!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νικνειμ
Re: Νικνειμ
Τ' όνομά μου με αναγραμματισμό έχω. Και μου το βρήκε η νονά μου που δε γράφει πλέον 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Με έκανες να τσεκάρω αν πρασίνισε.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Πάντα αυτό είχα. Περιγραφικό.
Παρεμπιπτόντως και εγώ από τη θρησκειολογία βρέθηκα στο πχόρουμ. Είχα δει ένα άρθρό στην Ελευθεροτυπία για τα Προμήθεια. Πρώτη φορά το άκουγα, το γκούγκλισα και μου έβγαλε πρώτο πρώτο ένα νήμα όπου σφαζόταν χριστιανά και παγάνια. Άγνωστος κόσμος για μένα. Αθώες εποχές...
Όταν μου είχαν ρίξει μπαν στο παλιό είχα κάνει και ένα κλώνο με το όνομα Λουλού.
Παρεμπιπτόντως και εγώ από τη θρησκειολογία βρέθηκα στο πχόρουμ. Είχα δει ένα άρθρό στην Ελευθεροτυπία για τα Προμήθεια. Πρώτη φορά το άκουγα, το γκούγκλισα και μου έβγαλε πρώτο πρώτο ένα νήμα όπου σφαζόταν χριστιανά και παγάνια. Άγνωστος κόσμος για μένα. Αθώες εποχές...
Όταν μου είχαν ρίξει μπαν στο παλιό είχα κάνει και ένα κλώνο με το όνομα Λουλού.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Ποια ήταν η νονά σου;Naida έγραψε: 25 Οκτ 2018, 15:58 Τ' όνομά μου με αναγραμματισμό έχω. Και μου το βρήκε η νονά μου που δε γράφει πλέον![]()
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Η Κατσίκα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κανονική νονά; Σε βάφτισε στην πραγματική ζωή;
Αν ερχόταν να γράψει η νονά μου, εγώ θα έφευγα.
Πλάκα πλάκα δεν έχω γνωρίσει ασχημη Δανάη
Και αφού έγινε edit, να ξαναγράψω πως ξέρω πατέρα-γιο που έγραφαν στο ίδιο φόρουμ. Ο πατέρας για λίγο, αλλά είχαν συμπέσει.
Όχι καλέ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το δικό μου το έβαλα έτσι, για να ακούγεται αρχαιοπρεπές, σε αντιδιαστολή με εκείνο που είχα παλαιότερα το "Θεοδόσιος" προς τιμή του αυτοκράτορα και αγίου Θεοδοσίου (μεγάλη η χάρη του) που ξηγήθηκε αλμυρό φιστίκι στα παγάνια. Η Ζήνα (και αυτή έχει χαθεί) μου είχε πει πως το νικ μου σημαίνει ο έχων σφριγηλά οπίσθια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢