ρε σεις τα θελετε και τα λετε απο την μια δηλωνετε οπαδοι Παναθηναικου ΑΕΚ και απο την αλλη μιλατε για "γαυρους του βορρα",προσφωνηση που απευθυνετε σε αυτους που κοροιδευετε για τους δυο τιτλους και τους πεντακοσιους χαμενους τελικους(στην Αττικη)
ποσο πιο προκλητικοι;!και δη μετα τα περσινα πρωτογνωρα ακομα και για το ποδοσφαιρο που μας εχετε συνηθισει.
εμ σου αρπαζουν το πρωταθλημα με ασσιστ και γκολ σε δυο ματς στην εδρα σου απο τα αποδυτηρια,εμ σε λουζουν κιολας!ωρε που παμε
Κόκκορας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:55
ρε σεις τα θελετε και τα λετε απο την μια δηλωνετε οπαδοι Παναθηναικου ΑΕΚ και απο την αλλη μιλατε για "γαυρους του βορρα",προσφωνηση που απευθυνετε σε αυτους που κοροιδευετε για τους δυο τιτλους και τους πεντακοσιους χαμενους τελικους(στην Αττικη)
ποσο πιο προκλητικοι;!και δη μετα τα περσινα πρωτογνωρα ακομα και για το ποδοσφαιρο που μας εχετε συνηθισει.
εμ σου αρπαζουν το πρωταθλημα με ασσιστ και γκολ σε δυο ματς στην εδρα σου απο τα αποδυτηρια,εμ σε λουζουν κιολας!ωρε που παμε
ναι πρωτογνωρα μπουκα ιδιοκτητη με οπλο δεν ειχαμε δει ,ουτε αποφασεις κυριακη ξημερωμα ομολογω ουτε ο γαβρος δεν τοχε κανει
δωσατε κατι το καινουργιο στο ελλ ποδοσφαιρο
το γαβρος του βορρα δεν βγηκε τωρα και δεν εχει να κανει με τιτλους και οτι μας αδικατε οπως ο γαβρος πειραιως
οτι μοιαζετε σαν λαοι ετσι λεγανε οι κακες γλωσσες
Κόκκορας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 15:06
βολικο να πιανεις ολη το σουρεαλ περσινο σκηνικο απο εκεινη την στιγμη,βολικοτατο και μεροληπτικοτατο
ποια ειναι τα πρωτογνωρα που λες
οτι δεν εχει ξεκινησει ντερμπι εχει ξανασυμβει για φωτοβολιδα σε προθερμανση και εκει με βαρια τραυματια παιχτη του οσφπ
το αλλο με την αεκ διαιτητικα η φαση ειναι στην καλυτερη αμφισβητουμενη εγω οφσαιντ την βλεπω
μετα γινεται η μπουκα με το οπλο και εκει τελειωνει το παραμυθι σε ποια χωρα θα εμενε ατιμωρητο κατι τετοιο
αντεστρεψε το στο οακα το σκηνικο και πες μου αν θα βγαινατε και μετα τι θα λεγατε αν χανατε τετοιο πρωταθλημα
Κόκκορας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 15:06
βολικο να πιανεις ολη το σουρεαλ περσινο σκηνικο απο εκεινη την στιγμη,βολικοτατο και μεροληπτικοτατο
ποια ειναι τα πρωτογνωρα που λες
οτι δεν εχει ξεκινησει ντερμπι εχει ξανασυμβει για φωτοβολιδα σε προθερμανση και εκει με βαρια τραυματια παιχτη του οσφπ
το αλλο με την αεκ διαιτητικα η φαση ειναι στην καλυτερη αμφισβητουμενη εγω οφσαιντ την βλεπω
μετα γινεται η μπουκα με το οπλο και εκει τελειωνει το παραμυθι σε ποια χωρα θα εμενε ατιμωρητο κατι τετοιο
αντεστρεψε το στο οακα το σκηνικο και πες μου αν θα βγαινατε και μετα τι θα λεγατε αν χανατε τετοιο πρωταθλημα
και εδω ειναι αληθεια απο βαρια τραυματα διεκοπη το ματς .
ρε παιδια μας κοροιδευετε;
ο μονος τροπος για να χασει πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ ηταν και τα δυο ματς να μην γινουν με υπαιτιοτητα ΠΑΟΚ,σηκωθηκαν φυγαν αυτοβουλως,γιναν αναριθμητες παρατυπιες και μονο ο ΠΑΟΚ με τον αγανακτισμενο σαββιδη τιμωρηθηκε!
τρολαρω
και στα 2 παραμυθι τραυματιας πριν την εναρξη εχει ξανασυμβει αρα δεν εινια πρωτογνωρο συμφωνουμε;
ολυμπιακος δεν νομιζω οτι εφυγε αυτοβουλως ειπε στον διαιτητη δεν εχω προπονητη οτι εκανες με τον ιβιτς και δεν αρχισε το ματς
στο αλλο με οπλο στο οακα με το χερι στην καρδια θα απαντησεις τι θα κανατε και τι θα λεγατε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rocco Siffredi την 31 Οκτ 2018, 15:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.