GoBack έγραψε: 22 Αύγ 2023, 12:25
Τιναφτα ρε μλκ εγω οποτε ριχνω τετοια δελτια βγαζουν πανω απο 2500 αποδοση.Καταντησες εθνι σε λιγο θα παιζεις και ασιατικα με 1.05.
ο9 μονος τροπος μαθητα μου,και εδω μαθηματα εντατικα και γρηγορα με τον κηδεμονα σου
Πηξε,ερχομαστε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ο9 μονος τροπος μαθητα μου,και εδω μαθηματα εντατικα και γρηγορα με τον κηδεμονα σου
Πηξε,ερχομαστε.
αντιμιλας στον δασκαλο σου,το κραταω το δελτιο για την τιμωρια αργοτερα
Μη ρισκαρεις τοσο δασκαλε
Πηξε,ερχομαστε.
Να έρθει 0-3 , και τα τρία ο Σποραρ πόσο το δίνει;
Φανταζομαι αν κανεις request a bet θα σου πουν οτι αν βαλεις πανω απο 50 ευρω σου επιστρεφουν την εταιρεια ολοκληρη αν κατσει.
Σήμερα δεν μπορώ να υποθέσω τίποτα.
Σίγουρα πάντως με τις εμφανίσεις εναντίον την Δυναμό και τα κενά που δείξαμε δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε πολλά αν συνεχίσουμε τα ίδια.
Παρομοιας δυναμικοτητας με τους κροατες ειναι και αυτοι σημερα.Προφανως σε αυτο το επιπεδο οποιαδηποτε ομαδα μπορει να μας αποκλεισει.55/45 υπερ μας θα ελεγα.
GoBack έγραψε: 22 Αύγ 2023, 21:28
Παρομοιας δυναμικοτητας με τους κροατες ειναι και αυτοι σημερα.Προφανως σε αυτο το επιπεδο οποιαδηποτε ομαδα μπορει να μας αποκλεισει.55/45 υπερ μας θα ελεγα.
Πολύ πιθανό όμως λόγω και της καλύτερης ποιότητας του Βελγικού πρωταθλήματος η Αντβέρπ να είναι ακόμα καλύτερη της Δυναμό.
Μην κοιτάς τι έγινε στο φιλικο.
Δεν φαίνεται τίποτα σε τέτοια παιχνίδια.
Μακάρι να μην εκπλαγουμε δυσάρεστα.