Ειναι ψηλος.Cecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:38 Στο πρόσωπο είναι ωραίο παιδί. Στο σώμα είναι γτπκ. Αν θα έβγαινα μαζί του; Ναι, για να φάμε μαλλί της γριάς σε κάνα πανηγύρι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορίτσια του πχορουμ
-
Ορέστης 35
Re: Κορίτσια του πχορουμ
- Cecily Anne
Ε και;Ορέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:44Ειναι ψηλος.Cecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:38 Στο πρόσωπο είναι ωραίο παιδί. Στο σώμα είναι γτπκ. Αν θα έβγαινα μαζί του; Ναι, για να φάμε μαλλί της γριάς σε κάνα πανηγύρι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
alekhine..... Χμ....
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
νύχτα
με τον Κωνσταντίνο ναι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τον πεθαμένο;;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
νύχτα
ζωντανός είναι, μη τον βλέπεις έτσι
-
Anonymous343
Μα ακριβως επειδη επαιζε το ρολο του επιτυχημενα βρεθηκε στη Βουλη. Δεν εχει σημασια αν ο Τζεησον προτιμαει τα κοριτσακια απο τα αγορακια, η δουλεια να γινεται (δλδ η προπαγανδα περι αφυλων).
Το ερώτημα είναι, στη Βουλή τί δουλειά είχαν να τον πάρουν?
Στο ερωτημα της αναρτησης τωρα, αδιαφορος φαινεται. Πιο τσαχπινης φαινοταν με τα κολιε και τα κραγιον. Ελπιζω βεβαια να γνωριζει για την καταρα των Γκει - οποιος "δικος τους" converts, τον τρωει η μαρμαγκα.
- Cecily Anne
Το ενδεχόμενο να ήταν αγχωμένος και να τα έκοψε για να δυναμώσουν δεν παίζει; Το έχω πάθει κι εγώ και δεν λεσβίεψα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:20LEONAS έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:12Cecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:38 Στο πρόσωπο είναι ωραίο παιδί. Στο σώμα είναι γτπκ. Αν θα έβγαινα μαζί του; Ναι, για να φάμε μαλλί της γριάς σε κάνα πανηγύρι.
Μαζί μου θα έβγαινες;![]()
Λίγο μεγαλύτερος είμαι
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Έτσι αλλάζει. Πχ σε κάτι τέτοιο

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
νομίζω θέλει να αραιώσεις μία σταγόνα λεμόνι σε 10 λίτρα νερό και να τα κουνήσεις σταυρωτά. Τα λέει και στο νήμα της ομοιοπαθητικής.Cecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2018, 15:05 Το ενδεχόμενο να ήταν αγχωμένος και να τα έκοψε για να δυναμώσουν δεν παίζει; Το έχω πάθει κι εγώ και δεν λεσβίεψα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 31 Οκτ 2018, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- omg kai 3 lol
vantono έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:25είναι τρομερά ευφυέστατος και ο ίδιος αλλα και ο πχορουμιτης που τον πρόβλεψε (εστω και κατα λαθος) αν τελικα ισχυει οντως κατι τετοιοNero έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:15 Πως το βρίσκετε αυτό το παλικάρι,θα βγαίνατε για καφέ?
https://www.instagram.com/p/BpSHEuYhLGd ... e=ig_embed
κάποιος εδω μέσα θυμάμαι είχε προβλέψει ότι τους τρολάρει όλους και ενδεχομένως να είναι μεγάλος γαμιάς που παιζει long game. Δε θυμάμαι ποιος ήταν αλλά ας βγει μπροστά γιατί ήταν τρομερή πρόβλεψη
ο μυθος του Σαμψων δεν ισχυει σε αυτη τη περιπτωση, νομιζω πως η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη:

Nero έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:47Naida έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:34Ναι στη τρίχα όχι στο πουκάμισο το ανοιχτόΥδράργυρος έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:30
Άσε να φανεί λίγο τρίχα, έχει γεμίσει ο κόσμος αποτριχωμένους. Χρυσές δουλειές κάνουνε τα σκευάσματα αποτρίχωσης![]()
είναι το μέγιστο δείγμα αρρενωπότητας

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση