Ναι, το πρόβλημα μας είναι ο νέος beta cuck. Ο τυπάς με τις φλέβες στα χέρια (και δεν ξέρουμε που αλλού) δεν είναι απειλή.Kappa έγραψε: 15 Αύγ 2023, 19:21 Ε καλά, ας την λέει. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, για να βλέπει και η άλλη ότι έχω θαυμάστρια, θα πρέπει να την κάνει και αυτή φιλη.
Σήμερα έψαξα για πολύ λίγο τον νταβραντισμενο τύπο με τα τατου. Ειχε εντονες φλεβες στα χερια. Ισως εχει ξαλες στυσεις. Δεν βρήκα ποιος είναι. Δεν έχει σημασία βέβαια. Ο άλλος είναι το πρόβλημά μας. Παρόλο που πια έχω αποδεχτεί την κατάσταση. Αποφάσισα να βγω και με την κινηματογραφιστρια καποια στογμη, όταν δεν θα βαριέμαι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Η αλήθεια είναι ότι εκανε στορυ σε ένα αμάξι (αυτή δεν οδηγάει) άρα ήταν ΚΑΙ σήμερα μαζί του. Θα τον βρω κάποια στιγμή. Λογικά θα τον έχει ως σταθερό, δηλαδή για 1-1.5 μήνα. Ο beta είναι το πραγματικό πρόβλημα γιατί έχει αντικαταστησει εμένα. Αν εξαφανιστεί ο beta θα με σκεφτεί γιατί οι επιβήτορες δεν της παρέχουν συναισθηματική στήριξη. Ο beta που βρήκε βέβαια είναι εμφανώς κριπουλας, δικηγόρος μεν αλλά πολύ λετσαρία και χαλια φάτσα. Οι αναλύσεις που γράφει δε, είναι ασυνάρτητοι σοβαροφανεις βερμπαλισμοι που δεν βγάζουν νόημα. Απορώ πώς θαμπωνεται από τέτοιους κενομυαλους βλακες.GoBzi έγραψε: 15 Αύγ 2023, 19:51Ναι, το πρόβλημα μας είναι ο νέος beta cuck. Ο τυπάς με τις φλέβες στα χέρια (και δεν ξέρουμε που αλλού) δεν είναι απειλή.Kappa έγραψε: 15 Αύγ 2023, 19:21 Ε καλά, ας την λέει. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, για να βλέπει και η άλλη ότι έχω θαυμάστρια, θα πρέπει να την κάνει και αυτή φιλη.
Σήμερα έψαξα για πολύ λίγο τον νταβραντισμενο τύπο με τα τατου. Ειχε εντονες φλεβες στα χερια. Ισως εχει ξαλες στυσεις. Δεν βρήκα ποιος είναι. Δεν έχει σημασία βέβαια. Ο άλλος είναι το πρόβλημά μας. Παρόλο που πια έχω αποδεχτεί την κατάσταση. Αποφάσισα να βγω και με την κινηματογραφιστρια καποια στογμη, όταν δεν θα βαριέμαι.
Τύπε μου εάν η γκόμενα είναι καλό μουνί όπως λες, έχει ωραίους γκόμενους για γαμησι και τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα, οι νέοι beta που μπορεί να βρει μέσα σε μια εβδομάδα θα είναι χιλιάδες.
Και κάρτες Πόκεμον να μαζεύει ο άλλος, ως σωστός beta θα αρχίσει να βλέπει ταινίες και να διαβάζει βιβλία για την γκόμενα.
Και κάρτες Πόκεμον να μαζεύει ο άλλος, ως σωστός beta θα αρχίσει να βλέπει ταινίες και να διαβάζει βιβλία για την γκόμενα.
Ναι, ισχύει αυτό, απλώς τους beta τους τσεκάρει πρώτα, να πληρούν δηλαδη κάποια στάνταρ εκπαιδευσης και να βγάζουν κάτι γλυκουλιστικο. Εμένα με παρεξηγησε γιατί παρόλο που είμαι και κιουτης, μπορώ να συμπεριφερθω ως επιβήτορας. Ο καινούργιος που βρήκε μοιάζει ημιτρελος. Όντως όμως ήδη άρχισε να αλλάζει για αυτήν, του προτείνει βιβλία, τα διαβάζει και της γράφει ριβιους. Και της κάνει λαικ σαν σκυλάκι. Εμένα μου ΖΗΤΟΥΣΕ να βλέπω τα στορις της και της έκανα ελαχιστες φορές λαικ.
Επιβητορα, το εχεις τσεκαρει αυτο που λες; Γιατι δεν βγαινεις με την Ταρκοφσκυ να το επαληθευσεις;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αν κρατούσε τον/τους beta για σεξ και είχες την αποκλειστικότητα για τις αναγνώσεις και τη συναισθηματική της στήριξη, θα ήσουν οκ;Kappa έγραψε: 15 Αύγ 2023, 22:59Η αλήθεια είναι ότι εκανε στορυ σε ένα αμάξι (αυτή δεν οδηγάει) άρα ήταν ΚΑΙ σήμερα μαζί του. Θα τον βρω κάποια στιγμή. Λογικά θα τον έχει ως σταθερό, δηλαδή για 1-1.5 μήνα. Ο beta είναι το πραγματικό πρόβλημα γιατί έχει αντικαταστησει εμένα. Αν εξαφανιστεί ο beta θα με σκεφτεί γιατί οι επιβήτορες δεν της παρέχουν συναισθηματική στήριξη. Ο beta που βρήκε βέβαια είναι εμφανώς κριπουλας, δικηγόρος μεν αλλά πολύ λετσαρία και χαλια φάτσα. Οι αναλύσεις που γράφει δε, είναι ασυνάρτητοι σοβαροφανεις βερμπαλισμοι που δεν βγάζουν νόημα. Απορώ πώς θαμπωνεται από τέτοιους κενομυαλους βλακες.GoBzi έγραψε: 15 Αύγ 2023, 19:51Ναι, το πρόβλημα μας είναι ο νέος beta cuck. Ο τυπάς με τις φλέβες στα χέρια (και δεν ξέρουμε που αλλού) δεν είναι απειλή.Kappa έγραψε: 15 Αύγ 2023, 19:21 Ε καλά, ας την λέει. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, για να βλέπει και η άλλη ότι έχω θαυμάστρια, θα πρέπει να την κάνει και αυτή φιλη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με τους beta δεν κάνει σεξ, με τους επιβήτορες κάνει σεξ. Μα ναι, φυσικά και θα ήμουν εντάξει αν με ειχε όπως πριν. Στο γράμμα λέει ότι με διώχνει γιατί νιώθει ότι με πληγώνει και οτι γεμιζει άγχος με την επικοινωνία μας επειδή εξεφρασα αντιθέσεις για τις επιλογές των άλφα (δεν τους ονοματιζει ως άλφα, μνηστηρες τους λέγαμε μεταξύ μας) Τώρα έχει άλλον beta, τι να με κάνει. Πρέπει ή να επιστρέψω ως επιβητορας (που προσπαθησα με το να την διεκδικησω με δώρα αλλά δεν πετυχε) ή να με συγχωρέσει ως beta.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2023, 10:44Αν κρατούσε τον/τους beta για σεξ και είχες την αποκλειστικότητα για τις αναγνώσεις και τη συναισθηματική της στήριξη, θα ήσουν οκ;Kappa έγραψε: 15 Αύγ 2023, 22:59Η αλήθεια είναι ότι εκανε στορυ σε ένα αμάξι (αυτή δεν οδηγάει) άρα ήταν ΚΑΙ σήμερα μαζί του. Θα τον βρω κάποια στιγμή. Λογικά θα τον έχει ως σταθερό, δηλαδή για 1-1.5 μήνα. Ο beta είναι το πραγματικό πρόβλημα γιατί έχει αντικαταστησει εμένα. Αν εξαφανιστεί ο beta θα με σκεφτεί γιατί οι επιβήτορες δεν της παρέχουν συναισθηματική στήριξη. Ο beta που βρήκε βέβαια είναι εμφανώς κριπουλας, δικηγόρος μεν αλλά πολύ λετσαρία και χαλια φάτσα. Οι αναλύσεις που γράφει δε, είναι ασυνάρτητοι σοβαροφανεις βερμπαλισμοι που δεν βγάζουν νόημα. Απορώ πώς θαμπωνεται από τέτοιους κενομυαλους βλακες.GoBzi έγραψε: 15 Αύγ 2023, 19:51
Ναι, το πρόβλημα μας είναι ο νέος beta cuck. Ο τυπάς με τις φλέβες στα χέρια (και δεν ξέρουμε που αλλού) δεν είναι απειλή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 16 Αύγ 2023, 10:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποια είναι η Ταρκοφσκι; Την κινηματογραφιστρια εννοεις; Εδώ ρε έφτυνα μια 38χρονη μιλφ όσο μιλούσαμε ακόμα, μου ζητούσε να βρεθούμε και της έριχνα άκυρο και την ημέρα που έλαβα το μειλ της λεγαμενης της εστειλα μήνυμα να βρεθούμε (της μιλφ) και παρόλο που ήταν έξω με αλλη παρέα έτρεξε να βρεθούμε. Και μιλαμε για μιλφ φωτιά. Δεν εκτιμησε οτι την εφτυνα για να καθομαι να της γραφω μακροσκελεις επιστολες. Αρα τι να τσεκαρω με την κινηματογραφιστρια; Ένα γεια να στειλω θα μου πει να βρεθούμε.Bazoomba έγραψε: 16 Αύγ 2023, 10:23 Επιβητορα, το εχεις τσεκαρει αυτο που λες; Γιατι δεν βγαινεις με την Ταρκοφσκυ να το επαληθευσεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 16 Αύγ 2023, 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Της αρέσουν οι πέτρες. Το είχαμε συζητήσει και από κοντά. Τελικά έπρεπε όντως να της στείλω λίγη μετρημένη άμμο σε ένα πουγκί και μερικά βοτσαλα. Τα βιβλια δεν τα πρόσθεσε καν σε λίστα ανάγνωσης. Έχει πάρει λίγα κιλακια πάντως, πρέπει να έφαγε τις σοκολάτες.
Oι επιβήτορες δεν διεκδικούν με δώρα, βρε κουτό.Kappa έγραψε: 16 Αύγ 2023, 10:51 Πρέπει ή να επιστρέψω ως επιβητορας (που προσπαθησα με το να διεκδικησω με δώρα αλλά δεν πετυχε) ή να με συγχωρέσεις ως beta.
Οπότε, πάλεψε το στο εγκεφαλικό πεδίο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πώς διεκδικούν;
Ναι, η άλλη εναλλακτική είναι να μπω σε εξάμηνο πρόγραμμα εκγύμνασης και να της στείλω μήνυμα την ερχόμενη άνοιξη ότι είμαι Chad πλέον.
Νομιζω πως ίσως βαρέθηκε. Γράφαμε πολύ, θα κουράστηκε με όλες αυτές τις αναλυσεις. Δεν είχε δει τη διασκεδαστικη πλευρά μου. Νομιζα πως με θέλει φουλ νερντ και έβγαλα πολύ αυτή την πλευρά μου. Δεν με είδε στην ολοτητά μου.
Το γεγονός ότι της εστειλα την κριτικη και έτρεξε να βγει έξω μες στο μεσημέρι και να κάνει στορυ από καφέ ότι γράφει τη δική της κριτικη για το ίδιο βιβλίο, πώς το κρίνετε;
Ως 24ωρη παρακολούθηση.Kappa έγραψε: 16 Αύγ 2023, 11:00Πώς διεκδικούν;
Ναι, η άλλη εναλλακτική είναι να μπω σε εξάμηνο πρόγραμμα εκγύμνασης και να της στείλω μήνυμα την ερχόμενη άνοιξη ότι είμαι Chad πλέον.
Νομιζω πως ίσως βαρέθηκε. Γράφαμε πολύ, θα κουράστηκε με όλες αυτές τις αναλυσεις. Δεν είχε δει τη διασκεδαστικη πλευρά μου. Νομιζα πως με θέλει φουλ νερντ και έβγαλα πολύ αυτή την πλευρά μου. Δεν με είδε στην ολοτητά μου.
Το γεγονός ότι της εστειλα την κριτικη και έτρεξε να βγει έξω μες στο μεσημέρι και να κάνει στορυ από καφέ ότι γράφει τη δική της κριτικη για το ίδιο βιβλίο, πώς το κρίνετε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kappa έγραψε: 16 Αύγ 2023, 11:00
Ανταγωνιστική, μάλλον.
Ή/και μπορεί να το έκανε επίτηδες, γνωρίζοντας πως την παρακολουθείς, για να σε τσιγκλίσει.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άρα ακόμα με λαμβάνει υπόψη. Και της έγραψα και για τον καινούργιο beta της και δεν με διέγραψε. Ποιος ξέρει γιατί. Τι της προσφέρει το να μην με μπλοκαρει αν δεν την νοιάζει;aLiCat έγραψε: 16 Αύγ 2023, 11:15Kappa έγραψε: 16 Αύγ 2023, 11:00
Ανταγωνιστική, μάλλον.
Ή/και μπορεί να το έκανε επίτηδες, γνωρίζοντας πως την παρακολουθείς, για να σε τσιγκλίσει.
- Λίνο Βεντούρα
Καμία πίπα έχεις προσπαθήσει να πάρεις;Kappa έγραψε: 16 Αύγ 2023, 10:51Με τους beta δεν κάνει σεξ, με τους επιβήτορες κάνει σεξ. Μα ναι, φυσικά και θα ήμουν εντάξει αν με ειχε όπως πριν. Στο γράμμα λέει ότι με διώχνει γιατί νιώθει ότι με πληγώνει και οτι γεμιζει άγχος με την επικοινωνία μας επειδή εξεφρασα αντιθέσεις για τις επιλογές των άλφα (δεν τους ονοματιζει ως άλφα, μνηστηρες τους λέγαμε μεταξύ μας) Τώρα έχει άλλον beta, τι να με κάνει. Πρέπει ή να επιστρέψω ως επιβητορας (που προσπαθησα με το να την διεκδικησω με δώρα αλλά δεν πετυχε) ή να με συγχωρέσει ως beta.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2023, 10:44Αν κρατούσε τον/τους beta για σεξ και είχες την αποκλειστικότητα για τις αναγνώσεις και τη συναισθηματική της στήριξη, θα ήσουν οκ;Kappa έγραψε: 15 Αύγ 2023, 22:59
Η αλήθεια είναι ότι εκανε στορυ σε ένα αμάξι (αυτή δεν οδηγάει) άρα ήταν ΚΑΙ σήμερα μαζί του. Θα τον βρω κάποια στιγμή. Λογικά θα τον έχει ως σταθερό, δηλαδή για 1-1.5 μήνα. Ο beta είναι το πραγματικό πρόβλημα γιατί έχει αντικαταστησει εμένα. Αν εξαφανιστεί ο beta θα με σκεφτεί γιατί οι επιβήτορες δεν της παρέχουν συναισθηματική στήριξη. Ο beta που βρήκε βέβαια είναι εμφανώς κριπουλας, δικηγόρος μεν αλλά πολύ λετσαρία και χαλια φάτσα. Οι αναλύσεις που γράφει δε, είναι ασυνάρτητοι σοβαροφανεις βερμπαλισμοι που δεν βγάζουν νόημα. Απορώ πώς θαμπωνεται από τέτοιους κενομυαλους βλακες.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση