!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΚΑΚΤΟ: Λουκέτο σε όλους τους συνδέσμους οπαδών

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: ΕΚΑΚΤΟ: Λουκέτο σε όλους τους συνδέσμους οπαδών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:15
Ερμής έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:08 Το σαμάρι ποιος είναι; οι φωλιές των αλητων;
Οι φωλιές των αλητών και όσοι ταΐζουν τα πουλάκια είναι ο γάιδαρος.
Ο Σαββίδης είναι ξεδοντιασμενος λόγω Ρωσίας, συν ότι είναι άρρωστος
Ο χοντρός είναι αχυρανθρωπος του μητσοτακεηκου
Ο Αλαφούζος είναι ο γνωστός Αλαφούζος
Ο Μελισσανιδης είναι ο μόνος που δεν είναι 100% ελεγξιμος αλλά σίγουρα θέλει να τα έχει καλά με το κράτος και πολύ περισσότερο με το βαθύ κράτος.

Και φυσικά έχει ευθύνη η αστυνομία(οι κεφαλές, όχι ο αστυφύλακας της γειτονιάς) η οποία είχε ενημερωθεί απκ την Κεντρική 3 μέρες πριν και έκανε την κορόιδα. Πράγμα το οποίο είμαι σίγουρος πως είναι στην ουσία ευθύνη της κυβέρνησης.
Φυσικά και δεν έχει την απόλυτη ευθύνη το κάθε πρεζόνι που είναι αλήτης , το θέμα ειναι να πληρώνει η κάθε Παε τα σπασμένα για αυτό το πρεζόνι που χρησιμοποιεί
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Ερμής έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:08 Το σαμάρι ποιος είναι; οι φωλιές των αλητων;

Και για να λέμε όλη την αλήθεια, ο Κατσουρης πήγε εκεί για να συμμετάσχει στα ντράβαλα, δε τον καθάρισαν στο δρόμο όπως τον Άλκη μόνο και μόνο επειδή ήταν αεκτζης.
Και για να μη πεταχτεί κανένας μαλακας και αρχίζει και μου λέει ότι προσβάλλω το νεκρό, άλλο πράγμα ότι πρέπει να γαμησουν οποιον/ους καθάρισαν τον αεκτζη, άλλο πράγμα το ότι συμμετείχε στο χαμό με τη θέληση του.

ας καλεσει ο εισαγγελεας (λολ) τον γιαννακοπουλο να του εξηγησει τι εννοει :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:19
GoBack έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:05
Isildur έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:01
Πρόβλημα κατανόησης κειμένου; Διαβάζεις επιγραμματικά και όχι όλη την ανάρτηση; Παρεξηγήθηκες/φοβήθηκες μην τυχόν και αγγίξει κανείς τα χανουμάκια; Τι απ' όλα;

Προβλημα κατανοησης πραγματικοτητας;Τι νομιζεις οτι θα προσφερει το τυπικο κλεισιμο των συνδεσμων στο θεμα της εγκληματικοτητας;Μιλαμε για κυκλωμα μπατσων-παρακρατικων-μπαχαλακηδων που αλληλοτροφοδοτουνται.

μλκα μου δεν εχει κρυωσει ακομη ο δολοφονημενος και τι βρηκε να πει το ζαβο :102:

https://www.sdna.gr/podosfairo/1111903_ ... po-tin-epo
Οπως θα λεγε και το πηζον,ξυλωνεται σιγα σιγα το πουλοβερ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Ναι το πρόβλημα είναι σύνδεσμοι . Λες και δεν μπορείς να έχεις κάνει μια λέσχη φιλων ταδε ομάδας και να έχεις αλλά 50 άτομα που δεν είναι γραμμένα επίσημα σε έσενα για τν βρώμικη δουλειά .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

GoBack έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:20
Isildur έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:15
GoBack έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:11

Δεν ειναι μια αρχη.Ειναι επικοινωνιακο σανο που μασας με ευχαριστηση και το φτυνεις στο στομα του επομενου.
Εγώ είπα ότι αν ισχύει και αν προχωρήσει και αν έχουν τα αρχίδια να το ολοκληρώσουν, τότε θα είναι πολύ καλή κίνηση και σαφώς θα ισχύει το "ΣΚΙΣ' ΤΟΥΣ" που έγραψα.

Εσύ, ώρες ή και λεπτά μετά την είδηση, έβγαλες το αδιάσειστο συμπέρασμα ότι είναι σανός. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή κάποιο "αλλά".

ΟΚ λοιπόν...
Τι να προχωρησει ρε φιλε;Σε εμποδιζει καποιος να συλλαβεις και να τιμωρησεις αυστηρα οσους παρανομουν τοσα χρονια επειδη αυτοι φορανε λεει καποιον οπαδικο μανδυα που αν τους τον βγαλεις τωρα θα γινουν ξερωγω αγγελουδια η ακομα καλυτερα ορατοι στην αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη; :102:

Εκαναν 100 κροατες και 5 βαζελοι μπουρδελο τη χωρα με τη ανοχη του κρατους και βγηκε το νουμερο να μιλησει για οπαδικη βια και να το παιξει αναμορφωτης πανω απο το πτωμα του ανθρωπου.
Βλέπω ότι συνεχίζεις τον μονόλογο χωρίς να λαμβάνεις υπ' όψιν αυτά που σου γράφω. Βλέπω επίσης ότι συνεχίζεις να λειτουργείς με mob rules, τσίμπησες κάπου μια είδηση, την μετέφρασες όπως θέλεις στο μυαλό σου και άρχισες τα καφενειακά, χωρίς να περιμένεις να δεις τι θα γίνει έστω και στο άμεσο μέλλον, πόσο μάλλον αν προχωρήσει κάτι.

Να ξαναπώ. Δεν ξέρω καν αν θα γίνει κάτι με την όλη ιστορία. Αν όμως γίνει, μπράβο τους. Αυτά.-
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

hades έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:25 Ναι το πρόβλημα είναι σύνδεσμοι . Λες και δεν μπορείς να έχεις κάνει μια λέσχη φιλων ταδε ομάδας και να έχεις αλλά 50 άτομα που δεν είναι γραμμένα επίσημα σε έσενα για τν βρώμικη δουλειά .
Μα τις ΛΕΣΧΕΣ κλείνει...
Σύνδεσμοι δεν υπάρχουν (με προηγουμενους νόμους)
Άρα...

ΣΑΝΟΣ

Στην τρίτη τετραετία θα πει κλείνω το Πρόβλημα με ΝΟΜΟ
Και το πρόβλημα, παει...

(Η "προηγουμενη" κυβέρνηση... 2022)
Σύνδεσμοι οπαδών -Ολες οι αλλαγές: Μία λέσχη για κάθε ομάδα, τι θα ισχύει με τα εισιτήρια, πότε θα κλείνουν

Το ερασιτεχνικό σωματείο, η ΠΑΕ και η ΚΑΕ μπορούν να αναγνωρίσουν έως ΜΙΑ Λέσχη Φιλάθλων, έκαστη.

ΕΔΡΑ της Λέσχης, θα είναι υποχρεωτικά πλέον η έδρα του ερασιτεχνικού σωματείου, της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ, απ’ όπου βεβαιώνεται η Λέσχη
https://www.iefimerida.gr/ellada/syndes ... -omada?amp

Σκιστους Κυριάκο στην επικοινωνία!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 16 Αύγ 2023, 13:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
GoBack

Isildur έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:28
Isildur έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:15
Εγώ είπα ότι αν ισχύει και αν προχωρήσει και αν έχουν τα αρχίδια να το ολοκληρώσουν, τότε θα είναι πολύ καλή κίνηση και σαφώς θα ισχύει το "ΣΚΙΣ' ΤΟΥΣ" που έγραψα.

Εσύ, ώρες ή και λεπτά μετά την είδηση, έβγαλες το αδιάσειστο συμπέρασμα ότι είναι σανός. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή κάποιο "αλλά".

ΟΚ λοιπόν...
Τι να προχωρησει ρε φιλε;Σε εμποδιζει καποιος να συλλαβεις και να τιμωρησεις αυστηρα οσους παρανομουν τοσα χρονια επειδη αυτοι φορανε λεει καποιον οπαδικο μανδυα που αν τους τον βγαλεις τωρα θα γινουν ξερωγω αγγελουδια η ακομα καλυτερα ορατοι στην αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη; :102:

Εκαναν 100 κροατες και 5 βαζελοι μπουρδελο τη χωρα με τη ανοχη του κρατους και βγηκε το νουμερο να μιλησει για οπαδικη βια και να το παιξει αναμορφωτης πανω απο το πτωμα του ανθρωπου.
Βλέπω ότι συνεχίζεις τον μονόλογο χωρίς να λαμβάνεις υπ' όψιν αυτά που σου γράφω. Βλέπω επίσης ότι συνεχίζεις να λειτουργείς με mob rules, τσίμπησες κάπου μια είδηση, την μετέφρασες όπως θέλεις στο μυαλό σου και άρχισες τα καφενειακά, χωρίς να περιμένεις να δεις τι θα γίνει έστω και στο άμεσο μέλλον, πόσο μάλλον αν προχωρήσει κάτι.

Να ξαναπώ. Δεν ξέρω καν αν θα γίνει κάτι με την όλη ιστορία. Αν όμως γίνει, μπράβο τους. Αυτά.-
Εγω ειμαι οντοπικ εσυ γραφεις αερολογιες χειροκροτωντας.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Isildur

GoBack έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:32

Αν έτσι νομίζεις, ποιος είμαι εγώ να σου χαλάσω την ψευδαίσθηση;
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Σημειώνεται ότι σήμερα είναι καταχωρημένες και λειτουργούν
12 νόμιμες Λέσχες Φιλάθλων, με 222 Παραρτήματα.
Τα αναλυτικά στοιχεία έχουν ήδη τεθεί υπόψιν στην ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
2022, προηγουμενη κυβέρνηση
https://www.iefimerida.gr/ellada/syndes ... -omada?amp

Μήπως τελικά τις αυξήσει κι όλας;;

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΕπίσημο: Κλείνουν οι σύνδεσμοι ως το καλοκαίρι – Μια λέσχη ανά ΠΑΕ και ΚΑΕ!Δημοσιεύθηκε 1 έτος πριν - 21 Φεβρουαρίου 2022Συντάκτης: Όλα Πράσινα Newsroom
Την απόφαση για αναστολή της λειτουργίας των συνδέσμων ως τέλη Ιουλίου και για δικαίωμα μίας μόνο λέσχης ανά ΠΑΕ και ΚΑΕ (για την οποία εκείνες θα λογοδοτούν) ανακοίνωσε μεταξύ άλλων η κυβέρνηση
https://olaprasina1908.gr/%CF%80%CE%BF% ... -os-to-ka/

Λόγω Άλκη, 2022
Παρόμοια και τα τωρινά μέτρα
Αποτέλεσμα 0, λόγω Μιχάλη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 16 Αύγ 2023, 13:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
GoBack

Isildur έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:36

Βαλε και ενα "σκιστους Κυριακο" και 4-5 "Αν" στο τελος.Μην το αφηνεις ετσι το ποστ,ειναι λειψο.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Μακάρι αλλά ο κουλης έλεγε και για πανεπιστημιακη αστυνομία και τελικά μόνο το είπε
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

δεν κάνει να χαθεί η παράδοση.προτείνω να βαλει απο μια διμοιρία ματ σε κάθε σύνδεσμο να φυλάνε τα μουσχάρια στην αιωνιότητα.θα πλερώνει ο γκομπακ λέει
Άβαταρ μέλους
Isildur

GoBack έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:40
Isildur έγραψε: 16 Αύγ 2023, 13:36

Βαλε και ενα "σκιστους Κυριακο" και 4-5 "Αν" στο τελος.Μην το αφηνεις ετσι το ποστ,ειναι λειψο.
Εγώ φίλε ό,τι είχα να πω το είπα με όλα τα "αν" και όλα τα "εφόσον", από την αρχή μάλιστα. Αυτά και τέλος. Οι κουβέντες με φανατικούς και οπαδούς (κυρίως ποδοσφαιρικούς) πρέπει να έχουν μάξιμουμ 1-2 ανταλλαγές σχολίων και ήδη το ξεπέρασα κατά πολύ.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Μαλακιες. Από την πανδημία και μετά, το ξύλο και τα θύματα είναι εκτός γηπέδων. Το προβλημα ειναι ανδρικό, πως μεγαλώνουν τα αγόρια, και το αγελαιο τους βίαιο αίσθημα, την ανάγκη να ανήκουν κάπου και να χτίζουν μύθους, το πολεμικό ανδρικό ήθος. Τα κορίτσια δε δημιουργούν τέτοια ζήτημα. Ειναι θέμα εκπαίδευσης. Το ποδόσφαιρο απλά είναι μια πρόφαση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”