Ενώ στο NBA ποιον θα αντιμετώπιζε;
Ακριβώς, επειδή ο Γκάλης αντιμετώπιζε συνεχώς παίκτες που του ρίχνανε 3 κεφάλια και παρά ταύτα τους τα έχωνε κανονικά. Όλοι οι αντίπαλοί του το αναγνωρίζουν αλλά οι Βλακάνιοι τσιφτετέλληνες τον βγάζουν τριτοκλασάτο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Αύγ 2023, 11:13Κ ο άλλος μου τον συγκρίνει με τον αθληταρα τον Γιάννη που του ρίχνει 3 κεφάλια κ κυριαρχεί σε άμυνα κ επίθεση
Ο αθληταράς σου δεν θα έκανε ούτε τα μισά αν είχε το ίδιο ύψος.
Άνθρωπέ μου ΔΕΝ δηλώνει καν Έλληνας!Isildur έγραψε: 18 Αύγ 2023, 11:14Ωραία. Για να μην τα πιάνω ένα-ένα, να ρωτήσω. Εσύ δηλαδή, έναν άνθρωπο που γεννήθηκε στην Ελλάδα, δηλώνει Έλληνας
Χρυσέ μου η φανέλα του γράφει Αντετοκούμπο και όχι Έλληνας.Isildur έγραψε: 18 Αύγ 2023, 11:14παίζει στο πιο γνωστό και πολυ-προβεβλημένο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη ως Έλληνας
Από εκτίμηση.
Ναι.Isildur έγραψε: 18 Αύγ 2023, 11:14λες ότι δεν είναι Έλληνας επειδή οι γονείς του ήταν από την Αφρική;
Σειρά μου τώρα. Εσύ έναν άνθρωπο με γονείς Νιγηριανούς, που δηλώνει (περήφανος) Αφρικανός αν και γεννήθηκε σε άλλη χώρα, που μεγάλωσε με νιγηριανή κουλτούρα, που πήγε μέχρι και την Νιγηρία για να δει την πατρίδα των γονιών του, τον βαφτίζεις Έλληνα επειδή παίζει μπάσκετ;
ΟΚ, δικαίωμά σου. Οι λίγοι πορεύονται με τον ορθολογισμό και οι πολλοί με το συναίσθημα.