Εξαπλώνεται σαν το κοβιτ , εγώ το άκουσα σήμερα να το λέει ένας βαρκάρης σε άλλον. Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα. Γλωσσικά ΆλιενIsildur έγραψε: 15 Αύγ 2023, 22:41Εγώ άμα σου πω ότι το άκουσα, ή έστω το πρόσεξα, μόλις χθες; Πρωί-πρωί μου το είπε ένας δίμετρος μαυροτσούκαλος αρκουδιάρης στο μαγαζί (τον είδα και τρόμαξα πρωινιάτικα) και σκέφτηκα "τι καλή Παναγιά λέει τούτος τώρα; από πού είναι άραγε και το έχουν εκεί;" αλλά φυσικά δεν είπα κουβέντα, χαζός ήμουν; Και μέχρι το μεσημέρι το άκουσα από 3-4 ακόμα. Και πραγματικά απόρησα, δεν θυμάμαι να το είχα ξανακούσει και μού έκανε εντύπωση που το άκουσα τόσες φορές μαζεμένες μέχρι το μεσημέρι.Σέλευκας έγραψε: 15 Αύγ 2023, 22:37Πραγματικά και εγώ το ίδιο συζητούσα χθες στο σπίτι μου. Πουθενά στην Ελλάδα δεν έχω ακούσει τέτοιο πράγμα. Μάλλον είναι προσφατιά. Εγώ καλό δεκαπενταύγουστο ξέρω. Καλή Παναγιά και μετά θα λέμε, αληθώς καλή.Ερμής έγραψε: 15 Αύγ 2023, 19:09 Πως έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια το Καλή Παναγιά; Το άκου και μπορώ να πω είναι πλήρως κριντζ. Γιορτάζουμε το γεγονός και όχι το πρόσωπο. Αλλιώς να λέμε καλό Χριστό τη μεγάλη Παρασκευή ή καλό Αγιαννη στις 7 Ιανουαρίου.
Πως προέκυψε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλή Παναγιά
Re: Καλή Παναγιά
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Παραδοξως το εχω ακουσει πολυ λιγοτερες φορες απο οσες περιμενα αυτο το μηνα.
Ισως ο κοσμος αρχισε να καταλαβαινει οτι ειναι μια βλακεια και μιση και να μην το λεει πια. Ενα χρονια πολλα αρκει.
Ισως ο κοσμος αρχισε να καταλαβαινει οτι ειναι μια βλακεια και μιση και να μην το λεει πια. Ενα χρονια πολλα αρκει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Σέλευκας έγραψε: 15 Αύγ 2023, 22:59Εξαπλώνεται σαν το κοβιτ , εγώ το άκουσα σήμερα να το λέει ένας βαρκάρης σε άλλον. Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα. Γλωσσικά ΆλιενIsildur έγραψε: 15 Αύγ 2023, 22:41Εγώ άμα σου πω ότι το άκουσα, ή έστω το πρόσεξα, μόλις χθες; Πρωί-πρωί μου το είπε ένας δίμετρος μαυροτσούκαλος αρκουδιάρης στο μαγαζί (τον είδα και τρόμαξα πρωινιάτικα) και σκέφτηκα "τι καλή Παναγιά λέει τούτος τώρα; από πού είναι άραγε και το έχουν εκεί;" αλλά φυσικά δεν είπα κουβέντα, χαζός ήμουν; Και μέχρι το μεσημέρι το άκουσα από 3-4 ακόμα. Και πραγματικά απόρησα, δεν θυμάμαι να το είχα ξανακούσει και μού έκανε εντύπωση που το άκουσα τόσες φορές μαζεμένες μέχρι το μεσημέρι.Σέλευκας έγραψε: 15 Αύγ 2023, 22:37
Πραγματικά και εγώ το ίδιο συζητούσα χθες στο σπίτι μου. Πουθενά στην Ελλάδα δεν έχω ακούσει τέτοιο πράγμα. Μάλλον είναι προσφατιά. Εγώ καλό δεκαπενταύγουστο ξέρω. Καλή Παναγιά και μετά θα λέμε, αληθώς καλή.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
καλακούλουμα.κλειδώστε το
Καλά, όταν πήγες στρατό δεν πρόσεξες τα βάθη προγλωσσικής ακαλαισθησίας στα οποία επιπλέει μια μικροσκοπική μειοψηφία χονδρικά εκατό μέτρα εκατέρωθεν της Αττικής Οδού;
Εσείς εκεί χάμω το λέτε το ΝοέμβρηGeorge_V έγραψε: 15 Αύγ 2023, 23:09 Παραδοξως το εχω ακουσει πολυ λιγοτερες φορες απο οσες περιμενα αυτο το μηνα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- George_V
Λαθοςvatraxos έγραψε: 16 Αύγ 2023, 10:13Εσείς εκεί χάμω το λέτε το ΝοέμβρηGeorge_V έγραψε: 15 Αύγ 2023, 23:09 Παραδοξως το εχω ακουσει πολυ λιγοτερες φορες απο οσες περιμενα αυτο το μηνα.
Ισως ο κοσμος αρχισε να καταλαβαινει οτι ειναι μια βλακεια και μιση και να μην το λεει πια. Ενα χρονια πολλα αρκει.![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Και τον Αύγουστο, λάθος είναιGeorge_V έγραψε: 16 Αύγ 2023, 10:20Λαθοςvatraxos έγραψε: 16 Αύγ 2023, 10:13Εσείς εκεί χάμω το λέτε το ΝοέμβρηGeorge_V έγραψε: 15 Αύγ 2023, 23:09 Παραδοξως το εχω ακουσει πολυ λιγοτερες φορες απο οσες περιμενα αυτο το μηνα.
Ισως ο κοσμος αρχισε να καταλαβαινει οτι ειναι μια βλακεια και μιση και να μην το λεει πια. Ενα χρονια πολλα αρκει.![]()
- George_V
Ειναι προφανες αλλα δεν το λεμε τον Νοεμβριο. Τον Αυγουστο το λενε και πλεον εχουν αρχισει και μαζευονται οποτε τεινει να εξαλειφθει αυτη η κακογουστια (τουλαχιστον εδω. Σε αλλα μερη συνεχιζουν να ειναι κακογουστοι απο οτι ακουω).
Επ' ευκαιρία, πάντα είχα την απορία γιατί χρησιμοποιούνται τα Οκ(χ)τώβρης, Φλεβάρης, Ιούλης κλπ και όχι το Αυγουστής.George_V έγραψε: 16 Αύγ 2023, 10:23Ειναι προφανες αλλα δεν το λεμε τον Νοεμβριο. Τον Αυγουστο το λενε και πλεον εχουν αρχισει και μαζευονται οποτε τεινει να εξαλειφθει αυτη η κακογουστια (τουλαχιστον εδω. Σε αλλα μερη συνεχιζουν να ειναι κακογουστοι απο οτι ακουω).
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
Γιατι μαλλον ακουγεται σαν ψαράς απο τις Κυκλαδες.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2023, 10:28Επ' ευκαιρία, πάντα είχα την απορία γιατί χρησιμοποιούνται τα Οκ(χ)τώβρης, Φλεβάρης, Ιούλης κλπ και όχι το Αυγουστής.George_V έγραψε: 16 Αύγ 2023, 10:23Ειναι προφανες αλλα δεν το λεμε τον Νοεμβριο. Τον Αυγουστο το λενε και πλεον εχουν αρχισει και μαζευονται οποτε τεινει να εξαλειφθει αυτη η κακογουστια (τουλαχιστον εδω. Σε αλλα μερη συνεχιζουν να ειναι κακογουστοι απο οτι ακουω).
...Κάτι άλλο;George_V έγραψε: 16 Αύγ 2023, 10:30Γιατι μαλλον ακουγεται σαν ψαράς απο τις Κυκλαδες.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2023, 10:28Επ' ευκαιρία, πάντα είχα την απορία γιατί χρησιμοποιούνται τα Οκ(χ)τώβρης, Φλεβάρης, Ιούλης κλπ και όχι το Αυγουστής.George_V έγραψε: 16 Αύγ 2023, 10:23
Ειναι προφανες αλλα δεν το λεμε τον Νοεμβριο. Τον Αυγουστο το λενε και πλεον εχουν αρχισει και μαζευονται οποτε τεινει να εξαλειφθει αυτη η κακογουστια (τουλαχιστον εδω. Σε αλλα μερη συνεχιζουν να ειναι κακογουστοι απο οτι ακουω).
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οκτώβριος - Οκτώβρης
Φεβρουάριος - Φλεβάρης
Ιούλιος - Ιούλης
Αύγουστος - Αύγουστος (δεν είναι Αυγούστιος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση