Ρωτά μια και πόσα πρωταθλήματα τους έχουν κλέψει, να γελάσουμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παοκ-Παναθηναικός
Re: Παοκ-Παναθηναικός
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Οργισμένος
ποσο λαθος εισαι.Lestat έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:56Ετσι ειναι και το ειχα γραψει παλιοτερα, αλλά αυτοι νομιζουν οτι οι ομαδες του ποκ ειναι αδελφοποιημενες και υποστηριζει η μια την άλληRocco Siffredi έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:45 επειδη μας τα ζαλιζει με το ποκ ο κοκκορας οποιον φυσιολογικο να ρωτησεις θα σου πει καλυτερα να το παρει ο παοκ παρα εδω οι αντιπαλοι![]()
Χιλιες φορες πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ απο ΟΣΦΠ και ΠΑΟ θα σου πει ο ΑΕΚτζης (φανταζομαι το ιδιο και οι οπαδοι των αλλων δυο), εκτός και αν καποιος ειναι 8 χρονων και δεν εχει μυηθει πληρως στην αντιπαλοτητα των ομαδων της Αθηνας.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
Paralimnitis
Μα για τα παοκια λεμε οχι για τους αλλους βορειουςΕρμής έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:27Όχι όλοι οι βόρειοι, μόνο οι μπαουγκ. Για να μην ανοίξουμε την κουβέντα το πώς έχουν καταστρεψει(η έχουν προσπαθησει) τις υπόλοιπες ομάδες της πόλης.Paralimnitis έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:25Mα το προβλημα δεν ειναι οτι ειναι βορειοι,αλλα οτι αντιγραφουν και εχουν προτυπα νοτιους,τους γαυρους συγκεκριμενα.Ερμής έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:22 Μιλάμε για παοκ και οι όψιμοι ελ το γυρνάνε πάλι σε Βορράς νότος.
Βορράς δεν είστε μόνο οι γιουφτοι, υπάρχει και νορμάλ κόσμος.
Έλεος με τα κόμπλεξ.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ο γκαλης ενωσε την ελλαδα τοτε και ο γιαννακης αυτοι και η εθνικη εκτοξευσαν ενα αθλημα ανυποληψιας,παναθηναικος ολυμπιακος ανυπαρκτοι ηταν στο χωρο χρονια μετα θα εκτοξευτουν,οταν δυσουν ΠΑΟΚ Αρης.ειναι σαν να μου λες λοιπον πως ελληνες και χιλιανοι εχουν αγαστες σχεσεις,ε προφανως ειναι καταδικασμενοι οι δυο λαοι να εχουν τις καλυτερες των σχεσεωνΕρμής έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:04 Κόκκορα επικοινωνεις;; δεκαετία 80 και 90 όλος ο κόσμος δοξαζε τον μεγάλο Άρη του μπάσκετ
καλα τωρα θελετε να μας πειτε πως το ελληνικο πρωταθλημα ειναι στρωμενο με ροδοπεταλα και πως δεν εχουν γινει ιστοριες για αρκουδες και δη μετα τα περσινα ολη αυτη η ρητορεια ,με ξενους διαιτητες να εχουν μπει στον χωρο,η φιφα ο ενας ο αλλος,με μνημονια,ολα τοσο μελι ηταν τοσα χρονια;
παντως ρε ερμη τι συζηταμε τωρα,αφου το δηλωσες πως εχεις εμπαθεια με τον ΠΑΟΚ και δεν εισαι ο μονος εδω μεσα
δεν έχει θέμα με τον ρουλη και τον κλακο ο ερμης ο μεγαλοψυχος, ας βγουν αυτοί 5-6οι, συμπαθέστατοι
Οι αλαζονες γιουφτοι που μας παίρνουν το πρωτάθλημα απ την αθηνα είναι ένα θέμα
Οι αλαζονες γιουφτοι που μας παίρνουν το πρωτάθλημα απ την αθηνα είναι ένα θέμα
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μην τα γραφεις ετσι αποτομα και ηρθε βαρια η αλλαγη σκηνικου στο ποδοσφαιρο,τα βλεπεις απο περσι αλλα και εδω μεσαMaspoli έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:47
Δεν γνωρίζω την απάντηση, τα δεδομένα όμως δείχνουν ότι με ξένους διαιτητές δε θα τους είχε κλαπεί κανένα
το ωραιο ειναι η ατακα"εμεις δεν εχουμε τιποτα με τον ΠΑΟΚ,δεν ασχολουμαστε"
και 9 στα δεκα μηνυματα στο νημα αθλητισμου ειναι βρισιες για τον ΠΑΟΚ
ΥΣ jason o Ερμης μια χαρα παλικαρι και ξερει πως τον παω,αλλα η αληθεια ειναι πως εχει εμπαθεια με τον ΠΑΟΚ,πολυ βρισιδι και φοβερη ισοπεδωση για πολυ κοσμο,παρα πολλες προσβολες.
Πώς είναι ανύπαρκτος ο Αρης; παραπάνω πρωταθλήματα έχει από εσένα στα μεγάλα αθληματα. Πιο παλιά ομάδα, πιο ισχυρή ιστορία.
Δέχομαι τις πρώτες σου γραμμές που λες οτι ενας ελληνοαμερικανος ένα παιδί από τη Νικαια και η μεγαλύτερη ομάδα της Βορείου Ελλάδος ενωσε τους Έλληνες συμφωνώντας ότι το θέμα δεν είναι Βορράς Νότος.
Δεν είμαι εμπαθής μόνο με τον Ιανουάριο γαβρο, ειμαι με αυτό που πρεσβεύουν ο ορίτζιναλ γάβρος και ο γουαναμπης
Δέχομαι τις πρώτες σου γραμμές που λες οτι ενας ελληνοαμερικανος ένα παιδί από τη Νικαια και η μεγαλύτερη ομάδα της Βορείου Ελλάδος ενωσε τους Έλληνες συμφωνώντας ότι το θέμα δεν είναι Βορράς Νότος.
Δεν είμαι εμπαθής μόνο με τον Ιανουάριο γαβρο, ειμαι με αυτό που πρεσβεύουν ο ορίτζιναλ γάβρος και ο γουαναμπης
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Να υποθέσω θεωρείς την Νοτιγχαμ φορεστ μεγαλύτερη ομάδα απ την ΣιτυΕρμής έγραψε: 30 Οκτ 2018, 23:44 Πώς είναι ανύπαρκτος ο Αρης; παραπάνω πρωταθλήματα έχει από εσένα στα μεγάλα αθληματα. Πιο παλιά ομάδα, πιο ισχυρή ιστορία.
- Παλαιοελλαδίτης
Οργισμένος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 23:30ποσο λαθος εισαι.Lestat έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:56Ετσι ειναι και το ειχα γραψει παλιοτερα, αλλά αυτοι νομιζουν οτι οι ομαδες του ποκ ειναι αδελφοποιημενες και υποστηριζει η μια την άλληRocco Siffredi έγραψε: 29 Οκτ 2018, 23:45 επειδη μας τα ζαλιζει με το ποκ ο κοκκορας οποιον φυσιολογικο να ρωτησεις θα σου πει καλυτερα να το παρει ο παοκ παρα εδω οι αντιπαλοι![]()
Χιλιες φορες πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ απο ΟΣΦΠ και ΠΑΟ θα σου πει ο ΑΕΚτζης (φανταζομαι το ιδιο και οι οπαδοι των αλλων δυο), εκτός και αν καποιος ειναι 8 χρονων και δεν εχει μυηθει πληρως στην αντιπαλοτητα των ομαδων της Αθηνας.
Αν δεν γίνεται να πάρει κάποιον τίτλο ο Ολυμπιακός, εννοείται πως σε γενικές γραμμές προτιμώ να τον πάρουν οι καζαντζήδηδες του Βορρά από το να έχω οπαδούς του ΠΑΟ ή της ΑΕΚ να με πρήζουν στην γειτονιά μου, την περιοχή μου, τη δουλειά μου ή το μέρος που θα πάω για καφέ.
Εξαιρείται το περσινό πρωτάθλημα - και αυτό από ένα σημείο και μετά - λόγω παοκτζήδικης βλακείας και αεκτζή αδερφού.
έλα.μωρε οι κλασσικοί οι καλομαθημενοι υπεράνω που γίνονται τσουκαλαδες μόλις τους σοδομει κανας εκτός των 3 τους και τους χαλάει το παραμυθάκι τους με τις βαριές φανέλεςΚόκκορας έγραψε: 30 Οκτ 2018, 23:42μην τα γραφεις ετσι αποτομα και ηρθε βαρια η αλλαγη σκηνικου στο ποδοσφαιρο,τα βλεπεις απο περσι αλλα και εδω μεσαMaspoli έγραψε: 30 Οκτ 2018, 22:47
Δεν γνωρίζω την απάντηση, τα δεδομένα όμως δείχνουν ότι με ξένους διαιτητές δε θα τους είχε κλαπεί κανένα![]()
το ωραιο ειναι η ατακα"εμεις δεν εχουμε τιποτα με τον ΠΑΟΚ,δεν ασχολουμαστε"
και 9 στα δεκα μηνυματα στο νημα αθλητισμου ειναι βρισιες για τον ΠΑΟΚ
ΥΣ jason o Ερμης μια χαρα παλικαρι και ξερει πως τον παω,αλλα η αληθεια ειναι πως εχει εμπαθεια με τον ΠΑΟΚ,πολυ βρισιδι και φοβερη ισοπεδωση για πολυ κοσμο,παρα πολλες προσβολες.
Κάντε καμιά νίκη πάνω απ τα τεμπη ρε λιμα ποκ
Ο θρυλος, ο Α.Ρ.Η.Σ. και το αιγαλεω
- Παλαιοελλαδίτης
΄
Κανονικά έπρεπε να ρωτήσεις αν υπάρχει άθλημα στην Ελλάδα όπου ο ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται βάσει πρωταθλημάτων στις ''μεγάλες'' ομάδες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 337 Απαντήσεις
- 8428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-
- 19 Απαντήσεις