!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
έχει πλάκα να βλέπεις τον τύπο που ψάχνει ευκαιρία να σε ξεχέσει πατόκορφα να μοιράζει την σοφία του σαν γαλήνιος γκουρού με αφορμή την υποθετική ευθιξία ενός σπασαρχίδη που αποχώρησε επειδή δεν άντεξε τις άδικες επιθέσεις αλλά το έγραψες πάνω σε φάση που είχα σκυλοβαρεθεί και σκεφτόμουν να σβήσω πας και να την κάνω και με έβαλε σε σκέψεις.τι θα απογίνεις εσύ και όλοι όσοι με έχουν μπινελικώσει?τι τύψεις μπορεί να σας φορτώσω?θα το αντέξει η ψυχούλα σας?πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω
Δεν είναι απλά δύσκολο, είναι νομίζω ακατόρθωτο εάν δεν έχεις αγκαλιάσει τα ελαττώματα και τα λάθη σου και δεν τα έχεις δεχθεί ως αποκλειστικά δικά σου.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:21Μεγάλο θέμα (νομίζω, λέω τώρα).sys3x έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:09Σε κάθε περίπτωση είναι θέμα προσωπικής αισθητικής - οριοθέτησης, όχι αποτέλεσμα ετεροπροσδιορισμού αλλά νομίζω ότι ο καθένας μας κρίνει εξ ιδίων.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:06
Νομίζω ότι δεν παίζει αυτό. Όσο ισχυρή προσωπικότητα και να έχεις. Κάποια στιγμή δεν αντέχεις τη σιχαμάρα.
Ανοίγονται κι άλλα θεματάκια πάνω σε αυτό.
ότι όλοι το κάνουμε κι ότι είναι σύσκολο να το αποφύγεις,
ότι κρίνεις άσχημα ή βρίζεις κάποιον που είναι ίδιος με σένα (για να ξορκίσεις την ενοχή αφού έχεις κι εσύ τα ίδια χαρακτηριστικά)
ότι έχει χαμηλή ενσυναίσθηση κάποιος ή και νοημοισύνη και δεν μπορεί να δει σφαιρικά κάτι ή έστω πολύπλευρα και θεωρεί ότι παντού ισχύει το ίδιο που ισχύει γι αυτόν στη δεδομένη φάση.
Απλά είναι σκέψεις για συζήτηση.
Σε αυτή την φάση ένα συνεχώς καλοταϊσμένο, υπερτροφίκο και παχύσαρκο εγώ δεν βοηθάει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
sys3x έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:48Δεν είναι απλά δύσκολο, είναι νομίζω ακατόρθωτο εάν δεν έχεις αγκαλιάσει τα ελαττώματα και τα λάθη σου και δεν τα έχεις δεχθεί ως αποκλειστικά δικά σου.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:21Μεγάλο θέμα (νομίζω, λέω τώρα).sys3x έγραψε: 26 Αύγ 2023, 17:09
Σε κάθε περίπτωση είναι θέμα προσωπικής αισθητικής - οριοθέτησης, όχι αποτέλεσμα ετεροπροσδιορισμού αλλά νομίζω ότι ο καθένας μας κρίνει εξ ιδίων.
Ανοίγονται κι άλλα θεματάκια πάνω σε αυτό.
ότι όλοι το κάνουμε κι ότι είναι σύσκολο να το αποφύγεις,
ότι κρίνεις άσχημα ή βρίζεις κάποιον που είναι ίδιος με σένα (για να ξορκίσεις την ενοχή αφού έχεις κι εσύ τα ίδια χαρακτηριστικά)
ότι έχει χαμηλή ενσυναίσθηση κάποιος ή και νοημοισύνη και δεν μπορεί να δει σφαιρικά κάτι ή έστω πολύπλευρα και θεωρεί ότι παντού ισχύει το ίδιο που ισχύει γι αυτόν στη δεδομένη φάση.
Απλά είναι σκέψεις για συζήτηση.
Σε αυτή την φάση ένα συνεχώς καλοταϊσμένο, υπερτροφίκο και παχύσαρκο εγώ δεν βοηθάει.
Μπράβο ρε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2023, 01:03Κι αυτός καλός είναι. Τελευταία τα είχε πάρει με τη συνεχή κακή συμπεριφορά κάποιων.
Αντικειμενικότατος!
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Γιατί ρε συ, γούστα είναι αυτά. Αμάν με τη μανία σου να τα βάζεις όλα σε κουτάκια... Νοιώσε ρε, ζήσε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για να μην πάθετε στέρηση.ksk έγραψε: 26 Αύγ 2023, 16:51Θα ξαναμπείmasterridley έγραψε: 26 Αύγ 2023, 16:37 Ο taxalataxalasa ήταν (είναι) μεγάλη μορφή. Δεν γούσταρα κανένα απ'τα νήματα που άνοιγε (καθώς δεν με ενδιαφέρουν ετυμολογίες και τέτοια), αλλά ο τυπάς είχε απίστευτο mastery στα λογοπαίγνια για Ελ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.
Τι Favelo-Νοίκι, τι "από χουντικός και φασίστας, έγινε φουντικός και χασίστας", τι Μιζα-τα-κανα ΜπαοκΓιάννενα
Αυτά, off the top of my head. Μιλάμε για σουρεάλ λογοπαίγνια, απίστευτα.
Όντως απίστευτος!
viewtopic.php?f=10&t=48372&start=60
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βρε, συμπάθειες υπάρχουν πολλές και διάφορες, δεν εξετάζω αυτό και ο καθένας γουστάρει ή δεν γουστάρει όποιον... γουστάρει, γούστα είναι αυτά όπως λες κι εσύ. Εδώ ο άλλος πιο πάνω τον θαυμάζει για τα πανέμορφα και πανέξυπνα λογοπαίγνιά του, ποιος είμαι εγώ να κρίνω τα βίτσια του καθενός;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2023, 18:11Γιατί ρε συ, γούστα είναι αυτά. Αμάν με τη μανία σου να τα βάζεις όλα σε κουτάκια... Νοιώσε ρε, ζήσε.
![]()
![]()
![]()
Για τον λόγο που έφυγε μίλησα...
Κι εγώ δεν έχω ιδέα για τον λόγο που έφυγα αλλά δατ' ς λάιφ. Αναρωτιέμαι ποια αγνή πσυχούλα πλήγωσα για να της ζητήσω ταπεινά συγγνώμη.Isildur έγραψε: 26 Αύγ 2023, 18:17 Βρε, συμπάθειες υπάρχουν πολλές και διάφορες, δεν εξετάζω αυτό και ο καθένας γουστάρει ή δεν γουστάρει όποιον... γουστάρει, γούστα είναι αυτά όπως λες κι εσύ. Εδώ ο άλλος πιο πάνω τον θαυμάζει για τα πανέμορφα και πανέξυπνα λογοπαίγνιά του, ποιος είμαι εγώ να κρίνω τα βίτσια του καθενός;
Για τον λόγο που έφυγε μίλησα...![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στο μεταξύ, το πιο (να μην πω το μόνο) πετυχημένο που έχει πει είναι εκείνο το φουντικοί και χασίστες. Ίσως επειδή δεν είναι δικό του, αλλά αρχαίο...ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2023, 18:13Για να μην πάθετε στέρηση.ksk έγραψε: 26 Αύγ 2023, 16:51Θα ξαναμπείmasterridley έγραψε: 26 Αύγ 2023, 16:37 Ο taxalataxalasa ήταν (είναι) μεγάλη μορφή. Δεν γούσταρα κανένα απ'τα νήματα που άνοιγε (καθώς δεν με ενδιαφέρουν ετυμολογίες και τέτοια), αλλά ο τυπάς είχε απίστευτο mastery στα λογοπαίγνια για Ελ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.
Τι Favelo-Νοίκι, τι "από χουντικός και φασίστας, έγινε φουντικός και χασίστας", τι Μιζα-τα-κανα ΜπαοκΓιάννενα
Αυτά, off the top of my head. Μιλάμε για σουρεάλ λογοπαίγνια, απίστευτα.
Όντως απίστευτος!
viewtopic.php?f=10&t=48372&start=60
![]()
Ο Ταχάλασα; Δεν ήταν αντικειμενικός λες; Δεν ξέρω.
Για σένα έλεγα ρε.
Για τον χαρχάλατα έχω άλλα επίθετα να πω, αλλά δεν το κάνω για διάφορους λόγους. Ένας βασικός είναι και ότι δεν είναι παρών, ένας άλλος ότι σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί του εδώ και καιρό. Τέσπα...
Σωστά.Isildur έγραψε: 26 Αύγ 2023, 18:28Για σένα έλεγα ρε.![]()
Για τον χαρχάλατα έχω άλλα επίθετα να πω, αλλά δεν το κάνω για διάφορους λόγους. Ένας βασικός είναι και ότι δεν είναι παρών, ένας άλλος ότι σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί του εδώ και καιρό. Τέσπα...
Οπότε απλώς θα προσθέσω ότι κι εμένα μου λείπει και περιμένω να έρθει να τα ξαναπούμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
γιατι κοροιδεύεις τον ισιλδουρ; Καλά κάνεις, αλλά γιατί;
Γιατί είναι δεξιός και δεύτερον, δεν τον κοροϊδεύω ρε κουρκουμά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 42 Απαντήσεις