!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι δολοφονίες από ακροαριστερούς ξεπερνούν αυτές των ισλαμιστών

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Οι δολοφονίες από ακροαριστερούς ξεπερνούν αυτές των ισλαμιστών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 11:32 καλα η χ.α. δεν ειναι εναντιον των νταβατζηδων δλδ αυτων που δολοφονουσαν οι της 17ν? :smt017
'Ήτανε ο αστυνόμος Μάλλιος "νταβατζής" - "ιμπεριαλιστής" και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο; Ή ο αστυφύλακας Μάτης;

Εαν το πάρουμε με βάση τη λογική σου και η CIA έκανε πόλεμο στον Εσκομπάρ. Αυτό τί σημαίνει; Ότι όποιος είναι κατα της CIA υποστηρίζει τον Εσκομπάρ;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Golden Age έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:43
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 11:32 καλα η χ.α. δεν ειναι εναντιον των νταβατζηδων δλδ αυτων που δολοφονουσαν οι της 17ν? :smt017
'Ήτανε ο αστυνόμος Μάλλιος "νταβατζής" - "ιμπεριαλιστής" και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο; Ή ο αστυφύλακας Μάτης;

Εαν το πάρουμε με βάση τη λογική σου και η CIA έκανε πόλεμο στον Εσκομπάρ. Αυτό τί σημαίνει; Ότι όποιος είναι κατα της CIA υποστηρίζει τον Εσκομπάρ;
η σια εκανε πολεμο στον εσκομπαρ προκειμενου να εδραιωθει η δικη της συμμορια εναντι της ντοπιας συμμοριας του εσκομπαρ

ειναι σαν να μου λες αν θελω ελληνα νταβατζη της νυχτας να με φυλαει η ξενο

η απαντηση ειναι δεν θελω νταβατζη να με φυλαει

ο μαλλιος ηταν εργαλειο της αστυνομιας και του καθεστωτος που στηριξε την νταβατζοκρατια και την αμερικανοκρατια

οι ακροδεξιοι επιτελους θα σταματησετε ποτε να λειτουργετε ως οργανα ξενων δυναμεων? :lol:

για αυτο σας σιχαθηκαν μεχρι και αρκετοι συντηρητικοι που δεν ηταν γερμανοτσολιαδες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:09
Golden Age έγραψε: 30 Οκτ 2018, 13:43

η σια εκανε πολεμο στον εσκομπαρ προκειμενου να εδραιωθει η δικη της συμμορια εναντι της ντοπιας συμμοριας του εσκομπαρ

ειναι σαν να μου λες αν θελω ελληνα νταβατζη της νυχτας να με φυλαει η ξενο

η απαντηση ειναι δεν θελω νταβατζη να με φυλαει

ο μαλλιος ηταν εργαλειο της αστυνομιας και του καθεστωτος που στηριξε την νταβατζοκρατια και την αμερικανοκρατια

οι ακροδεξιοι επιτελους θα σταματησετε ποτε να λειτουργετε ως οργανα ξενων δυναμεων? :lol:

για αυτο σας σιχαθηκαν μεχρι και αρκετοι συντηρητικοι που δεν ηταν γερμανοτσολιαδες
Δεν είπα ότι είχε καλές προθέσεις η CIA. Ίσα ίσα μάλιστα, υποστήριζαν το καρτέλ της Κάλι που είχε ανταγωνισμό με τον Εσκομπάρ.

Αυτό που θέλω να σου πω, είναι κάποιος που πολεμά κάποιον κακό, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι ο ίδιος είναι "καλός". Αυτό ισχύει και για τη 17Ν.

Ο Μάλλιος δεν ήταν κανένα "πολιτικό εργαλείο" ή ότι άλλο έχεις στο μυαλό σου. Δεν λειτουργούμε ως όργανο καμμιάς ξένης δύναμης. Όσοι υποστηρίζετε παγκοσμιολιγούρικες θέσεις κάνετε αυτό που κατηγορείς.

Οι εν λόγω "συντηρητικοι", είναι ακριβώς αυτοί που λειτουργούν ως φιλοαμερικάνοι κλπ. Δεν μας "σιχάθηκαν", πάντα τέτοια αντίληψη είχαν. Όχι για "γερμανοτσολιάδες" κλπ ανοησίες, αλλά λόγω ιδεολογικών θέσεων.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Καλα ολα αυτα αλλα ειναι παρελθον....Αυτοι που ειναι στο προσκηνιο τωρα ειναι ποι ανθυποπηθικοι της ακροδεξιας..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Με κάτι τέτοια ποστ η ΧΑ έχει μετατραπεί επάξια στο κκε της δεξιάς.
Πλέον πιστεύω πως απλά σας αφήνουν να υπάρχετε καθάρα και μόνο για ψηφοθηρία και να βγάζει λόγο ο συριζα και το κιναλ κατά της ακροδεξιάς.
Ένα μεγάλο θέατρο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”