Ουστ, τσογλάνι άπλυτε αριστερέ (για να κρατήσω κι ένα επίπεδο...Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:46Το "έτσι θέλεις να το βλέπεις" είναι όπως αντιλαμβάνεσαι επιθετική γραφή. Θα μπορούσε να ήταν ευγενική γραφή χωρίς μπηχτές, αλλά δεν το ήθελα έτσι. (Αφού είσαι δεξιόςIsildur έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:36Ναι, τι είναι αυτό που θέλω να βλέπω κάπως και δεν θες να μου το χαλάσεις; Διαφωνείς με κάτι σ' αυτό που έγραψα; Το λινκ το πάτησες; Τι γράφανε τότε οι κολλημένοι που λέω και τι γράφουν τώρα είδες;Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:27 Δεν ξέρω τι δεν κατάλαβες και δεν μπορώ να εξηγήσωΑπλά στη λέξη "όλο" ήθελα να γράψω όλοι.
)
Τώρα όμως βλέπω: "της κάθε πλευράς (της κάθε)...", δεν το είχα λάβει υπόψιν μου. Έπιασα απλά ένα ύφος γραφής του τύπου "οι αριστεροί δεν λένε τίποτα για το πέσιμο στον Πλεύρη ενώ σκυλιάζουν τώρα για τον Βαξεβάνη". Ε νομίζοντας αυτό ήθελα στο διαψεύσω λέγοντας ότι οι αριστεροί καταδίκασαν το περιστατικό. βεβαίως λέω ψέματα γιατί πέραν από το σεβασμό στην αλήθεια έχουμε και μία πολιτική δράση και καλούμε να υποστηρίζω την αριστερά (τουλάχιστον μπροστά στους άλλους, γιατί μέσα μου....). Τέλος πάντων.
Θα σου έλεγα συγνώμη παρεξήγησα τη γραφή σου αλλά δεν στο λέω. Επειδή είπαμε, είσαι δεξιός και σε πολεμάω.
Συνεχίζω λοιπόν την άποψη μου:
Άντε ρε από κει κωλοδεξιοί που στηρίζετε τραμπουκισμούς!
![]()
Εν τω μεταξύ, με το "κάθε πλευρά" δεν εννοούσα μόνο πολιτική πλευρά. Δες, αν έχεις όρεξη, και τι γράφουν κάποιοι θρησκευόμενοι στο νήμα για τον Πλεύρη.