EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Αύγ 2023, 18:50
masterridley έγραψε: 26 Αύγ 2023, 15:59
Αποδεικνύεται ότι οι πιο πολλοί άνθρωποι σήμερα είναι αυτιστικοί. Είδα το βίντεο και κυριολεκτικά δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτό το "peck" μέσα στον τεράστιο ενθουσιασμό μπορεί να θεωρηθεί σεξ. παρενόχληση.
Όλο αυτό το πράγμα με αναλύσεις επί αναλύσεων και να το δούμε στο VAR, θυμίζει θρησκευτικό φονταμενταλισμό/πουριτανισμό.
Το κλασικό αντίστοιχο είναι το φιλί στο Β'ΠΠ που ήταν πολύυυ πιο μακρύ και "μη-συναινετικό".
Αν ήταν η ανήλικη κόρη σου δε θα σε πειραζε δηλαδη;
Βγάζω το 'ανήλικη' που δεν έχω ιδέα γιατί το έβαλες και απαντώ.
Σύμφωνα με την σύγχρονη ηθική, δεν θα μου έπεφτε λόγος. Θα ήταν απόφαση της κόρης μου αν θέλει να τον χαστουκίσει/κλωτσήσει στ'@@ ή να κάνει παράπονα in private or in public. Μπορεί και να μην την ένοιαζε καθόλου ας πούμε. Στην 1η περίπτωση, εννοείται θα υποστήριζα.
Αυτά είναι προφανή.
Ο λόγος που έβαλα όμως την φωτό είναι για να καταδείξω ότι το context μετράει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στα ανθρώπινα πράγματα. Εκείνη την εποχή ας πούμε, αυτό το πράγμα δεν θεωρήθηκε από κανέναν σεξουαλική παρενόχληση, ούτε απ'το ίδιο το "θύμα". Ίσα ίσα, κάθε φορά που την ρωτούσανε έλεγε "δεν έδωσα συγκατάθεση" όμως "ήταν οκ, υπήρχε ενθουσιασμός" κτλ.
Αν δεν είσαι αυτιστικός, αυτό το καταλαβαίνεις και διαισθητικά. Βάζω στοίχημα ό,τι θες ότι εκείνη την μέρα αυτή έλεγε στις φίλες της "μλκες δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη σήμερα" και ήταν και giddy κιόλας.