Σκεψου να μην αδιαφορουσεΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Αύγ 2023, 19:03 Ακόμη και για τα δεδομένα του Ιδρύματος....get a life
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκατόψυχα posts που δεν πρέπει να χαθούν
Re: Σκατόψυχα posts που δεν πρέπει να χαθούν
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Το σίγουρο είναι τζιτζιρομπαζουμπάδια μου, ότι εσείς ασχολείσθε περισσότερο με προσωπικές αναφορές στη χαζούλα γαλή πολύ περισσότερο από ό,τι αυτή με προσωπικές αναφοράς σ' εσάς. Και ακριβώς γι' αυτό σας βάζω σε πακετάκια προσφοράς. Γιατί δεν μετράτε για τίποτα παραπάνω, ακόμη και ως αγέλη.Bazoomba έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:52Σκεψου να μην αδιαφορουσεΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Αύγ 2023, 19:03 Ακόμη και για τα δεδομένα του Ιδρύματος....get a life![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2023, 01:14Το σίγουρο είναι τζιτζιρομπαζουμπάδια μου, ότι εσείς ασχολείσθε περισσότερο με προσωπικές αναφορές στη χαζούλα γαλή πολύ περισσότερο από ό,τι αυτή με προσωπικές αναφοράς σ' εσάς. Και ακριβώς γι' αυτό σας βάζω σε πακετάκια προσφοράς. Γιατί δεν μετράτε για τίποτα παραπάνω, ακόμη και ως αγέλη.Bazoomba έγραψε: 27 Αύγ 2023, 00:52Σκεψου να μην αδιαφορουσεΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Αύγ 2023, 19:03 Ακόμη και για τα δεδομένα του Ιδρύματος....get a life![]()
![]()
Πωπω τι είπε η γυναίκαααααα! 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
νομίζω όταν αναφερόμαστε στον εαυτό μας στο τρίτο πρόσωπο ειναι καλύτερα να λεμε "εκείνος ειναι καταπληκτικός" κλπ, οχι "αυτός".
Τι λες; Γιατί να μην πω "Τούτος";enaon έγραψε: 27 Αύγ 2023, 01:32 νομίζω όταν αναφερόμαστε στον εαυτό μας στο τρίτο πρόσωπο ειναι καλύτερα να λεμε "εκείνος ειναι καταπληκτικός" κλπ, οχι "αυτός".
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
τουτος ο χρήστης συμφωνεί μαζί σου, καλο ειναι.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ρεταρει.enaon έγραψε: 27 Αύγ 2023, 01:32 νομίζω όταν αναφερόμαστε στον εαυτό μας στο τρίτο πρόσωπο ειναι καλύτερα να λεμε "εκείνος ειναι καταπληκτικός" κλπ, οχι "αυτός".
Για αυτό λέω να αφήσει για λίγο το Ίδρυμα. Όλους κατά καιρούς μας τη βαράει, αλλά ειδικά η κακομοιρα τελευταία είναι βαθιά χωμένη.
Φιλικά της το γράφω και πάλι το πήρε κατάκαρδα...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
sys3x έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:35Εάν δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς ότι μπορεί κάποιος ταυτόχρονα να συμφωνεί σε ένα θέμα με κάποιον άλλον και να διαφωνεί σε κάποιο άλλο ενώ πάλι ταυτόχρονα δεν είναι το κέντρο του κόζμου το μουνί σου τότες μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημά, ότι και να κάνεις, όσες καρδούλες και να βάλεις, όσες ψευτοειρωνείες και να σκαρφιστείς τον εαυτό σου κοροϊδεύεις - ειρωνεύεσαι κι αυτό συμβαίνει αναγκαστικά καθώς δεν γίνεται με κανέναν τρόπο μηχανικά να κοροϊδέψεις τους υπόλοιπους που δεν είναι εγωπαθείς. Αφήνω εντελώς απέξω το θέμα για ποιον γαμημένο λόγο να μπεις στην διαδικασία εξαρχής να ειρωνεύεσαι τον οποιονδήποτε επειδή και καλά μπορείς.
Να τονίσω και μια έκφραση κλειδί στο τέλος. Σπάνια είναι πετυχμένες οι ειρωνείες της, πλέον. Περισσότερο βιτριόλι βγάζουν και ζουραρισμό παρά οτιδήποτε άλλο. Η ειρωνεία είναι πολύ υψηλή λέξη για να την χρησιμοποιούμε για φθηνές προσωπικές επιθέσεις, υποδηλώνει ευφυή απόκριση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- EKPLIKTIKOS
enaon έγραψε: 27 Αύγ 2023, 01:32 νομίζω όταν αναφερόμαστε στον εαυτό μας στο τρίτο πρόσωπο ειναι καλύτερα να λεμε "εκείνος ειναι καταπληκτικός" κλπ, οχι "αυτός".
Φίλε, σ ευχαριστώ, με γύρισες δεκαετιες πίσω. Έτσι μου ρχεται να πιασω να ξαναδιαβάσω όλα τα Αστεριξ
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
δεν είναι σίγουρο ότι η ειρωνεία πλέον είναι όπλο κατ' ανάγκη του ευφυούς ανθρώπου
just saying δεν έχει να κάνει με τους εμπλεκόμενους στη συζήτησή σας
just saying δεν έχει να κάνει με τους εμπλεκόμενους στη συζήτησή σας
Συμφωνώ.neon imposter έγραψε: 27 Αύγ 2023, 13:45 δεν είναι σίγουρο ότι η ειρωνεία πλέον είναι όπλο κατ' ανάγκη του ευφυούς ανθρώπου
Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και ρήσεις τύπου "η ειρωνία είναι το καταφύγιο των ηλιθίων" κλπ
Το ζητούμενο είναι η αλληλεπίδραση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
neon imposter
ή η μη αλληλεπίδρασηΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2023, 13:55Συμφωνώ.neon imposter έγραψε: 27 Αύγ 2023, 13:45 δεν είναι σίγουρο ότι η ειρωνεία πλέον είναι όπλο κατ' ανάγκη του ευφυούς ανθρώπου
Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και ρήσεις τύπου "η ειρωνία είναι το καταφύγιο των ηλιθίων" κλπ
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.neon imposter έγραψε: 27 Αύγ 2023, 13:55ή η μη αλληλεπίδρασηΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2023, 13:55Συμφωνώ.neon imposter έγραψε: 27 Αύγ 2023, 13:45 δεν είναι σίγουρο ότι η ειρωνεία πλέον είναι όπλο κατ' ανάγκη του ευφυούς ανθρώπου
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
neon imposter
σωστό - κουβέντα να μη γίνεται που λένεΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2023, 14:02Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.neon imposter έγραψε: 27 Αύγ 2023, 13:55ή η μη αλληλεπίδρασηΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2023, 13:55
Συμφωνώ.
Το ζητούμενο είναι η αλληλεπίδραση.![]()