Συγγνώμη, αλλά η προληπτική αντιβίωση δεν είναι στάνταρ πρακτική σε κάποιες περιπτώσεις, όπως σε κάποιους τύπους χειρουργείου;Cecily Anne έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:33Ξαναλέω θενε Ματσούκι στην κωλαρα και κρέμασμα στην πλατεία για παραδειγματισμό!hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:31Βάλε εσύ το σημείο που λέει "μόνο παρακεταμόλη και μέτρηση οξυγόνου" αλλιώς πες ότι έκανες λάθος και πάρε πίσω όσες βλακείες έγραψες για άσχετους ημιμαθείς και τους λοιπούς εκνευρισμούς σου.Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:29
Μπράβο που άλλαξες το λινκ, βάλε τώρα το σημείο που λέει για αντιβίωση μα γελάσουμε.
Επισης, στο υπογράφω ότι δεν έπαιρναν πτυχίο βιολογικού, φαρμακευτικής, χημικού, τι άλλο ιατρικών εργαστηρίων ξερω'γω αν έδιναν απάντηση θετική στα προληπτικά αντιβιοτικά. Μέχρι και οι καθαρίστριες των δεξαμενών σε φαρμακοβιομηχανία έχουν εκπαιδευτεί στα χημικά (ίδιοι μηχανισμοί κατ'αναλογια).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Είμαι θετικός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
user0972003
Περαστικά σου.Λεγεών έγραψε: 23 Αύγ 2023, 12:21 Μόλις βγήκα θετικός σε τεστ. Ξέρω ακριβώς πως και πότε κόλλησα, ήταν την περασμένη Τετάρτη, ακριβώς αυτή την ώρα, μόλις είχα φτάσει Σίφνο (με μάσκα στο καράβι) και μπήκα στο αστικό για να πάω στον προορισμό μου. Έκανα το λάθος να μην φορέσω μάσκα τα πρώτα πέντε λεπτά της διαδρομής, έβαλα μετά μόλις μπήκε μέσα λαός. Αλλά από την πρώτη μέχρι την τελευταία στάση είχε κάτσει 2 θέσεις πιο δίπλα στη γαλαρία μία Γαλλίδα που έβηχε, ρούφαγε, μούγκριζε και γενικά αναμόχλευε τα σωθικά της.
Από την Πέμπτη το βράδυ άρχισα να μην αισθάνομαι καλά, η κοιλιά μου είχε πρηστεί, Παρασκευή βράδυ έκανα πολύ πυρετό, και ο λαιμός μου ήταν χάλια, δεν μπορούσα να καταπιώ. Τεστ δεν έκανα πριν από σήμερα, διότι το κοντινότερο φαρμακείο ήθελε λεωφορείο και βαριόμουν. Το iwatch βέβαια μου έδειχνε κάτι 95% blood oxygen, αλλά υπέθεσα ότι ήταν ένα απλό κρύωμα από το κλιματιστικό. Τις τελευταίες 2-3 μέρες είμαι καλά, έχω ακόμα κάτι υπολείμματα από φλέμματα, αλλά ναι, έκανα ένα τεστ τώρα το πρωί και είναι καραθετικό.
Είναι η δεύτερη επιβεβαιωμένη φορά που το κολλάω, η πρώτη επιβεβαιωμένη ήταν πέρυσι τον Οκτώβρη σε έναν γάμο (που δεν φόρεσα μάσκα, και ήταν μαλακία μου). Λογικά έχω και μία ανεπιβεβαίωτη ήταν όταν ξεκίνησε η όλη ιστορία πριν 3.5 χρόνια, αλλά τα τεστ τότε κόστιζαν 100-200 ευρώ, και δεν το αποτόλμησα. Πάντως έχει κάνει δουλίτσα ο ασημόραχος στο αίμα μου, αυτή η φορά ήταν ασφαλώς πιο ήπια σε σχέση με πριν 1 και 3.5 χρόνια. Ειδικά η πρώτη φορά ήταν κόλαση, ο δε βήχας έκανε κάνα δίμηνο να φύγει.
Βάλτε μάσκα.
Αν θες μας λες ηλικία κι αν είσαι καπνιστής;;
-
user0972003
Λεγεών έγραψε: 23 Αύγ 2023, 12:37Θενκς. Πάντως ευχαριστήθηκα κλανίδι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Αύγ 2023, 12:35Με ένα πόνο εύχομαι, καλορίζικο το μωράκιΛεγεών έγραψε: 23 Αύγ 2023, 12:21
Από την Πέμπτη το βράδυ άρχισα να μην αισθάνομαι καλά, η κοιλιά μου είχε πρηστεί
Με τις υγείες σου
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:36Τι λες μωρέ, το πονσταν ήταν πολύ γερό σιρόπι! Θυμάμαι άνοιγα συνέχεια κι έπινα από το ψυγείο με τον αδερφό μου. Και με τη φίλη μου τη Χρύσα τρώγαμε κι οδοντόκρεμα συχνάtaliban έγραψε: 09 Αύγ 2023, 22:22Έφτανα 42 πιτσιρικάς αλλά δεν είχα τάση να μετατρέπομαι σε walking dead.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Αύγ 2023, 20:05
Όλοι μάγκες είναι μέχρι να βαρέσει κάνα παιδί τους πυρετικους σπασμούς από ψηλό πυρετό κ να βγάζει αφρούς απ το στόμα με γυρισμένα ματια προς τα μέσα κ να νομίζουν ότι πέθανε.
Τότε μας έδιναν ponstan ( σιρόπι μπλιαχ) με τη σέσουλα. Μετά νομίζω το σταμτήσαν γιατί έκανε ζημιά στα νεφρά.![]()
Γιαυτό γραφτηκαμε στο φόρουμ
Όλοι κάτι είχαμε πάρει παλιά.
Εμάς ήταν το πονσταν
Και κάποια αντιβηχικά σιρόπια ήταν γαμάτα... κάποτες...user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:36Τι λες μωρέ, το πονσταν ήταν πολύ γερό σιρόπι! Θυμάμαι άνοιγα συνέχεια κι έπινα από το ψυγείο με τον αδερφό μου. Και με τη φίλη μου τη Χρύσα τρώγαμε κι οδοντόκρεμα συχνάtaliban έγραψε: 09 Αύγ 2023, 22:22Έφτανα 42 πιτσιρικάς αλλά δεν είχα τάση να μετατρέπομαι σε walking dead.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Αύγ 2023, 20:05
Όλοι μάγκες είναι μέχρι να βαρέσει κάνα παιδί τους πυρετικους σπασμούς από ψηλό πυρετό κ να βγάζει αφρούς απ το στόμα με γυρισμένα ματια προς τα μέσα κ να νομίζουν ότι πέθανε.
Τότε μας έδιναν ponstan ( σιρόπι μπλιαχ) με τη σέσουλα. Μετά νομίζω το σταμτήσαν γιατί έκανε ζημιά στα νεφρά.![]()
- Otto Weininger
hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:31Βάλε εσύ το σημείο που λέει "μόνο παρακεταμόλη και μέτρηση οξυγόνου" αλλιώς πες ότι έκανες λάθος και πάρε πίσω όσες βλακείες έγραψες για άσχετους ημιμαθείς και τους λοιπούς εκνευρισμούς σου.Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:29Μπράβο που άλλαξες το λινκ, βάλε τώρα το σημείο που λέει για αντιβίωση μα γελάσουμε.hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:26
Η συζήτηση αφορά και νοσηλευόμενους και μη νοσηλευόμενους, αλλά πάνω στην αλαζονεία σου να επιβεβαιωθείς δεν κάθισες να δεις τις οδηγίες για μη νοσηλευόμενους, αφού άλλωστε εσείς οι φαρμακοποιοί τα γνωρίζετε τόσο καλά. Γι' αυτό και σε πέταξα στο tab για τους νοσηλευόμενους. Ήξερα πόσο προβλέψιμα θα τσιμπήσεις για να κρατηθείς απ' τα μαλλιά.
Μήπως εσύ δεν διάβασες τις οδηγίες και νομίζεις ότι έγραφαν μόνο παρακεταμόλη και μέτρηση οξυγόνου;
https://www.covid19treatmentguidelines. ... anagement/

Όλα αυτά που λέει ότι ΔΕΝ πρέπει να χορηγούνται ένα σωρό γιατροί τα έγραφαν αβέρτα.
Πήγαινε να παίξεις παρακάτω τώρα και άσε τέτοιες κουβέντες μένα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
user0972003
Εγώ να ρωτήσω κάτι εδώ επί της ευκαιρίας;Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:55Θέλεις να σου πω πόσα πράγματα κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες γιατροί που είναι μαλακιες και εσύ δεν έχεις ιδέα;hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:24
Το να λέει κάποιος φαρμακοποιός ότι χιλιάδες και εκατοντάδες χιλιάδες γιατροί το κάνουν γιατί είναι άσχετοι από φαρμακολογία είναι πολύ χειρότερο από το να εξηγώ εγώ σε έναν φαρμακοποιό τον λόγο που το κάνουν (άσχετα αν έχουν δίκιο ή όχι).
Και ναι, αν ο φαρμακοποιός πιστεύει ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που σπούδασαν 15 χρόνια και εξασκούν την ιατρική το κάνουν αυτό γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται, οφείλω να τον διορθώσω εγώ και εσύ και ο οποιοσδήποτε και να του πούμε ότι, όχι, φίλε, το κάνουν για προληπτικούς λόγους, όχι επειδή είναι... άσχετοι.
Πόσες μαλακιες γράφουν σε συνταγές, τι ηλίθιους επικίνδυνους συνδυασμούς φαρμάκων γράφουν, τι γελοίες οδηγίες δίνουν ακόμα και για φάρμακα που είναι άμεσα σχετικά με την ειδικότητα τους;
Γιατροί που εν έτει 2023 συνεχίζουν σε ποσοστό 99% να γράφουν αντιτετανικο ορό σε κάθε τραύμα και μάλιστα μόνον του.
Άκου να μάθεις μερικά πράγματα, γιατί καλό το googlαρισμα αλλά με ρεγουλα.
Οι γιατροί στα 6 χρόνια αρχικών σπουδών, έχουν ένα (1) μάθημα που αφορά τα φάρμακα, την φαρμακολογία και αυτό λειψό. Στην ειδικότητα μετά, σε ο,τι αφορά τα φάρμακα, μαθαίνουν πρωτόκολλα.
Ένας φαρμακοποιός στα 5 χρόνια σπουδών του, έχει κάνει Φαρμακολογία, Φαρμακοθεραπεία, Φαρμακοκινητικη, Φαρμακοδυναμικη, 2 Φαρμακευτικές χημείες, μια ανάλυση φαρμάκων και μια τεράστια τοξικολογία. Σύνολο 7 + την τοξικολογία.
Εγώ λοιπόν, πέρα από αυτά έχω και 3 post graduate certificates φαρμακολογιας πλέον, ένα εξ αυτών στη ορθή χρήση αντιβιοτικών, πέρα από ένα σωρό σεμινάρια.
Συν την κλινική φαρμακολογία, συν ότι άλλο κάνω.
Εμένα λοιπόν δεν θα με διορθώνεις σε θέματα φαρμάκων. Ούτε με εντυπωσιάζει όπως εσένα η λέξη γιατρός γενικά και αόριστα.
Οπως λοιπόν εγώ δεν είμαι σε θέση να κάνω διαγνώσεις επειδή έκανα Παθολογία και Μικροβιολογία πχ (αμφότερες 12credits) έτσι με την σειρά μου δεν δέχομαι από γιατρούς διορθώσεις σε φάρμακα (εκτός από συμβουλές/ενημερώσεις σε πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες και εκεί όχι γιατί δεν ξέρω τι κάνουν και πως, αλλά γιατί απαιτούν στενή παρακολούθηση και δεν τα έχω στο φαρμακείο).
Πόσο μάλλον να δέχομαι διορθώσεις από σένα και τον κάθε ένα σαν εσένα, που δεν έχει την παραμικρή ιδέα και αλλά googλαρει και πουλάει πρόλογο.
Θέλω να πάω ΙΕΚ βοηθός φαρμακείου αλλά είμαι ανεμβολίαστη. Θα έχω θέμα πιστεύετε στο μέλλον με την εργασία?
Υγ κόβιντ δεν πέρασα ακόμα.
Υγ2 δεν τρολάρω σε τίποτα
- Cecily Anne
Τώρα αλήθεια μου έδωσες παράδειγμα αντιβίωσης με χειρουργείο που σε έχουν ανοιχτό ? Που και εκεί δε δίνουν καν σε όλες τις περιπτώσεις ? Τώρα θα μου δώσεις και παράδειγμα αντιβιοτικής κρέμας για πληγές! Ρε συνέλθει και μην λες σαχλες. Η προληπτική χρήση αντιβιοτικών αναφέρεται στη χρήση αντιβιοτικών από ασθενή μη νοσηλευομενο, χωρίς να έχει βακτηριακή λοίμωξη.hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:38Συγγνώμη, αλλά η προληπτική αντιβίωση δεν είναι στάνταρ πρακτική σε κάποιες περιπτώσεις, όπως σε κάποιους τύπους χειρουργείου;Cecily Anne έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:33Ξαναλέω θενε Ματσούκι στην κωλαρα και κρέμασμα στην πλατεία για παραδειγματισμό!hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:31
Βάλε εσύ το σημείο που λέει "μόνο παρακεταμόλη και μέτρηση οξυγόνου" αλλιώς πες ότι έκανες λάθος και πάρε πίσω όσες βλακείες έγραψες για άσχετους ημιμαθείς και τους λοιπούς εκνευρισμούς σου.
Επισης, στο υπογράφω ότι δεν έπαιρναν πτυχίο βιολογικού, φαρμακευτικής, χημικού, τι άλλο ιατρικών εργαστηρίων ξερω'γω αν έδιναν απάντηση θετική στα προληπαντιβιοτικά. Μέχρι και οι καθαρίστριες των δεξαμενών σε φαρμακοβιομηχανία έχουν εκπαιδευτεί στα χημικά (ίδιοι μηχανισμοί κατ'αναλογια).
Πολλοί παιδίατροι στην Αττική συνταγογραφουν αντιβιοτικά προληπτικά, γιατί βγαίνουν σε έλλειψη συνέχεια και θέλουν να υπάρχει στο σπίτι γιατί γινόταν ο Κάκος χαμός πέρσι. Ούτε και σε αυτό αναφέρομαι, διότι δεν γίνεται προκλητική χρήση και διότι φταίει το κράτος που δεν εξασφαλίζει την προμήθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 23 Αύγ 2023, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
Και αξονικές κάνουμε. Πήγαινε εσύ και κάνε από μια κάθε φορά που έχεις πονοκέφαλο.hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:38Συγγνώμη, αλλά η προληπτική αντιβίωση δεν είναι στάνταρ πρακτική σε κάποιες περιπτώσεις, όπως σε κάποιους τύπους χειρουργείου;Cecily Anne έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:33Ξαναλέω θενε Ματσούκι στην κωλαρα και κρέμασμα στην πλατεία για παραδειγματισμό!hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:31
Βάλε εσύ το σημείο που λέει "μόνο παρακεταμόλη και μέτρηση οξυγόνου" αλλιώς πες ότι έκανες λάθος και πάρε πίσω όσες βλακείες έγραψες για άσχετους ημιμαθείς και τους λοιπούς εκνευρισμούς σου.
Επισης, στο υπογράφω ότι δεν έπαιρναν πτυχίο βιολογικού, φαρμακευτικής, χημικού, τι άλλο ιατρικών εργαστηρίων ξερω'γω αν έδιναν απάντηση θετική στα προληπτικά αντιβιοτικά. Μέχρι και οι καθαρίστριες των δεξαμενών σε φαρμακοβιομηχανία έχουν εκπαιδευτεί στα χημικά (ίδιοι μηχανισμοί κατ'αναλογια).
- Otto Weininger
Όχι.user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:51Εγώ να ρωτήσω κάτι εδώ επί της ευκαιρίας;Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:55Θέλεις να σου πω πόσα πράγματα κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες γιατροί που είναι μαλακιες και εσύ δεν έχεις ιδέα;hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:24
Το να λέει κάποιος φαρμακοποιός ότι χιλιάδες και εκατοντάδες χιλιάδες γιατροί το κάνουν γιατί είναι άσχετοι από φαρμακολογία είναι πολύ χειρότερο από το να εξηγώ εγώ σε έναν φαρμακοποιό τον λόγο που το κάνουν (άσχετα αν έχουν δίκιο ή όχι).
Και ναι, αν ο φαρμακοποιός πιστεύει ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που σπούδασαν 15 χρόνια και εξασκούν την ιατρική το κάνουν αυτό γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται, οφείλω να τον διορθώσω εγώ και εσύ και ο οποιοσδήποτε και να του πούμε ότι, όχι, φίλε, το κάνουν για προληπτικούς λόγους, όχι επειδή είναι... άσχετοι.
Πόσες μαλακιες γράφουν σε συνταγές, τι ηλίθιους επικίνδυνους συνδυασμούς φαρμάκων γράφουν, τι γελοίες οδηγίες δίνουν ακόμα και για φάρμακα που είναι άμεσα σχετικά με την ειδικότητα τους;
Γιατροί που εν έτει 2023 συνεχίζουν σε ποσοστό 99% να γράφουν αντιτετανικο ορό σε κάθε τραύμα και μάλιστα μόνον του.
Οι γιατροί στα 6 χρόνια αρχικών σπουδών, έχουν ένα (1) μάθημα που αφορά τα φάρμακα, την φαρμακολογία και αυτό λειψό. Στην ειδικότητα μετά, σε ο,τι αφορά τα φάρμακα, μαθαίνουν πρωτόκολλα.
Ένας φαρμακοποιός στα 5 χρόνια σπουδών του, έχει κάνει Φαρμακολογία, Φαρμακοθεραπεία, Φαρμακοκινητικη, Φαρμακοδυναμικη, 2 Φαρμακευτικές χημείες, μια ανάλυση φαρμάκων και μια τεράστια τοξικολογία. Σύνολο 7 + την τοξικολογία.
Εγώ λοιπόν, πέρα από αυτά έχω και 3 post graduate certificates φαρμακολογιας πλέον, ένα εξ αυτών στη ορθή χρήση αντιβιοτικών, πέρα από ένα σωρό σεμινάρια.
Εμένα λοιπόν δεν θα με διορθώνεις σε θέματα φαρμάκων. Ούτε με εντυπωσιάζει όπως εσένα η λέξη γιατρός γενικά και αόριστα.
Οπως λοιπόν εγώ δεν είμαι σε θέση να κάνω διαγνώσεις επειδή έκανα Παθολογία και Μικροβιολογία πχ (αμφότερες 12credits) έτσι με την σειρά μου δεν δέχομαι από γιατρούς διορθώσεις σε φάρμακα (εκτός από συμβουλές/ενημερώσεις σε πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες και εκεί όχι γιατί δεν ξέρω τι κάνουν και πως, αλλά γιατί απαιτούν στενή παρακολούθηση και δεν τα έχω στο φαρμακείο).
Πόσο μάλλον να δέχομαι διορθώσεις από σένα και τον κάθε ένα σαν εσένα, που δεν έχει την παραμικρή ιδέα και αλλά googλαρει και πουλάει πρόλογο.
Θέλω να πάω ΙΕΚ βοηθός φαρμακείου αλλά είμαι ανεμβολίαστη. Θα έχω θέμα πιστεύετε στο μέλλον με την εργασία?
-
user0972003
Οκ θενκ γιου! Θα κάνω αίτηση! Κι αν τυχόν δεν με παίρνουν για δουλειά να ξες θα ρθω στο φαρμακείο σου να με προσλάβεις εσύOtto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:00Όχι.user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:51Εγώ να ρωτήσω κάτι εδώ επί της ευκαιρίας;Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:55
Θέλεις να σου πω πόσα πράγματα κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες γιατροί που είναι μαλακιες και εσύ δεν έχεις ιδέα;
- Otto Weininger
Για δουλειά θα σε πάρουν, για πρακτική θα δυσκολευτείς.user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:13Οκ θενκ γιου! Θα κάνω αίτηση! Κι αν τυχόν δεν με παίρνουν για δουλειά να ξες θα ρθω στο φαρμακείο σου να με προσλάβεις εσύOtto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:00Όχι.user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:51
Εγώ να ρωτήσω κάτι εδώ επί της ευκαιρίας;
![]()
-
user0972003
Γιατί αυτό;Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:15Για δουλειά θα σε πάρουν, για πρακτική θα δυσκολευτείς.user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:13Οκ θενκ γιου! Θα κάνω αίτηση! Κι αν τυχόν δεν με παίρνουν για δουλειά να ξες θα ρθω στο φαρμακείο σου να με προσλάβεις εσύ![]()
- Otto Weininger
Βαριούνται να ασχοληθούν.user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:26Γιατί αυτό;Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:15Για δουλειά θα σε πάρουν, για πρακτική θα δυσκολευτείς.user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:13
Οκ θενκ γιου! Θα κάνω αίτηση! Κι αν τυχόν δεν με παίρνουν για δουλειά να ξες θα ρθω στο φαρμακείο σου να με προσλάβεις εσύ![]()
-
user0972003
Κακώς! Να ασχοληθούν! Δεν πιστεύω να με αγνοήσουν πάντως! Ας έρθει εκείνη η ώραOtto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:27Βαριούνται να ασχοληθούν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις