A δεν ξέρω, αν εσύ της την είχες προτείνει, θα τη ρωτήσω και θα σου πω.Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2018, 20:11 @Cec Ειπες για μαγική μηλόπιτα και σκέφτηκα μια συγκεκριμένη που είχα προτείνει και είναι όντως μαγική!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ρε είναι και οι σερβιτόροι στο κόλπο. Να έχεις πάει 10 φορές στο μπαράκι να δίνεις μάχη με τον γκόμενο ν' πληρώσεις, να δίνεις ταυτοχρονα με τον άλλον χρήματα και τα δικά σου να είναι μέσα στη μούρη του σερβιτόρου και να παίρνει του άντρα τα λεφτά. Μια φορά του την είχα πει " τα δικά μου δε σου κάνουν;"μου λέει "δεν είναι σωστό να προσβάλουμε τον άντρα" άκου ρε.Cecily Anne έγραψε: 21 Απρ 2018, 19:35 Όταν δεν έχω μία, δεν βγαίνω.
Εδώ που κάνω αρκετή παρέα με ηλικίες +10 και δεν με έχουν αφήσει ΜΙΑ φορά να πληρώσω, αναγκάζομαι να κάνω ζογκλερικά με σερβιτόρο ή να πηγαίνω για κατούρημα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ναιιιιιιιι, αλλά εγώ δεν αναφέρομαι καν σε γκομενικό. Εγώ το'χω πάει παραπέρα, σε παρέες. Δεν έχω κεράσει σχεδόν κανένα τους και κάθε φορά με κερνάει άλλος. Ε οπότε αναγκάζομαι όποτε προλάβω να κερνάω όλον το λογαριασμό και όποιος ήταν εκεί κεράστηκε, οι άλλοι χάσανε. Τι να κάνω;Naida έγραψε: 21 Απρ 2018, 20:16
Ρε είναι και οι σερβιτόροι στο κόλπο. Να έχεις πάει 10 φορές στο μπαράκι να δίνεις μάχη με τον γκόμενο ν' πληρώσεις, να δίνεις ταυτοχρονα με τον άλλον χρήματα και τα δικά σου να είναι μέσα στη μούρη του σερβιτόρου και να παίρνει του άντρα τα λεφτά. Μια φορά του την είχα πει " τα δικά μου δε σου κάνουν;"μου λέει "δεν είναι σωστό να προσβάλουμε τον άντρα" άκου ρε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Naida έγραψε: 21 Απρ 2018, 20:16Ρε είναι και οι σερβιτόροι στο κόλπο. Να έχεις πάει 10 φορές στο μπαράκι να δίνεις μάχη με τον γκόμενο ν' πληρώσεις, να δίνεις ταυτοχρονα με τον άλλον χρήματα και τα δικά σου να είναι μέσα στη μούρη του σερβιτόρου και να παίρνει του άντρα τα λεφτά. Μια φορά του την είχα πει " τα δικά μου δε σου κάνουν;"μου λέει "δεν είναι σωστό να προσβάλουμε τον άντρα" άκου ρε.Cecily Anne έγραψε: 21 Απρ 2018, 19:35 Όταν δεν έχω μία, δεν βγαίνω.
Εδώ που κάνω αρκετή παρέα με ηλικίες +10 και δεν με έχουν αφήσει ΜΙΑ φορά να πληρώσω, αναγκάζομαι να κάνω ζογκλερικά με σερβιτόρο ή να πηγαίνω για κατούρημα.
σωστή.
το σπάσιμο το μεγαλύτερο είναι όταν αυτό σου το λέει γυναίκα σερβιτόρα!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Ε ναι, αλλιώς είμαι εθελοντής λούζερ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Και να πάμε για μπάνιο με την μοτοσυκλέτα.Cecily Anne έγραψε: 21 Απρ 2018, 20:05Κι εγώ νόμιζα ότι πάτε για μπίνγκο.Μηχανικός έγραψε: 21 Απρ 2018, 20:04 Για παρθένους στο ζώδιο:
Πρώτο ραντεβού για μπάνιο στην θάλασσα.
Φαίνεται η πραγματικότητα και για τους δύο.
Εξουδετερώνονται, μακιγιάζ, μαλλί από κομμωτήριο, αρώματα, ...
Φαίνονται, κοιλιές, παστές, κυτταρίτιδα, ...
Αέρας, ήλιος, και νερό, φανερώνουν την πραγματική όψη του καθενός μας.
Μωρέ εννοείται ακόμα και σε παρέα άμα είναι άντρες στη παρέα και κάνουν κίνηση, δε σε βλέπουν καν. Με τις φίλες μου συνεννοούμαστε.Cecily Anne έγραψε: 21 Απρ 2018, 20:18 Ναιιιιιιιι, αλλά εγώ δεν αναφέρομαι καν σε γκομενικό. Εγώ το'χω πάει παραπέρα, σε παρέες. Δεν έχω κεράσει σχεδόν κανένα τους και κάθε φορά με κερνάει άλλος. Ε οπότε αναγκάζομαι όποτε προλάβω να κερνάω όλον το λογαριασμό και όποιος ήταν εκεί κεράστηκε, οι άλλοι χάσανε. Τι να κάνω;
Γυναίκες- σερβιτόρες τα παίρνουν κι από μένα, τους πετάω και κανένα ενθαρρυντικό άμα τη βλέπω και διστάζει και τα παίρνεικουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 21 Απρ 2018, 20:19
![]()
σωστή.
το σπάσιμο το μεγαλύτερο είναι όταν αυτό σου το λέει γυναίκα σερβιτόρα!
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε γυναίκες σερβιτόρες πάντως μου είναι ευκολότερο αν υπάρχει σύγκρουση για την πληρωμή. Λες "απο εμένα θα τα πάρεις" με ήρεμο τόνο και απλά τα παίρνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Δηλαδή άμα γδυθείς και σε βαράει ο ήλιος θα φαίνεσαι καλύτερος;Μηχανικός έγραψε: 21 Απρ 2018, 20:29
Και να πάμε για μπάνιο με την μοτοσυκλέτα.
Αέρας, ήλιος, και νερό, φανερώνουν την πραγματική όψη του καθενός μας.
Φαίνεται η πραγματικότητα είπα.Cecily Anne έγραψε: 21 Απρ 2018, 20:33Δηλαδή άμα γδυθείς και σε βαράει ο ήλιος θα φαίνεσαι καλύτερος;Μηχανικός έγραψε: 21 Απρ 2018, 20:29
Και να πάμε για μπάνιο με την μοτοσυκλέτα.
Αέρας, ήλιος, και νερό, φανερώνουν την πραγματική όψη του καθενός μας.Ε άμα είναι έτσι γδύσου.
Στο ημίφως, με μακιγιάζ και το κατάλληλο ντύσιμο, η εικόνα είναι ψεύτικη.
- Cecily Anne
Ε κόψε το μέικ απ και βγαίνε όπως σε έκανε η μάνα σου, δεν σε υποχρέωσε κανείς να βάφεσαι.Μηχανικός έγραψε: 21 Απρ 2018, 20:36
Φαίνεται η πραγματικότητα είπα.
Στο ημίφως, με μακιγιάζ και το κατάλληλο ντύσιμο, η εικόνα είναι ψεύτικη.
Εγώ τους λέω "έχουμε εδώ και κάτι χρόνια ισότητα" και τους πατάω ματιά με νόημα. Αυτό ήταν συνεννοηθήκαμεΕρμής έγραψε: 21 Απρ 2018, 20:32 Σε γυναίκες σερβιτόρες πάντως μου είναι ευκολότερο αν υπάρχει σύγκρουση για την πληρωμή. Λες "απο εμένα θα τα πάρεις" με ήρεμο τόνο και απλά τα παίρνει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και τις ζαλίζετε με μπύρες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στην θάλασσα δεν έχει και ψηλοτάκουνα, για να ψηλώνει και να σηκώνεται ο κώλος. 
Ούτε ενισχυμένο σουτιέν.
Ούτε ενισχυμένο σουτιέν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 21 Απρ 2018, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
-
- 0 Απαντήσεις