Για σένα πιθανόν, για μένα, όχι. Αν δεν ξέρω ποιος κρίνει τι, έχοντας μία στοιχειωδώς επαρκή εικόνα του "βιογραφικού" του οπτικώς/επαγγελματικώς/γενικώς, καμμία κριτική δεν μου λέει κάτι. Και το αναφέρω αυτό ως χρήστρια που έχει γνωρίσει πολύ κόζμο.Yochanan έγραψε: 20 Αύγ 2023, 17:59O Eθνι ειναι καλός ανθρωπος και παλιός πχωρουμίτης. Εχει σημασία η αποψη του ειδικα για το συγκεκριμενο θεμα - ο καππας ειναι κλασσικη περιπτωση και θελω να δω πως την διαβαζει ο Εθνι.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Αύγ 2023, 17:26Έχεις εικόνα του Έθνι ώστε να ζητείς την άποψη του για το παληκάρι;Yochanan έγραψε: 20 Αύγ 2023, 17:22
Λογικό μου ακουγεται, ειναι αρκετα κοντα ωστε να ειναι entitled και να πιστευουν οτι δικαιουνται αυτο που θελουν . Αν ήταν σκατόφατσες θα το 'χαν παρει απόφαση
Για το παληκάρι τι άποψη έχεις Εθνι;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
αν παω με τον Kappa για μπυρονια θα σας πω 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Βρές κάτι αν είναι εύκολο γιατί θέλω να δω το στύλ σου.. Για τα υπόλοιπα .πάνω που άρχισα να πιστεύω πως έχεις χιούμορ γράφεις αυτά και ..τσουπ.. πάει ,πέταξε ..Kappa έγραψε: 20 Αύγ 2023, 17:40Μου φαίνεται γκροτεσκο και περίεργο να κράζει κάποιος ένα άτομο που δεν γνωρίζει, άρα δεν ασχολούμαι με οσες προσβολές γράφετε γιατι δεν έχουν ουδεμία σχέση μαζί μου.
Όσον αφορά για καριέρα στο φόρουμ, έχω αποσυρθεί από τέτοιες απασχολησεις εδώ και πολλά χρόνια, ούτε ειμαι εδω για να σας ξεδιπλωσω τα ταλέντα, την προσωπικότητά μου ή τις γνώσεις μου.
Φυσικά και δεν ενδιαφέρομαι να ποσταρω δικά μου γραφομενα, δεν έχω και τίποτα ανέκδοτο στην παρούσα φάση, αν βρω κάτι που δεν θα το χρησιμοποιήσω πουθενά, θα σας το βάλω.
Και να μη μας πείς, το ίδιο κάνει.
Δε λέω κάτι διαφορετικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν έχω καλή διάθεση σήμερα, το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι αλληλογραφεί με αυτόν όπως της έμαθα εγώ. Δεν θέλω να με νοιάζει. Με κρατάει στους φιλους της για να υποφέρω κατά αυτόν τον τρόπο.Γυφτάκι έγραψε: 20 Αύγ 2023, 18:17Βρές κάτι αν είναι εύκολο γιατί θέλω να δω το στύλ σου.. Για τα υπόλοιπα .πάνω που άρχισα να πιστεύω πως έχεις χιούμορ γράφεις αυτά και ..τσουπ.. πάει ,πέταξε ..Kappa έγραψε: 20 Αύγ 2023, 17:40Μου φαίνεται γκροτεσκο και περίεργο να κράζει κάποιος ένα άτομο που δεν γνωρίζει, άρα δεν ασχολούμαι με οσες προσβολές γράφετε γιατι δεν έχουν ουδεμία σχέση μαζί μου.
Όσον αφορά για καριέρα στο φόρουμ, έχω αποσυρθεί από τέτοιες απασχολησεις εδώ και πολλά χρόνια, ούτε ειμαι εδω για να σας ξεδιπλωσω τα ταλέντα, την προσωπικότητά μου ή τις γνώσεις μου.
Φυσικά και δεν ενδιαφέρομαι να ποσταρω δικά μου γραφομενα, δεν έχω και τίποτα ανέκδοτο στην παρούσα φάση, αν βρω κάτι που δεν θα το χρησιμοποιήσω πουθενά, θα σας το βάλω.
Καθισα και εγραψα 3000 λέξεις βιβλιοκριτικη και δεν ξέρω τι να την κάνω. Συνήθως δεν γραφω τόσο πολύ στο goodreads, μόνο αν είναι να την ποσταρω σε σαιτ, το έκανα καθαρά για να την εντυπωσιασω. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε τώρα. Θα κάθομαι να αναλώνομαι σε εφημερες δημοσιεύσεις αντι να ασχολούμαι με το μυθιστόρημα, επειδή ο βλακακος της δεν έχει άλλη δουλειά από να ταΐζει τον ναρκισσισμο του. Πόσο πίσω με έχει πάει αυτή η ανωφελη ιστορία, πόσο πίσω...
Θελω γνώμη για ενα ποιημα αλλά μόνο σε πμ οποιος μπορεί.
Είσαι στο κατάλληλο μέρος, τύπε.
Η δεύτερη ιδιότητα όλων των μελών εδώ μέσα, είναι ποιητής. Π.χ. Μπακάλης - ποιητής, φαρμακοτρίφτης - ποιητής, άνεργος - ποιητής, συνταξιούχος Πολεμικού Ναυτικού - ποιητής, συνταξιούχος - Εμπορικού Ναυτικού - ποιητής, δημόσιος υπάλληλος - ποιητής, μελισσοκόμος - ποιητής, στρατιωτικός - ποιητής και έχουμε και την καταπληκτική κατηγορία, κομματόσκυλο - ποιητής.
Η δεύτερη ιδιότητα όλων των μελών εδώ μέσα, είναι ποιητής. Π.χ. Μπακάλης - ποιητής, φαρμακοτρίφτης - ποιητής, άνεργος - ποιητής, συνταξιούχος Πολεμικού Ναυτικού - ποιητής, συνταξιούχος - Εμπορικού Ναυτικού - ποιητής, δημόσιος υπάλληλος - ποιητής, μελισσοκόμος - ποιητής, στρατιωτικός - ποιητής και έχουμε και την καταπληκτική κατηγορία, κομματόσκυλο - ποιητής.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Λίνο Βεντούρα
Σιγά τον δημιουργό μπουκοφσκι που θεωρείται και άλλη κλάση από τον Καρβέλα. Μια χαρά στέκεται παρέα με τον ΚαρβέλαΓΑΛΗ έγραψε: 20 Αύγ 2023, 16:13Αρκεί να μπορεί όντως να σοκάρει και να μην είναι ροδοκοπανατζίδικα ξεσπάσματα για το αντίστοιχο κοινό.Γυφτάκι έγραψε: 20 Αύγ 2023, 16:08Ποίηση είναι και η τραπ που στόχο έχει να σοκάρει ..Kappa έγραψε: 20 Αύγ 2023, 15:59 Δεν είμαι ινσελ γιατί δεν είμαι μισογυνης ούτε άσχημος.
Φυσικά και τα βιβλία που εκδιδω γίνονται επί πληρωμή δική μου και όχι να πληρώνω εγώ τους εκδοτικούς. Βέβαια μέχρι τώρα είμαι σε μικρούς εκδοτικους, αλλά έκανα και κάποιες μικρές ιστορίες με μεγαλύτερους μέσω διαγωνισμών.
Τραπ,ραπ κλπ δεν γραφω. Γραφω ποίηση. Αφού έγραψα οοιημα, του έκανε λαικ,τι άλλο να γράψω πια. Θα ήθελα απλώς να μην την ήξερα καθόλου.
Με λίγα λόγια, άλλο ο Καρβέλας και άλλο ο Μπουκόφσκι.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Μα είναι άλλη κλάση από τον Καρβέλα. Ακόμη και ο Κάππας είναι καλύτερος από τον Καρβέλα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Αύγ 2023, 08:00Σιγά τον δημιουργό μπουκοφσκι που θεωρείται και άλλη κλάση από τον Καρβέλα. Μια χαρά στέκεται παρέα με τον Καρβέλα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
user0972003
Τι λέειFeindflug έγραψε: 23 Αύγ 2023, 07:26 Είσαι στο κατάλληλο μέρος, τύπε.
Πρώτο πρώτο έχει τον Χέλλη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος user0972003 την 23 Αύγ 2023, 09:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αγνώστου επαγγέλματος και αποδοχών - κριτικός ποίησης και όχι μόνον.user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 09:56Τι λέειFeindflug έγραψε: 23 Αύγ 2023, 07:26 Είσαι στο κατάλληλο μέρος, τύπε.
Η δεύτερη ιδιότητα όλων των μελών εδώ μέσα, είναι ποιητής. Π.χ. Μπακάλης - ποιητής, φαρμακοτρίφτης - ποιητής, άνεργος - ποιητής, συνταξιούχος Πολεμικού Ναυτικού - ποιητής, συνταξιούχος - Εμπορικού Ναυτικού - ποιητής, δημόσιος υπάλληλος - ποιητής, μελισσοκόμος - ποιητής, στρατιωτικός - ποιητής και έχουμε και την καταπληκτική κατηγορία, κομματόσκυλο - ποιητής.![]()
![]()
![]()
Τί περιμένεις να λέει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 23 Αύγ 2023, 09:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
user0972003
ΧαχαΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 09:58Αγνώστου επαγγέλματος - κριτικός.user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 09:56Τι λέειFeindflug έγραψε: 23 Αύγ 2023, 07:26 Είσαι στο κατάλληλο μέρος, τύπε.
Η δεύτερη ιδιότητα όλων των μελών εδώ μέσα, είναι ποιητής. Π.χ. Μπακάλης - ποιητής, φαρμακοτρίφτης - ποιητής, άνεργος - ποιητής, συνταξιούχος Πολεμικού Ναυτικού - ποιητής, συνταξιούχος - Εμπορικού Ναυτικού - ποιητής, δημόσιος υπάλληλος - ποιητής, μελισσοκόμος - ποιητής, στρατιωτικός - ποιητής και έχουμε και την καταπληκτική κατηγορία, κομματόσκυλο - ποιητής.![]()
![]()
![]()
Τί περιμένεις να λέει;![]()
Είναι οι Κανένες του πχώρου, βρε. Επαγγελματικώς και πολιτικώς. Μοιράζουν ασυστόλως καθημερινές γροθιές στο στομάχι της κυρπαντελίδικης συντήρησης.
Αβάσταχτος πόνος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση