!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλικία μελών του φόρουμ
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Ηλικία μελών του φόρουμ
isildur104 ψήφισαν. Είναι καλό δείγμα;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Μια χαρά, υψηλότατο θα έλεγα. Αλλά γιατί με ρωτάς;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Libre arbitre
Μάντεψε!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Προσπαθώ, αλλά δεν. Έχω μυρίσει του αριστερού χεριού, έχω μυρίσει του δεξιού... τίποτα. Μόνο τσιγαρίλα (στο δεξί). Τώρα πάνω και του ποδιού, αν καταφέρω να τα φτάσω.Libre arbitre έγραψε: 20 Αύγ 2023, 12:10Μάντεψε!
Δεν βοηθάς λίγο;
- Libre arbitre
Αφού είναι υψηλότατο το δείγμα, δεν υπάρχει λόγος. Μη σε ταλαιπωρώ άδικα σωματικάIsildur έγραψε: 20 Αύγ 2023, 12:17Προσπαθώ, αλλά δεν. Έχω μυρίσει του αριστερού χεριού, έχω μυρίσει του δεξιού... τίποτα. Μόνο τσιγαρίλα (στο δεξί). Τώρα πάνω και του ποδιού, αν καταφέρω να τα φτάσω.
Δεν βοηθάς λίγο;
Πραγματικά, δεν σε καταλαβαίνω. Κάπου, κάποια στιγμή πρέπει να στράβωσες μαζί μου για κάτι και αυτό σε (και με) ακολουθεί παντού, όπου συναντιόμαστε εντός πχόρουμ. Υποθέτω δηλαδή, επειδή δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.Libre arbitre έγραψε: 20 Αύγ 2023, 12:22Αφού είναι υψηλότατο το δείγμα, δεν υπάρχει λόγος. Μη σε ταλαιπωρώ άδικα σωματικάIsildur έγραψε: 20 Αύγ 2023, 12:17Προσπαθώ, αλλά δεν. Έχω μυρίσει του αριστερού χεριού, έχω μυρίσει του δεξιού... τίποτα. Μόνο τσιγαρίλα (στο δεξί). Τώρα πάνω και του ποδιού, αν καταφέρω να τα φτάσω.
Δεν βοηθάς λίγο;![]()
Ένι γουέι...
Δεν φτάνει μόνο να είναι υψηλό το δείγμα
Πρέπει ναι είναι και αληθής η ψηφοφορία.
Δεν ξέρω κατά πόσον πιστεύεις ότι όντως υπάρχουν δύο μέλη άνω των 90...
Αν λοιπόν εδώ έχει γίνει "καλπονοθεία", ποιος μας βεβαιώνει ότι δεν έχει γίνει και στις άλλες ηλικίες που έχουν ψηφιστεί;
Αν λοιπόν εδώ έχει γίνει "καλπονοθεία", ποιος μας βεβαιώνει ότι δεν έχει γίνει και στις άλλες ηλικίες που έχουν ψηφιστεί;
Μα το ζητούμενο του Libre δεν είναι η ακριβής καταμέτρηση αλλά να μας επισημάνει ότι στο πχόρουμ παίζουν παλιά μυαλά και όχι νέες και φρέσκιες ιδέες που θ' αλλάξουν προς το καλύτερο τον κόζμο.Λοξίας έγραψε: 20 Αύγ 2023, 12:50 Δεν φτάνει μόνο να είναι υψηλό το δείγμα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Όχι, δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Απλά σε κάποια θέματα όπως ο ομοφυλος γάμος είναι καλό να ξέρουμε και το προφίλ αυτών που ψηφίζουν εδώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Αύγ 2023, 12:57Μα το ζητούμενο του Libre δεν είναι η ακριβής καταμέτρηση αλλά να μας επισημάνει ότι στο πχόρουμ παίζουν παλιά μυαλά και όχι νέες και φρέσκιες ιδέες που θ' αλλάξουν προς το καλύτερο τον κόζμο.Λοξίας έγραψε: 20 Αύγ 2023, 12:50 Δεν φτάνει μόνο να είναι υψηλό το δείγμα
...
Αναφορικά τώρα με την ηλικία των μελών και το ποσό αντιπροσωπευτική είναι.
Πάντως δεν έχουν αλλάξει τα ποσοστά στις ηλικίες τώρα που έχουν ψηφίσει πολύ περισσότερα άτομα. Οι αναλογίες είναι οι ίδιες.
Και πάλι μέσα είμαι!ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Αύγ 2023, 12:57Μα το ζητούμενο του Libre δεν είναι η ακριβής καταμέτρηση αλλά να μας επισημάνει ότι στο πχόρουμ παίζουν παλιά μυαλά και όχι νέες και φρέσκιες ιδέες που θ' αλλάξουν προς το καλύτερο τον κόζμο.Λοξίας έγραψε: 20 Αύγ 2023, 12:50 Δεν φτάνει μόνο να είναι υψηλό το δείγμα
Ποιος μας βεβαιώνει πως αυτοί που δήλωσαν άνω των 40 και άνω των 50, είναι όντως άνω αυτών των ηλικιών κα όχι 20ρηδες που δεν θέλουν να φανούν νέοι;
Είμαι 50, παλαβή, οδηγώ μοτοσυκλέτα και δεν είμαι γραία, που κάθεται να υπεραναλύει στα φόρα την κατάντια των απόψεών της.
Α, επίσης έχω ζωή. Βασικό.
Α, επίσης έχω ζωή. Βασικό.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σαφώς και είναι αυτό το ζητούμενο σου. Γιατί ακόμη και στο παράδειγμα που ανέφερες, το πόιντ σου είναι ότι οι νέοι άνθρωποι έχουν νέες και φρέσκιες ιδέες κλπ σε σχέση με τους μπούμερς παλιακούς κυρπαντελήδες.Libre arbitre έγραψε: 20 Αύγ 2023, 13:06Όχι, δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Απλά σε κάποια θέματα όπως ο ομοφυλος γάμος είναι καλό να ξέρουμε και το προφίλ αυτών που ψηφίζουν εδώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Αύγ 2023, 12:57Μα το ζητούμενο του Libre δεν είναι η ακριβής καταμέτρηση αλλά να μας επισημάνει ότι στο πχόρουμ παίζουν παλιά μυαλά και όχι νέες και φρέσκιες ιδέες που θ' αλλάξουν προς το καλύτερο τον κόζμο.Λοξίας έγραψε: 20 Αύγ 2023, 12:50 Δεν φτάνει μόνο να είναι υψηλό το δείγμα
Πάντως δεν έχουν αλλάξει τα ποσοστά στις ηλικίες τώρα που έχουν ψηφίσει πολύ περισσότερα άτομα. Οι αναλογίες είναι οι ίδιες.
Κάνω λάθος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Σε κάποια θέματα, ναι. Σε άλλα θέματα μετράει και η πείρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Αύγ 2023, 13:13Σαφώς και είναι αυτό το ζητούμενο σου. Γιατί ακόμη και στο παράδειγμα που ανέφερες, το πόιντ σου είναι ότι οι νέοι άνθρωποι έχουν νέες και φρέσκιες ιδέες κλπ σε σχέση με τους μπούμερς παλιακούς κυρπαντελήδες.Libre arbitre έγραψε: 20 Αύγ 2023, 13:06Όχι, δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Απλά σε κάποια θέματα όπως ο ομοφυλος γάμος είναι καλό να ξέρουμε και το προφίλ αυτών που ψηφίζουν εδώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Αύγ 2023, 12:57
Μα το ζητούμενο του Libre δεν είναι η ακριβής καταμέτρηση αλλά να μας επισημάνει ότι στο πχόρουμ παίζουν παλιά μυαλά και όχι νέες και φρέσκιες ιδέες που θ' αλλάξουν προς το καλύτερο τον κόζμο.
Κάνω λάθος;![]()
...Πασιφάη έγραψε: 20 Αύγ 2023, 13:11 Είμαι 50, παλαβή, οδηγώ μοτοσυκλέτα και δεν είμαι γραία, που κάθεται να υπεραναλύει στα φόρα την κατάντια των απόψεών της.
Α, επίσης έχω ζωή. Βασικό.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χωρίς ξύλο μολογάνε. Σκέψου να τις φάνε κιόλας.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Αύγ 2023, 13:13Σαφώς και είναι αυτό το ζητούμενο σου. Γιατί ακόμη και στο παράδειγμα που ανέφερες, το πόιντ σου είναι ότι οι νέοι άνθρωποι έχουν νέες και φρέσκιες ιδέες κλπ σε σχέση με τους μπούμερς παλιακούς κυρπαντελήδες.Libre arbitre έγραψε: 20 Αύγ 2023, 13:06Όχι, δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Απλά σε κάποια θέματα όπως ο ομοφυλος γάμος είναι καλό να ξέρουμε και το προφίλ αυτών που ψηφίζουν εδώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Αύγ 2023, 12:57
Μα το ζητούμενο του Libre δεν είναι η ακριβής καταμέτρηση αλλά να μας επισημάνει ότι στο πχόρουμ παίζουν παλιά μυαλά και όχι νέες και φρέσκιες ιδέες που θ' αλλάξουν προς το καλύτερο τον κόζμο.
Κάνω λάθος;![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση