μου αρεσε να τον πειραζω και τωρα δεν εχω κανενα --λυπησου μεΠασιφάη έγραψε: 22 Αύγ 2023, 22:47Γιατί σου λείπει εσένα Νεμούλη; Δεν έχεις τάχα μου άλλους να σου υπενθυμίζουμε τις γονυκλισίες σου στον Αδόλφο; Ανάβεις κανα κεράκι ρε αγνώμονα, ή πρέπει να σε σπρώξουμε να βάλεις ξυπνητήρι το Horst Wessel Lied; Έλα πες μου, μεταξύ μας..Πόσο θα'θελες να είσαι στο Braunau am Inn;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Να πειράζεις τον Ναύτη;nemo έγραψε: 23 Αύγ 2023, 00:33μου αρεσε να τον πειραζω και τωρα δεν εχω κανενα --λυπησου μεΠασιφάη έγραψε: 22 Αύγ 2023, 22:47Γιατί σου λείπει εσένα Νεμούλη; Δεν έχεις τάχα μου άλλους να σου υπενθυμίζουμε τις γονυκλισίες σου στον Αδόλφο; Ανάβεις κανα κεράκι ρε αγνώμονα, ή πρέπει να σε σπρώξουμε να βάλεις ξυπνητήρι το Horst Wessel Lied; Έλα πες μου, μεταξύ μας..Πόσο θα'θελες να είσαι στο Braunau am Inn;![]()
![]()
Οικολόγος είσαι, ε; Με το κυνήγι δεν τα πας καλά, ε;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
θα παω για λαγο στην πινδο ...αλλα προσεξε τι γραφει η πασιφαη -τωρα τα προσεχω - και δεν καταλαβαινω τιποτα απο οσα γραφει και λεει οτι ειμαι και ναζι !!!!!!ενω αυτη ξερει απεξω ολη την λειτουργια των ναζι!!!!Isildur έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:16Να πειράζεις τον Ναύτη;nemo έγραψε: 23 Αύγ 2023, 00:33μου αρεσε να τον πειραζω και τωρα δεν εχω κανενα --λυπησου μεΠασιφάη έγραψε: 22 Αύγ 2023, 22:47
Γιατί σου λείπει εσένα Νεμούλη; Δεν έχεις τάχα μου άλλους να σου υπενθυμίζουμε τις γονυκλισίες σου στον Αδόλφο; Ανάβεις κανα κεράκι ρε αγνώμονα, ή πρέπει να σε σπρώξουμε να βάλεις ξυπνητήρι το Horst Wessel Lied; Έλα πες μου, μεταξύ μας..Πόσο θα'θελες να είσαι στο Braunau am Inn;![]()
![]()
Οικολόγος είσαι, ε; Με το κυνήγι δεν τα πας καλά, ε;
Τώρα που μίλησες για Πίνδο, μού θύμισες μια ιστορία πριν καμιά 35αριά χρόνια (γκιβ ορ τέικ). Πάμε με παρέα στο σπίτι ενός φίλου στη Βωβούσα για τριήμερο. Κάπου έξω από τα Γιάνενα, κάνουμε μια στάση για να δει έναν θειο του που έμενε εκεί (είχε κι ένα μίνι-πανδοχείο... εστιατόριο... και τα δυο... κάτι τέτοιο τέλος πάντων). Ο μπάρμπας όχι απλώς παλιών αρχών, μεσαιωνικών θα έλεγα. Πριν μπούμε μέσα, ο φίλος ορμηνεύει τις κοπέλες της παρέας τι να πουν, τι να μην πουν, τι να κάνουν, τι να μην κάνουν κλπ. Καθόμαστε να πιούμε ένα τσίπουρο στα γρήγορα (ΕΝΝΕΟΙΤΑΙ μόνο οι άντρες), οπότε γυρνάει ο φίλος σε κάποια στιγμή, του δείχνει την καραμπίνα στον τοίχο και τον ρωτάει:nemo έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:22θα παω για λαγο στην πινδο ...αλλα προσεξε τι γραφει η πασιφαη -τωρα τα προσεχω - και δεν καταλαβαινω τιποτα απο οσα γραφει και λεει οτι ειμαι και ναζι !!!!!!ενω αυτη ξερει απεξω ολη την λειτουργια των ναζι!!!!![]()
- Θείο, για κυνήγι βγαίνεις καθόλου;
- Ουου, σχεδόν κάθε βράδυ.
- Και τι κυνηγάτε αυτνήν την εποχή;
- Κυρίως Αλβανούς, κι ό,τι άλλο κάτσει!
Μου 'πεσε το σαγόνι. Ρώτησα τον φίλο αν έκανε πλάκα και με διαβεβαίωσε πως όχι. Απ' ό,τι κατάλαβα, μάλλον τους τρομάζανε κυρίως (ελπίζω δηλαδή), ήταν και τα πρώτα χρόνια εισροών που ερχόντουσαν τα πολύ... "λουλούδια" από εκεί, αλλά και πάλι... Είχα μουδιάσει, λέμε.
εχω τυχει και εγω καταστασεις με αλβανους που περνουσαν τα συνοραIsildur έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:40[quote=nemo post_id=3158357
Μου 'πεσε το σαγόνι. Ρώτησα τον φίλο αν έκανε πλάκα και με διαβεβαίωσε πως όχι. Απ' ό,τι κατάλαβα, μάλλον τους τρομάζανε κυρίως (ελπίζω δηλαδή), ήταν και τα πρώτα χρόνια εισροών που ερχόντουσαν τα πολύ... "λουλούδια" από εκεί, αλλά και πάλι... Είχα μουδιάσει, λέμε.
και τωρα τα περνανε στο χαλαρο
Έλα ρε γαμώτη..Και τους αφήνεις, δίχως να ρίξεις καμιά ''μπαταριά''; Θα σε μαλώσω.nemo έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:50εχω τυχει και εγω καταστασεις με αλβανους που περνουσαν τα συνοραIsildur έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:40[quote=nemo post_id=3158357
και τωρα τα περνανε στο χαλαρο
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Η Πασιφάη ξέρει..nemo έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:22 ...αλλα προσεξε τι γραφει η πασιφαη -τωρα τα προσεχω - και δεν καταλαβαινω τιποτα απο οσα γραφει και λεει οτι ειμαι και ναζι !!!!!!ενω αυτη ξερει απεξω ολη την λειτουργια των ναζι!!!!![]()
θα το ξαναγραψω με τους αλβανους τα παω καλα αφου τους θεωρω ελληνες και αυτουςΠασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2023, 09:07Έλα ρε γαμώτη..Και τους αφήνεις, δίχως να ρίξεις καμιά ''μπαταριά''; Θα σε μαλώσω.nemo έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:50εχω τυχει και εγω καταστασεις με αλβανους που περνουσαν τα συνοραIsildur έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:40[quote=nemo post_id=3158357
και τωρα τα περνανε στο χαλαρο![]()
Εγώ πάντως, άσχετα με το τι λέει για τους Αλβανούς και ότι τους θεωρεί φίλους του, είμαι σχεδόν σίγουρος πως όταν διάβασε το περιστατικό που έγραψα κάτι ένιωσε. Δεν ξέρω αν μιλάμε για πλήρη στύση, πάντως σίγουρα κάτι σάλεψε εκεί κάτω...Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2023, 09:07Έλα ρε γαμώτη..Και τους αφήνεις, δίχως να ρίξεις καμιά ''μπαταριά''; Θα σε μαλώσω.nemo έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:50εχω τυχει και εγω καταστασεις με αλβανους που περνουσαν τα συνοραIsildur έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:40[quote=nemo post_id=3158357
και τωρα τα περνανε στο χαλαρο![]()
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τί εδώ είσαι ρε παλιόγερε; Ο κομήτης του Χάλεϊ εμφανίζεται συχνότερα.Λοξίας έγραψε: 22 Αύγ 2023, 19:14Ε καλά...μείνε λίγο καιρό έξω και επέστρεψε ως europaios4...εμείς εδώ θα είμαστε.europaios3 έγραψε: 22 Αύγ 2023, 10:13Kαλημέρα, ο europaios2 είμαι. Επέστρεψα ως europaios3, θα δω όμως πως θα προσαρμοστώ δεδομένου ότι έχω ελάχιστο χρόνο.
![]()
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Καλά εννοείται. Δεν το συζητώ.Isildur έγραψε: 23 Αύγ 2023, 10:19Εγώ πάντως, άσχετα με το τι λέει για τους Αλβανούς και ότι τους θεωρεί φίλους του, είμαι σχεδόν σίγουρος πως όταν διάβασε το περιστατικό που έγραψα κάτι ένιωσε. Δεν ξέρω αν μιλάμε για πλήρη στύση, πάντως σίγουρα κάτι σάλεψε εκεί κάτω...![]()
Να'σαι καλά ρε μπαγάσα Νεμούλη.nemo έγραψε: 23 Αύγ 2023, 10:15θα το ξαναγραψω με τους αλβανους τα παω καλα αφου τους θεωρω ελληνες και αυτους
δεν ξερω τι σκατα εχουν μερικοι με τους αλβανους εγω πραγματικα τους θεωρω ελληνεςIsildur έγραψε: 23 Αύγ 2023, 10:19Εγώ πάντως, άσχετα με το τι λέει για τους Αλβανούς και ότι τους θεωρεί φίλους του, είμαι σχεδόν σίγουρος πως όταν διάβασε το περιστατικό που έγραψα κάτι ένιωσε. Δεν ξέρω αν μιλάμε για πλήρη στύση, πάντως σίγουρα κάτι σάλεψε εκεί κάτω...![]()
τωρα για την ευχαριστηση που λες
αν ηταν απο το ειδος που ευδοκιμει στην ελλαδα τους φιλελε και απο τα αριστερα σουργελα
δεν θα το σκεφτομουν και πολυ
Κατατοπιστικότατος.nemo έγραψε: 23 Αύγ 2023, 10:52δεν ξερω τι σκατα εχουν μερικοι με τους αλβανους εγω πραγματικα τους θεωρω ελληνεςIsildur έγραψε: 23 Αύγ 2023, 10:19Εγώ πάντως, άσχετα με το τι λέει για τους Αλβανούς και ότι τους θεωρεί φίλους του, είμαι σχεδόν σίγουρος πως όταν διάβασε το περιστατικό που έγραψα κάτι ένιωσε. Δεν ξέρω αν μιλάμε για πλήρη στύση, πάντως σίγουρα κάτι σάλεψε εκεί κάτω...Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2023, 09:07
Έλα ρε γαμώτη..Και τους αφήνεις, δίχως να ρίξεις καμιά ''μπαταριά''; Θα σε μαλώσω.![]()
![]()
τωρα για την ευχαριστηση που λες
αν ηταν απο το ειδος που ευδοκιμει στην ελλαδα τους φιλελε και απο τα αριστερα σουργελα
δεν θα το σκεφτομουν και πολυ![]()
Ε ναι ρε συ...Nandros έγραψε: 23 Αύγ 2023, 10:40Τί εδώ είσαι ρε παλιόγερε; Ο κομήτης του Χάλεϊ εμφανίζεται συχνότερα.Λοξίας έγραψε: 22 Αύγ 2023, 19:14Ε καλά...μείνε λίγο καιρό έξω και επέστρεψε ως europaios4...εμείς εδώ θα είμαστε.europaios3 έγραψε: 22 Αύγ 2023, 10:13
Kαλημέρα, ο europaios2 είμαι. Επέστρεψα ως europaios3, θα δω όμως πως θα προσαρμοστώ δεδομένου ότι έχω ελάχιστο χρόνο.
![]()
.
Δεν τρώω πια πολύ χρόνο στο φόρουμ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-