!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Την φίλησε, δεν την πήδηξε.

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Την φίλησε, δεν την πήδηξε.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Imperium έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:30 Μας στο παίζεις και Κινέζικος φεμινιζμος, τι άλλο θα ακούσουμε.
Newsflash, στην Κίνα οι γυναίκες κρατάνε το μισό ουρανό, δεκαετίες τώρα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Μπίστης έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:28
Γυφτάκι έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:24 Ναι ,είναι παραβίαση προσωπικού χώρου να σε αγκαλιάζουν ,να σε φιλάνε άτομα που δεν έχεις οικειότητα να σου πιάνουν το κώλο ,το βυζί ,να τρίβονται πάνω σου αλλά αφού δε σε πήδηξαν όλα καλά.. Αυτά σηκώνουν αυτοδικία εκείνη τη στιγμή η όποτε κρίνει η ενδιαφερόμενη Ας του στριβε τα παπάρια του γλίτσα.. Πάντως δεν αφήνεις το θέμα στις μιτούδες .
:goodpost:
Δηλαδή αυτή που τον έσφιξε σαν πύθωνας και τον σήκωσε μίσo μέτρο πάνω από το έδαφος πριν την φιλήσει, είναι κατ' ευθείαν για μπουζού, έτσι...;

Άντε καλό καλοκαίρι, ο,τι απόμένει αποδάυτο και ένα φιλάκι σύμφωνα με την Ισπανική ρήση :c020: :e045:

#nohayveranosinbeso
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 27 Αύγ 2023, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Spain government demands ‘transparent and urgent’ probe into Rubiales kiss

Κάνει υποδείξεις όπως ο Μητσοτάκης ?
ΔΕν έχουν δικαιοσύνη ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

Λεγεών έγραψε: 27 Αύγ 2023, 09:34
masterridley έγραψε: 26 Αύγ 2023, 23:17 Άλλη ερώτηση. Όταν ήμουν πανελλήνιες, θυμάμαι όταν μάθαμε πού περάσαμε. Μια συμμαθήτρια με την οποία ΔΕΝ είχα πολλές σχέσεις χοροπηδούσε έξαλλη φωνάζοντας "ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΕΡΑΣΑΜΕ" και επειδή ήμουν δίπλα μάλλον, με έπιασε και με φίλησε στο στόμα (I'm not making this up). Εγώ προφανώς σοκαρίστηκα (γιατί δεν είμαι διαχυτικός). Έπρεπε να νιώσω ότι παρενοχλήθηκα ή να υποθέσω αγνότερες προθέσεις (πχ ενθουσιασμό); Αν το ίδιο συνέβαινε αντίστροφα, έπρεπε να με στείλουν στον διευθυντή;
Μπορούμε να συμφωνήσουμε στο ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να αισθανθεί άσχημα αν συμβαίνει κάτι στο σώμα του και στον προσωπικό του χώρο (ως ευθεία συμπεριφορά κάποιου άλλου) που δεν το επιθυμεί και δεν επιδιώκει;

Το ότι δεν αντέδρασες τότε ή δεν ένιωσες πως έπρεπε να διαμαρτυρηθείς, επειδή δεν σου έκανε εντύπωση ή σου άρεσε ή οτιδήποτε άλλο, δεν σημαίνει ούτε ότι δεν έπρεπε να αντιδράσει η ποδοσφαιρίστρια, και ούτε ότι είναι φυσιολογικό το να φιλάς άσχετους άνθρωπους στο στόμα σε περιπτώσεις πανηγυρισμών.

Ο τύπος μπορούσε να την φιλήσει στο μάγουλο ή και στο μέτωπο ακόμα, και κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Όμως ήταν κάπως περίεργη η εικόνα του εκείνο το βράδυ και έκανε αρκετές μαλακίες, δεν θεωρώ απίθανο να είχε πιει κάτι.

Εικόνα

Εικόνα
Συμφωνώ ότι έκανε σαν να έχει πιει κόκα. Όπως είπα στο τελικό μου ποστ, το παραπάνω επιχείρημα βασιζόταν στο ότι είναι προπονητής καθώς έληγε το ματς. Γι'αυτό σκεφτόμουν "μα τι λένε οι μλκες, δεν έχουν ξαναδεί ποδόσφαιρο?"

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό γίνεται στην απονομή απ'τον πρόεδρο μισή ώρα μετά!?

Mind you, η άποψη μου παραμένει η ίδια για περιπτώσεις ΠΑΝΩ στον ενθουσιασμό.
Imperium

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:35
Imperium έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:30 Μας στο παίζεις και Κινέζικος φεμινιζμος, τι άλλο θα ακούσουμε.
Πές το λίγο πιο δυνατά, να το ακούσουν όλοι, θέλω να θυμόμαστε αυτήν την στιγμή,

μη ρωτάς γιατί, θα καταλάβεις αργότερα.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Μπίστης έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:38 Spain government demands ‘transparent and urgent’ probe into Rubiales kiss

Κάνει υποδείξεις όπως ο Μητσοτάκης ?
ΔΕν έχουν δικαιοσύνη ?
εσωτερική έρευνα. Για την ομοσπονδία δουλεύει, κρατικός υπάλληλος είναι
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Imperium έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:41
Πές το λίγο πιο δυνατά, να το ακούσουν όλοι, θέλω να θυμόμαστε αυτήν την στιγμή,

Διαταγές στην imaginary γυναίκα σου.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Δεν ξέρω τι γίνεται με τον μισό ουρανό στην Κίνα αλλά κάτι airbnbάδες κινέζοι που έχουν νοικιάσει ένα ισόγειο στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας μου, δίνουν ρομά ρεσιτάλ κάθε αυγουστιάτικο βράδυ. Ευτυχώς, αρχές Σεπτέμβρη θα πάρουν πόδι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Imperium

masterridley έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:41 Συμφωνώ ότι έκανε σαν να έχει πιει κόκα.
Υπάρχει ποδοσφαιριστής σε αυτό το επίπεδο, είτε παράγων είτε παίκτης που ΔΕΝ έχει πιει κόκα, ιδίως σε πανηγυρισμούς; :smt017

Παίζει όλοι όσοι φαίνονται να είναι τίγκα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:44
Δεν ξέρω τι γίνεται με τον μισό ουρανό στην Κίνα αλλά κάτι airbnbάδες κινέζοι που έχουν νοικιάσει ένα ισόγειο στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας μου, δίνουν ρομά ρεσιτάλ κάθε αυγουστιάτικο βράδυ. Ευτυχώς, αρχές Σεπτέμβρη θα πάρουν πόδι.
Γενικά ισχύει αυτό που λέει ο Dwarven. Είναι ισχυρότερη η θέση της γυναίκας σε σχέση με άλλα κράτη.
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:26 Πάλι με τις "δόσεις υπερβολής". Είπαμε, να μας πουν οι γυναίκες εκεί πως νιώθιουν, να μας πει η ομοσπονδία την άποψη της. Εμείς δεν ξέρουμε αρκετά, μια ενστικτώδη αντίδραση έχουμε.
Οκ, πες πως τις ρωτάμε και λένε "νιώθουμε άβολα" (οκ) ή και "βιαστήκαμε" (bullshit), μετά τι κάνουμε; Απολύουμε απευθείας αυτόν που τις έκανε να νιώσουν έτσι;

Επίσης, πρέπει να τις ρωτήσουμε ή μπορούμε να κρίνουμε και από σωματικές αντδράσεις;

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος masterridley την 27 Αύγ 2023, 15:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Imperium

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:43
Imperium έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:41

Διαταγές στην imaginary γυναίκα σου.
Μαλάκα, δεν σε θέλω για imaginary γυναίκα μου που να παρακαλάς.

Άντε πονηρούλη, :P αλλό ένα μηδενεξηντάρι κονόμησες με την μπουρδίτσα σου...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ST48410 έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:48
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:44
Γενικά ισχύει αυτό που λέει ο Dwarven. Είναι ισχυρότερη η θέση της γυναίκας σε σχέση με άλλα κράτη.
Με ποια κράτη;

Το ότι μπήκαν και οι γυναίκες στο μανατζεριλίκι εταιριών, το ξέρω. Το ότι η βάση της παραγωγής στηρίζεται σε κακοπληρωμένες αποδοχές και εξαντλητικά ωράρια γυναικών, επίσης το ξέρω. Με λίγα λόγια, στην Κίνα αυτή τη στιγμή, παίζει μια εκσυγχρονισμένη απόδοση του αρχικού καπιταλιστικού μοντέλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Αύγ 2023, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Imperium

masterridley έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:49
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:26 Πάλι με τις "δόσεις υπερβολής". Είπαμε, να μας πουν οι γυναίκες εκεί πως νιώθιουν, να μας πει η ομοσπονδία την άποψη της. Εμείς δεν ξέρουμε αρκετά, μια ενστικτώδη αντίδραση έχουμε.
Οκ, πες πως τις ρωτάμε και λένε "νιώθουμε άβολα" (οκ) ή και "βιαστήκαμε" (bullshit), μετά τι κάνουμε; Απολύουμε απευθείας αυτόν που τις έκανε να νιώσουν έτσι;
Τι να τις ρωτήσουμε και να μην τις ρωτήσουμε ρε master;

Ολοφάνερα υπάρχει τεράστιο θέμα στην ομάδα, αλλά αν βρήκαν την στιγμή του πανηγυρισμού του Παγκόσμιου και το φιλί της Hermoso σαν κατάλληλη στιγμή να πούν "μας βίαθε", τότε τα προβλήματά τους είναι ακόμα περισότερα από ο,τι νομίζουν. Ίσως και περισότερα απ' ο,τι ποτέ θα καταλάβουν.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:55 Με ποια κράτη;
Τα τριγύρω. Ιαπωνίες, Φιλιππίνες, Ινδονησίες, Ινδίες κλπ κλπ
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:55 Το ότι μπήκαν και οι γυναίκες στο μανατζεριλίκι εταιριών, το ξέρω. Το ότι η βάση της παραγωγής στηρίζεται σε κακοπληρωμένες αποδοχές και εξαντλητικά ωράρια γυναικών, επίσης το ξέρω. Με λίγα λόγια, στην Κίνα αυτή τη στιγμή, παίζει μια εκσυγχρονισμένη απόδοση του αρχικού καπιταλιστικού μοντέλου.
Δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ότι είναι αυτονόητο πως και το κορίτσι στην Κίνα θα σπουδάσει, ότι και η σύζυγος στο γάμο θα εργάζεται, ότι δεν θα της πει κάποιος τράβα στην κουζίνα σου και στα πιάτα σου και άλλα τέτοια μειωτικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”