!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Re: Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:36
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:31
blackpaint έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:07 ενας αναρχικος απο τη ελλαδα κι ενας απο την αλβανια θα τα βρουνε μεταξυ τους.
Ναι, κατηγορώντας την Ελλάδα και καίγοντας ελληνικές σημαίες. :003:
κατηγορώντας uckαδες και χρυσαυγιτες, που ειναι τα ίδια σκατα,ακομα κι αν εχουν αλλες αποχρώσεις. Σαν τις κουραδες δηλαδη που βγαζεις στην δουλεια, κι αυτες που βγαζεις στο σπίτι.

εμεις επισης γουσταρουμε κουρδους αγωνιστες κι τουρκους αναρχικους. Εσυ πηγαινε στα κολληταρια σου τους γκριζους λυκους και τιποτα βλαμενους του isis να βρεις παρηγορια, αφου μοιραζεστε και την ίδια "ιδεολογία" και τον ιδιο φανατισμο.
Πρώτα θα σου γράψω ότι έγραψα και σε κάποιον άλλο προχτές: Τον πληθυντικό βάλτον εκεί που ξέρεις. :003: Δεύτερον, πάρε κάνα χάπι να ηρεμήσεις ή μιας και είσαι μπαχαλάκης τράβα κάψε τίποτα κάδους για να εκτονωθείς.

Δεν έχω γνωρίσει ή διαβάσει έναν Αλβανό αναρχικό ή έστω ακροαριστερό που να έχει πει κάτι αρνητικό για τον UCK ή π.χ. τους δοσίλογους Τσάμηδες (βασικά δεν ασχολούνται καν με τους πρώτους ενώ οι δεύτεροι είναι ''θύματα του ελληνικού σωβινισμού''). Όλοι θα σου πουν για την κακιά Ελλάδα, την κακιά Σερβία κλπ.

Επίσης, δεν είμαι ούτε φασίστας ούτε και αναρχοφασίστας για να με συγκρίνεις με τον ISIS και τους Γκρίζους Λύκους ή για να τσουβαλιάζω κάπου όποιον έχει διαφορετική γνώμη από εμένα. :102:
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

ritzeri έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:42
Το ίδιο ισχύει και με τους μπαισεξουαλ.
Έχουν περισσότερες ευκαιριες για φίλους και φίλες.

Ευχαριστώ, δεν θα παρω όμως.
Θα περιορίσω τις επιλογές μου στις γυναίκες.
και οι αναρχικοι τρωγονται μεταξυ τους και αλληλοδιασπωνται συνεχεια, σε μια αιωνια μαχη μεταξυ οπορτουνιστων και προβοκατορων. Οι δε μπαισεξουαλ εχουν τις διπλασιες πιθανοτητες να πληγωθουν συναισθηματικα, οποτε μην απατασαι, δεν υπαρχει ελπιδα για κανεναν.
ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

blackpaint έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:04
ritzeri έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:42
Το ίδιο ισχύει και με τους μπαισεξουαλ.
Έχουν περισσότερες ευκαιριες για φίλους και φίλες.

Ευχαριστώ, δεν θα παρω όμως.
Θα περιορίσω τις επιλογές μου στις γυναίκες.
και οι αναρχικοι τρωγονται μεταξυ τους και αλληλοδιασπωνται συνεχεια, σε μια αιωνια μαχη μεταξυ οπορτουνιστων και προβοκατορων. Οι δε μπαισεξουαλ εχουν τις διπλασιες πιθανοτητες να πληγωθουν συναισθηματικα, οποτε μην απατασαι, δεν υπαρχει ελπιδα για κανεναν.
Μπουρδέλο ειμαστε όλοι φίλε.
Εγώ βλέπω πως όλοι έχουμε θυμό χωρίς να ξέρουμε τι μας φταίει.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:59 Ο bogdanosk πήγε τα προχθες και διαδήλωσε με τους χαυγίτες για τον θάνατο ενός ημίτρελου φασίστα με όπλο.
Οι χαυγίτες τον δέχτηκαν σαν δικό τους και δεν τον ενόχλησαν.
Τώρα αν αυτό έγινε επειδή το κεφάλι του είναι ξυρισμένο ή επειδή είναι άδειο, δεν ξέρω.
Ίσως και για τα δύο.
όντως τώρα? Πάει κι αυτος, αρχιζει να βαδίζει σε χνάρια Τζήμερου. Αρχιζουν να ανακαλύπτουν όψιμα οι (πρώην) φιλελέρες ότι η φιλελεριά στο ελλαδιστάν δεν έχει μπζωμάκι,και το γυριζουν στη στυγνή και αγοραία εθνολαικιστική ακροδεξιά.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

vantono έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:08
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:59 Ο bogdanosk πήγε τα προχθες και διαδήλωσε με τους χαυγίτες για τον θάνατο ενός ημίτρελου φασίστα με όπλο.
Τώρα αν αυτό έγινε επειδή το κεφάλι του είναι ξυρισμένο ή επειδή είναι άδειο, δεν ξέρω.
Ίσως και για τα δύο.
όντως τώρα? Πάει κι αυτος, αρχιζει να βαδίζει σε χνάρια Τζήμερου. Αρχιζουν να ανακαλύπτουν όψιμα οι (πρώην) φιλελέρες ότι η φιλελεριά στο ελλαδιστάν δεν έχει μπζωμάκι,και το γυριζουν στη στυγνή και αγοραία εθνολαικιστική ακροδεξιά.
Οχι μονο δεν πηγε αλλα και το συγκεκριμενο ποστ ειναι κλεμμενο tweet.Με λιγα λογια κλασσικες αριστερες πουστιες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Ίσως και για τα δύο.
Χμμμμ το εψαξα καλυτερα......εκανε δηλωση και αναρτησε φωτο στο προσωπικο του λογαριασμο σαν ηταν εκει .
Μετα επειδη τον κραξανε δηλώσε οτι δεν πηγε .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 31 Οκτ 2018, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

under έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:15
Ίσως και για τα δύο.
Οχι μονο δεν πηγε αλλα και το συγκεκριμενο ποστ ειναι κλεμμενο tweet.Με λιγα λογια κλασσικες αριστερες πουστιες.
Πρώτη φορά τους ξανασυμβαινει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

under έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:15
Ίσως και για τα δύο.
δεκτόν. Έπρεπε να ρωτήσω πριν αρχισω να ψάχνω ο ίδιος, γιατι κατι δεν μου κόλλαγε.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Πάλι κουβά το μπιμπιμπότ :a040:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

vantono έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:08 Αρχιζουν να ανακαλύπτουν όψιμα οι (πρώην) φιλελέρες ότι η φιλελεριά στο ελλαδιστάν δεν έχει μπζωμάκι,και το γυριζουν στη στυγνή και αγοραία εθνολαικιστική ακροδεξιά.
οχι μονο στην ελλαδα, παντου.
Εικόνα
ταδε εφη Robert Bowers, ο μαζικος δολοφονος της συναγωγης του Πιτσμπεργκ.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:41
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:32 εφόσων ολοι οι δωσιλογοι μεταπολεμικα αθωωθηκαν,αποκαταστάθηκαν, κι εγιναν μελος τους "υγιους εθνικου κορμου", μπορω να καταλαβω και τον τσαμη δωσιλογο να νιωθει πληρως αδικημένος, αν ηταν βεβαια και ετσι, γιατι ολοι να ήταν δωσιλογοι , ειναι τραβηγμενο. Εγω φυσικα θα του ελεγα να παει να ψοφήσει αν ηταν οντως δωσιλογος, οι ελληνικες μεταπολεμικες κυβερνησεις του δωσαν το δικαιωμ που δνε τους καθαρισε ολους.
Μη φτάσουμε πάλι στα Δεκεμβριανά και τις ευθύνες του ΚΚΕ που οδήγησε τους δοσιλόγους στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ κλπ γιατί θα καταλήξουμε πάλι στο ''Τον ήπιατε στον Γράμμο''. :lol:

Όσον αφορά τους Τσάμηδες, έχε υπόψη σου πως σε σύνολο 20 με 25 (μάξιμουμ) χιλιάδων κατοίκων, οι συνεργάτες των δυνάμεων Κατοχής (ένοπλοι και άοπλοι) ξεπέρασαν τους 2.000. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τα μεγέθη και να μην τους κοιτάς ως κάτι ξεκομμένο αλλά σε συνδυασμό με άλλες μειονοτικές ομάδες σε κατεχόμενες χώρες (Τάτατοι Κριμαίας, Σουδήτες κλπ).
να σημειωσω επίσης πως η αλβανια μεταπολεμικα αποδεχτηκε επισημα ελληνική, μακεδονικη, βλαχικη και μαυροβουνια μειονοτητα. Εσυ απαγορευσες τα σλαβομακεδονιτικα που μιλιοντουσαν στα βορεια απο χιλιαδες χιλιαδων και απειλουσες με φυλακισεις με μακρονησους οσους εκαναν αναφορα στο θεμα (βλεπε μαρτυρια λεωνιδα χρηστακη πχ.)
H ίδια η Αλβανία (ακόμη και σήμερα;) δεν αναγνωρίζει Έλληνες πέρα από τα ''99 χωριά'' και δεν έχει δεχτεί και τις καλύτερες κριτικές για τα μειονοτικά δικαιώματα.

Δυστυχώς η βουλγαρική διάλεκτος της ελληνικής Μακεδονίας συνοδεύτηκε με τον αλυτρωτισμό όσων κοιμήθηκαν Βούλγαροι κομιτατζήδες και ξύπνησαν Σλαβομακεδόνες παρτιζάνοι. Πραγματικά λυπάμαι για τους Έλληνες σλαβόφωνους που ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας της στάσης ομόγλωσσών τους.
Α. ειμαστε εναντια στον αλυτρωτισμο και οπου υπαρχει τον τσακιζουμε με συλλογικου χαρακτηρα καταστολη. Παλι καλα που με ενημερωσες γιατι με την υποθεση του συγκεκριμενου "μαβη η θανατος"μπερδευτηκα.
Οσο για το κκε, αν ευθυνεται για το δραμα των δωσιλογων και την "αναγκαιοτητα" της δρασης τους, αρα μπαινουν σε αυτην την κατηγορια και οι τσάμηδες. Κι αυτοι κινδυνευαν απο τους αθλιους σταλινικους, αρα θυματα.
Κάπου διαβασα επισης πως ο μπογδανος ειναι αριστερός, αρα μακάρι το παλικάρι που χαθηκε να πουλουσε μπαφο καθαρο, ελληνικο, ατόφιο, γιατι το αλβανικο θερίζει. εκει ενταξει, στηριζω πατριωτισμο. Δεν ειμαι φανατικος.Δεν ειμαι εθνικιστής.Ειμαι χασικλης και μερακλής, οπως λεει το τραγούδι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις μιλάμε για εκτελέσεις από την αστυνομία και δολοφόνους-αστυνομικούς.
Συμφωνείτε?
https://www.protothema.gr/greece/articl ... rian-kola/
https://www.reader.gr/news/koinonia/lam ... -dipli-zoi
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:29 Α. ειμαστε εναντια στον αλυτρωτισμο και οπου υπαρχει τον τσακιζουμε με συλλογικου χαρακτηρα καταστολη.
Καλά, αυτά πες τα στους Αλβανούς συντρόφους σου να δούμε τι θα σου απαντήσουν. :lol:

Οσο για το κκε, αν ευθυνεται για το δραμα των δωσιλογων και την "αναγκαιοτητα" της δρασης τους, αρα μπαινουν σε αυτην την κατηγορια και οι τσάμηδες. Κι αυτοι κινδυνευαν απο τους αθλιους σταλινικους, αρα θυματα.
Άλλα γράφω και άλλα καταλαβαίνεις. Προφανώς με μπερδεύεις με άλλο άτομο από το παλιό ή το νέο φόρουμ οπότε ίσως αυτή να είναι η αιτία των ηλίθιων απαντήσεων που δίνεις.

Κάπου διαβασα επισης πως ο μπογδανος ειναι αριστερός, αρα μακάρι το παλικάρι που χαθηκε να πουλουσε μπαφο καθαρο, ελληνικο, ατόφιο, γιατι το αλβανικο θερίζει. εκει ενταξει, στηριζω πατριωτισμο. Δεν ειμαι φανατικος.Δεν ειμαι εθνικιστής.Ειμαι χασικλης και μερακλής, οπως λεει το τραγούδι.
Μιας και δεν βγάζω νόημα με την παραληρηματική γραφή σου, εύχομαι να κάνω λάθος και να μην είσαι εθισμένος στη μάστιγα των ναρκωτικών.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

aspergillus έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:54 Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις μιλάμε για εκτελέσεις από την αστυνομία και δολοφόνους-αστυνομικούς.
Συμφωνείτε?
https://www.protothema.gr/greece/articl ... rian-kola/
https://www.reader.gr/news/koinonia/lam ... -dipli-zoi
Εξαρτάται τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκαν οι συγκεκριμένοι κακοποιοί: αν αποδείχτηκε πως ήταν δυνατό να συλληφθούν χωρίς να σκοτωθούν, τότε ενδεχομένως να έχουμε να κάνουμε με υπέρμετρη αστυνομική βία, κάτι για το οποίο πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιοι φορείς, όπως άλλωστε και στην περίπτωση του ομογενή. Συμφωνείς;
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Παρακαλώ ενημερώστε με αν στις 95+ σελίδες βρέθηκε κανένας (ακρο)αριστερούλης του παραπχορουμ να καταδικάσει την περιττή και υπέρμετρη αστυνομική βία όπως γίνεται συνήθως σε αντίστροφες περιπτώσεις στην Ελλάδα. Ευχαριστώ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”