!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
Re: Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
Το νταβαντούρι με βάση τα λεγόμενα των κατοίκων του χωριού, φαίνεται να το ξεκίνησαν οι Αλβανοί αστυνομικοί. Τον βρήκαν σε καφενείο του χωριού και με τα λεγόμενα τους, τον προέτρεψαν να κατεβάσει κάποια σημαία.Ο δικός μας απλά μάλλον έπεσε στην παγίδα τους και απο εκεί ξεκινά η ιστορία.
-
ritzeri
Τρίχες κατσαρες.Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 19:59στεκει.ritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 19:55 Έτερον εκατερον.
Το νόημα είναι ότι η αναντιστοιχία που επιχειρήσες δεν στέκει.
Αυτό το αναγνωρίζεις;
σκεψου σε καποιο τουρκοχωρι της θρακης, στο οποιο ζουν τουρκοσποροι 20 γενιες πισω, να θελουν να γιορτασουν και να σηκωσουν σημαιες τη μερα που ο ατατουρκ γαμησε τους ελληνες στη μικρα ασια.
να παει ο ελ αστυνομικος να τους πει να κατεβασουν καμμια σημαια, και αυτοι να σηκωσουν κουμπουρι.
πληρης αντιστοιχια.
Δεν υπάρχει τουρκική μειονιτητα.
Θα παραδεχτείς ότι έγραψες κοτσανα ή θα τραβήξει πολύ η ιστορία;
οχι. ακομη κι αν τσαμπουκαλευτηκαν οι μπατσοι, ζητας να μιλησεις με τον ανωτερο τους, τους τραβας κανα βιντεο με το κινητο για αποδειξη, και τετοια. δεν παιρνεις το ντουφεκι.Ερμής έγραψε: 30 Οκτ 2018, 20:12 Αλήθεια δε μπορώ να ξέρω. Ξερω το μίσος και των Βορειοηπειρωτών για τους Αλβανούς και για των Αλβανών για τους βορειοηπειρώτες, παρόλο που σε νοοτροπία είναι ίδιοι.
Το θέμα είναι ποιος ξεκίνησε το νταβαντουρι. Αυτός που το ξεκίνησε αυτός είναι κ ο φταιχτης
ε, κι εμενα πηγε καποτε να μου τραβηξει μπιστολι ενα μπατσοπουλο. μπηκα ουρλιαζοντας στην ασφαλεια "που ειναι ο υπευθυνος εδω" και "μαζευτε τον τζων γουειν απο την πυλη γιατι θα σκοτωσει καναν ανθρωπο ο ηλιθιος, που τα βρισκετε τετοια γιδια, παρτε του το οπλο και στειλτε τον να φτιαχνει καφεδες"κλπ.
αμα πηγαινα σπιτι και εφερνα την καραμπινα να του παιξω, θαλεγες οτι εχω δικιο, αυτος αρχισε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αυτός που το ξεκίνησε ίσως να μην το ξεκίνησε μόνος του και να το λέμε ελαφρά τη καρδία και για λόγους νομοτυπίας τον μακαρίτη εξτρεμιστή μπορεί να είναι και πολύ επιζήμιο για εμάς και ανήθικο επι της ουσίας, δεδομένων των καταστάσεων με την ομογένεια στην Β.Ήπειρο.Ερμής έγραψε: 30 Οκτ 2018, 20:12Αλήθεια δε μπορώ να ξέρω. Ξερω το μίσος και των Βορειοηπειρωτών για τους Αλβανούς και για των Αλβανών για τους βορειοηπειρώτες, παρόλο που σε νοοτροπία είναι ίδιοι.Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 20:05φυσικα καλως δεν κουνιεται. και στην β. ηπειρο σηκωνουν σημαιες αβερτα, και μαλιστα γιορταζοντας το γαμησι που ριξαμε στους αλβανους, δεν ειναι και λιγο αυτο.Ερμής έγραψε: 30 Οκτ 2018, 19:57 Ώπα ώπα ώπα γιατί τα έχεις μπερδέψει λιγάκι.
Μιλάμε για αναγνωρισμένη ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, όχι Απλά για κάποιους Έλληνες.
Και εδώ στην Ελλάδα μια χαρά τουρκικές σημαίες σηκώνουν στα μουσουλμανικά χωρια της Θράκης και δεν κουνιέται φύλλο.
Και καλώς δε κουνιέται αν θες τη γνώμη μου. Παρόλο που στην πλειοψηφία τους δεν είναι Τούρκοι, με τις εξυπνάδες μας τους χωσαμε για τα καλά στην αγκαλιά τους.
κοιτα, αυτο το τσαμπουκαλικι, απο καπου αρχισε. τι θεωρεις πιο πιθανο, να το αρχισαν οι μπατσοι, η να το αρχισε ενας τυπος που ειχε καβα μια καλασνικοφα και ειπε να ριξει μερικες σφαιρες να ξεθυμανει;
Το θέμα είναι ποιος ξεκίνησε το νταβαντουρι. Αυτός που το ξεκίνησε αυτός είναι κ ο φταιχτης
Να ζητήσουμε να διελευκανθεί η υπόθεση και να διερευνηθεί εαν η αλβανική αστυνομία προκάλεσε εσκεμμένα και παρεμπόδισε την μειονότητα στην καθημερινότητά της και στα δικαιώματά της. Η Αλβανία έχει ήδη καταδικαστεί για παραβιάσεις των δικαιωμάτων των ομογενών. Να μην το ξεχνάει κανείς αυτό.
Μετά να συζητήσουμε και για τις απαντήσεις στις προκλήσεις οι οποίες καταγγέλονται από τους κατοικους του χωριού
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 30 Οκτ 2018, 20:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Μη συγχεεις την κατάσταση στη Β.Ηπειρο με την Πάτρα. Χάνεις το οποίο δίκιο μπορεί να έχουν αυτά που λες. Μη συγκρίνουμε ανομιοτητες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
ritzeri
Είναι για λυπηση, να ήξερε ο μπάρμπα τάδε για τί αγωνίζεται το εγγονο, να σηκωνόταν από τον τάφο τουΣταύρακας έγραψε: 30 Οκτ 2018, 20:05ritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 19:49Δεκτον.Maspoli έγραψε: 30 Οκτ 2018, 18:41
Συμφωνοι για τα τσουρεκια και την κωλοτουμπα των μεν αλλα την ακριβως αντιστροφη κωλοτουμπα κανουν οι δε.
Αυτό συμβαίνει γιατί οι μεν αισθάνονται δικό τους τον εξτρεμιστη πατριώτη και οι δε τον γκέυ, πρεζακια, φορέα του aids![]()
Που κατάντησαν οι αριστεροί...
Θα σηκωθούν οι κομμουνιστές Πατέρες από τον τάφο και θα τους φτύνουν.
Νίκησε ο επάρατος καπιταλισμός![]()
αναγνωρισμενη τουρκικη μειονοτητα δεν υπαρχει. υπαρχουν τουρκοι, που το γενεαλογικο τους δεντρο παει 20 γενιες πισω, στον ιδιο τοπο.ritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 20:20
Τρίχες κατσαρες.
Δεν υπάρχει τουρκική μειονιτητα.
Θα παραδεχτείς ότι έγραψες κοτσανα ή θα τραβήξει πολύ η ιστορία;
Δεν τολμω να φανταστω τις νεες κωλοτουμπες αν ο νεκρος προεκυπτε γκει α λα Χαιντερritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 19:49Δεκτον.Maspoli έγραψε: 30 Οκτ 2018, 18:41 Συμφωνοι για τα τσουρεκια και την κωλοτουμπα των μεν αλλα την ακριβως αντιστροφη κωλοτουμπα κανουν οι δε.
Αυτό συμβαίνει γιατί οι μεν αισθάνονται δικό τους τον εξτρεμιστη πατριώτη και οι δε τον γκέυ, πρεζακια, φορέα του aids
συγγνώμη, είσαι τόσο αφελής που περιμένεις από τον Βορειοηπειρώτη να πάει και να "κλαφτεί" στον διοικητή οτι τον μάλωσε ένας μπάτσος και να κερδίσει κάτι?Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 20:21οχι. ακομη κι αν τσαμπουκαλευτηκαν οι μπατσοι, ζητας να μιλησεις με τον ανωτερο τους, τους τραβας κανα βιντεο με το κινητο για αποδειξη, και τετοια. δεν παιρνεις το ντουφεκι.Ερμής έγραψε: 30 Οκτ 2018, 20:12 Αλήθεια δε μπορώ να ξέρω. Ξερω το μίσος και των Βορειοηπειρωτών για τους Αλβανούς και για των Αλβανών για τους βορειοηπειρώτες, παρόλο που σε νοοτροπία είναι ίδιοι.
ε, κι εμενα πηγε καποτε να μου τραβηξει μπιστολι ενα μπατσοπουλο. μπηκα ουρλιαζοντας στην ασφαλεια "που ειναι ο υπευθυνος εδω" και "μαζευτε τον τζων γουειν απο την πυλη γιατι θα σκοτωσει καναν ανθρωπο ο ηλιθιος, που τα βρισκετε τετοια γιδια, παρτε του το οπλο και στειλτε τον να φτιαχνει καφεδες"κλπ.
αμα πηγαινα σπιτι και εφερνα την καραμπινα να του παιξω, θαλεγες οτι εχω δικιο, αυτος αρχισε;
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Τι μου γραφεις τωρα.Εδω η αποψη σας ειναι οτι οι αστυνομικοι θα πρεπει να σκοτωνουν μονο με την υποψια και τωρα που βρεθηκε ενας με καλσνικωφ που πυροβολουσε αστυνομικους μιλας να τον αφοπλισουν χωρις την χρηση των δικων τους οπλων.ritzeri έγραψε: 30 Οκτ 2018, 19:46Σωστά, γιατί ως γνωστόν οι σφαίρες που είχε μαζί του ήταν άπειρες.zteo έγραψε: 30 Οκτ 2018, 16:51Δεν ειμαι σιγουρος οτι εκανε ληστεια η οτι ειχε μαχαιρι ο Ζακ.Πιστευω ομως οτι θα μπορουσε να ειχε ((εξουδετερωθει)) με λιγοτερη βια και να ηταν ζωντανος τωρα.Στην αλλη περιπτωση ο Βορειοηπειρωτης ειχε κλασνικωφ και πυροβολουσε.Συνεπως τα περιθωρια εξουδετερωσης του χωρις να τραυματιστει η να σκοτωθει ειναι απειροελαχιστα η ακομα και ανυπαρκτα.Maspoli έγραψε: 30 Οκτ 2018, 16:21
Στη μια περιπτωση καποιος με μαχαιρι εξουδετερωθηκε με κλωτσιες, στην αλλη καποιος με καλασνικοφ εξουδετερωθηκε με σφαιρες.
Είναι θέμα νοημοσύνης ή κακοήθειας , άραγε;
Τελικα η ειλικρινια εχει παει περιπατο.Αλλου ειναι το προβλημα οχι στο πως φερθηκε η Αλβανικη αστυνομια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
οποια και αν ειναι η κατασταση, θεωρεις οτι δικαιολογειται πολιτης να αρπαξει το παρανομο κουμπουρι του και να βγει στους δρομους;Ερμής έγραψε: 30 Οκτ 2018, 20:23 Μη συγχεεις την κατάσταση στη Β.Ηπειρο με την Πάτρα. Χάνεις το οποίο δίκιο μπορεί να έχουν αυτά που λες. Μη συγκρίνουμε ανομιοτητες
Ο μη αφελης που βγαινει στο δρομο πυροβολωντας, τι περιμενει να κερδισει απο την αλβανικη αστυνομια δηλαδη;
συγνωμη, εισαι τοσο αφελης που περιμενεις απο τον βορειοηπειρωτη να λεφτερωσει τη βορειο ηπειρο μοναχος με το καλασνικοφ του;Σουβλίτσα έγραψε: 30 Οκτ 2018, 20:25συγγνώμη, είσαι τόσο αφελής που περιμένεις από τον Βορειοηπειρώτη να πάει και να "κλαφτεί" στον διοικητή οτι τον μάλωσε ένας μπάτσος και να κερδίσει κάτι?Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 20:21οχι. ακομη κι αν τσαμπουκαλευτηκαν οι μπατσοι, ζητας να μιλησεις με τον ανωτερο τους, τους τραβας κανα βιντεο με το κινητο για αποδειξη, και τετοια. δεν παιρνεις το ντουφεκι.Ερμής έγραψε: 30 Οκτ 2018, 20:12 Αλήθεια δε μπορώ να ξέρω. Ξερω το μίσος και των Βορειοηπειρωτών για τους Αλβανούς και για των Αλβανών για τους βορειοηπειρώτες, παρόλο που σε νοοτροπία είναι ίδιοι.
αμα πηγαινα σπιτι και εφερνα την καραμπινα να του παιξω, θαλεγες οτι εχω δικιο, αυτος αρχισε;![]()
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Όχι άλλα σου ξαναλέω η περίπτωση της Βορείου Ηπείρου είναι ιδιαίτερα ιδιόμορφη.Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 20:28οποια και αν ειναι η κατασταση, θεωρεις οτι δικαιολογειται πολιτης να αρπαξει το παρανομο κουμπουρι του και να βγει στους δρομους;Ερμής έγραψε: 30 Οκτ 2018, 20:23 Μη συγχεεις την κατάσταση στη Β.Ηπειρο με την Πάτρα. Χάνεις το οποίο δίκιο μπορεί να έχουν αυτά που λες. Μη συγκρίνουμε ανομιοτητες
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι άλλο να χαϊδέψει το όπλο του ένα μπατσακι στην Πάτρα που δε ξέρει να βγάζει καν την ασφάλεια και άλλο στη Β.ηπειρο που οι αστυνομικοί είναι στην πλειοψηφία τους ψημενοι εκτελεστές παραστρατιωτικών ομάδων σε πρόσφατους πολέμους
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-