταλλικά λόγω κέρβερου (η κόρη μου). Προσφάτως πήρε η γυναίκα μου κάτι πολλαπλών χρήσεων, νομίζω σιλικόνης αν και είναι σκληρά. Είναι μια χαρά σαν υλικό, ούτε τα δόντια σου σπας όπως στα μεταλλικά (αν και, κι αυτά τα συνηθίζεις) και σου δίνουν ακριβώς την αίσθηση του παλιού, κλασικού πλαστικού. Μόνο μην μπερδευτείς και το δαγκώσεις δηλαδή, γιατί θα το χαλάσεις.
Αν αύριο σταματούσαμε να χρησιμοποιούμε πλαστικό για οτιδήποτε εκτός από καλαμάκια, θα χρειαζόμασταν μισό εκατομμύριο χρόνια (500.000, 500.000, ναι, 500.000 χρόνια) για να φτάσουν τα καλαμάκια στο 100% της παρούσας ωκεάνιας μόλυνσης από πλαστικό.
Στο μεταξύ δεν βλέπω πώς η λύση στην ωκεάνια μόλυνση είναι να σταματάς να χρησιμοποιείς κάτι χρήσιμο αντί να προσπαθείς να βρεις τρόπους να μην καταλήγει στην θάλασσα ή να καθαρίζεις την θάλασσα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το σαπούνι χρησιμεύει για να σκοτώνει τα βακτήρια που είναι δεδομένο ότι θα αναπτυχθούν γιατί είχες βάλει φαγητό εκεί.vantono έγραψε: 29 Αύγ 2023, 19:33 όπως ακριβώς τα πιάτα και τα ποτήρια δηλαδη. Που αν τα πλύνεις αμεσως με το που τελειωσεις το φαγητο σου και δεν τα αφήνεις να γινονται στοίβες στο νεροχύτη, ούτε καν σαπούνι χρειάζεσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 124 Απαντήσεις
- 2680 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 34 Απαντήσεις