ενα νεροζουμι 4-2-3-1 που δεν ξερω πως του ηρθε επιφωτηση να ξεκινησει ετσι φετος )οπως περισυ που ξεκινησε με 5-3-2)
και στο πρωτο τα ιδια απλως εκει εκανε πιο γρηγορα τις αλλαγες αλλιως τωρα θα εβριζες ακομη τον λιβακοβιτς
Παλι δεν το το δες το ματς;
κατεβηκε οπως στο πρωτο μαθητα μου με νεροζουμι 4-2-3-1 και την περιοχη αδεια,δυστυχως ο αργεντινος γιαννικης παθαινει διαληψεις γιαυτο και ηταν προπονητης στο mls και οχι στην ιταλια
για αυτο ειναι ενας ο Δασκαλος οταν πανηγυριζατε για τον νεο γκουρντιολα
ενα νεροζουμι 4-2-3-1 που δεν ξερω πως του ηρθε επιφωτηση να ξεκινησει ετσι φετος )οπως περισυ που ξεκινησε με 5-3-2)
και στο πρωτο τα ιδια απλως εκει εκανε πιο γρηγορα τις αλλαγες αλλιως τωρα θα εβριζες ακομη τον λιβακοβιτς
Παλι δεν το το δες το ματς;
κατεβηκε οπως στο πρωτο μαθητα μου με νεροζουμι 4-2-3-1 και την περιοχη αδεια,δυστυχως ο αργεντινος γιαννικης παθαινει διαληψεις γιαυτο και ηταν προπονητης στο mls και οχι στην ιταλια
Καθαρος αναρχος ρομβος,μεχρι και Ροτα συγκλινε προς τα μεσα και γυρναγε ο Μαροκινος δεξι μπακ να καλυψει.Απλα μπερδευεσαι με τις κινησεις επειδη εισαι πρωταρης στα συστηματα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καθαρος αναρχος ρομβος,μεχρι και Ροτα συγκλινε προς τα μεσα και γυρναγε ο Μαροκινος δεξι μπακ να καλυψει.Απλα μπερδευεσαι με τις κινησεις επειδη εισαι πρωταρης στα συστηματα
τωρα για α δημοτικου η νηπιαγωγειο?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Ριχνουν κλαμα οι κροατες γιατι πανηγυρισε λεει καπως ο Βιντα.Μαλλον δεν θα κλεισει εκει την καριερα του.
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ελεγα σε καποια φαση οτι θα ηταν δικαιο να χασει φετος το μπαγιοκο του τσουλου γιατι δεν αξιζε να το παρει τοτε με τον Κλωναριδη αλλα ο πουστης εχει κανει συμφωνια με το διαολο.
GoBack έγραψε: 20 Αύγ 2023, 01:02
Ελεγα σε καποια φαση οτι θα ηταν δικαιο να χασει φετος το μπαγιοκο του τσουλου γιατι δεν αξιζε να το παρει τοτε με τον Κλωναριδη αλλα ο πουστης εχει κανει συμφωνια με το διαολο.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Gordian Knot έγραψε: 20 Αύγ 2023, 02:40
Μετάφραση; Πέραν του συνθήματος υπέρ της Ουκρανίας λέει κάτι επιλήψιμο;
''Να καεί το Βελιγράδι''.
Νομίζω πως αυτό το βίντεο πρέπει να είναι και ο λόγος για διάφορα αρνητικά σχόλια (τα οποία φαντάζομαι ανήκουν πλέον στο παρελθόν μετά το αποψινό γκολ) αεκτζήδων προς τον παίκτη σε aek365 και kitrinomavro.
Το πρωτο το είδα σε πιτσαρία χωριού. Το προλαβα στο 1-0 και θολωσα που σερνομασταν.. Στο 2-1, φωναξα τόσο αποτομα κ δυνατά γκολ που τρομαξε μια γριά και μας έβριζε..
Τώρα ήμουν σε πανηγύρι άλλου χωριού. Είχα παει για σουβλάκια. Περιμέναμε 1 ώρα..
Όταν γυρισα, ανοίγω 365 και βλέπω... 0-2. Λέω παει.
Δεν άντεχα να παρακολουθησω.. Το κλεινω...ανοίγω να δω σκορ αποκλεισμου εκεί στο 94 και βλέπω 1-2! Κι αμέσως 2-2.
Το "γύφτικο" κλαρίνο μου θύμισε τι έχει να γίνει φέτος!
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund