!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Casp έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:33 Δεν ξερω αν με ειρωνευεσαι αλλα αν εισαι μονη στο σπιτι και δεχεσαι απειλες και σου ερχεται να πας να φουνταρεις, ναι ο μονος τιτλος που σου ερχεται να βαλεις ειναι sos
Αν είσαι μόνη στο σπίτι, δέχεσαι απειλές, σου' ρχεται να πας να φουντάρεις και δεν απευθύνεσαι σε δικηγόρο ή αστυνομία αλλά επανέρχεσαι με περιγραφή του ροζ σύννεφου που σου χαλάει η ρημάδα η πραγματικότητα γιατί την είδες Ιουλιέτα ή Ιζόλδη, τότε ακόμη και το sos είναι λάθος προσδιορισμός ως τίτλος.

Τo sos εκπέμπεται από όσους ζητούν βοήθεια. Αν εσύ δεν θες να μπεις στη βάρκα αλλά να μείνεις στην πλώρη του καραβιού αγκαλιά με το γλυκούλι και να αγναντεύετε το ηλιοβασίλεμα, μείνετε στην πλώρη να βγάζετε σέλφις βρε casp, τί να πω;

Άλλο οι σέλφις και άλλο το sos.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Casp έγραψε: 14 Αύγ 2023, 17:27 Για οσους δεν γνωριζουν. Κανω μια μικρη περιληψη. Εδω και 2 μηνες μενουμε μαζι στο δικο μου διαμερισμα εγω με με τον φιλο μου. Οι γονεις μου ενω δεν τον ξερουν, δεν τον εγκρινουν, μου εκαναν παντα πολεμο. Δεν ηρεμουν μεχρι να χωρισουμε. Ο μπαμπας μου εδω και 2 νυχτες ειναι εξω απο το σπιτι μου, κανει περιπολιες, με παιρνει συνεχεια τηλεφωνα εξαγριωμενος, απαιτουσε να παω να μιλησουμε. Σημερα, με τα πολλα, πηγα, επειδη δεν αντεξα αλλο και οσο κι αν φοβομουν, δεν ηθελα να βαζω αλλο λαδι στη φωτια.

Τι πουτανα με ειπε, τι οτι πρεπει να χωρισω, τι οτι θα με γκαστρωσει, τι οτι θελει να μου φαει τα λεφτα (ακομα και οταν του ειπα οτι ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ τα εξοδα και οτι με βοηθαει οταν εχω αναγκη, μου γυρισε μπουμεραγνκ επειδη με πληρωνει λεει για τις υπηρεσιες μου), τι οτι αν τον ξαναδει ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, και μπορει μαζι με αυτον, ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ, και ας παει φυλακη. Και ναι παιδια, δεν ειναι στα λογια. Το εννοει, και τον ξερω.

Η λατρεια ειναι επισης πυρ και μανια, τρεμει για μενα αυτη τη στιγμη επειδη ειναι δουλεια (μου ειπε να παρω αστυνομια αλλα και αυτον αν ερθει απο εδω) και εγω σπιτι κλειδωμενη και απαντησα στα εξαγριωμενα μηνυματα της μανας μου οτι αν κανει κατι ο μπαμπας μου εγω θα παω στην αστυνομια, και εγραψα και γραπτα (για να υπαρχουν και τα μηνυματα γραπτα) οτι με εχουν αρρωστησει οι απειλες οτι θα μας σκοτωσει και οτι θα παω να φουνταρω. Και μου στελνει μηνυμα ο μπαμπας μου και μου λεει «στα αναθεμα να πας, μην ερθεις ουτε στην κηδεια μου»…

Θελω να παω στην αστυνομια, ΠΡΕΠΕΙ να παω βασικα, αλλα ΤΡΕΜΩ, ΦΟΒΑΜΑΙ.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

Τους ειπα να τους πεταξω τα κλειδια, δεν παιρνω δεκαρα απο εκεινους χρονια τωρα, τους ειπα οτι θα παμε να νοικιασουμε με την λατρεια και δεν θα με ξαναδουν, ΤΙΠΟΤΑ. Δεν θα ησυχασουν αν δεν δουν οτι χωρισαμε.

μην διαβασεις παρακατω :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 16 Αύγ 2023, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

Casp ,πες στη μάνα σου ότι βρήκες δουλειά σε άλλη χώρα ,Ελλάδα ,Ιταλία , και φεύγεις .. Να δεις αντιδρασεις..
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Πολύς θόρυβος. Πόσων ετών είσαι;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

waldorf έγραψε: 16 Αύγ 2023, 14:14 Οικογενειακές ιστορίες.
Αν και φοβάμαι ότι ακόμη και γι`αυτό το έκτρωμα θα ήταν υπερβολικό το σενάριο που περιγράφεται.
Γι αυτο εφτασα στο αμην, γι αυτο νιωθω πως κανενας δεν καταλαβαινει αυτο που ζω. Το ειπα και στην λατρεια πολλες φορες, οτι εγω τραβαω το χειροτερο σκορσο και οτι δεν με καταλαβαινει. Το ειπα και στην κολλητη της μανας μου. Ξεσπαω ασχημα ακριβως επειδη ζω σε μια φυλακη παρανοια.. και δεν μπορω να δω τιποτα καθαρα. Αν δεν τον ειχα διπλα μου, ειλικρινα δεν ξερω πώς θα αντεχα.
vatraxos έγραψε: 16 Αύγ 2023, 14:24 Πολύς θόρυβος. Πόσων ετών είσαι;
30 !
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2023, 14:19
Casp έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:33 Δεν ξερω αν με ειρωνευεσαι αλλα αν εισαι μονη στο σπιτι και δεχεσαι απειλες και σου ερχεται να πας να φουνταρεις, ναι ο μονος τιτλος που σου ερχεται να βαλεις ειναι sos
Αν είσαι μόνη στο σπίτι, δέχεσαι απειλές, σου' ρχεται να πας να φουντάρεις και δεν απευθύνεσαι σε δικηγόρο ή αστυνομία αλλά επανέρχεσαι με περιγραφή του ροζ σύννεφου που σου χαλάει η ρημάδα η πραγματικότητα γιατί την είδες Ιουλιέτα ή Ιζόλδη, τότε ακόμη και το sos είναι λάθος προσδιορισμός ως τίτλος.

Τo sos εκπέμπεται από όσους ζητούν βοήθεια. Αν εσύ δεν θες να μπεις στη βάρκα αλλά να μείνεις στην πλώρη του καραβιού αγκαλιά με το γλυκούλι και να αγναντεύετε το ηλιοβασίλεμα, μείνετε στην πλώρη να βγάζετε σέλφις βρε casp, τί να πω;

Άλλο οι σέλφις και άλλο το sos.
Εκεινη την μερα που το εγραψα ημουν αποφασισμενη, βασικα ΦΩΝΑΖΑ γιατι ημουν ετοιμη να παρω το αμαξι και να παω να φουνταρω, να παω στην αστυνομια για καταγγελια με το που σχολουσε η λατρεια. Και εγραψα μετα τι συζητησα εγω με την φιλη της μανας μου, και που μιλησε και η ιδια με την λατρεια, επειδη ηθελε ο ιδιος να της μιλησει. Μας ειπε να περιμενουμε επειδη μεχρι τωρα ειμαστε στις απειλες. Και οτι αν δουμε πραγματικο κινδυνο να ορμηξει. Και γι αυτο εγραψα πως το βρηκα ΛΑΘΟΣ συμβουλη εγω, επειδη ειναι σαν να αφηνω την κατασταση να φτασει στα ακρα και ετσι παιζω με την σωματικη μας ακεραιοτητα, κυριως της λατρειας. Αν παθει κατι, και ειδικα εξαιτιας του μπαμπα μου, θα εχω τυψεις μια ζωη και δεν θα συγχωρεσω τον εαυτο μου. Δεν αντεχω καν στην ιδεα οτι θα παθει κατι.

Εχω λεφτα ισα για να βγαλω τον μηνα, μεχρι να με πληρωσουν απο την δουλεια που εφυγα. Δεν εχουμε λεφτα για δικηγορους προς το παρον. Γι αυτο θα πηγαινα κατευθειαν αστυνομια. Και δεν ξερω καν αν ειναι η πιο καλη λυση γιατι αν πανε στο πατρικο μου για προειδοποιηση και ο πατερας μου θολωσει, θα ερθει εδω και θα γινει χαμουλης. Αυτο μας ειπε και η κολλητη της μανας μου. Γι αυτο εγραψα κι εδω πανικοβλημενη, επειδη δεν ξερω τι σκατα πρεπει να κανω.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Casp έγραψε: 16 Αύγ 2023, 14:35
30 !
Έχεις κάποια οικονομική εξάρτηση από τους δικούς σου;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

30 χρονών γυναίκα με μιά λατρεία της ίδιας ηλικίας και δεν ξέρεις τι να κάνεις;
Άσε μην παιδεύεσε,έχει ήδη αποφασίσει ο Δαρβίνος για το μέλλον σας.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Casp

vatraxos έγραψε: 16 Αύγ 2023, 14:44
30 !
Έχεις κάποια οικονομική εξάρτηση από τους δικούς σου;
Καμια, εδω και χρονια.
Αλλα ΘΕΛΟΥΝ να εχω, μου πετανε λεφτα και δεν τα δεχομαι και εξαγριωνονται.

Η μανα μου σημερα θυμηθηκε, μετα απο τοσο καιρο, να μου πει πως πηρε δανειο για το διαμερισμα και εχει δοσεις. Θα σπασω ενα γραμματιο για να δωσω κατι λεφτα που πηρε απο τον αδερφο μου, και μου μενουν 6000 και τις ζητουσε κι αυτες πισω για να με στριμωξει τοσο οικονομικα ωστε να τους εχω αναγκη. Αλλα προτιμω να πεινασω και να παω να κανω οποιαδηποτε δουλεια μεχρι να βρω κατι αλλο, ή να με βοηθαει η λατρεια μεχρι να βρω τα ποδια μου, παρα να ζητησω απο εκεινους. Αυτο θελουν ουσιαστικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 16 Αύγ 2023, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

waldorf έγραψε: 16 Αύγ 2023, 14:44 30 χρονών γυναίκα με μιά λατρεία της ίδιας ηλικίας και δεν ξέρεις τι να κάνεις;
Άσε μην παιδεύεσε,έχει ήδη αποφασίσει ο Δαρβίνος για το μέλλον σας.
Η βιολογικη ηλικια δεν παιζει ρολο στην προκειμενη περιπτωση.Προσποιησου οτι ειναι 18 οσο ποσταρεις στο νημα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

εξω απο το γουπατο και γρηγορα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αν και φοβάμαι ότι ακόμη και γι`αυτό το έκτρωμα θα ήταν υπερβολικό το σενάριο που περιγράφεται.
Γι αυτο εφτασα στο αμην, γι αυτο νιωθω πως κανενας δεν καταλαβαινει αυτο που ζω. Το ειπα και στην λατρεια πολλες φορες, οτι εγω τραβαω το χειροτερο σκορσο και οτι δεν με καταλαβαινει. Το ειπα και στην κολλητη της μανας μου. Ξεσπαω ασχημα ακριβως επειδη ζω σε μια φυλακη παρανοια.. και δεν μπορω να δω τιποτα καθαρα. Αν δεν τον ειχα διπλα μου, ειλικρινα δεν ξερω πώς θα αντεχα.
30 !
Και αν ένας ή εκατό νοιώσουν αυτό που ζεις, τί ακριβώς θ' αλλάξει; Θα νοιώσεις καλύτερα για λίγο; Πιθανόν.

Αλλά αυτό δεν πρόκειται να λύσει ούτε καν να αμβλύνει το πρόβλημα.

Στην τελική ρε Casp, ακόμη και η Αθηνά να ερχόταν και να σε ρώταγε "Τί θες να κάνω για σένα, κορίτσι μου; Πες το κι έγινε." δεν θα ήξερες τί να της πεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Casp

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2023, 14:47
30 !
Και αν ένας ή εκατό νοιώσουν αυτό που ζεις, τί ακριβώς θ' αλλάξει; Θα νοιώσεις καλύτερα για λίγο; Πιθανόν.

Αλλά αυτό δεν πρόκειται να λύσει ούτε καν να αμβλύνει το πρόβλημα.

Στην τελική ρε Casp, ακόμη και η Αθηνά να ερχόταν και να σε ρώταγε "Τί θες να κάνω για σένα, κορίτσι μου; Πες το κι έγινε." δεν θα ήξερες τί να της πεις.
Θα προτιμουσα να ερχοταν και να μου ελεγε ακριβως τι πρεπει να κανω. Επειδη στην φαση που ειμαι δεν μπορω να σκεφτω λογικα, ποσο μαλλον να δρασω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Casp έγραψε: 16 Αύγ 2023, 14:41
Εχω λεφτα ισα για να βγαλω τον μηνα, μεχρι να με πληρωσουν απο την δουλεια που εφυγα. Δεν εχουμε λεφτα για δικηγορους προς το παρον. Γι αυτο θα πηγαινα κατευθειαν αστυνομια. Και δεν ξερω καν αν ειναι η πιο καλη λυση γιατι αν πανε στο πατρικο μου για προειδοποιηση και ο πατερας μου θολωσει, θα ερθει εδω και θα γινει χαμουλης. Αυτο μας ειπε και η κολλητη της μανας μου. Γι αυτο εγραψα κι εδω πανικοβλημενη, επειδη δεν ξερω τι σκατα πρεπει να κανω.
Παπαριές σου λέει η κολλητή της μάνας σου.

Αλλά στην τελική αν δύο 30χρονα εργαζόμενα ημιανήλικα παιδιά, έχουν τόσο καιρό ως συμβουλάτορα την κολλητή της μάνας σε τέτοια θέματα, τότε ίσως η μόνη λύση είναι να σας πάρει υπό την προστασία της πακέτο μία καλή ανάδοχη οικογένεια. Και ας αναλάβουν τα υπόλοιπα αυτοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

μλκα μου θα φαγωθουν μεταξυ τους,ακριβως οτι προβλεψαμε :giggle:

Αλαιν ντε Μπενουα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”