!!! DEVELOPMENT MODE !!!

νέος νεκρός από χέρι ναζί

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Maspoli έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:59
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:55
Beria έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:42

Δεν είναι επιβαρυντικό στοιχείο.
Είναι το βασικό στοιχείο. Εάν δεν παρανομουσαν, σπάζοντας την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών δεν θα υπήρχε συμπλοκή
Ακόμη όμως και η παράνομη μετακίνηση δεν σημαίνει συλλογική πρόθεση φόνου.

Είναι πλημμέλημα και όχι κακούργημα.

Εννοώ, ότι αν λειτουργήσει το σκεπτικό της επιδιωκόμενης συμπλοκής ως δεδικασμένο στοιχείο ένδειξης για εγκληματικές πράξεις, θα έρθουν τα πάνω κάτω στην κυριολεξία σε όλα τα "οπαδικά" δρώμενα.
παράνομη μετακίνηση με ρόπαλα και μαχαίρια.

Μη δινεις όμως σημασία σε ασήμαντες λεπτομέρειες
Κάθε άλλο. Οι λεπτομέρειες έχουν σημασία.

Ο οποιοσδήποτε κυκλοφορεί με ρόπαλα/μαχαίρια πάνω του, εκ των πραγμάτων κυκλοφορεί παράνομα με σαφέστατη εγκληματική πρόθεση.

Να το τυλίξω; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Beria έγραψε: 14 Αύγ 2023, 11:40 Εικόνα

Tωρα ψάχνουν τρόπο να αποφύγουν εκδίκηση μέσα στις φυλακές
Και που ξέρεις τί κλίμα επικρατεί στις φυλακές για αυτούς;

Άσε που αν συμβεί κάτι σε κάποιον απο αυτούς θα είμαστε διεθνώς υπόλογοι καθότι ενδιαφέρεται η κυβέρνηση της χώρας τους.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Exodus έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:46
Beria έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:42Δεν είναι επιβαρυντικό στοιχείο.
Είναι το βασικό στοιχείο. Εάν δεν παρανομουσαν, σπάζοντας την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών δεν θα υπήρχε συμπλοκή
Ναι, είναι βασικό. Αλλά οι συγκρούσεις μεταξύ ομάδων δεν επιτρέπονται. Ή φωνάζεις την αστυνομία κι εξαφανίζεσαι, και δεν παλεύεις -εδώ η ΕλΑσ έχει τεράστια ευθύνη αν αληθεύει η αναφορά της ΑΕΚ και του σταθμάρχη- ή κατεβαίνεις στον δρόμο για Gangs Of New York και πας παρέα με τους ταραχοποιούς. Δεν είναι ακριβώς ότι είσαι σπίτι σου και μπαίνει ο άλλος με ρόπαλο.
Μπερδεύεσαι. Αν εγώ με άλλους παρέα παω να την πέσω σε αντίπαλο σύνδεσμο, αυτοί που θα βρω να ειναι μέσα, μπορεί να βγουν με κράνη και μαδέρια για να αμυνθούν. Αυτο ομως δεν ειναι "κλείσαμε ραντεβού". Κλεισιμο ραντεβου σημαινει συνεννόηση, σημαινει μερος, μερα και ωρα. Και ραντεβού τετοιου ειδους δεν δινονται εξω απο τα γηπεδα. Το οτι σε μια τετοια περιπτωση αυτοι που αμύνθηκαν μπορεί να μην ειναι τα καλύτερα παιδια δεν σημαίνει οτι θα ηταν οι εγκληματίες στη συγκεκριμένη περίπτωση που εγραψα.. Εγκληματίας θα ήμουν εγώ και η ομάδα μου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Exodus έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:17Ουδείς δικηγόρος είναι αξιόπιστος σε ό,τι αφορά την αντικειμενικότητα των πραγμάτων.

Το συμφέρον του πελάτη τους πρέπει να υποστηρίξουν, είτε αυτός είναι ο δράστης είτε το θύμα ή οικογένεια του θύματος. Ανάλογα λοιπόν με ποιον καλούνται να υπερασπιστούν, δίνουν έμφαση στα αντίστοιχα θετικά για τον πελάτη στοιχεία, αποσιωπώντας ή αποδυναμώνοντας ό,τι δεν συμφέρει τον πελάτη.

Επίσης στοιχειώδες.
Κι έτσι είναι το σωστό. Ο δικηγόρος πρέπει να εξαντλεί όλα τα μέσα για την υπεράσπιση του εντολέα του.
Μα δεν διαφωνώ σ' αυτό. Όποιος δικηγόρος έχει ηθικά προβλήματα με την υπεράσπιση του πελάτη του, απλώς παραιτείται. Γιατί αν τον πιάσει ηθική κρίση, την ώρα της δίκης και πει κάτι εναντίον του πελάτη του, απλώς θα θεωρηθεί κακοδικία και θα την πληρώσει ο δικηγόρος και όχι ο πελάτης. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2023, 00:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:55

Ακόμη όμως και η παράνομη μετακίνηση δεν σημαίνει συλλογική πρόθεση φόνου.

Είναι πλημμέλημα και όχι κακούργημα.

Εννοώ, ότι αν λειτουργήσει το σκεπτικό της επιδιωκόμενης συμπλοκής ως δεδικασμένο στοιχείο ένδειξης για εγκληματικές πράξεις, θα έρθουν τα πάνω κάτω στην κυριολεξία σε όλα τα "οπαδικά" δρώμενα.

Ο οποιοσδήποτε κυκλοφορεί με ρόπαλα/μαχαίρια πάνω του, εκ των πραγμάτων κυκλοφορεί παράνομα με σαφέστατη εγκληματική πρόθεση.

ο οποιοσδήποτε κυκλοφορεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ με σκοπό να ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ απο επιθέσεις εις βάρος του. Αυτό κανει σαφέστατη την εγκληματική πρόθεση. Αυτο τύλιξέ το.
Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

Maspoli έγραψε: 15 Αύγ 2023, 00:09Μπερδεύεσαι. Αν εγώ με άλλους παρέα παω να την πέσω σε αντίπαλο σύνδεσμο, αυτοί που θα βρω να ειναι μέσα, μπορεί να βγουν με κράνη και μαδέρια για να αμυνθούν. Αυτο ομως δεν ειναι "κλείσαμε ραντεβού". Κλεισιμο ραντεβου σημαινει συνεννόηση, σημαινει μερος, μερα και ωρα. Και ραντεβού τετοιου ειδους δεν δινονται εξω απο τα γηπεδα. Το οτι σε μια τετοια περιπτωση αυτοι που αμύνθηκαν μπορεί να μην ειναι τα καλύτερα παιδια δεν σημαίνει οτι θα ηταν οι εγκληματίες στη συγκεκριμένη περίπτωση που εγραψα.. Εγκληματίας θα ήμουν εγώ και η ομάδα μου.
Μέσα στο σπίτι σου. 'Οχι στον δρόμο.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
Exodus

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2023, 00:11Μα δεν διαφωνώ σ' αυτό. Όποιος δικηγόρος έχει ηθικά προβλήματα με την υπεράσπιση του πελάτη του, απλώς παραιτείται. Γιατί αν τον πιάσει ηθική κρίση, την ώρα της δίκης και πει κάτι εναντίον του πελάτη του, απλώς θα θεωρηθεί κακοδικία και θα την πληρώσει ο δικηγόρος και όχι ο πελάτης.
Δεν ξέρω, ας μας πει ο Beria.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ο εισαγγελας συνεχιζει να μην καλει τον γιαννακοπουλο για να καταθεσει για τα αλβανακια του αλαφουζου? :102:

δικαιοσυνη στο γιολαντα :giggle: :giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Maspoli έγραψε: 15 Αύγ 2023, 00:09
Exodus έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:46
Beria έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:42Δεν είναι επιβαρυντικό στοιχείο.
Ναι, είναι βασικό. Αλλά οι συγκρούσεις μεταξύ ομάδων δεν επιτρέπονται. Ή φωνάζεις την αστυνομία κι εξαφανίζεσαι, και δεν παλεύεις -εδώ η ΕλΑσ έχει τεράστια ευθύνη αν αληθεύει η αναφορά της ΑΕΚ και του σταθμάρχη- ή κατεβαίνεις στον δρόμο για Gangs Of New York και πας παρέα με τους ταραχοποιούς. Δεν είναι ακριβώς ότι είσαι σπίτι σου και μπαίνει ο άλλος με ρόπαλο.
Μπερδεύεσαι. Αν εγώ με άλλους παρέα παω να την πέσω σε αντίπαλο σύνδεσμο, αυτοί που θα βρω να ειναι μέσα, μπορεί να βγουν με κράνη και μαδέρια για να αμυνθούν. Αυτο ομως δεν ειναι "κλείσαμε ραντεβού". Κλεισιμο ραντεβου σημαινει συνεννόηση, σημαινει μερος, μερα και ωρα. Και ραντεβού τετοιου ειδους δεν δινονται εξω απο τα γηπεδα. Το οτι σε μια τετοια περιπτωση αυτοι που αμύνθηκαν μπορεί να μην ειναι τα καλύτερα παιδια δεν σημαίνει οτι θα ηταν οι εγκληματίες στη συγκεκριμένη περίπτωση που εγραψα.. Εγκληματίας θα ήμουν εγώ και η ομάδα μου.
Με λίγα λόγια, θεωρείς εγκληματική την ομάδα που την πέφτει πρώτη ή πάει για επεισόδια χωρίς να υπάρξει συγκεκριμένο ραντεβού με τους αντίπαλους;

Γιατί η άμυνα σαφώς και είναι -ή έστω θα έπρεπε να είναι- κάτι αυτονόητο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Beria έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:42
Exodus έγραψε: 14 Αύγ 2023, 23:39 Καλός ο συναισθηματισμός, είμαι κι εγώ αεκάρα, αλλά εδώ ανοίγει μια υπόθεση. Αν υπάρχει συμπλοκή και των αεκτζήδων, έχουμε συμπλοκή. Βεβαίως τ΄ότι οι φαν της Ντιναμό μετακινήθηκαν από την Κροατία στη Νέα Φιλαδέλφεια συνυπολογίζεται ως επιβαρυντικό στοιχείο. Στα νομικά δεν υπάρχει πόνος, παιδιά. Και για τον πατέρα μας να πρόκειται, εξετάζεται η υπόθεση κι ακούγονται όλα.
Δεν είναι επιβαρυντικό στοιχείο.
Η μετακίνηση ήταν τελείως νόμιμη, μην τα ξαναλέμε. Η ΟΥΕΦΑ δεν είναι αστυνομία. Μπορεί να κόψει βαθμούς και να επιβάλλει κυρώσεις στις ομάδες αν γίνει με ευθύνη τους παρά τη σύσταση αλλά μέχρι εκεί. Μας αρέσει δε μας αρέσει το ποινικό κομμάτι αφορά την ίδια την πράξη όχι τη μετακίνηση.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εεεεεε.... συγνώμη που παρεμβαίνω
αλλά γιατί να ενοχλήσουμε τους ροπαλοφόρους καθώς
''τι μας κόφτει αν κάποιος κυκλοφορεί με μολοτοφ ρόπαλο αν τελικά δεν το χρησιμοποιήσει;'' :p2:

:g030: :g030: :g030:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Exodus έγραψε: 15 Αύγ 2023, 00:14
Maspoli έγραψε: 15 Αύγ 2023, 00:09Μπερδεύεσαι. Αν εγώ με άλλους παρέα παω να την πέσω σε αντίπαλο σύνδεσμο, αυτοί που θα βρω να ειναι μέσα, μπορεί να βγουν με κράνη και μαδέρια για να αμυνθούν. Αυτο ομως δεν ειναι "κλείσαμε ραντεβού". Κλεισιμο ραντεβου σημαινει συνεννόηση, σημαινει μερος, μερα και ωρα. Και ραντεβού τετοιου ειδους δεν δινονται εξω απο τα γηπεδα. Το οτι σε μια τετοια περιπτωση αυτοι που αμύνθηκαν μπορεί να μην ειναι τα καλύτερα παιδια δεν σημαίνει οτι θα ηταν οι εγκληματίες στη συγκεκριμένη περίπτωση που εγραψα.. Εγκληματίας θα ήμουν εγώ και η ομάδα μου.
Μέσα στο σπίτι σου. 'Οχι στον δρόμο.
Ρε φίλε εκει δεν βρίσκονται τα γραφεία της original; Εκείνη την ωρα δεν γίνονταν διανομή εισιτηρίων; Υπήρχαν λοιπον εκει καποιοι οργανωμένοι κατα την στιγμή της επίθεσής που μπορεί να προσπάθησαν να αμυνθούν. Δεν υπάρχει καμία σχεση με σκηνικά οπως εκείνο με τον νεκρό Φιλόπουλο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Maspoli έγραψε: 15 Αύγ 2023, 00:12
ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2023, 00:04

ο οποιοσδήποτε κυκλοφορεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ με σκοπό να ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ απο επιθέσεις εις βάρος του. Αυτό κανει σαφέστατη την εγκληματική πρόθεση. Αυτο τύλιξέ το.
Το έχω ήδη τυλίξει. Του έβαλα και φιογκάκι.

Όπως και τις απόψεις σου για την τιμωρία όσων έχουν τέτοιες προθέσεις.

:smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Exodus

georgebi έγραψε: 15 Αύγ 2023, 00:21 Εεεεεε.... συγνώμη που παρεμβαίνω
''τι μας κόφτει αν κάποιος κυκλοφορεί με μολοτοφ ρόπαλο αν τελικά δεν το χρησιμοποιήσει;'' :p2:

Ηλιθιότητα της Λιάνας.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

georgebi έγραψε: 15 Αύγ 2023, 00:21 Εεεεεε.... συγνώμη που παρεμβαίνω

Τα ίδια έλεγε και η Τσουκαλά μέχρι να φάει στο γόνατο τη ναυτική φωτοβολίδα από τις φίλιες αντισυστημικές δυνάμεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”