!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παρατηρητήριο πολιτικής ορθότητας, SJW και Woke culture

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Παρατηρητήριο πολιτικής ορθότητας, SJW και Woke culture

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

foscilis έγραψε: 17 Αύγ 2023, 10:37 Όπως είπα προϋποτίθεται ότι έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και ζητάει βοήθεια για να μην κάνει μαλακίες. Άρα δεν υπάρχει κάποιο πείραμα.
Αυτοί σαφέστατα και θέλουν υποστήριξη. Και πρέπει να την έχουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Isildur έγραψε: 17 Αύγ 2023, 10:45
Δημοκράτης έγραψε: 17 Αύγ 2023, 10:43
AlienWay έγραψε: 17 Αύγ 2023, 03:24 Εντωμεταξύ οι ακτιβιστές πήγαν να σαμποτάρουν βυτίο που αντί για πετρέλαιο είχε μέσα λάδι μαγειρέματος.

Καραλόλ.

:smt005: :smt005: :blm:
Θεοί, τους βλέπω να κάνουν και αγώνες στην Καλαμάτα κατά της παραγωγής ελαιολάδου
:smt005: :smt005: :smt005:

(Γιατί, δεν τους έχεις ικανούς;)
ε μετά τις αγελάδες που κλάνουν το βλέπω να έρχεται κίνημα κατά του ελαιόλαδου
σίγουρα και αυτό θα ευθύνεται για την κλιματικη αλλαγή με κάποιο τρόπο
Άβαταρ μέλους
Sol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sol »

Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι

Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2023, 10:22Εννοείς ότι είναι παράλογος ο κοινωνικός στιγματισμός και η εχθρότητα; Δηλαδή πόσο χαλαρά και με πόση κατανόηση μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος έναν τύπο που θέλει να γαμάει παιδιά, ανεξαρτήτως του αν το κάνει ή όχι;
Όχι δεν εννοώ αυτό. Είναι κατανοητή η στάση του κόσμου απέναντί τους παρότι έχει πάρει η μπάλα κι αυτούς που δεν εγκληματούν. Γι' αυτό και πιστεύω ότι ελάχιστοι παιδόφιλοι θα αποκαλύψουν την ταυτότητά τους ακόμα και σε ειδικούς.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Δημοκράτης έγραψε: 17 Αύγ 2023, 10:39
Jimmy81 έγραψε: 17 Αύγ 2023, 05:14
Δημοκράτης έγραψε: 17 Αύγ 2023, 02:32 Υπάρχει έστω και μια περίπτωση που ένας παιδεραστης βγήκε και είπε θέλω βοήθεια, έχω αυτές τις τάσεις, παρακαλώ μη με φέρνετε σε επαφή με παιδάκια;
Λογικά όλο και κάποιοι ψυχολόγοι θα έχουν συναντήσει τέτοιες περιπτώσεις ή μπορεί να έχουν υπάρξει σε ανώνυμες ηλεκτρονικές πλατφόρμες τέτοιες εκκλήσεις. Όμως δεν είναι εύκολο να τους εντοπίσουμε αφού οι περισσότεροι θα φοβούνται τον κοινωνικό στιγματισμό και την εχθρότητα του κόσμου και δεν θα το δηλώσουν ανοιχτά.
Ναι επίσης λόγω του κοινωνικού στιγματισμό θα βιάζουν παιδάκια
:smt005:
Άνθρωπε μου προφανώς και ο παιδεραστης που δεν θέλει να παρανοήσεις θα στιγματίσει. Αυτός είναι και το όλο θέμα του να το πει ανοιχτά να μην αφήνουν παιδιά γύρω του λέμε
Αν το ελέγχει και δεν κάνει μαλακιες Δεν θα στιγματίσει γιατί δεν έχει κανένα λόγο να πει έχω τάσεις παιδεραστή. Το ελέγχει και δεν κάνει μαλακιες
1. Οχι δεν θα βιάζει παιδιά λόγω κοινωνικού στιγματισμού. Δεν είπα κάτι τέτοιο.
2. Η δεύτερη και η τρίτη πρότασή σου από το "Άνθρωπε" μέχρι το "λέμε" δεν βγάζουν νόημα. Φτιάξε λίγο τη σύνταξη να καταλάβω τι λες.
3. Ακόμα κι αν το ελέγχει μπορεί να θέλει να το αποκαλύψει σε κάποιον ειδικό για να δει π.χ. πώς και αν μπορεί να μειώσει την ένταση της τάσης του, να πάρει πρόσθετα μέτρα για να μην πληγώσει κανέναν κλπ.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

αν μπορεί να έχει τον πλήρη έλεγχο το πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα από κάτω και να μην είναι πραγματική τάση.η γνώμη μου σανψυχολόγος
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

nowhere έγραψε: 18 Αύγ 2023, 05:05 αν μπορεί να έχει τον πλήρη έλεγχο το πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα από κάτω και να μην είναι πραγματική τάση.η γνώμη μου σανψυχολόγος
Όντως, ή τρολάρεις;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Isildur

Sol έγραψε: 17 Αύγ 2023, 11:13 https://twitter.com/nero62/status/16917 ... 39591?s=20
Εικόνα
nowhere

Isildur έγραψε: 18 Αύγ 2023, 10:55 Όντως, ή τρολάρεις;
όχι βέβαια.σανψυχολόγος είμαι
Άβαταρ μέλους
Isildur

nowhere έγραψε: 18 Αύγ 2023, 11:00
Isildur έγραψε: 18 Αύγ 2023, 10:55 Όντως, ή τρολάρεις;
όχι βέβαια.σανψυχολόγος είμαι
Ναι, είδα που τα κόλλησες, απλά επειδή γενικά δεν το έχεις με τη στίξη και τα κενά δεν κατάλαβα τι έπαιζε ακριβώς... :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Isildur έγραψε: 18 Αύγ 2023, 10:56 Εικόνα
Βλέπω ένα ζευγάρι να χορεύει ή/και ένα γυναικείο στήθος.

Λες να είμαι bisexual και να μην το έχω καταλάβει τόσα χρόνια; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nowhere

Isildur έγραψε: 18 Αύγ 2023, 11:05 Ναι, είδα που τα κόλλησες, απλά επειδή γενικά δεν το έχεις με τη στίξη και τα κενά δεν κατάλαβα τι έπαιζε ακριβώς... :lol:
ισχύει αλλά είναι ψυχολογικό δεν το κάνω επίτηδες.μου φαίνεται πιο συμπαγής ο λόγος,κάτι τέτοιο.αν κόψει λίγο η δουλειά και βρω χρόνο θα το βάλω κάτω να του αναλύσω τα πρέκια
Άβαταρ μέλους
Isildur

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2023, 11:14
Isildur έγραψε: 18 Αύγ 2023, 10:56 Εικόνα
Βλέπω ένα ζευγάρι να χορεύει ή/και ένα γυναικείο στήθος.

Λες να είμαι bisexual και να μην το έχω καταλάβει τόσα χρόνια; :lol:
Φαντάζομαι ότι το (και καλά) τεστ αφορά άντρες κυρίως, αλλά πού ξες; Να το ψάξεις... :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Jimmy81 έγραψε: 18 Αύγ 2023, 04:10
Jimmy81 έγραψε: 17 Αύγ 2023, 05:14 Λογικά όλο και κάποιοι ψυχολόγοι θα έχουν συναντήσει τέτοιες περιπτώσεις ή μπορεί να έχουν υπάρξει σε ανώνυμες ηλεκτρονικές πλατφόρμες τέτοιες εκκλήσεις. Όμως δεν είναι εύκολο να τους εντοπίσουμε αφού οι περισσότεροι θα φοβούνται τον κοινωνικό στιγματισμό και την εχθρότητα του κόσμου και δεν θα το δηλώσουν ανοιχτά.
Άνθρωπε μου προφανώς και ο παιδεραστης που δεν θέλει να παρανοήσεις θα στιγματίσει. Αυτός είναι και το όλο θέμα του να το πει ανοιχτά να μην αφήνουν παιδιά γύρω του λέμε
Αν το ελέγχει και δεν κάνει μαλακιες Δεν θα στιγματίσει γιατί δεν έχει κανένα λόγο να πει έχω τάσεις παιδεραστή. Το ελέγχει και δεν κάνει μαλακιες
2. Η δεύτερη και η τρίτη πρότασή σου από το "Άνθρωπε" μέχρι το "λέμε" δεν βγάζουν νόημα. Φτιάξε λίγο τη σύνταξη να καταλάβω τι λες.
3. Ακόμα κι αν το ελέγχει μπορεί να θέλει να το αποκαλύψει σε κάποιον ειδικό για να δει π.χ. πώς και αν μπορεί να μειώσει την ένταση της τάσης του, να πάρει πρόσθετα μέτρα για να μην πληγώσει κανέναν κλπ.
Αν δεν κάνω λάθος, οι "ειδικοί" είναι αποστασιοποιημένοι από τους κοινωνικούς στιγματισμούς και -θεωρητικώς τουλάχιστον- δεν επηρεάζονται από αυτούς.

Και γενικώς, είναι άλλο πράγμα να ντρέπεται κάποιος γι' αυτό που κάνει (δηλαδή να έχει συναίσθηση των πράξεων του) και άλλο να νοιώθει μια χαρά μ' αυτό που κάνει ή που νοιώθει και να ντρέπεται μόνον για το τι θα πει ο κόσμος ή απλώς να φοβάται την τιμωρία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Jimmy81 έγραψε: 18 Αύγ 2023, 04:10
Jimmy81 έγραψε: 17 Αύγ 2023, 05:14 Λογικά όλο και κάποιοι ψυχολόγοι θα έχουν συναντήσει τέτοιες περιπτώσεις ή μπορεί να έχουν υπάρξει σε ανώνυμες ηλεκτρονικές πλατφόρμες τέτοιες εκκλήσεις. Όμως δεν είναι εύκολο να τους εντοπίσουμε αφού οι περισσότεροι θα φοβούνται τον κοινωνικό στιγματισμό και την εχθρότητα του κόσμου και δεν θα το δηλώσουν ανοιχτά.
Τοαν θέλει να το αποκαλύψει σε κάποιον ειδικό εξαρτάται από το αν θα τον πεις παιδοφιλο ή maps ;
Το να πάρει μέτρα και το ότι πρέπει να πάει σε ψυχίατρο μπας και τον κάνει καλά δεν είναι λογ ω του ότι είναι παιδοφιλος ; δεν είναι αντικειμενικο πρόβλημα οι τάσεις που εχει;
Αν ισχύουν όλα αυτά, ποιος ο λόγος να κάνουμε βαφτίσια;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”