!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΕΚ
Re: ΑΕΚ
Δεν μπορείς να φανταστείς. Στα γκολ μας ούρλιαζα κι αγκάλιασα τον διπλανό μου στο μπαρ και τον φίλαγα. Δεν έχει ξαναγίνει.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Είσαι θεός. Η γυναίκα μου λέει, το καλύτερο βίντεο ever.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Πολλοι λενε για τις αδυναμιες της ομαδας που φανηκαν στο χθεσινο ματς.
Δεν ειναι τιποτα καινουριο, αυτες τις αδυναμιες τις γνωριζουμε εδω και μηνες.
Απλως, παιξαμε με δυνατη ομαδα και βγηκαν στην επιφανεια.
Δεν νοειται να κατεβουμε σε ευρωπαικο ομιλο με μονο 2 αξιοπιστα στοπερ, με αυτους τους μετριους τερματοφυλακες, με Ροτα δεξι μπακ οταν δεν ειναι διαθεσιμος ο Σιντιμπε και με αμυντικα χαφ που δεν μπορουν σε αυτο το υψηλο επιπεδο να κυκλοφορησουν την μπαλα και να παιξουν καθετα.
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Αν μπουμε ομιλους τσ.λιγκ θα εχουμε συνολικα εσοδα πανω απο 50 εκατ.ευρω.
Φερνουμε 3 παιχταραδες και αλλαζουμε επιπεδο (που ηδη εχουμε κανει τεραστια προοδο εδω και ενα χρονο).
Δεν ειναι τιποτα καινουριο, αυτες τις αδυναμιες τις γνωριζουμε εδω και μηνες.
Απλως, παιξαμε με δυνατη ομαδα και βγηκαν στην επιφανεια.
Δεν νοειται να κατεβουμε σε ευρωπαικο ομιλο με μονο 2 αξιοπιστα στοπερ, με αυτους τους μετριους τερματοφυλακες, με Ροτα δεξι μπακ οταν δεν ειναι διαθεσιμος ο Σιντιμπε και με αμυντικα χαφ που δεν μπορουν σε αυτο το υψηλο επιπεδο να κυκλοφορησουν την μπαλα και να παιξουν καθετα.
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Αν μπουμε ομιλους τσ.λιγκ θα εχουμε συνολικα εσοδα πανω απο 50 εκατ.ευρω.
Φερνουμε 3 παιχταραδες και αλλαζουμε επιπεδο (που ηδη εχουμε κανει τεραστια προοδο εδω και ενα χρονο).
Winter is coming
-
stergiosbik
Άντε να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου.
Ζήσαμε στιγμές που δεν γίνονται ούτε στα πιο τρελά σενάρια.
Οκ.
Μόνο τυφλός δεν μπορεί να είδε το χωνί που υπάρχει πίσω.
Η ομάδα έγινε ακόμα χειρότερη από ότι ήταν πέρυσι στην αμυντική λειτουργία.
Τα σέντερ μπακ απλα δεν μπορούν,και δεν κάνουν για τον τρόπο που θέλει να παίζει ο Αλμέιδα.
Αργά,άμπαλα και με με τεράστιο προβλημα αντίληψης.
Δυστυχώς χωρίς σοβαρή άμυνα δεν πας πουθενά.
Χρειαζόμαστε γρήγορα μπακ και κόφτη τύπου Σαμπανατζοβιτς.
Δεν γίνεται να κάνεις τον σταυρό σου σε κάθε φάση που ο αντίπαλος περνάει την σέντρα και ν περιμενεις η επίθεση,που ομολογουμένως είναι φωτιά,να καλύψει τις μαλακίες.
Ζήσαμε στιγμές που δεν γίνονται ούτε στα πιο τρελά σενάρια.
Οκ.
Μόνο τυφλός δεν μπορεί να είδε το χωνί που υπάρχει πίσω.
Η ομάδα έγινε ακόμα χειρότερη από ότι ήταν πέρυσι στην αμυντική λειτουργία.
Τα σέντερ μπακ απλα δεν μπορούν,και δεν κάνουν για τον τρόπο που θέλει να παίζει ο Αλμέιδα.
Αργά,άμπαλα και με με τεράστιο προβλημα αντίληψης.
Δυστυχώς χωρίς σοβαρή άμυνα δεν πας πουθενά.
Χρειαζόμαστε γρήγορα μπακ και κόφτη τύπου Σαμπανατζοβιτς.
Δεν γίνεται να κάνεις τον σταυρό σου σε κάθε φάση που ο αντίπαλος περνάει την σέντρα και ν περιμενεις η επίθεση,που ομολογουμένως είναι φωτιά,να καλύψει τις μαλακίες.
Lestat έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:17Ο ΠΙνεδα ειναι ντεφορμε, δεν εχει σταματησει να παιζει απο περσι.Orion22 έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:13 Ο μεξικανος ειναι γνωστό οτι χάνεται στα αριστερά, ευτυχώς μπήκε ανεβασμένος ο γκατσίνοβιτς
Φαντασου τι εχει να γινει οταν βρει τη φορμα του και μπει μεσα και ο Πονσε!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Thor έγραψε: 20 Αύγ 2023, 21:00Lestat έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:17Ο ΠΙνεδα ειναι ντεφορμε, δεν εχει σταματησει να παιζει απο περσι.Orion22 έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:13 Ο μεξικανος ειναι γνωστό οτι χάνεται στα αριστερά, ευτυχώς μπήκε ανεβασμένος ο γκατσίνοβιτς
Φαντασου τι εχει να γινει οταν βρει τη φορμα του και μπει μεσα και ο Πονσε!Τι;

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα