Ποσο χρονων εισαι;user έγραψε: 19 Αύγ 2023, 17:34 Μωρη μαγδάλω που λεν και στα χωριά μας, που ζεις?? Δεν ξέρω τι είναι, να ναι η πεταχτή??![]()
Συνεχίζεις να με περιφρονείς όμως, πάλι εστιάζεις στη μαγδάλω. Γιατί κάνεις το παπί, μα τι θέλεις πια να σου κάνω δημόσια πχωρουμική ερωτική εξομολόγηση??? Μην με ταπεινώνεις άλλο σκληρό αγόρι. Αποσύρομαι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Φυσικά και βρίσκω σεξ εύκολα, ας ειμαστε σοβαροι. Εφτυνα την 38χρονη για 1 μήνα για χάρη της. Ακόμα ξεροσταλιαζει στα στορυς που ανεβάζω για την άλλη.Bazoomba έγραψε: 19 Αύγ 2023, 17:28 Σιγα μην βρισκεις βρε κεφτε, αν εβρισκες θα σπαμαρες το νημα οπως τωρα;
Εγώ θέλω όμως αυτήν. Δεν ήθελα να την ξεπεράσω ως τωρα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2023, 17:39Αυτό είναι σαφές. Μπορούν να επιλέξουν την όποια μουσική υπόκρουση γουστάρουν για τις ναυαρχίδες που σέρνονται από υποτιμημένες για τους αρσενικούς καπετανέους, βαρκούλες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Αύγ 2023, 17:32Έχουμε 2023, οι αντρες μπορούν να κάνουν τα πάντα.Γυφτάκι έγραψε: 19 Αύγ 2023, 14:59 Μέχρι σήμερα θεωρούσα εντελώς γυναικεία υπόθεση τον σχολιασμό και τις υπεραναλύσεις σχέσεων - γκομενικών με κάθε λεπτομέρεια .. Με τον Kappa μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω![]()
![]()
-
user0972003
37 σε λίγο. Θα με φτύνεις κι εμένα σαν την 38αρα? Μας θεωρείς ληγμένες κι εσύ?? Φαίνομαι πολύ νεότερη. ΑΛΗΘΕΙΑKappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 17:58Ποσο χρονων εισαι;user έγραψε: 19 Αύγ 2023, 17:34 Μωρη μαγδάλω που λεν και στα χωριά μας, που ζεις?? Δεν ξέρω τι είναι, να ναι η πεταχτή??![]()
Συνεχίζεις να με περιφρονείς όμως, πάλι εστιάζεις στη μαγδάλω. Γιατί κάνεις το παπί, μα τι θέλεις πια να σου κάνω δημόσια πχωρουμική ερωτική εξομολόγηση??? Μην με ταπεινώνεις άλλο σκληρό αγόρι. Αποσύρομαι
Καλά, θα τον αποκαλώ πλέον με το όνομα που του 'δωσε η μάνα του: Ελπήδα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Οχι εντάξει μικρή είσαι ακόμα, αλλά δεν νομίζω ότι ταιριάζουμε ως χαρακτήρες και πνεύματα.user έγραψε: 19 Αύγ 2023, 18:0537 σε λίγο. Θα με φτύνεις κι εμένα σαν την 38αρα? Μας θεωρείς ληγμένες κι εσύ?? Φαίνομαι πολύ νεότερη. ΑΛΗΘΕΙΑKappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 17:58Ποσο χρονων εισαι;user έγραψε: 19 Αύγ 2023, 17:34 Μωρη μαγδάλω που λεν και στα χωριά μας, που ζεις?? Δεν ξέρω τι είναι, να ναι η πεταχτή??![]()
Μάλλον δεν την ξέρεις καλά. Έχεις δει το προφίλ της στο Goodreads;Kappa έγραψε: 19 Αύγ 2023, 18:15Οχι εντάξει μικρή είσαι ακόμα, αλλά δεν νομίζω ότι ταιριάζουμε ως χαρακτήρες και πνεύματα.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Αύγ 2023, 17:32Έχουμε 2023, οι αντρες μπορούν να κάνουν τα πάντα.Γυφτάκι έγραψε: 19 Αύγ 2023, 14:59 Μέχρι σήμερα θεωρούσα εντελώς γυναικεία υπόθεση τον σχολιασμό και τις υπεραναλύσεις σχέσεων - γκομενικών με κάθε λεπτομέρεια .. Με τον Kappa μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω![]()
-
user0972003
Ε ναι!!!
https://www.instagram.com/reel/CuFKHP_O ... M1YmI2Ng==Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Αύγ 2023, 17:32Έχουμε 2023, οι αντρες μπορούν να κάνουν τα πάντα.Γυφτάκι έγραψε: 19 Αύγ 2023, 14:59 Μέχρι σήμερα θεωρούσα εντελώς γυναικεία υπόθεση τον σχολιασμό και τις υπεραναλύσεις σχέσεων - γκομενικών με κάθε λεπτομέρεια .. Με τον Kappa μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω![]()
-
user0972003
Πες του τα μπας και βάλει λίγο μυαλό άκου εκεί να με απορρίπτει
Δεν το δέχομαι!!!!!!!
Αν έχει όντως προφίλ στο goodreads ας μου το στειλει να την κάνω αντ.
- Dwarven Blacksmith
Α δεν ξέρω τι γινόταν παλιότερα, απλά όποιος μας υποτιμάει σε οποιοδήποτε τομέα παίρνει ρίσκο.Γυφτάκι έγραψε: 19 Αύγ 2023, 18:28Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Αύγ 2023, 17:32Έχουμε 2023, οι αντρες μπορούν να κάνουν τα πάντα.Γυφτάκι έγραψε: 19 Αύγ 2023, 14:59 Μέχρι σήμερα θεωρούσα εντελώς γυναικεία υπόθεση τον σχολιασμό και τις υπεραναλύσεις σχέσεων - γκομενικών με κάθε λεπτομέρεια .. Με τον Kappa μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω![]()
Παλιότερα τους καταπίεζε η κοινωνία δηλαδή και δε βγάζανε στη φόρα τα σώψυχα τους τόσο εύκολα η έπαιζε το ..οι αντρες δε μιλούν πολύ;
Τόσα νεύρα σήμερα. Γενικά αλλά και γιατί πρόσθεσε τέσσερα βιβλία που κόβω το χέρι μου (ή και τα δυο) ότι της τα πρότεινε αυτός ο καραγκιοζης. Είναι αριστερού χαρακτήρα. Ο αριστερός...δικηγόρος. Πού πάει και τους βρίσκει; Σίγουρα μιλάνε όπως μιλούσαμε εμείς, με τις ΔΙΚΕΣ μου ιδέες, γιατί ΔΙΚΗ μου ιδέα ήταν να μιλάμε με επιστολες. Και μετά κατηγορεί τον πρώην της ότι κάνει με την νυν ότι έκανε με αυτήν. Πού πήγα κι έμπλεξα, ήμουν τόσο καλά πριν τη γνωρίσω.
Δεν έχει προσωπικότητα δικιά της; Να κρίνει ότι ο τύπος είναι ένας επηρμενος βερμπαλιστης χωρίς ουσία; Τι αγώνες κάνει και της το παίζει ακτιβιστης; Απο το φβ με τους φίλους του τους δικηγόρους; Με υπογραφες;

Δεν έχει προσωπικότητα δικιά της; Να κρίνει ότι ο τύπος είναι ένας επηρμενος βερμπαλιστης χωρίς ουσία; Τι αγώνες κάνει και της το παίζει ακτιβιστης; Απο το φβ με τους φίλους του τους δικηγόρους; Με υπογραφες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση