!!! DEVELOPMENT MODE !!!
νέος νεκρός από χέρι ναζί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί
Υπάρχει μπόλικο απλυταριο στην 13.πατησιωτης έγραψε: 16 Αύγ 2023, 23:16 Εάν είναι ναζί αυτοί τότε γιατί έχουν πανώ για τον Φύσσα;
https://www.facebook.com/photo/?fbid=24 ... 2080873824
Mπορεί κάποιος παναθηναικός να μου πει τελικά εάν στη Θύρα 13 είναι ναζί ή αντιφά;ή μήπως είναι και τα δύο και "αδελφοποιήθηκαν" με τους Κροάτες μόνο και μόνο επειδή οι ολυμπιακοί και οι αεκτζήδες είναι με τους Σέρβους και όλα τα ναζί και αντιφά είναι προσχήματα;![]()
ΑφήγημαMaspoli έγραψε: 16 Αύγ 2023, 22:00Μητσοτάκης για μέτρα κατά της οπαδικης βίας: Το οφείλουμε στη μνήμη του Μιχάλη και του Άλκη
https://www.newsit.gr/politikh/mitsotak ... i/3839200/
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ο ΠΑΟΚ εχει σχεσεις με την Παρτιζαν κι ο γαυρος με τον Ερυθρο Αστερα. Οι της ΑΕΚ με τη Μαρσειγ και τη Λιβορνο.πατησιωτης έγραψε: 16 Αύγ 2023, 23:16 Εάν είναι ναζί αυτοί τότε γιατί έχουν πανώ για τον Φύσσα;
Mπορεί κάποιος παναθηναικός να μου πει τελικά εάν στη Θύρα 13 είναι ναζί ή αντιφά;ή μήπως είναι και τα δύο και "αδελφοποιήθηκαν" με τους Κροάτες μόνο και μόνο επειδή οι ολυμπιακοί και οι αεκτζήδες είναι με τους Σέρβους και όλα τα ναζί και αντιφά είναι προσχήματα;![]()
Ετσι στο οπαδικο γιγνεσθαι μεινανε ξεφραγκο αμπελι οι βαζελοι και ψαξανε τη λογικη «ο εχθρος του εχθρου μου» και τα καναν πλακακια με τους ΒΒΒ (που μισιουνται θανασιμα με τους Σερβους).
“That is greatness. That is what it means to be a thoroughbred. The honorable end is the one thing that can not be taken from a man.”
Ότι δεν πήραν τον Άρη σ αυτή τη διάσκεψη είναι ευθέως ένα γλυφομούνι στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα η οποία συμπεριφέρεται σαν τους μουσουλμάνους στο Πακιστάν που σκοτώνουν χριστιανούς επειδή δεν ανέχονται άλλους εκτός από μουσουλμάνους ή σαν τον Κεμάλ που σκότωσε όλους τους χριστιανούς επειδή "μια χώρα , μια θρησκεία" , εδώ έχουμε το "μια πόλη μια ομάδα" . Αφού εξαφάνισαν τον Ηρακλή προσπαθούν να εξαφανίσουν τον Άρη, όμως ο Ηρακλής το άξιζε αφού προσδεθηκε πρώτα στο άρμα των Βαρδινογιαννηδων και στη συνέχεια του Σαββίδη , δηλαδή πήγαν οι ίδιοι στη φωλιά του λύκου να κανουν το κοτόπουλο, οπότε καλά να πάθουν.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Ειλικρινής απορία (επί προσωπικού). Έχεις γράψει ποτέ τίποτα πάνω από δυο αράδες που να 'ναι δικό σου κι όχι copy-paste;Frappezitis έγραψε: 16 Αύγ 2023, 20:55 Για όσους προσπαθούν να πείσουν ότι η υπόθεση της Νέας Φιλαδέλφειας είναι απλά ένα «επιχειρησιακό φιάσκο» της αστυνομίας, που η κυβέρνηση σκοπεύει να το αντιμετωπίσει μερεμετίζοντας την «υπηρεσία», έρχεται η δήλωση του Κροάτη Προέδρου να προσθέσει νέα σοβαρά ερωτήματα σ' αυτά που ήδη υπάρχουν.
Πρώτα απ' όλα, η κάλυψη της δράσης των Κροατών φασιστών από τον Πρόεδρο μιας χώρας - μέλους της ΕΕ και του ΝΑΤΟ δείχνει ότι ο φασισμός έχει «αντηρίδες» σε κάθε κρατικό μηχανισμό, αφού αποτελεί «παιδί» του σάπιου συστήματος, υποθάλπεται από την ΕΕ, τις κυβερνήσεις και τα κόμματά της, με την εξίσωση ναζισμού - κομμουνισμού, και αξιοποιείται πολύμορφα στην υπηρεσία της αστικής τάξης, μεταξύ άλλων και στους ανταγωνισμούς της.
Από την άλλη, ο πρόεδρος της UEFA, που θα συναντηθεί αύριο με τον πρωθυπουργό για να διαλαλήσουν μαζί με τους προέδρους των μεγαλύτερων ελληνικών ΠΑΕ το ...τέλος της οπαδικής βίας, ξέχασε γρήγορα το έγκλημα στη Νέα Φιλαδέλφεια και ανέχεται να διαφημίζει η Ντιναμό το «sold out» στον σημερινό αγώνα εναντίον της ΑΕΚ με ......φωτογραφίες από την κερκίδα των οργανωμένων νεοναζί.![]()
Ολοι ξέρουν και όλοι υποθάλπουν ή κάνουν τα στραβά μάτια στους φασίστες της εξέδρας. Προφανώς επειδή είναι χρήσιμοι στο σύστημα και για άλλες αποστολές, εκτός κερκίδας...>>
Καλά, δεν περιμένω απάντηση, απλά είπα να καταθέσω το ερώτημα έτσι για να το καταθέσω.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Οι αεκτζηδες δεν ειναι με τους σερβους,οι παρτιζανοι Βελιγραδιου με τους οποιους παιξαν φιλικο το 99 δεν θελουν να τους βλεπουν μπροστα τους,γιατι η original ειναι καθαρα αντιφα.Ναι η αδελφοποιηση καποιων με τους κροατες εχει να κανει με το μισος προς τους σερβους οπαδους του ερυθρου αστερα, αδελφια των ολυμπιακων.Η 13 επισημα ειναι no politica,θα λεγα οτι ειναι 60 % αντιφα 40% εθνικια ,λεω για οσους ασχολουντε με πολιτικα ενεργα μεσα στην 13.πατησιωτης έγραψε: 16 Αύγ 2023, 23:16 Εάν είναι ναζί αυτοί τότε γιατί έχουν πανώ για τον Φύσσα;
Η 13 ηταν ηδη αδελφοπιοιημενη με την Ραπιντ Βιεννης και αρκετοι και με την Ρομα.Baldur έγραψε: 17 Αύγ 2023, 02:53Ο ΠΑΟΚ εχει σχεσεις με την Παρτιζαν κι ο γαυρος με τον Ερυθρο Αστερα. Οι της ΑΕΚ με τη Μαρσειγ και τη Λιβορνο.πατησιωτης έγραψε: 16 Αύγ 2023, 23:16 Εάν είναι ναζί αυτοί τότε γιατί έχουν πανώ για τον Φύσσα;
Ετσι στο οπαδικο γιγνεσθαι μεινανε ξεφραγκο αμπελι οι βαζελοι και ψαξανε τη λογικη «ο εχθρος του εχθρου μου» και τα καναν πλακακια με τους ΒΒΒ (που μισιουνται θανασιμα με τους Σερβους).
μπλέξαμε με τα σόγια
συγνώμη ρε μαλάκες.αν ολυμπιακός και ερυθρος αστέρας είναι αδέλφια αυτό δεν τους κάνει αυτόματα ξαδέλφια με τον παοκ και μπατζανάκηδες με τον παναθηναικό?γιατί πλακώνονται?
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Χούλιγκαν κι ο ασπρομαλλης, πήγε με το γιο του σε ραντεβού θανάτου. 

Αν και είπα να μην συμμετέχω ξανά στο πιο ξεφτιλισμενο νήμα από καταβολής φόρουμ. Δύσκολο εγχείρημα βέβαια, αλλά οταν είσαι ναζιδι, όλα τα καταφέρνεις.

Αν και είπα να μην συμμετέχω ξανά στο πιο ξεφτιλισμενο νήμα από καταβολής φόρουμ. Δύσκολο εγχείρημα βέβαια, αλλά οταν είσαι ναζιδι, όλα τα καταφέρνεις.
«Εκείνο το βράδυ πήγα να πάρω εισιτήρια μαζί με έναν φίλο μου και τον γιο μου, και την ώρα που φτάσαμε στη Φιλαδέλφεια κατέβηκα με τον γιο μου για να παρκάρει ο φίλος μου. Ο γιος μου έτρεξε με τον όχλο γιατί εγώ δεν κατάλαβα τι γίνεται. Είδα κόσμο να τρέχει και άρχισα να τρώω ξύλο και να προσπαθούν να μου κλέψουν την μπλούζα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ο χρόνος νόμιζα ότι ήταν αιώνες αλλά μετά που είδα τα βίντεο… δεν μπορώ να σας το περιγράψω», ανέφερε αρχικά.
«Όχι πόλεμος, ήρθαν να μας σκοτώσουν! Και σε παιδάκια και σε γυναίκες που ήταν σε τραπέζια. Θυμάμαι τον γιο μου τρέχει και νόμιζα ότι ήταν παίκτες της ΑΕΚ, έβγαζαν φωτογραφίες, δεν κατάλαβα εκείνη τη στιγμή για ποιο λόγο έτρεχαν και τι γινόταν. Έχω γύρω στα 15 ράμματα στο κεφάλι, έχω σπασμένη την πλάτη μου, τα πλευρά μου και τα πόδια μου», συνέχισε.

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Λίνο Βεντούρα
Για «ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης» φαίνεσαι λίγο αδαής σε σχέση με τα χουλιγκανικα δρώμενα. Μήπως να αλλάξεις όνομα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Αύγ 2023, 09:35 Χούλιγκαν κι ο ασπρομαλλης, πήγε με το γιο του σε ραντεβού θανάτου.
«Εκείνο το βράδυ πήγα να πάρω εισιτήρια μαζί με έναν φίλο μου και τον γιο μου, και την ώρα που φτάσαμε στη Φιλαδέλφεια κατέβηκα με τον γιο μου για να παρκάρει ο φίλος μου. Ο γιος μου έτρεξε με τον όχλο γιατί εγώ δεν κατάλαβα τι γίνεται. Είδα κόσμο να τρέχει και άρχισα να τρώω ξύλο και να προσπαθούν να μου κλέψουν την μπλούζα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ο χρόνος νόμιζα ότι ήταν αιώνες αλλά μετά που είδα τα βίντεο… δεν μπορώ να σας το περιγράψω», ανέφερε αρχικά.
«Όχι πόλεμος, ήρθαν να μας σκοτώσουν! Και σε παιδάκια και σε γυναίκες που ήταν σε τραπέζια. Θυμάμαι τον γιο μου τρέχει και νόμιζα ότι ήταν παίκτες της ΑΕΚ, έβγαζαν φωτογραφίες, δεν κατάλαβα εκείνη τη στιγμή για ποιο λόγο έτρεχαν και τι γινόταν. Έχω γύρω στα 15 ράμματα στο κεφάλι, έχω σπασμένη την πλάτη μου, τα πλευρά μου και τα πόδια μου», συνέχισε.![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ξέρω καλά την παραφορουμικη ανούσια μαλάκυνση, κι αυτό μου φτάνει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Λίνο Βεντούρα
Τελικά, ένοπλε μπαχαλάκη, μόνον όταν οπλοφορείς και μπαχαλεύεις εσυ είναι καλά, όταν το κάνουν οι άλλοι ωρύεσαι. Τι «αστυνόμευση» ζητάς, τι «να τιμωρηθούν από το κράτος παραδειγματικά», «να σκληρύνουν οι νόμοι». Όλη η προηγούμενη σου ιδεολογία στην τουαλέταΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Αύγ 2023, 09:52 Ξέρω καλά την παραφορουμικη ανούσια μαλάκυνση, κι αυτό μου φτάνει.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 7 Απαντήσεις