!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Μόλις βγήκα θετικός σε τεστ. Ξέρω ακριβώς πως και πότε κόλλησα, ήταν την περασμένη Τετάρτη, ακριβώς αυτή την ώρα, μόλις είχα φτάσει Σίφνο (με μάσκα στο καράβι) και μπήκα στο αστικό για να πάω στον προορισμό μου. Έκανα το λάθος να μην φορέσω μάσκα τα πρώτα πέντε λεπτά της διαδρομής, έβαλα μετά μόλις μπήκε μέσα λαός. Αλλά από την πρώτη μέχρι την τελευταία στάση είχε κάτσει 2 θέσεις πιο δίπλα στη γαλαρία μία Γαλλίδα που έβηχε, ρούφαγε, μούγκριζε και γενικά αναμόχλευε τα σωθικά της.
Από την Πέμπτη το βράδυ άρχισα να μην αισθάνομαι καλά, η κοιλιά μου είχε πρηστεί, Παρασκευή βράδυ έκανα πολύ πυρετό, και ο λαιμός μου ήταν χάλια, δεν μπορούσα να καταπιώ. Τεστ δεν έκανα πριν από σήμερα, διότι το κοντινότερο φαρμακείο ήθελε λεωφορείο και βαριόμουν. Το iwatch βέβαια μου έδειχνε κάτι 95% blood oxygen, αλλά υπέθεσα ότι ήταν ένα απλό κρύωμα από το κλιματιστικό. Τις τελευταίες 2-3 μέρες είμαι καλά, έχω ακόμα κάτι υπολείμματα από φλέμματα, αλλά ναι, έκανα ένα τεστ τώρα το πρωί και είναι καραθετικό.
Είναι η δεύτερη επιβεβαιωμένη φορά που το κολλάω, η πρώτη επιβεβαιωμένη ήταν πέρυσι τον Οκτώβρη σε έναν γάμο (που δεν φόρεσα μάσκα, και ήταν μαλακία μου). Λογικά έχω και μία ανεπιβεβαίωτη ήταν όταν ξεκίνησε η όλη ιστορία πριν 3.5 χρόνια, αλλά τα τεστ τότε κόστιζαν 100-200 ευρώ, και δεν το αποτόλμησα. Πάντως έχει κάνει δουλίτσα ο ασημόραχος στο αίμα μου, αυτή η φορά ήταν ασφαλώς πιο ήπια σε σχέση με πριν 1 και 3.5 χρόνια. Ειδικά η πρώτη φορά ήταν κόλαση, ο δε βήχας έκανε κάνα δίμηνο να φύγει.
Βάλτε μάσκα.
Από την Πέμπτη το βράδυ άρχισα να μην αισθάνομαι καλά, η κοιλιά μου είχε πρηστεί, Παρασκευή βράδυ έκανα πολύ πυρετό, και ο λαιμός μου ήταν χάλια, δεν μπορούσα να καταπιώ. Τεστ δεν έκανα πριν από σήμερα, διότι το κοντινότερο φαρμακείο ήθελε λεωφορείο και βαριόμουν. Το iwatch βέβαια μου έδειχνε κάτι 95% blood oxygen, αλλά υπέθεσα ότι ήταν ένα απλό κρύωμα από το κλιματιστικό. Τις τελευταίες 2-3 μέρες είμαι καλά, έχω ακόμα κάτι υπολείμματα από φλέμματα, αλλά ναι, έκανα ένα τεστ τώρα το πρωί και είναι καραθετικό.
Είναι η δεύτερη επιβεβαιωμένη φορά που το κολλάω, η πρώτη επιβεβαιωμένη ήταν πέρυσι τον Οκτώβρη σε έναν γάμο (που δεν φόρεσα μάσκα, και ήταν μαλακία μου). Λογικά έχω και μία ανεπιβεβαίωτη ήταν όταν ξεκίνησε η όλη ιστορία πριν 3.5 χρόνια, αλλά τα τεστ τότε κόστιζαν 100-200 ευρώ, και δεν το αποτόλμησα. Πάντως έχει κάνει δουλίτσα ο ασημόραχος στο αίμα μου, αυτή η φορά ήταν ασφαλώς πιο ήπια σε σχέση με πριν 1 και 3.5 χρόνια. Ειδικά η πρώτη φορά ήταν κόλαση, ο δε βήχας έκανε κάνα δίμηνο να φύγει.
Βάλτε μάσκα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Otto Weininger
Ήδη έχει περάσει, έκανα εμβόλια.
FUCK DONALD TRUMP
- Otto Weininger
Μην αμελήσεις τις post covid αιματολογικές
Let them make the first mistake. We make the last move.
Έχω κανονισμένα τα ετήσια τσεκάπ από Σεπτέμβριο, αίματα, μάτια, ουρολόγοι, οι γιατροί θα φάνε ό,τι έμεινε από τις διακοπές.Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 12:26Μην αμελήσεις τις post covid αιματολογικές
FUCK DONALD TRUMP
Τα εμβόλια λογικά σε βοήθησαν την πρώτη φορά που το πέρασες. Τώρα φαντάζομαι ότι μεγαλύτερη βοήθεια είχες από τις προηγούμενες νοσήσεις σου.
Περαστικά, όπως και να 'χει.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- EKPLIKTIKOS
Με ένα πόνο εύχομαι, καλορίζικο το μωράκιΛεγεών έγραψε: 23 Αύγ 2023, 12:21
Από την Πέμπτη το βράδυ άρχισα να μην αισθάνομαι καλά, η κοιλιά μου είχε πρηστεί
Περαστικά Λεγεώνη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- hellegennes
Τα αντιβιοτικά τα δίνουν προληπτικά σε ιώσεις που είναι δυνητικά επικίνδυνες για δευτερογενείς βακτηριακές λοιμώξεις για να τις προλάβουν στην αρχή τους.Otto Weininger έγραψε: 09 Αύγ 2023, 22:12Από τότε που οι περισσότεροι γιατροί δεν έχουν ιδέα από φαρμακολογία. Δηλαδή ανέκαθεν.vantono έγραψε: 07 Αύγ 2023, 13:03 Θετικός και ο πατέρας μου σήμερα, με συμπτώματα της πλάκας. Έναν πονόλαιμο. Και έχει πάει θάλασσα.
Το παράδοξο είναι ότι του έδωσαν αντιβίωση. Από πότε δίνουν αντιβιωσεις και στον κοβιντ?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θενκς. Πάντως ευχαριστήθηκα κλανίδι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Αύγ 2023, 12:35Με ένα πόνο εύχομαι, καλορίζικο το μωράκιΛεγεών έγραψε: 23 Αύγ 2023, 12:21
Από την Πέμπτη το βράδυ άρχισα να μην αισθάνομαι καλά, η κοιλιά μου είχε πρηστεί
FUCK DONALD TRUMP
- hellegennes
Σε τίποτα δεν τον βοήθησαν. Την πρώτη φορά λέει ότι το πέρασε πολύ χειρότερα. Σε τι ακριβώς τον βοήθησαν; Τώρα, μετά από τόσο καιρό και ενώ πλέον υπάρχει πληθώρα δεδομένων ότι τα εμβόλια κρατάνε μερικές εβδομάδες μόνο, θεωρεί ότι είναι τα εμβόλια που τον βοήθησαν, όχι τα αντισώματα που είχε από την λοίμωξη.
Μα πόσο delusion; Μετά το εμβόλιο και χωρίς νόσηση ήταν του θανατά και μετά από νόσηση και αφού το εμβόλιο έχει ξεφτίσει τελείως το περνάει για πλάκα και καταλήγουμε ότι τα εμβόλια είναι που κάνανε δουλειά και όχι τα αντισώματα νόσησης.
Αυτό ακριβώς είναι η ψευδοεπιστήμη και ο ψεκασμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι, ότι τώρα μπορεί να τον βοηθούν τα εμβόλια που έκανε τότε, είναι μάλλον απίθανο (δεν ξέρω τι παίζει με κυτταρικές ανοσίες κι άλλα τέτοια επιστημονικά που δεν τα καταλαβαίνω επειδή είμαι και χαζός).hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 12:41Σε τίποτα δεν τον βοήθησαν. Την πρώτη φορά λέει ότι το πέρασε πολύ χειρότερα. Σε τι ακριβώς τον βοήθησαν; Τώρα, μετά από τόσο καιρό και ενώ πλέον υπάρχει πληθώρα δεδομένων ότι τα εμβόλια κρατάνε μερικές εβδομάδες μόνο, θεωρεί ότι είναι τα εμβόλια που τον βοήθησαν, όχι τα αντισώματα που είχε από την λοίμωξη.
Μα πόσο delusion; Μετά το εμβόλιο και χωρίς νόσηση ήταν του θανατά και μετά από νόσηση και αφού το εμβόλιο έχει ξεφτίσει τελείως το περνάει για πλάκα και καταλήγουμε ότι τα εμβόλια είναι που κάνανε δουλειά και όχι τα αντισώματα νόσησης.
Αυτό ακριβώς είναι η ψευδοεπιστήμη και ο ψεκασμός.
Αλλά ότι δεν τον βοήθησαν τότε, πώς το ξες; Επειδή το πέρασε βαριά; Και ποιος σου είπε ότι δεν θα το περνούσε ακόμα χειρότερα (ή και αν δεν τον έστελνε αδιάβαστο), αν δεν είχε εμβολιαστεί; Το ξέρουμε αυτό από κάπου;
- hellegennes
Γιατί; Είναι ηλικιωμένος ή έχει κάποιο τρομερό πρόβλημα υγείας; Μην αρχίσουμε τώρα περιπτωσιολογίες, τύπου "ήξερα έναν που -νόμιζα ότι- ήταν τελείως υγιής και πέθανε". Μιλάμε για έναν ιό με θνητότητα γύρω στο 0,4% κι αυτό γιατί έχει υψηλότατη θνητότητα στους ηλικιωμένους, σε ηλικίες κάτω των 50 η θνητότητα είναι πάνω-κάτω όσο μιας σοβαρής γρίπης. Πέθαινουν δηλαδή και κάτω των 50 αλλά είναι στατιστικά πολύ σπάνιο, εμφανίζεται σαν αριθμός μόνο σε επίπεδο χωρών.Isildur έγραψε: 23 Αύγ 2023, 12:44 Ναι, ότι τώρα μπορεί να τον βοηθούν τα εμβόλια που έκανε τότε, είναι μάλλον απίθανο (δεν ξέρω τι παίζει με κυτταρικές ανοσίες κι άλλα τέτοια επιστημονικά που δεν τα καταλαβαίνω επειδή είμαι και χαζός).
Αλλά ότι δεν τον βοήθησαν τότε, πώς το ξες; Επειδή το πέρασε βαριά; Και ποιος σου είπε ότι δεν θα το περνούσε ακόμα χειρότερα (ή και αν δεν τον έστελνε αδιάβαστο), αν δεν είχε εμβολιαστεί; Το ξέρουμε αυτό από κάπου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί, έχεις δει εσύ αιματολογικές εξετάσεις, ακτινογραφίες, μαγνητικές κλπ του Λεγεώνη και ξέρεις σε τι κατάσταση είναι ο οργανισμός του ή αν είχε κάποιο υποκείμενο ή κάποια προδιάθεση ή κάτι τέτοιο και τα λες;hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 12:48Γιατί; Είναι ηλικιωμένος ή έχει κάποιο τρομερό πρόβλημα υγείας; Μην αρχίσουμε τώρα περιπτωσιολογίες, τύπου "ήξερα έναν που -νόμιζα ότι- ήταν τελείως υγιής και πέθανε". Μιλάμε για έναν ιό με θνητότητα γύρω στο 0,4% κι αυτό γιατί έχει υψηλότατη θνητότητα στους ηλικιωμένους, σε ηλικίες κάτω των 50 η θνητότητα είναι πάνω-κάτω όσο μιας σοβαρής γρίπης. Πέθαινουν δηλαδή και κάτω των 50 αλλά είναι στατιστικά πολύ σπάνιο, εμφανίζεται σαν αριθμός μόνο σε επίπεδο χωρών.Isildur έγραψε: 23 Αύγ 2023, 12:44 Ναι, ότι τώρα μπορεί να τον βοηθούν τα εμβόλια που έκανε τότε, είναι μάλλον απίθανο (δεν ξέρω τι παίζει με κυτταρικές ανοσίες κι άλλα τέτοια επιστημονικά που δεν τα καταλαβαίνω επειδή είμαι και χαζός).
Επίσης, δεν μίλησα μόνο για θάνατο αλλά και για το πόσο βαριά μπορεί να το περνούσε με ή χωρίς εμβόλιο. Κάτι που σαφώς και δεν ξέρουμε στα σίγουρα, αλλά αντίστοιχα κι εσύ δεν ξέρεις ότι θα το περνούσε το ίδιο άσχημα. Ή κάνω λάθος και ξες;
- EKPLIKTIKOS
Ακόμα τον κοροιδοιο αναλυετε
Φάγαμε τόσο σανο τότε που βάλαμε κ στις τσέπες
Ελπίζω το αστραζενεκα που έκανα εγώ να μην το βρω μπροστά μου όπως αυτοί που έκαναν το πφιτζερ
Φάγαμε τόσο σανο τότε που βάλαμε κ στις τσέπες
Ελπίζω το αστραζενεκα που έκανα εγώ να μην το βρω μπροστά μου όπως αυτοί που έκαναν το πφιτζερ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις