Η πρόταση "μόνο παρακεταμόλη και μετρηση οξυγόνου ανεξαρτητως ηλικίας ή κατηγοριας" εξακολουθείς να πιστεύεις ότι είναι αληθής;Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2023, 13:30Αυτό γιατί το έβαλες ;Prepon έγραψε: 24 Αύγ 2023, 12:06hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 23:57
Ο NIH (National Institutes of Health), που είναι ο αρμόδιος αμερικανικός φορέας, λέει:
Και πιο συγκεκριμένα:
Έχεις γίνει το ίδιο με τον σαλτιμπάγκο που θαυμάζεις, τον Άδωνη. Δεν έχεις πλέον την ελάχιστη αξιοπρέπεια να πάρεις πίσω ό,τι έγραψες γιατί νομίζεις ότι είσαι ο μόνος που κατέχει την απόκρυφη αλήθεια για το πώς λειτουργούν τα αντιβιοτικά.
Το είχα βάλει εξ αρχής εγώ ο ίδιος. Από την πρώτη στιγμή. Οι οδηγίες του WHO είναι που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Otto Weininger
Ναι.Prepon έγραψε: 24 Αύγ 2023, 16:08Η πρόταση "μόνο παρακεταμόλη και μετρηση οξυγόνου ανεξαρτητως ηλικίας ή κατηγοριας" εξακολουθείς να πιστεύεις ότι είναι αληθής;Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2023, 13:30Αυτό γιατί το έβαλες ;
Το είχα βάλει εξ αρχής εγώ ο ίδιος. Από την πρώτη στιγμή. Οι οδηγίες του WHO είναι που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα.
![]()
Από πάνω σου είναι. Με αυτή την οδηγία πορευτηκαμε δε όλη τη πανδημία και αναθεωρήθηκε τον Οκτώβριο του 2022 όταν ήρθε το Paxlovid ουσιαστικά.
Τότε κάποιες ομάδες, υπό συγκεκριμένες συνθήκες έπαιρναν αντιικο άμεσα για να αποφύγουν το hospitalization.
Μέχρι τότε ήταν και εκείνοι μόνο αντιπυρετικό/κορεσμός. Θες και κάνα σιροπακι OTC για το βήχα και καμία καραμέλα; Μέχρι εκεί.
Κοίτα, μπήκες για να ζαλίζεις παπαρια όπως πάντα. Αλλά επειδή σε εμένα έστελνε ο ΕΟΔΥΥ τα πρωτόκολλα, εγώ έβλεπα καθημερινά δεκάδες θετικούς και έδινα οδηγίες κλπ και όχι εσύ ή ο άλλος, άσε να ξέρω καλύτερα με ποιο πρωτόκολλο λειτουργούσαμε, πότε ανανεωθηκε και γιατί, αν πρέπει ή όχι να πάρει αντιβιοτικό προληπτικά σε ίωση, κλπ κλπ κλπ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Η όλη ιστορία έχει να κάνει με το άνοιγμα του επαγγέλματος και βαριέμαι να μπω στη συζήτηση για το πώς πρέπει να ανοίξει.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2023, 13:38 Είναι γνωστό άλλωστε ότι:
α) τα φάρμακα δεν έχουν μέσα οδηγίες
β) όταν παίρνεις depon από το φαρμακείο, ο φαρμακοποιός κάθεται και σου εξηγεί την δοσολογία, τις αντενδείξεις και όλα τα υπόλοιπα, δεν σου το δίνει κατευθείαν και σε χαιρετάει
γ) αν σου το πει ο φαρμακοποιός και όχι οι οδηγίες στο χαρτί, δημιουργείται ένας αόρατος δεσμός και δεν θα κάνεις κατάχρηση
δ) ο φαρμακοποιός διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων και ξέρει ανά πάσα στιγμή πόσα depon έχει δώσει σε κάθε άτομο ώστε να μην ξαναδώσει σύντομα
Πέραν τούτου όμως πού ακριβώς έχεις δει φαρμακοποιό απλά να σου δίνει φάρμακο χωρίς διευκρινήσεις; Μόνο για καμιά ασπιρίνη ίσως.
Έχω αγοράσει φάρμακα σε 4 ηπείρους και πάντα είναι πρόθυμοι να προσφέρουν οδηγίες.
Χτες το βράδυ ακόμη αγόρασα σταγόνες για κολικό νεογέννητου και η κοπέλα μέχρι που ήθελε να μου δείξει πώς.
Strepsils αγοράζω και πάντα μου επισημαίνουν δοσολογία.
Kαι ναι, πάντα υπάρχουν οδηγίες αλλά ποιος ακριβώς τις διαβάζει;
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Η λογική να μπαίνεις σε ένα μαγαζί όπως στην Αμερική (i.e. Rite Aid) και να αγοράζεις ΜΗΣΥΦΑ από τα ράφια μαζί με πατατάκια και αναψυκτικά επικίνδυνη
- hellegennes
Για ποιον λόγο; Δεν με ενδιαφέρει το χρήμα, σε αντίθεση με τον φίλο σου, που είχε εκνευριστεί ακριβώς γιατί δεν μπορεί να το χωνέψει αυτό. Έτσι είναι όταν κρίνεις εξ ιδίων.Cecily Anne έγραψε: 24 Αύγ 2023, 14:28Είμαι σίγουρη θα τσαντιστειIsildur έγραψε: 24 Αύγ 2023, 14:24Cecily Anne έγραψε: 24 Αύγ 2023, 14:14
Όποιος διαβάζει το νήμα καταλαβαίνει ότι θες να πουλήσεις απεγνωσμένα ντεπον.![]()
![]()
![]()
Έλα ρε, καλό. Σπάει και τη μονοτονία της κόντρας τόση ώρα...![]()
Εγώ από τα μέτρα του κορωνοϊού κερδισμένος βγήκα και μάλιστα πολύ. Από την υποχρέωση της μάσκας επίσης βγήκα πολύ κερδισμένος. Εντούτοις θα γνωρίζεις πόσο αντίθετος ήμουν με όλα αυτά. Επειδή οι απόψεις μου δεν επηρεάζονται από το προσωπικό μου κέρδος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Από πάνω μου είναι εκτός από μέτρηση οξυγόνου και μέτρηση θερμοκρασίας, στραβος είσαι; Άρα από τη πρώτη σειρά καταριπτεται το "μόνο Α και Β", αφού πετιέται και ένα Γ.Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2023, 16:16Ναι.Prepon έγραψε: 24 Αύγ 2023, 16:08Η πρόταση "μόνο παρακεταμόλη και μετρηση οξυγόνου ανεξαρτητως ηλικίας ή κατηγοριας" εξακολουθείς να πιστεύεις ότι είναι αληθής;Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2023, 13:30
Αυτό γιατί το έβαλες ;
![]()
Από πάνω σου είναι. Με αυτή την οδηγία πορευτηκαμε δε όλη τη πανδημία και αναθεωρήθηκε τον Οκτώβριο του 2022 όταν ήρθε το Paxlovid ουσιαστικά.
Τότε κάποιες ομάδες, υπό συγκεκριμένες συνθήκες έπαιρναν αντιικο άμεσα για να αποφύγουν το hospitalization.
Μέχρι τότε ήταν και εκείνοι μόνο αντιπυρετικό/κορεσμός. Θες και κάνα σιροπακι OTC για το βήχα και καμία καραμέλα; Μέχρι εκεί.
Κοίτα, μπήκες για να ζαλίζεις παπαρια όπως πάντα. Αλλά επειδή σε εμένα έστελνε ο ΕΟΔΥΥ τα πρωτόκολλα, εγώ έβλεπα καθημερινά δεκάδες θετικούς και έδινα οδηγίες κλπ και όχι εσύ ή ο άλλος, άσε να ξέρω καλύτερα με ποιο πρωτόκολλο λειτουργούσαμε, πότε ανανεωθηκε και γιατί, αν πρέπει ή όχι να πάρει αντιβιοτικό προληπτικά σε ίωση, κλπ κλπ κλπ.
Λέω μόνο αυτό και δε σου ξαναζαλιζω τα παπάρια, όσα πτυχία κι αν αγοράσει κάποιος η επιστημονικότητα δεν μπορεί να αγοραστεί.
Όχι γιατί οι επιστημονικές μεθοδοι δεν διδάσκονται, κυρίως γιατί είναι θέμα αντίληψης και οργάνωσης του νου.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- hellegennes
Μη συνταγογραφούμενα φάρμακα συγκεκριμένα, όχι φάρμακα γενικά. Δεν νομίζω να μην το έγραψα ξεκάθαρα. Αν ρωτήσεις φυσικά και θα σου δώσουν διευκρινήσεις, διαφορετικά σε ΜΗΣΥΦΑ δεν θα κάτσουν να σου αναλύσουν τίποτα. Ζητάς σταγόνες για τα μάτια; Παυσίπονο; Αντιφλεγμονώδη; Κανείς φαρμακοποιός δεν θα σου πει τίποτα εκτός αν ρωτήσεις από μόνος σου.The Age of Aquarius έγραψε: 24 Αύγ 2023, 17:54 Πέραν τούτου όμως πού ακριβώς έχεις δει φαρμακοποιό απλά να σου δίνει φάρμακο χωρίς διευκρινήσεις;
Αυτός που δεν θα τις διαβάσει δεν θα ενδιαφερθεί να ρωτήσει τον φαρμακοποιό και ακόμη κι αν προσφερθεί ο φαρμακοποιός από μόνος του θα τον γράψει στα παπάρια του.The Age of Aquarius έγραψε: 24 Αύγ 2023, 17:54Kαι ναι, πάντα υπάρχουν οδηγίες αλλά ποιος ακριβώς τις διαβάζει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ίσως. Ίσως. Αλλά αν το αναλύσεις σ' αυτό το επίπεδο, για τον ίδιο λόγο είναι επίκδυνη η λογική να αγοράζεις χημικά από το ράφι, από αποφρακτικά σωλήνων ως χλωρίνες και καθαριστικά φούρνου και από απεντομωτικά ως ποντικοφάρμακα.The Age of Aquarius έγραψε: 24 Αύγ 2023, 18:10 Η λογική να μπαίνεις σε ένα μαγαζί όπως στην Αμερική (i.e. Rite Aid) και να αγοράζεις ΜΗΣΥΦΑ από τα ράφια μαζί με πατατάκια και αναψυκτικά επικίνδυνη
Αν επεκτείνες, δε, την λογική, εξίσου επικίνδυνο είναι να αγοράζεις πατατάκια και αναψυκτικά από το ράφι. Μακράν μεγαλύτερος κίνδυνος για την υγεία σου από την πιθανότητα υπερδοσολογίας.
Σε αντίθεση, δε, με τα φάρμακα, πουθενά δεν αναγράφεται στο μπουκάλι της κόκα κόλα ποια είναι τα ενδεχόμενα προβλήματα από υπερκατανάλωση.
Άραγε τι απ' τα δυο είναι συχνότερος παράγοντας σε χρόνιες νεφροπάθειες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Μέτρηση θερμοκρασίας....Prepon έγραψε: 24 Αύγ 2023, 18:32
Από πάνω μου είναι εκτός από μέτρηση οξυγόνου και μέτρηση θερμοκρασίας, στραβος είσαι; Άρα από τη πρώτη σειρά καταριπτεται το "μόνο Α και Β", αφού πετιέται και ένα Γ.
Δηλαδή αναφέρω την παρακεταμολη έτσι για πλάκα. Έπρεπε να εξηγήσω δηλαδή ότι όταν αναφέρω αντιπυρετικό είναι άμεσα συνδεδεμένο με την θερμοκρασία και πως δεν εννοώ ότι με το που βγει θετικό το τεστ άρχισε να καταπίνεις depon.
Ίσως και να έπρεπε να το κάνω αφού μετέχουν σε τέτοια συζήτηση και άτομα όπως εσύ.
Μη δεις το παιχνιδι σημερα γιατι θα βγεις θετικος παλι.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Otto Weininger
Ενώ εμένα ας πούμε που δεν έχω θέμα να μην εκτελεσω συνταγή αν δεν στέκει ή ήμουν υπέρ του lockdown όταν μου στοίχιζε χιλιάδες ευρώ το μημα (σε αντίθεση με τους άλλους που και παίρνανε επιδόματα και δουλεύανε στη μαύρη) οι απόψεις μου επηρεάζονται από το προσωπικό κέρδος.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2023, 18:29Για ποιον λόγο; Δεν με ενδιαφέρει το χρήμα, σε αντίθεση με τον φίλο σου, που είχε εκνευριστεί ακριβώς γιατί δεν μπορεί να το χωνέψει αυτό. Έτσι είναι όταν κρίνεις εξ ιδίων.
Εγώ από τα μέτρα του κορωνοϊού κερδισμένος βγήκα και μάλιστα πολύ. Από την υποχρέωση της μάσκας επίσης βγήκα πολύ κερδισμένος. Εντούτοις θα γνωρίζεις πόσο αντίθετος ήμουν με όλα αυτά. Επειδή οι απόψεις μου δεν επηρεάζονται από το προσωπικό μου κέρδος.
Επίσης που σκατά είδες το προσωπικό κέρδος και το χρήμα σε αυτό το νήμα μόνο εσύ ξέρεις.
Δεν περίμενα τέτοια κόμπλεξ. Σε είπε ο άλλος έμπορο και άρχισες τα κομπλεξικά σε μένα. Και που ; Πάνω σε πράγματα που έχω σπουδάσει ξανά και ξανά, έχω εξειδικευτεί και είναι η δουλειά μου τόσα χρόνια.
Και που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 24 Αύγ 2023, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σουρεαλ η συζητηση.
Δε ξερει ο αλλος για φαρμακα που εχει σπουδασει χιλια χρονια, ξερουν αυτοι που γκουγκλαρουν!
Σε λιγο θα βγαλουν τον Οτο συνωμοσιολογο.
Δε ξερει ο αλλος για φαρμακα που εχει σπουδασει χιλια χρονια, ξερουν αυτοι που γκουγκλαρουν!
Σε λιγο θα βγαλουν τον Οτο συνωμοσιολογο.
Σε λιγο θα εμφανιστει κι ο Εθνι και θα μας πει για πρεσβειες, τυροπιτες και για 3-5-2 και θα ολοκληρωθει το νημα.
- hellegennes
Σε τι σου στοίχιζε χιλιάδες ευρώ τον μήνα; Ήταν κλειστά τα φαρμακεία στην καραντίνα; Κάθε άλλο, τα φαρμακεία επίσης έβγαλαν πολύ χρήμα από την πανδημία. Μάσκες, τεστ, αντισηπτικά, ένας πακτωλός φαρμάκων.Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2023, 19:53 Ενώ εμένα ας πούμε που δεν έχω θέμα να μην εκτελεσω συνταγή αν δεν στέκει ή ήμουν υπέρ του lockdown όταν μου στοίχιζε χιλιάδες ευρώ το μημα (σε αντίθεση με τους άλλους που και παίρνανε επιδόματα και δουλεύανε στη μαύρη) οι απόψεις μου επηρεάζονται από το προσωπικό κέρδος.
Το έχεις ξαναπεί αυτό και δεν βλέπω πώς βγάζει νόημα.
Η συζήτηση δεν έχει καμμιά σχέση με το ποιος ξέρει περισσότερα για φάρμακα.Thor έγραψε: 24 Αύγ 2023, 20:04 Δε ξερει ο αλλος για φαρμακα που εχει σπουδασει χιλια χρονια, ξερουν αυτοι που γκουγκλαρουν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 24 Αύγ 2023, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι σχεση εχει, ποιος την εχει πιο μεγαλη;hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2023, 21:06
Η συζήτηση δεν έχει καμμιά σχέση με το ποιος ξέρει περισσότερα για φάρμακα.Thor έγραψε: 24 Αύγ 2023, 20:04 Δε ξερει ο αλλος για φαρμακα που εχει σπουδασει χιλια χρονια, ξερουν αυτοι που γκουγκλαρουν!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις