.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έρχεται η αστυνομία όταν την καλείς;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- EKPLIKTIKOS
Έρχεται η αστυνομία όταν την καλείς;
Τα τελευταία 6 χρόνια έχω καλέσει 2 φορές την αστυνομία. Η μια ήταν για ηχορύπανση από οικοδομή που δουλεύει παράνομα ενω προσπαθουσα να κοιμισω μωρο, κ άλλη μια όταν μου έκλεισαν το γκαράζ κ ήθελα να φύγω κ δεν μπορουσα. Μου είπαν κ τις δύο φορές ότι θα έρθουν κ δεν ήρθαν ποτέ
.
.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Έρχεται η αστυνομία όταν την καλείς;
Πήγες μέχρι το κοντινότερο Εβερεστ/Γρήγορη?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- EKPLIKTIKOS
Όχι αλλά αν πήγαινα στο κοντινότερο ΑΤ θα ερχόντουσαν λες;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μπαααα... Πιο πιθανό να τους έβρισκες στο πλησιέστερο Έβερεστ και να τους εφερνες από εκεί.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
κάπου διάβασα όποιος είναι ερωτευμένος έρχεται
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έρχονται όταν δεν υπάρχει δικαιολογία να μην έρθουνEKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:51 Τα τελευταία 6 χρόνια έχω καλέσει 2 φορές την αστυνομία. Η μια ήταν για ηχορύπανση από οικοδομή που δουλεύει παράνομα ενω προσπαθουσα να κοιμισω μωρο, κ άλλη μια όταν μου έκλεισαν το γκαράζ κ ήθελα να φύγω κ δεν μπορουσα. Μου είπαν κ τις δύο φορές ότι θα έρθουν κ δεν ήρθαν ποτέ![]()
.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
3 φορές , δεν ήρθαν ποτέ ή και αρνήθηκαν εξ αρχής, δεν είναι αρμοδιοτητα μας, γκρεμιζόταν καθημερινως κομματια από γειτονικό ερειπιο σπίτι. Και 2 φορές σε δικηγόρο με "συμβούλεψε" οτι είναι χαμένος κόπος διαφόρα "μικροθέματα" να τα κυνηγήσω δικαστικά . Γενικά δεν έχω χρησιμοποιήσει το αστυνομικό-δικαστικό σύστημα άμεσα ποτέ. Δουλεύει γενικά μόνο με βύσμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dorian την 29 Αύγ 2023, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μα δεν είναι χάρμα η ελληνική δημοκρατία;Dorian έγραψε: 29 Αύγ 2023, 15:13 3 φορές , δεν ήρθαν ποτέ ή και αρνήθηκαν εξ αρχής, δεν είναι αρμοδιοτητα μας, γκρεμιζόταν καθημερινως κομματια από γειτονικό ερειπιο σπίτι. Και 2 φορές σε δικηγόρο με "συμβούλεψε" οτι είναι χαμένος κόπος διαφόρα "μικροθέματα" . Γενικά δεν έχω χρησιμοποιήσει το αστυνομικό-δικαστικό σύστημα άμεσα ποτέ. Δουλεύει γενικά μόνο με βύσμα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
φίλη μου που κάλεσε την αστυνομία για διατάραξη της κοινής ησυχίας από γείτονες (στις 2:000 τα ξημερώματα έκαναν τρελό θόρυβο, σαν να φτιάχναν ή να μετακινούσαν κάτι), δεν ήρθε ποτέEKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:51 Τα τελευταία 6 χρόνια έχω καλέσει 2 φορές την αστυνομία. Η μια ήταν για ηχορύπανση από οικοδομή που δουλεύει παράνομα ενω προσπαθουσα να κοιμισω μωρο, κ άλλη μια όταν μου έκλεισαν το γκαράζ κ ήθελα να φύγω κ δεν μπορουσα. Μου είπαν κ τις δύο φορές ότι θα έρθουν κ δεν ήρθαν ποτέ![]()
.
πήρε δύο φορές, δεν ήρθαν και τους πήρε την τρίτη και τους έκραξε. η απάντηση του τηλεφωνητή στη τρίτη κλήση ήταν "έχετε δίκιο αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι"
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αν δε δώσεις όνομα δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να έρθουν μια και δεν υπάρχει τρόπος να διασταυρωθεί η φάση.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:51 Τα τελευταία 6 χρόνια έχω καλέσει 2 φορές την αστυνομία. Η μια ήταν για ηχορύπανση από οικοδομή που δουλεύει παράνομα ενω προσπαθουσα να κοιμισω μωρο, κ άλλη μια όταν μου έκλεισαν το γκαράζ κ ήθελα να φύγω κ δεν μπορουσα. Μου είπαν κ τις δύο φορές ότι θα έρθουν κ δεν ήρθαν ποτέ![]()
.
Αν δώσεις και πάλι παίζεται, ιδιαίτερα για οικοδομή ή παρκάρισμα πάρα πολύ δύσκολα. Άσε που αν αυτός που κάνει την παρανομία είναι ισχυρός ή έχει γνωστό μπορεί να βρεθείς με καμμένο αυτοκίνητο.
Είναι από τα πιο σάπια και τεμπέλικα κομμάτια του Δημοσίου.
Πράγματι δεν το ελέγχει ο τηλεφωνητής, απλά διαβιβάζει την κλήση.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Αύγ 2023, 15:14
πήρε δύο φορές, δεν ήρθαν και τους πήρε την τρίτη και τους έκραξε. η απάντηση του τηλεφωνητή στη τρίτη κλήση ήταν "έχετε δίκιο αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι"
για να έρθουν σίγουρα σε κάποια φάση πρέπει να τους τάξεις πτώμα,δεν έρχονται για πλάκα
- Dwarven Blacksmith
Εγώ τους λέω "το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, η υπεράσπιση του οποίου είναι ο βασικός ρόλος των σωμάτων ασφαλείας και του κράτους γενικότερα στον καπιταλισμό, βρίσκεται σε κίνδυνο".
Και έρχονται γρήγορα.
Και έρχονται γρήγορα.
Σε μια περίπτωση για ένα ελληνάδικο που άρχισε να βάζει δυνατά μουσική έκανα μια κλήση. Μου είπαν να βρω την ακριβή διεύθυνση του. Μετά από κάποιο διάστημα σταμάτησε, πρέπει να την βρήκαν άλλοι και να κάλεσαν την αστυνομία. Είχα τον Ρέμο δίπλα με ηχομόνωση, δεν υπήρχε περίπτωση να σταθεί αυτός που έκανε την φασαρία.
Σε μια άλλη περίπτωση κάλεσα για φασαρία από σκύλους από γειτονικό πάρκο. Κατήγγειλα κακοποίηση των ζώων.
Γάβγιζαν όλες τις ώρες που δεν είχε κοινή ησυχία. Δεν έγινε τίποτα. Βέβαια θα μπορούσε να πάει κάποιος να ρωτήσει "τι επαγγέλεσθε κύριοι και κυρίες"; Ήταν τα ίδια άτομα όλη την ημέρα.
Σε μια άλλη περίπτωση κάλεσα για φασαρία από σκύλους από γειτονικό πάρκο. Κατήγγειλα κακοποίηση των ζώων.
Γιαφτό παίρνει αβέρτα ο κύριος πρωθυπουργός αστυνομικούς, για να έρχονται, να, δοκίμασε τώρα να δεις, θα έρθουν, απλά καλό θα ήτανε να μην καίγεσαι κιόλα ε, τι άλλο να κάνει για μας ο άθρωπος.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Αύγ 2023, 14:51 Τα τελευταία 6 χρόνια έχω καλέσει 2 φορές την αστυνομία. Η μια ήταν για ηχορύπανση από οικοδομή που δουλεύει παράνομα ενω προσπαθουσα να κοιμισω μωρο, κ άλλη μια όταν μου έκλεισαν το γκαράζ κ ήθελα να φύγω κ δεν μπορουσα. Μου είπαν κ τις δύο φορές ότι θα έρθουν κ δεν ήρθαν ποτέ![]()
.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 63 Απαντήσεις
- 1202 Προβολές