Newsflash, στην Κίνα οι γυναίκες κρατάνε το μισό ουρανό, δεκαετίες τώρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την φίλησε, δεν την πήδηξε.
- Dwarven Blacksmith
Re: Την φίλησε, δεν την πήδηξε.
Δηλαδή αυτή που τον έσφιξε σαν πύθωνας και τον σήκωσε μίσo μέτρο πάνω από το έδαφος πριν την φιλήσει, είναι κατ' ευθείαν για μπουζού, έτσι...;Μπίστης έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:28Γυφτάκι έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:24 Ναι ,είναι παραβίαση προσωπικού χώρου να σε αγκαλιάζουν ,να σε φιλάνε άτομα που δεν έχεις οικειότητα να σου πιάνουν το κώλο ,το βυζί ,να τρίβονται πάνω σου αλλά αφού δε σε πήδηξαν όλα καλά.. Αυτά σηκώνουν αυτοδικία εκείνη τη στιγμή η όποτε κρίνει η ενδιαφερόμενη Ας του στριβε τα παπάρια του γλίτσα.. Πάντως δεν αφήνεις το θέμα στις μιτούδες .![]()
Άντε καλό καλοκαίρι, ο,τι απόμένει αποδάυτο και ένα φιλάκι σύμφωνα με την Ισπανική ρήση
#nohayveranosinbeso
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 27 Αύγ 2023, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spain government demands ‘transparent and urgent’ probe into Rubiales kiss
Κάνει υποδείξεις όπως ο Μητσοτάκης ?
ΔΕν έχουν δικαιοσύνη ?
ΔΕν έχουν δικαιοσύνη ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Συμφωνώ ότι έκανε σαν να έχει πιει κόκα. Όπως είπα στο τελικό μου ποστ, το παραπάνω επιχείρημα βασιζόταν στο ότι είναι προπονητής καθώς έληγε το ματς. Γι'αυτό σκεφτόμουν "μα τι λένε οι μλκες, δεν έχουν ξαναδεί ποδόσφαιρο?"Λεγεών έγραψε: 27 Αύγ 2023, 09:34Μπορούμε να συμφωνήσουμε στο ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να αισθανθεί άσχημα αν συμβαίνει κάτι στο σώμα του και στον προσωπικό του χώρο (ως ευθεία συμπεριφορά κάποιου άλλου) που δεν το επιθυμεί και δεν επιδιώκει;masterridley έγραψε: 26 Αύγ 2023, 23:17 Άλλη ερώτηση. Όταν ήμουν πανελλήνιες, θυμάμαι όταν μάθαμε πού περάσαμε. Μια συμμαθήτρια με την οποία ΔΕΝ είχα πολλές σχέσεις χοροπηδούσε έξαλλη φωνάζοντας "ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΕΡΑΣΑΜΕ" και επειδή ήμουν δίπλα μάλλον, με έπιασε και με φίλησε στο στόμα (I'm not making this up). Εγώ προφανώς σοκαρίστηκα (γιατί δεν είμαι διαχυτικός). Έπρεπε να νιώσω ότι παρενοχλήθηκα ή να υποθέσω αγνότερες προθέσεις (πχ ενθουσιασμό); Αν το ίδιο συνέβαινε αντίστροφα, έπρεπε να με στείλουν στον διευθυντή;
Το ότι δεν αντέδρασες τότε ή δεν ένιωσες πως έπρεπε να διαμαρτυρηθείς, επειδή δεν σου έκανε εντύπωση ή σου άρεσε ή οτιδήποτε άλλο, δεν σημαίνει ούτε ότι δεν έπρεπε να αντιδράσει η ποδοσφαιρίστρια, και ούτε ότι είναι φυσιολογικό το να φιλάς άσχετους άνθρωπους στο στόμα σε περιπτώσεις πανηγυρισμών.
Ο τύπος μπορούσε να την φιλήσει στο μάγουλο ή και στο μέτωπο ακόμα, και κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Όμως ήταν κάπως περίεργη η εικόνα του εκείνο το βράδυ και έκανε αρκετές μαλακίες, δεν θεωρώ απίθανο να είχε πιει κάτι.
![]()
Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό γίνεται στην απονομή απ'τον πρόεδρο μισή ώρα μετά!?
Mind you, η άποψη μου παραμένει η ίδια για περιπτώσεις ΠΑΝΩ στον ενθουσιασμό.
Πές το λίγο πιο δυνατά, να το ακούσουν όλοι, θέλω να θυμόμαστε αυτήν την στιγμή,Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:35Newsflash, στην Κίνα οι γυναίκες κρατάνε το μισό ουρανό, δεκαετίες τώρα.
μη ρωτάς γιατί, θα καταλάβεις αργότερα.
εσωτερική έρευνα. Για την ομοσπονδία δουλεύει, κρατικός υπάλληλος είναιΜπίστης έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:38 Spain government demands ‘transparent and urgent’ probe into Rubiales kiss
ΔΕν έχουν δικαιοσύνη ?
- Dwarven Blacksmith
Διαταγές στην imaginary γυναίκα σου.Imperium έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:41Πές το λίγο πιο δυνατά, να το ακούσουν όλοι, θέλω να θυμόμαστε αυτήν την στιγμή,Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:35Newsflash, στην Κίνα οι γυναίκες κρατάνε το μισό ουρανό, δεκαετίες τώρα.
Δεν ξέρω τι γίνεται με τον μισό ουρανό στην Κίνα αλλά κάτι airbnbάδες κινέζοι που έχουν νοικιάσει ένα ισόγειο στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας μου, δίνουν ρομά ρεσιτάλ κάθε αυγουστιάτικο βράδυ. Ευτυχώς, αρχές Σεπτέμβρη θα πάρουν πόδι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:35Newsflash, στην Κίνα οι γυναίκες κρατάνε το μισό ουρανό, δεκαετίες τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υπάρχει ποδοσφαιριστής σε αυτό το επίπεδο, είτε παράγων είτε παίκτης που ΔΕΝ έχει πιει κόκα, ιδίως σε πανηγυρισμούς;
Παίζει όλοι όσοι φαίνονται να είναι τίγκα.
Γενικά ισχύει αυτό που λέει ο Dwarven. Είναι ισχυρότερη η θέση της γυναίκας σε σχέση με άλλα κράτη.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:44Δεν ξέρω τι γίνεται με τον μισό ουρανό στην Κίνα αλλά κάτι airbnbάδες κινέζοι που έχουν νοικιάσει ένα ισόγειο στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας μου, δίνουν ρομά ρεσιτάλ κάθε αυγουστιάτικο βράδυ. Ευτυχώς, αρχές Σεπτέμβρη θα πάρουν πόδι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:35Newsflash, στην Κίνα οι γυναίκες κρατάνε το μισό ουρανό, δεκαετίες τώρα.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Οκ, πες πως τις ρωτάμε και λένε "νιώθουμε άβολα" (οκ) ή και "βιαστήκαμε" (bullshit), μετά τι κάνουμε; Απολύουμε απευθείας αυτόν που τις έκανε να νιώσουν έτσι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:26 Πάλι με τις "δόσεις υπερβολής". Είπαμε, να μας πουν οι γυναίκες εκεί πως νιώθιουν, να μας πει η ομοσπονδία την άποψη της. Εμείς δεν ξέρουμε αρκετά, μια ενστικτώδη αντίδραση έχουμε.
Επίσης, πρέπει να τις ρωτήσουμε ή μπορούμε να κρίνουμε και από σωματικές αντδράσεις;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος masterridley την 27 Αύγ 2023, 15:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μαλάκα, δεν σε θέλω για imaginary γυναίκα μου που να παρακαλάς.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:43Διαταγές στην imaginary γυναίκα σου.Imperium έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:41Πές το λίγο πιο δυνατά, να το ακούσουν όλοι, θέλω να θυμόμαστε αυτήν την στιγμή,Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:35
Άντε πονηρούλη,
Με ποια κράτη;ST48410 έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:48Γενικά ισχύει αυτό που λέει ο Dwarven. Είναι ισχυρότερη η θέση της γυναίκας σε σχέση με άλλα κράτη.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:44Δεν ξέρω τι γίνεται με τον μισό ουρανό στην Κίνα αλλά κάτι airbnbάδες κινέζοι που έχουν νοικιάσει ένα ισόγειο στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας μου, δίνουν ρομά ρεσιτάλ κάθε αυγουστιάτικο βράδυ. Ευτυχώς, αρχές Σεπτέμβρη θα πάρουν πόδι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:35
Το ότι μπήκαν και οι γυναίκες στο μανατζεριλίκι εταιριών, το ξέρω. Το ότι η βάση της παραγωγής στηρίζεται σε κακοπληρωμένες αποδοχές και εξαντλητικά ωράρια γυναικών, επίσης το ξέρω. Με λίγα λόγια, στην Κίνα αυτή τη στιγμή, παίζει μια εκσυγχρονισμένη απόδοση του αρχικού καπιταλιστικού μοντέλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Αύγ 2023, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι να τις ρωτήσουμε και να μην τις ρωτήσουμε ρε master;masterridley έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:49Οκ, πες πως τις ρωτάμε και λένε "νιώθουμε άβολα" (οκ) ή και "βιαστήκαμε" (bullshit), μετά τι κάνουμε; Απολύουμε απευθείας αυτόν που τις έκανε να νιώσουν έτσι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:26 Πάλι με τις "δόσεις υπερβολής". Είπαμε, να μας πουν οι γυναίκες εκεί πως νιώθιουν, να μας πει η ομοσπονδία την άποψη της. Εμείς δεν ξέρουμε αρκετά, μια ενστικτώδη αντίδραση έχουμε.
Ολοφάνερα υπάρχει τεράστιο θέμα στην ομάδα, αλλά αν βρήκαν την στιγμή του πανηγυρισμού του Παγκόσμιου και το φιλί της Hermoso σαν κατάλληλη στιγμή να πούν "μας βίαθε", τότε τα προβλήματά τους είναι ακόμα περισότερα από ο,τι νομίζουν. Ίσως και περισότερα απ' ο,τι ποτέ θα καταλάβουν.
Τα τριγύρω. Ιαπωνίες, Φιλιππίνες, Ινδονησίες, Ινδίες κλπ κλπ
Δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ότι είναι αυτονόητο πως και το κορίτσι στην Κίνα θα σπουδάσει, ότι και η σύζυγος στο γάμο θα εργάζεται, ότι δεν θα της πει κάποιος τράβα στην κουζίνα σου και στα πιάτα σου και άλλα τέτοια μειωτικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:55 Το ότι μπήκαν και οι γυναίκες στο μανατζεριλίκι εταιριών, το ξέρω. Το ότι η βάση της παραγωγής στηρίζεται σε κακοπληρωμένες αποδοχές και εξαντλητικά ωράρια γυναικών, επίσης το ξέρω. Με λίγα λόγια, στην Κίνα αυτή τη στιγμή, παίζει μια εκσυγχρονισμένη απόδοση του αρχικού καπιταλιστικού μοντέλου.