!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Μετα το σχολιο της Γαλης του εστειλα μηνυμα και τσακωθηκαμε ενω ηταν δουλεια. Πηγε εξω και με πηρε και τηλεφωνο και αναρωτιοταν τι συνεβη απο την μια μερα στην αλλη. Του ειπα οτι αφηνει εξω τους δικους του και δεν τους λεει την αληθεια και οτι μενει απαθης για να βρισκει την ησυχια του. Μου ειπε οτι αν μπλεξει και τους δικους του σε αυτο, θα ερχονται και αυτοι εδω για περιπολιες απο την εγνοια μηπως παθει κατι και δεν θελει να τους εχουμε κι αυτους πανω στο κεφαλι μας. Και οτι οταν μιλησε με την μανα μου πριν καποια χρονια για να μεινει μονος του και να βρει ησυχια, αυτη εκλαιγε επειδη ειχε ενα θεμα με την υγεια του τοτε και φοβοταν οτι αν παθει κατι το βραδυ (τον ειχαν βρει λιποθυμο μια μερα και τον κουβαλησαν νοσοκομειο) δεν θα υπαρχει κανεις να τον βοηθησει. Τωρα ειναι οκ επειδη μενω εγω μαζι του. Αλλα γενικα μου ειπε δεν ενδιαφερονται και δεν ασχολουνται για το τι κανει και τι οχι. Και μου τονισε 10 φορες οτι ο ιδιος με επρηζε για να μιλησει στον μπαμπα μου, και οτι σκεφτοταν ακομη και τι θα του αρεσε να κανουν μαζι αλλα εκεινοι δεν θελουν να τον γνωρισουν και του το απαγορευω και εγω. Και του ηρθε κεραμιδα που του ανοιξα σημερα αυτη την συζητηση.

Καθομαι σπιτι, δεν ειμαι καλα επειδη ψαχνω για δουλεια εδω και 2ο βδομαδες και κανω συνεχως συνεντευξεις και μου εχει στριψει. Παραιτηθηκα επειδη η κατασταση στο αεροδρομιο ειχε φτασει στο απροχωρητο και επαθα υπερκοπωση, ειχα σιγουρη δουλεια να με περιμενει, πηγα, μου κολλουσαν πορνογεροι, εφυγα και τωρα μου εστριψε εντελως. Ο ανθρωπος εχει κοψει απο φιλους, ειναι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εδω, φοβαται να τους πει να βγουν για να μην μεινω μονη μου, θελει ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ διπλα μου και εγω συζηταω για βλακειες. Χθες καναμε μια συζητηση και του ειπα να βγαινει με τους φιλους του, να σταματησει να ασχολειται συνεχως μαζι μου, να μην φοβαται οτι θα παρεξηγησω, οτι ξερω οτι ειναι διπλα μου και θα ειναι και το μονο πραγμα που μου ειπε ο καημενος ειναι οτι δεν θελει να βγαινει και να ξερει οτι καθομαι μονη μου και σκεφτομαι καταθλιπτικα και μαλακιες και οτι με αυτη την κατασταση θα συμβιβαζοταν και θα ξεκοβε απο ολους. Του φωναξα ΟΧΙ, οτι στην σχεση δεν υπαρχουν τετοιοι συμβιβασμοι και οτι θελω να ειναι χαρουμενος, αλλιως νιωθω διπλο βαρος. Και σημερα του εκανα παλι την καρδια περιβολι. Οχι, ξερω καλα ποιος ειναι και ποσο με νοιαζεται και με προσεχει. Αληθινα ομως. Και ας λετε τα δικα σας. Εγω φταιω που δεν καθομαι να σκεφτω λογικα και να δω ολα οσα κανει για μενα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp

stella έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2023, 10:10
stella έγραψε: 16 Αύγ 2023, 23:08 https://domviolence.org.cy/

Εδώ υπάρχουν τηλέφωνα δωρεάν που προσφέρουν στήριξη και άμεση βοήθεια. Αφού η αστυνομία δεν είναι λύση (που για μένα μια χαρά λύση είναι, οι περισσότεροι νταήδες γίνονται κότες μόλις δουν άλλο Alpha male - λέμε τώρα), πάρε άμεσα σε ένα από τα τηλέφωνα να δεις πώς θα σε καθοδηγήσουν. Είναι 24ωρα, έχουν έμπειρο προσωπικό, δικηγόρους και κοινωνικούς λειτουργούς και της παναγιάς τα μάτια. Μην το αφήνεις άλλο.
stella, συμφωνώ απολύτως ότι αυτό θα ήταν μια πολύ καλή αρχή, έστω για να ακούσει κάποια πράγματα από κάποιους εξειδικευμένους τρίτους (για νομικές ή ψυχολογικές συμβουλές) αλλά οι συγκεκριμένες υπηρεσίες αφορούν κυρίως στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας που συγκατοικούν και δεν βρίσκουν το κουράγιο να φύγουν για οικονομικούς ή ψυχολογικούς λόγους (κακοποιημένες γυναίκες, μάνες με παιδιά που δεν έχουν που να πάνε κλπ).

Η casp έχει φύγει κανονικά, δεν το έσκασε από το σπίτι, οπότε αυτό που δέχεται είναι έξωθεν απειλές. Το αν είναι από τον πατέρα της ή οποιονδήποτε άλλο, ουσιαστικώς δεν έχει σημασία γιατί δεν είναι ανήλικη.

Απλώς έχει πολλά κενά η ιστορία.
Πήρα τηλ το πρωί, εξυπηρετούν με συμβουλευτική είτε τηλεφωνικά ή με live chat για αρχή. Είπα κάτι λίγα, μια κοπέλα απάντησε και δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, μου είπε. Casp, πάρε τηλ. Άμεσα θα σου κλείσουν σύμβουλο και από εκεί βλέπεις.
Σ’ ευχαριστω πολυ Στελλα. Θα παρω
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

enaon έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:31
stella έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:27 Είπα κάτι λίγα, μια κοπέλα απάντησε και δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, μου είπε.
Της ειπες οτι ειναι κοντός ομως;
Όοοοχι, τα γλαφυρά τα άφησα στην ενδιαφερόμενη. Δυστυχώς, πάντως, λίγοι ψυχολόγοι εκπλήσσονται από τέτοιες συμπεριφορές.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Casp έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:32 Μετα το σχολιο της Γαλης του εστειλα μηνυμα και τσακωθηκαμε ενω ηταν δουλεια.

Ειναι που την εχεις χεσμενη. Ξανακυλησες
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

stella έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2023, 10:10
stella έγραψε: 16 Αύγ 2023, 23:08 https://domviolence.org.cy/

Εδώ υπάρχουν τηλέφωνα δωρεάν που προσφέρουν στήριξη και άμεση βοήθεια. Αφού η αστυνομία δεν είναι λύση (που για μένα μια χαρά λύση είναι, οι περισσότεροι νταήδες γίνονται κότες μόλις δουν άλλο Alpha male - λέμε τώρα), πάρε άμεσα σε ένα από τα τηλέφωνα να δεις πώς θα σε καθοδηγήσουν. Είναι 24ωρα, έχουν έμπειρο προσωπικό, δικηγόρους και κοινωνικούς λειτουργούς και της παναγιάς τα μάτια. Μην το αφήνεις άλλο.
stella, συμφωνώ απολύτως ότι αυτό θα ήταν μια πολύ καλή αρχή, έστω για να ακούσει κάποια πράγματα από κάποιους εξειδικευμένους τρίτους (για νομικές ή ψυχολογικές συμβουλές) αλλά οι συγκεκριμένες υπηρεσίες αφορούν κυρίως στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας που συγκατοικούν και δεν βρίσκουν το κουράγιο να φύγουν για οικονομικούς ή ψυχολογικούς λόγους (κακοποιημένες γυναίκες, μάνες με παιδιά που δεν έχουν που να πάνε κλπ).

Η casp έχει φύγει κανονικά, δεν το έσκασε από το σπίτι, οπότε αυτό που δέχεται είναι έξωθεν απειλές. Το αν είναι από τον πατέρα της ή οποιονδήποτε άλλο, ουσιαστικώς δεν έχει σημασία γιατί δεν είναι ανήλικη.

Απλώς έχει πολλά κενά η ιστορία.
Πήρα τηλ το πρωί, εξυπηρετούν με συμβουλευτική είτε τηλεφωνικά ή με live chat για αρχή. Είπα κάτι λίγα, μια κοπέλα απάντησε και δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, μου είπε. Casp, πάρε τηλ. Άμεσα θα σου κλείσουν σύμβουλο και από εκεί βλέπεις.
Μακάρι να το κάνει. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Casp όλα καλά;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

sys3x έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:18
foscilis έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:16
Casp έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:15 Η μανα μου μου εστειλε μηνυμα οτι πηγε σε αστρολογο με φιλη της
μια πρόταση - κόλαφος για τους υποστηρικτές της γυναικείας χειραφέτησης.
Ποτέ δεν φταίει μόνον ένας σε μια προβληματική σχέση. Πάντα φταίει και η μάνα της.
συχνά πάει πίσω μέχρι τη μιτοχονδριακή Εύα. Ίσως και ακόμα πιο πίσω, στην κοινή θηλυκή πρόγονο χιμπατζήδων-ανθρώπων-ουρακοτάγκων
Casp

enaon έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:34
Casp έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:32 Μετα το σχολιο της Γαλης του εστειλα μηνυμα και τσακωθηκαμε ενω ηταν δουλεια.

Ειναι που την εχεις χεσμενη. Ξανακυλησες
Και πηρα ξανα το μαθημα μου
Casp

Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:36 Casp όλα καλά;
Οχι αλλα θα ειναι. Η λατρεια (επειδη η λατρεια μου ειναι, δεν μπορω να μην τον λεω ετσι) μου κανονισε interview αυριο και 90% θα με παρουν και θα ξεκινησω αμεσα. Ας μην το ματιαζουμε ομως. :hebit:
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Casp έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:47 Η λατρεια (επειδη η λατρεια μου ειναι, δεν μπορω να μην τον λεω ετσι) μου κανονισε interview αυριο και 90% θα με παρουν και θα ξεκινησω αμεσα. Ας μην το ματιαζουμε ομως. :hebit:
Καλή επιτυχία αύριο! :g030: :smt023
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Casp έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:47
Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:36 Casp όλα καλά;
Οχι αλλα θα ειναι. Η λατρεια (επειδη η λατρεια μου ειναι, δεν μπορω να μην τον λεω ετσι) μου κανονισε interview αυριο και 90% θα με παρουν και θα ξεκινησω αμεσα. Ας μην το ματιαζουμε ομως. :hebit:
Καλή επιτυχία :)

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

Casp μην τους ακούς για την λατρεία, είναι κλασικά η μαλακία όπου ο κάθε άντρας βλέπει τον άλλον ανταγωνιστικά και προσέχει κάθε του μικρό μειονέκτημα, ενώ του ίδιου οι πορδές μοσχομυρίζουν. Ντάξει το μόνο αρνητικό του ήτανε η τσιγκουνιά (που το διόρθωσε όμως σωστά;) και το νταηλίκι. Αλλά ντάξει ούτε εγώ είμαι ήρεμος άνθρωπος, αγχώνομαι εύκολα, οπότε μάλλον θα έκανα τα ίδια.

Απ' ότι καταλαβαίνω, ο λόγος που γαμήθηκε το πράγμα είναι γιατί ξεκίνησες να τον βλέπεις κρυφά έτσι; Και το κρατούσες μυστικό απ' τους γονείς. Όταν έχεις τόσο ____ γονείς (συμπλήρωσε το κενό), μια καλύτερη προσέγγιση θα ήταν του στυλ, "γεια σας κε Κασπερόπουλε, είμαι ο Λατρείας, αγαπάω πολύ την κόρη σας και ήθελα να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε". Αυτό δεν έγινε ποτέ, γιατί φοβόσουν τις αντιδράσεις τους, μέγα σφάλμα. Δεν πειράζει όμως, ό,τι έγινε έγινε.

Συμβουλή. Να πας σε έναν ψυχολόγο 60 ευρουλάκια, θα σε βοηθήσει να γράψεις σε ένα χαρτί τα σχέδια σου για το μέλλον, καθαρά. Τι θα κάνεις στην μία και την άλλη περίπτωση, αλλιώς θα κλωθογυρίζουν στο μυαλό σου και θα τρελαίνεσαι.

Επίσης, πες στον λατρεία να συνεχίσει να βγαίνει με τους φίλους του, και να πηγαίνεις και συ μαζί. Μην κάθεστε στο σπίτι και τρελαίνεστε, άσε τους δικούς σου να τρελαίνονται μόνοι τους.

Αυτάαα
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

foscilis έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:01
Gherschaagk έγραψε: 17 Αύγ 2023, 16:57
foscilis έγραψε: 17 Αύγ 2023, 16:51 Φυσικά και μόνο με γυναικεία, τι με πέρασες.
Έχω ακούσει για πολλά παράξενα. Βίτσιο που να καυλώνει κάποιος χρήστης όταν κάποιες άγνωστές του ξεμαλλιάζονται σε κάποιο φόρουμ, πρώτη φορά.
Δεν έχεις και πολλή επαφή με στρέητ άντρες ε
Το ακριβώς αντίθετο. Έχω συναντήσει ελάχιστους γκέη άντρες στη ζωή μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Gherschaagk έγραψε: 17 Αύγ 2023, 18:02
foscilis έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:01
Gherschaagk έγραψε: 17 Αύγ 2023, 16:57

Έχω ακούσει για πολλά παράξενα. Βίτσιο που να καυλώνει κάποιος χρήστης όταν κάποιες άγνωστές του ξεμαλλιάζονται σε κάποιο φόρουμ, πρώτη φορά.
Δεν έχεις και πολλή επαφή με στρέητ άντρες ε
Το ακριβώς αντίθετο. Έχω συναντήσει ελάχιστους γκέη άντρες στη ζωή μου.
Είναι επειδή γίνονται γκέι καθώς φεύγουνε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Σε ποια σελίδα σχολιάζει ο Άγις?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”