γιατι να το βαλει; δεν θα μπορει ν αντισταθει στον πειρασμο μπρος στα καλλη σου; συνελθε ΟρεστηΟρέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 10:57 Μπλακ αν παω για μασαζ και πανω στη χαλαρωση η κοπελα βαλει το χερι της στην ευαισθητη περιοχη, ποιος απο τους δυο μας θα συλλαμβανεται στον νεο κοσμο της προοδου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η οικονομικη κριση χτυπησε σκληρα τις πορνες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Η οικονομικη κριση χτυπησε σκληρα τις πορνες
Τι το χοντροκομένο έχει αυτό που γράφει; Πράγματι πέρα από την ηθική υπόσταση που βάζεις εσύ υπάρχει και η πραγματολογική. Αν είναι να προλαβαίνεις μία επιπρόσθετη κατάσταση που είναι οι ασθένειες γιατί να μην το κάνεις;blackpaint έγραψε: 31 Οκτ 2018, 08:28υποψιαζομαι οτι τρολαρεις, και με πολυ ασχημο και ακομψο τροπο. Πως μπορεις να κανεις πλακα με κατι τετοιο;Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 00:25 Πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα. Είναι καλύτερο τώρα που εκδίδονται χωρίς να έχουν κάνει εξετάσεις η χωρίς τα απαραίτητα μέτρα; Πιστεύω να γνωρίζεις τι νοσήματα μπορεί να μεταδοθούν.
Αν ομως δεν τρολαρεις, πραγματικα λυπαμαι για σενα. Τοσο χοντροκομενος;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- blackpaint
για πες πως ακριβως φανταζεσαι την πορνεια επιβιωσης σ ενα στρατοπεδο προσφυγων; Και ποιος ειπε πως αυτες οι γυναικες θελουν να γινουν πουτανες η οτι βλεπουν τον εαυτο τους σαν πουτανες; Και συ γιατι τοση πρεμουρα να τις κανεις πουτανες; Το μονο που σε νοιαζει ειναι μην κολησουν αρρωστιες οι βιαστες τους; (το τονιζω οσο δεν παει, να ζητας σεξ απο καποια που εξαρταται η επιβιωση της απο το ανταλλαγμα, ειναι βιασμος)Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:10Τι το χοντροκομένο έχει αυτό που γράφει; Πράγματι πέρα από την ηθική υπόσταση που βάζεις εσύ υπάρχει και η πραγματολογική. Αν είναι να προλαβαίνεις μία επιπρόσθετη κατάσταση που είναι οι ασθένειες γιατί να μην το κάνεις;blackpaint έγραψε: 31 Οκτ 2018, 08:28υποψιαζομαι οτι τρολαρεις, και με πολυ ασχημο και ακομψο τροπο. Πως μπορεις να κανεις πλακα με κατι τετοιο;Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 00:25 Πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα. Είναι καλύτερο τώρα που εκδίδονται χωρίς να έχουν κάνει εξετάσεις η χωρίς τα απαραίτητα μέτρα; Πιστεύω να γνωρίζεις τι νοσήματα μπορεί να μεταδοθούν.
Αυτό λέω. Εκεί θειε κανονικά αυστυνομική και κοινωνιολογική παρέμβαση (ψυχο, κοιν. λειτουργοί κ.α.) Φυσικά και δεν είναι νορμάλ οι συνθήκες ώστε να θέλουν συνειδητά κάποιες κοπέλες να γίνουν πόρνες. Άκυρα εδώ λοιπόν συζητάμε για μένα.blackpaint έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:17για πες πως ακριβως φανταζεσαι την πορνεια επιβιωσης σ ενα στρατοπεδο προσφυγων; Και ποιος ειπε πως αυτες οι γυναικες θελουν να γινουν πουτανες η οτι βλεπουν τον εαυτο τους σαν πουτανες; Και συ γιατι τοση πρεμουρα να τις κανεις πουτανες; Το μονο που σε νοιαζει ειναι μην κολησουν αρρωστιες οι βιαστες τους; (το τονιζω οσο δεν παει, να ζητας σεξ απο καποια που εξαρταται η επιβιωση της απο το ανταλλαγμα, ειναι βιασμος)Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:10Τι το χοντροκομένο έχει αυτό που γράφει; Πράγματι πέρα από την ηθική υπόσταση που βάζεις εσύ υπάρχει και η πραγματολογική. Αν είναι να προλαβαίνεις μία επιπρόσθετη κατάσταση που είναι οι ασθένειες γιατί να μην το κάνεις;blackpaint έγραψε: 31 Οκτ 2018, 08:28
υποψιαζομαι οτι τρολαρεις, και με πολυ ασχημο και ακομψο τροπο. Πως μπορεις να κανεις πλακα με κατι τετοιο;
Εμένα ξέρεις την άποψή μου περί καταναγκασμων και εξουσίας πάνω στον άνθρωπο. Την πορνεία τη δέχομαι στα πλαίσια της ελευθερίας να αποφασίσει ο καθένας και η κάθε μία τι θέλει. Πχ Τα νόμιμα μπουρδέλα δεν μπορεί να έχουν μπλεξίματα με τράφικινγκ. Πάει ο καθένας μέσα και όποια στιγμή θέλει και η αστυνομία για να ελέγξει.
- blackpaint
στο πρωτο σκελος συμφωνω, τα αυτονοητα. Στο δευτερο σκελος, φοβαμαι πως μιλαμε για ευχολογιο. Ειναι η φυση της πορνειας τετοια που παντα υπαρχει μια διασταση καταναγκασμου και εξουσιας πανω στα γυναικεια σωματα.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:30 Αυτό λέω. Εκεί θειε κανονικά αυστυνομική και κοινωνιολογική παρέμβαση (ψυχο, κοιν. λειτουργοί κ.α.) Φυσικά και δεν είναι νορμάλ οι συνθήκες ώστε να θέλουν συνειδητά κάποιες κοπέλες να γίνουν πόρνες. Άκυρα εδώ λοιπόν συζητάμε για μένα.
Εμένα ξέρεις την άποψή μου περί καταναγκασμων και εξουσίας πάνω στον άνθρωπο. Την πορνεία τη δέχομαι στα πλαίσια της ελευθερίας να αποφασίσει ο καθένας και η κάθε μία τι θέλει. Πχ Τα νόμιμα μπουρδέλα δεν μπορεί να έχουν μπλεξίματα με τράφικινγκ. Πάει ο καθένας μέσα και όποια στιγμή θέλει και η αστυνομία για να ελέγξει.
Το ξέρω. Μιλας για το νταβατζιλίκι. Αλλά είναι και συγκεκριμένη ψυχολογία γυναίκας που πείθεται από τον νταβατζή και ειλικρινά έχουν κάνει δουλίτσα κάποιοι ερευνητές ψι. Βαριέμαι να το ψάξω τώρα, κάποια στιγμή ίσως. Αν και δεν είναι του στυλ μου να διαμορφώνω πεποίθηση από τα γραπτά. Δεν είναι πάντα σωστά. Ειδικά στα ψι θέματα παίζει πολύ λογικοφάνεια πέρα από λογική.blackpaint έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:43στο πρωτο σκελος συμφωνω, τα αυτονοητα. Στο δευτερο σκελος, φοβαμαι πως μιλαμε για ευχολογιο. Ειναι η φυση της πορνειας τετοια που παντα υπαρχει μια διασταση καταναγκασμου και εξουσιας πανω στα γυναικεια σωματα.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:30 Αυτό λέω. Εκεί θειε κανονικά αυστυνομική και κοινωνιολογική παρέμβαση (ψυχο, κοιν. λειτουργοί κ.α.) Φυσικά και δεν είναι νορμάλ οι συνθήκες ώστε να θέλουν συνειδητά κάποιες κοπέλες να γίνουν πόρνες. Άκυρα εδώ λοιπόν συζητάμε για μένα.
Επίσης ναι είναι και ευχολόγιο, πάντα μιλώ εκ πεποιθήσεως που δεν θα πει επιθυμία. Συνδυασμός γνώσης , εμπειρίας και επιθυμίας είναι η τοποθετήσεις μου.
Τέλος εδώ και δεν θέλω να σε κοντράρω πουθενά αλλά ούτε και να διαφωνήσω απλά. Το πόσο καταναλώνεσαι το καταννοώ και με τίποτα δεν θα στο επιβαρύνω μπροστά στους άλλους. Σε άλλη φάση και για πάρτυ μας μόνο.
Το ότι δεν σου αναγνωρίζεται μαχητικότητα και ηθική καθαρότητα ή κάτι τέλος παντων, από τους καθόλα "συμφωνούντες" μαζί σου δείχνει και πόσο συμφωνούντες είναι. Σκίστους.
-
Ορέστης 35
Υποτιθεστω τωρα οτι συμβαινουν τετοια πραγματα στον κοσμο μας για να σε πιασουν πελατη φερ ειπειν. Απαντησε στην ερωτηση μου για τον θαυμαστο νεο κοσμο. Ποιος θα συλλαμβανεται για το αναρμοστο αγγιγμα;blackpaint έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:09γιατι να το βαλει; δεν θα μπορει ν αντισταθει στον πειρασμο μπρος στα καλλη σου; συνελθε ΟρεστηΟρέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 10:57 Μπλακ αν παω για μασαζ και πανω στη χαλαρωση η κοπελα βαλει το χερι της στην ευαισθητη περιοχη, ποιος απο τους δυο μας θα συλλαμβανεται στον νεο κοσμο της προοδου;
-
Ορέστης 35
Γνωστη φεμινιστρια ειχε γραψει οταν μου τον χωνει ο αντρας μου στον κωλο η συνειδηση μου σαν φεμινιστρια επαναστατει αλλα οι νευρικες μου αποληξεις το απολαμβανουν.blackpaint έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:43στο πρωτο σκελος συμφωνω, τα αυτονοητα. Στο δευτερο σκελος, φοβαμαι πως μιλαμε για ευχολογιο. Ειναι η φυση της πορνειας τετοια που παντα υπαρχει μια διασταση καταναγκασμου και εξουσιας πανω στα γυναικεια σωματα.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:30 Αυτό λέω. Εκεί θειε κανονικά αυστυνομική και κοινωνιολογική παρέμβαση (ψυχο, κοιν. λειτουργοί κ.α.) Φυσικά και δεν είναι νορμάλ οι συνθήκες ώστε να θέλουν συνειδητά κάποιες κοπέλες να γίνουν πόρνες. Άκυρα εδώ λοιπόν συζητάμε για μένα.
Κατα τη φεμινιστικη προσεγγιση που χρησιμοποιεις στον ιδεολογικο αχταρμα - τρολαρισμα, το ετεροφυλο σεξ εχει διασταση εξουσιας.
Εγω και ο Αγις ειμαστε sex positive φεμινιστες επομενως στηριζουμε και την πορνεια στην οποια πιστευουμε πρεπει να επιβληθουν αυστηροι κανονες ωστε να διασφαλιζεται η ποιοτητα των υπηρεσιων και να μην κινδυνευει η ψυχικη και σωματικη ακεραιοτητα της νεολαιας απο τα αδιστακτα αρπακτικα που τους βλεπουν σαν πορτοφολι. Εννοω τις πορνες.
- blackpaint
εαν σηκωθεις αμεσως να φυγεις τρεχοντας να καταγγειλεις σεξουαλικη παρενοχληση, εκεινη και ο υπευθυνος του καταστηματος, με κατηγορια σεξ. κακοποιησης. Επειδη ομως εισαι αντρας και ειναι γυναικα και πρεπει να λαβουμε υποψην το ιστορικο πλαισιο αιωνων καταπιεσης της γυναικας απο την πατριαρχια, θα πεσει μαλακα. Εαν κατσεις και κανεις τη δουλιτσα σου, εσυ και ο υπευθυνος του καταστηματος. Αλλα θα την βγαλεις καθαρη, η σχεδον, θα σου αναγνωριστουν ελαφρυντικα. "Δεν ηξερα κυρια δικαστα, με παρεσυραν"Ορέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:30Υποτιθεστω τωρα οτι συμβαινουν τετοια πραγματα στον κοσμο μας για να σε πιασουν πελατη φερ ειπειν. Απαντησε στην ερωτηση μου για τον θαυμαστο νεο κοσμο. Ποιος θα συλλαμβανεται για το αναρμοστο αγγιγμα;blackpaint έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:09γιατι να το βαλει; δεν θα μπορει ν αντισταθει στον πειρασμο μπρος στα καλλη σου; συνελθε ΟρεστηΟρέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 10:57 Μπλακ αν παω για μασαζ και πανω στη χαλαρωση η κοπελα βαλει το χερι της στην ευαισθητη περιοχη, ποιος απο τους δυο μας θα συλλαμβανεται στον νεο κοσμο της προοδου;
- blackpaint
πιπες, αυτο ειναι ενα κουοτ που βγαλες απο το μυαλο σου. Επισης δεν εχεις την παραμικρη σχεση με τις λεξεις σεξ, θετικος, εξουσια, φεμινισμος, γυναικες. Δεν διαθετεις τιποτα απ ολα αυτα.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:37
Γνωστη φεμινιστρια ειχε γραψει οταν μου τον χωνει ο αντρας μου στον κωλο η συνειδηση μου σαν φεμινιστρια επαναστατει αλλα οι νευρικες μου αποληξεις το απολαμβανουν.
Κατα τη φεμινιστικη προσεγγιση που χρησιμοποιεις στον ιδεολογικο αχταρμα - τρολαρισμα, το ετεροφυλο σεξ εχει διασταση εξουσιας.
Εγω και ο Αγις ειμαστε sex positive φεμινιστες επομενως στηριζουμε και την πορνεια στην οποια πιστευουμε πρεπει να επιβληθουν αυστηροι κανονες ωστε να διασφαλιζεται η ποιοτητα των υπηρεσιων και να μην κινδυνευει η ψυχικη και σωματικη ακεραιοτητα της νεολαιας απο τα αδιστακτα αρπακτικα που τους βλεπουν σαν πορτοφολι. Εννοω τις πορνες.
Θες απλα να εχεις σκλαβες και βλεπεις ολες τις γυναικες σαν πορνες, που θες να πειθαρχησεις. Αλλα ουτε και τις πορνες καταφερνεις να πειθαρχησεις, μονο πληρωνεις και ηδονη δεν βρισκεις.
Απο ποτε εχεις να κανεις σεξ χωρις να πλήρωσεις;
-
Ορέστης 35
Υπεροχος κοσμος.blackpaint έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:39εαν σηκωθεις αμεσως να φυγεις τρεχοντας να καταγγειλεις σεξουαλικη παρενοχληση, εκεινη και ο υπευθυνος του καταστηματος, με κατηγορια σεξ. κακοποιησης. Επειδη ομως εισαι αντρας και ειναι γυναικα και πρεπει να λαβουμε υποψην το ιστορικο πλαισιο αιωνων καταπιεσης της γυναικας απο την πατριαρχια, θα πεσει μαλακα. Εαν κατσεις και κανεις τη δουλιτσα σου, εσυ και ο υπευθυνος του καταστηματος. Αλλα θα την βγαλεις καθαρη, η σχεδον, θα σου αναγνωριστουν ελαφρυντικα. "Δεν ηξερα κυρια δικαστα, με παρεσυραν"Ορέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:30Υποτιθεστω τωρα οτι συμβαινουν τετοια πραγματα στον κοσμο μας για να σε πιασουν πελατη φερ ειπειν. Απαντησε στην ερωτηση μου για τον θαυμαστο νεο κοσμο. Ποιος θα συλλαμβανεται για το αναρμοστο αγγιγμα;blackpaint έγραψε: 31 Οκτ 2018, 13:09
γιατι να το βαλει; δεν θα μπορει ν αντισταθει στον πειρασμο μπρος στα καλλη σου; συνελθε Ορεστη
Φανταζομαι ηδη τις ταινιες που θα γυριζονταν για την εποχη της πορναπαγορευσης, τη συνωμοτικη συνεργασια πορνων και πελατων για να κανουν τη δουλεια τους χωρις να γινουν αντιληπτοι απο το κρατος και τους μαυροφορεμενους και κακιασμενους καταδοτες, το ρομαντισμο και την ατοφια ανθρωπια της σαρκικης χαρας υπο συνθηκες αντιστασης.
Ο τι εχει γυριστει δλδ απο αριστερους για ερωτικες σχεσεις που αντιβαιναν στα συντηρητικα ηθη.
-
Ορέστης 35
Δε θυμαμαι απο ποτε, χερ κομανταντ! Μη μου σβησετε αλλο τσιγαρο στο στηθος. Δε θυμαμαιιιιιιιιιιιιιιblackpaint έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:49πιπες, αυτο ειναι ενα κουοτ που βγαλες απο το μυαλο σου. Επισης δεν εχεις την παραμικρη σχεση με τις λεξεις σεξ, θετικος, εξουσια, φεμινισμος, γυναικες. Δεν διαθετεις τιποτα απ ολα αυτα.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:37
Γνωστη φεμινιστρια ειχε γραψει οταν μου τον χωνει ο αντρας μου στον κωλο η συνειδηση μου σαν φεμινιστρια επαναστατει αλλα οι νευρικες μου αποληξεις το απολαμβανουν.
Θες απλα να εχεις σκλαβες και βλεπεις ολες τις γυναικες σαν πορνες, που θες να πειθαρχησεις. Αλλα ουτε και τις πορνες καταφερνεις να πειθαρχησεις, μονο πληρωνεις και ηδονη δεν βρισκεις.
- blackpaint
εχεις δει τετοιες ταινιες: μια πολυ ομορφη για να ναι αληθινη πουτανα κανει πεζοδρομιο, την πλησιαζει πελατης, τα βρισκουν, και η πουτανα βγαζει σημα και οπλο και τον συλλαμβανει, γιατι ειναι αντερκοβερ μπατσινα.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:51
Υπεροχος κοσμος.
Φανταζομαι ηδη τις ταινιες που θα γυριζονταν για την εποχη της πορναπαγορευσης, τη συνωμοτικη συνεργασια πορνων και πελατων για να κανουν τη δουλεια τους χωρις να γινουν αντιληπτοι απο το κρατος και τους μαυροφορεμενους και κακιασμενους καταδοτες, το ρομαντισμο και την ατοφια ανθρωπια της σαρκικης χαρας υπο συνθηκες αντιστασης.
Ο τι εχει γυριστει δλδ απο αριστερους για ερωτικες σχεσεις που αντιβαιναν στα συντηρητικα ηθη.
Εαν ειναι καλο για την Αμερικη, την χωρα της ελευθεριας, ειναι καλο και για μας και θα το κανουμε ακομα καλυτερο.
- blackpaint
Ορέστης 35 παραδεξου το, κατα βαθος μισεις τις πορνες, γιατι ξερεις πως δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να σου δοθουν ολοκληρωτικα. Και τις μισεις πιο πολυ την ωρα που πληρωνεις.
Σύμφωνα με τον φεμινισμό ποιες στάσεις επιτρέπονται κατά την διάρκεια;blackpaint έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:49πιπες, αυτο ειναι ενα κουοτ που βγαλες απο το μυαλο σου. Επισης δεν εχεις την παραμικρη σχεση με τις λεξεις σεξ, θετικος, εξουσια, φεμινισμος, γυναικες. Δεν διαθετεις τιποτα απ ολα αυτα.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Οκτ 2018, 14:37
Σε πειράζω. Λjίγο.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 1211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Naranjita
-
- 202 Απαντήσεις