ksk έγραψε: 26 Αύγ 2023, 14:44
Ενταξει το κριτήριο του γέλιου είναι υποκειμενικό...καθώς και η αισθηση του μέτρου ...αααα να μην ξεχάσω και τον ορισμό του ορθού λόγου...
Όλα σχετικά ειναι
Σαφώς και είναι όλα σχετικά.
Όλοι είμαστε παρατηρητές, κριτές και αντίστοιχα φαινόμενα στο παιχνίδι των συσχετισμών.
ksk έγραψε: 26 Αύγ 2023, 14:44
Ενταξει το κριτήριο του γέλιου είναι υποκειμενικό...καθώς και η αισθηση του μέτρου ...αααα να μην ξεχάσω και τον ορισμό του ορθού λόγου...
Όλα σχετικά ειναι
Σαφώς και είναι όλα σχετικά.
Όλοι είμαστε παρατηρητές, κριτές και αντίστοιχα φαινόμενα στο παιχνίδι των συσχετισμών.
Bazoomba έγραψε: 30 Ιούλ 2023, 18:48
Το κομματοσκυλο ο φαρμακοτριφτης, εκτος απο ουρα της θειας, αποφασισε να γινει τσιρλιντερ για καθε σανοφαγο κουλικο;
Προτείνω νήμα "Χαριτωμένα posts που δεν πρέπει να χαθούν".
Θεια, φλας μπακ επαθες 1 μηνα μετα;
Έχω κι άλλα χαρά μου. Έτσι ως άλμπουμ φωτογραφιών που έχουν όλες οι παρακμιακές γραίες. Με πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις και καταθέσεις των αγνών πσυχών του πχόρουμ, τόσο για την εμφάνιση μου όσο και για την προσωπική μου ζωή.
Η μεγάλη πλάκα και σύμπτωση είναι ότι δεν γνωρίζω ούτε έναν από δαύτους, ενώ αντιθέτως έχω γνωρίσει πολλούς πχορουμίστες.
Έτσι, για να' χω μια εικόνα βρε παιδί μου ποιος/α λέει τι.
Πασιφάη έγραψε: 26 Αύγ 2023, 13:16
Ασφαλώς. Όταν δεν σε βολεύουν οι αλήθειες, τις γελοιοποιείς. Άντε προχώρα, δεν βρέχει, ροχάλες τρως.
Την έχω ήδη τη λίστα από όσους με φτύνουν.
Τη θεωρώ αξία ανεκτίμητη και τους ευχαριστώ για την προσφορά τους.
Εάν δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς ότι μπορεί κάποιος ταυτόχρονα να συμφωνεί σε ένα θέμα με κάποιον άλλον και να διαφωνεί σε κάποιο άλλο ενώ πάλι ταυτόχρονα δεν είναι το κέντρο του κόζμου το μουνί σου τότες μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημά, ότι και να κάνεις, όσες καρδούλες και να βάλεις, όσες ψευτοειρωνείες και να σκαρφιστείς τον εαυτό σου κοροϊδεύεις - ειρωνεύεσαι κι αυτό συμβαίνει αναγκαστικά καθώς δεν γίνεται με κανέναν τρόπο μηχανικά να κοροϊδέψεις τους υπόλοιπους που δεν είναι εγωπαθείς. Αφήνω εντελώς απέξω το θέμα για ποιον γαμημένο λόγο να μπεις στην διαδικασία εξαρχής να ειρωνεύεσαι τον οποιονδήποτε επειδή και καλά μπορείς.
Πασιφάη έγραψε: 26 Αύγ 2023, 13:16
Ασφαλώς. Όταν δεν σε βολεύουν οι αλήθειες, τις γελοιοποιείς. Άντε προχώρα, δεν βρέχει, ροχάλες τρως.
Την έχω ήδη τη λίστα από όσους με φτύνουν.
Εάν δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς ότι μπορεί κάποιος ταυτόχρονα να συμφωνεί σε ένα θέμα με κάποιον άλλον και να διαφωνεί σε κάποιο άλλο ενώ πάλι ταυτόχρονα δεν είναι το κέντρο του κόζμου το μουνί σου τότες μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημά, ότι και να κάνεις, όσες καρδούλες και να βάλεις, όσες ψευτοειρωνείες και να σκαρφιστείς τον εαυτό σου κοροϊδεύεις - ειρωνεύεσαι κι αυτό συμβαίνει αναγκαστικά καθώς δεν γίνεται με κανέναν τρόπο μηχανικά να κοροϊδέψεις τους υπόλοιπους που δεν είναι εγωπαθείς. Αφήνω εντελώς απέξω το θέμα για ποιον γαμημένο λόγο να μπεις στην διαδικασία εξαρχής να ειρωνεύεσαι τον οποιονδήποτε επειδή και καλά μπορείς.
Καλέ μου άνθρωπε, δεν βάζω εγώ στο κέντρο του κόζμου το μουνί μου, κάποιες καρακαλτάκες επιχειρούν κριτική για τη διαχείριση του.
Για τους ινσελοειδείς προχωκάγκουρες, κανένα σχόλιο.
Ε ναι, σ' αυτό το είδος σαφώς και θα αντιδράσω με ειρωνία. Γεννήθηκα σε σπίτι και όχι σε στάνη.
Καλέ μου άνθρωπε, δεν βάζω εγώ στο κέντρο του κόζμου το μουνί μου, κάποιες καρακαλτάκες επιχειρούν κριτική για τη διαχείριση του.
Για τους ινσελοειδείς προχωκάγκουρες, κανένα σχόλιο.
Ε ναι, σ' αυτό το είδος σαφώς και θα αντιδράσω με ειρωνία. Γεννήθηκα σε σπίτι και όχι σε στάνη.
Ωραία, από το πρώτο πράγμα που σου έγραψα προκύπτει ότι επέλεξες τελικά να σχολιάσεις.
Κάποια άλλη στιγμή θα συνεχίσω με χαριτωμενιές, που κάποιοι είδαν και γούσταραν (όποιος τη λέει στον εχθρό μου είναι φίλος μου, χοχοχο) κάποιοι δεν είδαν και κάποιοι είδαν και αποχώρησαν με ελαφρά διατηρώντας μια διπλωματική τρόπον τινά προσέγγιση των πραγμάτων, από τη στιγμή που δεν υπήρχαν άμεσες αντιδράσεις, καταγγελίες κλπ
Η τελευταία κατηγορία έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.