Αμφισβητεις τον βαριστα που σε περασε απο τη Μαρσειγ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκριματικα chl/europa/conference
Re: Προκριματικα chl/europa/conference
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ε, οχι βεβαια!
Slo-gun:
Φίλε Varίστα στο Βελοντρόμ και την ΟΠΑΠ Αρένα, ξέρεις ότι είσαι πάντα ευπρόσδεκτος στην Ελλάδα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Νομιζω οτι το σημερινο δυσκολα θα το αποφυγειςΛεγεών έγραψε: 20 Αύγ 2023, 18:44Ο Ολυμπιακός δεν έβαλε γκολ με πέναλτυ. Αντιθέτως, ο Πασχαλάκης έσωσε πέναλτυ και ο διαιτητής έδωσε επανάληψη. Έτσι ο Ολυμπιακός έφαγε γκολ από πέναλτυ.Thor έγραψε: 20 Αύγ 2023, 18:05 Ρε κουφαλες γαυροχανουμια, ο,τι προσαψατε στη Παναθα για κωλοφαρδιες,αποβολες,πεναλτι στο τελος, τα λουστήκατε αμφοτεροι μεσα σε μια βδομαδα!
Κουφαλες.
Ούτε για την αποβολή της Γκενκ μπορείς να πεις ‘κωλοφαρδία’, γιατί δεν ήταν οριακή φάση, ούτε εφεύρεση, ούτε φαλτσοσφύριγμα. Ο τύπος γύρισε και κλώτσησε στην ψύχρα, και μετά έκανε σαν υστερικός.
Καταλαβαίνω πως ήθελες οπωσδήποτε κάτι να πεις, αλλά όσον αφορά τον Ολυμπιακό η σύγκριση που επιχειρήσεις είναι τουλάχιστον αστεία.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Για πειτε ρε χανουμια τι να σας παίξουμε
Γιατί νομίζω ότι είστε υπερβολικά φορτισμένοι απ το σαββατιατικο, 1Χ και under 3,5 1.75
Γιατί νομίζω ότι είστε υπερβολικά φορτισμένοι απ το σαββατιατικο, 1Χ και under 3,5 1.75
Πιστεύω θα ναι σκασμένοι αυτοί, δεν είναι παοκαρα στα @@ μας δεν τρεχουμε για εσάς, δεν τους βλέπω καλά σήμερα έχουν τεντώσει
γλίτωσαν τα έξτρα 30 λεπτά της παράτασης βέβαιαjason0 έγραψε: 22 Αύγ 2023, 09:31 Πιστεύω θα ναι σκασμένοι αυτοί, δεν είναι παοκαρα στα @@ μας δεν τρεχουμε για εσάς, δεν τους βλέπω καλά σήμερα έχουν τεντώσει
αλλά Σάββατο - Τρίτη είναι λίγες μέρες
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Μην το ακουμπας σωσε τα λεφτακια σου ιδεα δεν εχουμε τι θα δουμεjason0 έγραψε: 22 Αύγ 2023, 09:07 Για πειτε ρε χανουμια τι να σας παίξουμε
Ναι αλλά κάτι πρέπει να παίξουμε

Τιναφτα ρε μλκ εγω οποτε ριχνω τετοια δελτια βγαζουν πανω απο 2500 αποδοση.Καταντησες εθνι σε λιγο θα παιζεις και ασιατικα με 1.05.
- Eθνικοκοινωνιστης
ο9 μονος τροπος μαθητα μου,και εδω μαθηματα εντατικα και γρηγορα με τον κηδεμονα σουGoBack έγραψε: 22 Αύγ 2023, 12:25 Τιναφτα ρε μλκ εγω οποτε ριχνω τετοια δελτια βγαζουν πανω απο 2500 αποδοση.Καταντησες εθνι σε λιγο θα παιζεις και ασιατικα με 1.05.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα