καλά έπαιξε -καλλίτερα από το σύνηθές του, έβγαλε και μια γαμάτη κάθετη στην αρχή που μπήκε* αλλά ..GoBack έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:07Μλκ ο Μαμπαλος σημερα ηταν πολυ καλος,ισως και αλανθαστος.Spoiler
Orion22 έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:04ήταν στιγμές που φύγαν μερικά, γενικά υπάρχει πολύ μεγάλο θέμα στα cb χρειάζεται αμεσα αντίστοιχου επιπέδου παίχτηςGoBack έγραψε: 19 Αύγ 2023, 23:59
Καλα και αυτος και ο Μουκουντι για μπινελικια ειναι σημερα,την ειχαν δει Μπεκενμπαουερ
σκέψου όμως να ήταν να ήταν κανας μάμπαλος να κάνει την κεφαλιά![]()
προλαβαίνουμε να τον πάρουμε από τους ισπανούς;Lestat έγραψε: 19 Αύγ 2023, 23:56
Δυστυχως ναι. Ο Λιβακοβιτς ηταν κερβερος, οι δικοι μας ειναι πολυ μετριοι.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΕΚ
Re: ΑΕΚ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ο Αραουχο ειναι και ιατρικη ανωμαλια εκτος των αλλων.Κανεις δεν περιμενε να ειναι ετοιμος Αυγουστο μηνα.Εγω ελεγα καλο 2024
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
8 λολ (δεν ξέρω μισθό)
Ο μεξικανος ειναι γνωστό οτι χάνεται στα αριστερά, ευτυχώς μπήκε ανεβασμένος ο γκατσίνοβιτς
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Οντως καπακι πηγε μεξικο εκατσε 5 μερες και μετα προετοιμασια παλι.Θα τον αποφορτισει λογικα στο πρωταθλημα.Lestat έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:17Ο ΠΙνεδα ειναι ντεφορμε, δεν εχει σταματησει να παιζει απο περσι.Orion22 έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:13 Ο μεξικανος ειναι γνωστό οτι χάνεται στα αριστερά, ευτυχώς μπήκε ανεβασμένος ο γκατσίνοβιτς
Φαντασου τι εχει να γινει οταν βρει τη φορμα του και μπει μεσα και ο Πονσε!
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Στο γονατο;
Πρέπει να πω πως είδαμε δύο καλές ομάδες. Κι οι δύο κάνανε καλή εμφάνιση. Πιστεύω, έπρεπε να έχουμε ένα goal παραπάνω, και η Dinamo μια κόκκινη.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Eθνικοκοινωνιστης
επεσες απο τον 10ο και σωθηκες απο τυχη
τα θαλασσωσε ο αργεντινος γιαννικης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Απαραιτητος Αμπραμπατ και ρομβο εγραψες,και αυτο ακριβως εκανεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:35επεσες απο τον 10ο και σωθηκες απο τυχη
τα θαλασσωσε ο αργεντινος γιαννικης![]()
Εγω σου ειπα οτι ειναι 50-50
- Eθνικοκοινωνιστης
παλι αδιαβαστος μαθητα μου?GoBack έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:38Απαραιτητος Αμπραμπατ και ρομβο εγραψες,και αυτο ακριβως εκανεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:35επεσες απο τον 10ο και σωθηκες απο τυχηGoBack έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:13
Ο Αραουχο ειναι και ιατρικη ανωμαλια εκτος των αλλων.Κανεις δεν περιμενε να ειναι ετοιμος Αυγουστο μηνα.Εγω ελεγα καλο 2024![]()
![]()
Εγω σου ειπα οτι ειναι 50-50![]()
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... mo-zagreb/
ενα νεροζουμι 4-2-3-1 που δεν ξερω πως του ηρθε επιφωτηση να ξεκινησει ετσι φετος )οπως περισυ που ξεκινησε με 5-3-2)
και στο πρωτο τα ιδια απλως εκει εκανε πιο γρηγορα τις αλλαγες αλλιως τωρα θα εβριζες ακομη τον λιβακοβιτς
ευτυχως εκανες τις αλλαγες και πρεσσαρατε για ενα τεταρτο
τετοια ομαδα ειναι η ντιναμο,για ενα τεταρτο πρεσσινγκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 20 Αύγ 2023, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Παλι δεν το το δες το ματς;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:42παλι αδιαβαστος μαθητα μου?GoBack έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:38Απαραιτητος Αμπραμπατ και ρομβο εγραψες,και αυτο ακριβως εκανεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:35
επεσες απο τον 10ο και σωθηκες απο τυχη
![]()
Εγω σου ειπα οτι ειναι 50-50![]()
![]()
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... mo-zagreb/
ενα νεροζουμι 4-2-3-1 που δεν ξερω πως του ηρθε επιφωτηση να ξεκινησει ετσι φετος )οπως περισυ που ξεκινησε με 5-3-2)
και στο πρωτο τα ιδια απλως εκει εκανε πιο γρηγορα τις αλλαγες αλλιως τωρα θα εβριζες ακομη τον λιβακοβιτς![]()