!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΕΚ
- EKPLIKTIKOS
Re: ΑΕΚ
Χατζισαφι κ Αμραμπατ ωραία μπαλίτσα 
Ξεκινα σπριντ σε ανηφορες με 20-30% κλιση.Εγω δεν ανεβασα πανω απο 80 παλμους.Gordian Knot έγραψε: 19 Αύγ 2023, 23:51 Δευτέρα πρωί γράφομαι σε γυμναστήριο, δεν είμαι εγώ για τέτοιες συγκινήσεις.
Σβηστά, θέλω να κερδίζουμε (ή να χάνουμε) ΣΒΗΣΤΑ. Να ’χει καθαρίσει το ματς νωρίς.
Σκέψου πόσοι απινιδωτές τέθηκαν σε λειτουργία απόψε!
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Μπράβο ρε ΑΕΚ, γμ τις κροατικές πτνες. Αν και εκτός ρυθμού, το πήρατε το ματσάκι έστω κι έτσι.
Αν δεν ήταν πάντως ο Λιβάκοβιτς, παίζει να είχατε κι άλλα δύο γκολ
Αν δεν ήταν πάντως ο Λιβάκοβιτς, παίζει να είχατε κι άλλα δύο γκολ
Ειναι τεραστιο θεμα το οτι οι παικτες προπονουνται με Αθανασιαδη και Στανκοβιτς.Παθαινουν σοκ οποτε υπαρχει κανονικος τερματοφυλακας απεναντι.Lestat έγραψε: 19 Αύγ 2023, 23:53 Για να ειμαστε ειλικρινεις, τα δυο ματς ηταν ΑΕΚ-Λιβακοβιτς, Αντι για 4-3 συνολικο σκορ θα επρεπε να ειναι 8-3.
Τους βαλαμε στα διχτυα του κροατες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Όχι ευχαριστώ, ΔΕΝ θα πάρω.Lugozzi έγραψε: 19 Αύγ 2023, 23:53Σκέψου να χτυπουσες πεναλτι στο τέλος ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗGordian Knot έγραψε: 19 Αύγ 2023, 23:51 Δευτέρα πρωί γράφομαι σε γυμναστήριο, δεν είμαι εγώ για τέτοιες συγκινήσεις.
Σβηστά, θέλω να κερδίζουμε (ή να χάνουμε) ΣΒΗΣΤΑ. Να ’χει καθαρίσει το ματς νωρίς.
Σκέψου πόσοι απινιδωτές τέθηκαν σε λειτουργία απόψε!
Ξέρει κανείς αν ο COSMOTE έχει after game σε ελεύθερη μετάδοση στο YouTube;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Δυστυχως ναι. Ο Λιβακοβιτς ηταν κερβερος, οι δικοι μας ειναι πολυ μετριοι.GoBack έγραψε: 19 Αύγ 2023, 23:54Ειναι τεραστιο θεμα το οτι οι παικτες προπονουνται με Αθανασιαδη και Στανκοβιτς.Παθαινουν σοκ οποτε υπαρχει κανονικος τερματοφυλακας απεναντι.Lestat έγραψε: 19 Αύγ 2023, 23:53 Για να ειμαστε ειλικρινεις, τα δυο ματς ηταν ΑΕΚ-Λιβακοβιτς, Αντι για 4-3 συνολικο σκορ θα επρεπε να ειναι 8-3.
Winter is coming
Καλα και αυτος και ο Μουκουντι για μπινελικια ειναι σημερα,την ειχαν δει Μπεκενμπαουερ
ήταν στιγμές που φύγαν μερικά, γενικά υπάρχει πολύ μεγάλο θέμα στα cb χρειάζεται αμεσα αντίστοιχου επιπέδου παίχτης
σκέψου όμως να ήταν να ήταν κανας μάμπαλος να κάνει την κεφαλιά
προλαβαίνουμε να τον πάρουμε από τους ισπανούς;Lestat έγραψε: 19 Αύγ 2023, 23:56Δυστυχως ναι. Ο Λιβακοβιτς ηταν κερβερος, οι δικοι μας ειναι πολυ μετριοι.GoBack έγραψε: 19 Αύγ 2023, 23:54Ειναι τεραστιο θεμα το οτι οι παικτες προπονουνται με Αθανασιαδη και Στανκοβιτς.Παθαινουν σοκ οποτε υπαρχει κανονικος τερματοφυλακας απεναντι.Lestat έγραψε: 19 Αύγ 2023, 23:53 Για να ειμαστε ειλικρινεις, τα δυο ματς ηταν ΑΕΚ-Λιβακοβιτς, Αντι για 4-3 συνολικο σκορ θα επρεπε να ειναι 8-3.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
θα λυθούν από τρίτη αυτά (hello eqiLestat έγραψε: 19 Αύγ 2023, 23:53 Για να ειμαστε ειλικρινεις, τα δυο ματς ηταν ΑΕΚ-Λιβακοβιτς, Αντι για 4-3 συνολικο σκορ θα επρεπε να ειναι 8-3.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Μλκ ο Μαμπαλος σημερα ηταν πολυ καλος,ισως και αλανθαστος.Orion22 έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:04ήταν στιγμές που φύγαν μερικά, γενικά υπάρχει πολύ μεγάλο θέμα στα cb χρειάζεται αμεσα αντίστοιχου επιπέδου παίχτης
σκέψου όμως να ήταν να ήταν κανας μάμπαλος να κάνει την κεφαλιά![]()
προλαβαίνουμε να τον πάρουμε από τους ισπανούς;![]()