!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την φίλησε, δεν την πήδηξε.
- EKPLIKTIKOS
Re: Την φίλησε, δεν την πήδηξε.
Ωραία, η δουλειά σας δε δικαιολογεί τέτοιο πανηγυρισμο. Αν ήταν ο 12χρονος γιος σας ας πούμε αθλητής, θα θεωρούσατε οκ μετά από μια επιτυχία, ας πούμε ότι έκανε πανελλήνιο ρεκόρ ή κάτι, να τον αρπάξει ο προπονητής του κ να τον φιλήσει στο στόμα;
τα 4 σουβλάκια υποτίθεται ήταν αστειάκι,ξέχασα να βάλω την σήμανση.το φιλί του προπονητή φυσικά και είναι ενοχλητικό και φυσικά δεν πιστεύεις τίποτα από αυτά που γράφειςImperium έγραψε: 23 Αύγ 2023, 18:25 Uh what?
Την νίκη του Παγκόσμιου Κυπέλλου δεν γιόρταζαν, ή μήπως ήταν για την ανακαίνηση της καντίνας της λέσχης;
Εγώ δεν βλέπω να ενοχλείται η Ισπανίδα:
Και να προσθέσω ότι και ο Αλμέϊδα φίλησα τα χέρια του Αραούχο μετά τον αγώνα με την Δυναμό Ζαγκρεμπ.
Και να προσθέσω ότι και ο Αλμέϊδα φίλησα τα χέρια του Αραούχο μετά τον αγώνα με την Δυναμό Ζαγκρεμπ.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Στο πάνω βίντεο βλέπω ένα φιλί διαρκείας 1/4 του δευτερολέπτου, ούτε ζόρια, ούτε γλώσσα, ούτε έξαλλα, ούτε παράτυπο τίποτα. Οι Καλβινιστές της παρέας μας βλέπουν απόλυτη καταπάτηση κάθε ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Τεσπά, σταρχίδια μου, ούτε τους έχω καμιά ιδιαίτερη συμπαθεια, ούτε είμαι του ποδοσφαίρου.
Απλά μου φάνηκε λίγο περίεργο να κάνουν Ανατολικό ζήτημα το απόλυτο τίποτα.
Τεσπά, σταρχίδια μου, ούτε τους έχω καμιά ιδιαίτερη συμπαθεια, ούτε είμαι του ποδοσφαίρου.
Απλά μου φάνηκε λίγο περίεργο να κάνουν Ανατολικό ζήτημα το απόλυτο τίποτα.
- kongrosian
Ολοι αυτη η πιεση που νιώθουν οι αθλητές και οι παράγοντες τριγύρω, που εκδηλώνεται ειτε με πολυ ενθουσιασμό, ειτε μεγάλη απογοήτευση, είναι μια απο τις πιο αρρωστες εκδηλώσεις του σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού.
Ο κόσμος έπρεπε να αθλείται, οπως οταν παίζαμε μπαλα πιτσιρικαδες. Φιλικα και ηρεμα.
Ο κόσμος έπρεπε να αθλείται, οπως οταν παίζαμε μπαλα πιτσιρικαδες. Φιλικα και ηρεμα.
Μεγάλο κεφάλαιο. Συμφωνώ σε αυτό που λες.kongrosian έγραψε: 23 Αύγ 2023, 22:59 Ολοι αυτη η πιεση που νιώθουν οι αθλητές και οι παράγοντες τριγύρω, που εκδηλώνεται ειτε με πολυ ενθουσιασμό, ειτε μεγάλη απογοήτευση, είναι μια απο τις πιο αρρωστες εκδηλώσεις του σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Πρόκειται για άλλο ένα σύμπτωμα του νεοπουριτανισμού που επιβάλλει η πολιτική ορθότητα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
σιγά,εδώ γίναμε ναζί φεμινιστές στον πουριτανισμό θα κολλήσουμε
Εδώ ήταν απλά πέμπτη.
Σκηνή από ταινία που παρουσιάζεται ως "ενδυνάμωση".

Σκηνή από ταινία που παρουσιάζεται ως "ενδυνάμωση".

Ζούμε σε ένα σύστημα.
οτινάναι
- Dwarven Blacksmith
Δεν απαντησες ομως πώς θα ενιωθες.Imperium έγραψε: 23 Αύγ 2023, 18:05Καλά εσύ έχεις πιεί το kool-aid από καιρό. Bye-bye...Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:58 Γιατί δεν δοκιμάζεις ένα πείραμα. Σκέψου εσύ πως θα ένιωθες αν το αφεντικό σου σε φιλούσε στο στόμα πάνω στον πανηγυρισμό.
Τα πουριτανά άρρωστα που ούτε τι σημαίνει πανηγυρισμός δεν πρόκειται να μάθουν ποτέ.
Να συμπερανουμε οτι θα γουσταρες.
kongrosian έγραψε: 23 Αύγ 2023, 22:59 Ολοι αυτη η πιεση που νιώθουν οι αθλητές και οι παράγοντες τριγύρω, που εκδηλώνεται ειτε με πολυ ενθουσιασμό, ειτε μεγάλη απογοήτευση, είναι μια απο τις πιο αρρωστες εκδηλώσεις του σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού.
Σκέψου να το έκανε άντρας όμως.
Ζούμε σε ένα σύστημα.