!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παγκόσμιο Μπάσκετ 2023, Φιλιππίνων

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Re: Παγκόσμιο Μπάσκετ 2023, Φιλιππίνων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Bazoomba έγραψε: 14 Αύγ 2023, 10:06Το ιδιο λαιμαι, αλλα εσυ μοιαζει να επιρριπτεις την ευθυνη στον μοναδικο καλο σου παικτη και οχι στα 11 αλλα ταγαρια για την αποτυχια.
Αααα, ώστε είχες ΕΝΑΝ (1) καλό παίκτη και όλοι οι άλλοι ήταν ταγάρια!!! Είστε πράγματι φελλοί. Αλλά ποιοι άλλοι ασχολούνται με τα αθλητικά...
Bazoomba έγραψε: 14 Αύγ 2023, 10:06Αυτο που θες να πεις ειναι οτι ο Νιγηριανος μονο δεν φτανει για να μας δωσει μεταλλιο και αυτο ειναι κατι με το οποιο θα συμφωνησω .
Κάτι κατάλαβες. Πάλι καλά.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Καβαλάρης έγραψε: 14 Αύγ 2023, 10:18
Bazoomba έγραψε: 14 Αύγ 2023, 10:06Το ιδιο λαιμαι, αλλα εσυ μοιαζει να επιρριπτεις την ευθυνη στον μοναδικο καλο σου παικτη και οχι στα 11 αλλα ταγαρια για την αποτυχια.
Αααα, ώστε είχες ΕΝΑΝ (1) καλό παίκτη και όλοι οι άλλοι ήταν ταγάρια!!! Είστε πράγματι φελλοί. Αλλά ποιοι άλλοι ασχολούνται με τα αθλητικά...
Ναι, 11 ταγαρια ειχα, ο αμεσως καλυτερος παικτης ητο ο Σλουκις και ο Καλαθες.

Εσυ ρε αλουμινενιο καπακι ροζε κρασιου, δεν ειπες οτι δεν ξερεις μπασκετ, τι το παιζεις γνωστης;

Να παιζεις και να παρακολουθεις το αθλημα σχεδον ολη σου την ζωη και να ερχεται ο τυχαρπαστος Ελληναρας που εμαθε την υπαρξη του προχθες να μας γκανει αναλυζεις.

Αμε δες τοπι και ασε τα πιο συνθετα παιχνιδια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

Bazoomba έγραψε: 14 Αύγ 2023, 10:37Ναι, 11 ταγαρια ειχα, ο αμεσως καλυτερος παικτης ητο ο Σλουκις και ο Καλαθες.
Δηλαδή ήταν 9 τελικά τα ταγάρια;
Bazoomba έγραψε: 14 Αύγ 2023, 10:37Εσυ ρε αλουμινενιο καπακι ροζε κρασιου, δεν ειπες οτι δεν ξερεις μπασκετ, τι το παιζεις γνωστης;
Εδώ είναι το αστείο. Εγώ που δεν είμαι γνώστης βλέπω τι μαλακίες γράφετε οι γνώστες.
Bazoomba έγραψε: 14 Αύγ 2023, 10:37Να παιζεις και να παρακολουθεις το αθλημα σχεδον ολη σου την ζωη και να ερχεται ο τυχαρπαστος Ελληναρας που εμαθε την υπαρξη του προχθες να μας γκανει αναλυζεις.
Ο Ελληναράς είναι αυτός ακριβώς που επειδή πηγαίνει στα μπουζούκια όλη του την ζωή νομίζει ότι έμαθε μπουζούκι. :003:
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Καβαλάρης έγραψε: 14 Αύγ 2023, 10:00
Bazoomba έγραψε: 14 Αύγ 2023, 09:5430 ποντους μεσο ορο ξερωγω αλλα δεν δουλεψε.
Ε αφού δεν δούλεψε, εγώ φταίω; Με τους 30 πόντους έφτασες μέχρι τους 8. Για παραπάνω χρειαζόσουν ομάδα.
Και λες ότι η λύση για να κάνεις ομάδα είναι να διώξεις τον καλύτερο παίχτη σου επειδή είναι τόσο καλύτερος που σοκάρονται οι υπόλοιποι.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

Σέλευκας έγραψε: 14 Αύγ 2023, 10:50Και λες ότι η λύση για να κάνεις ομάδα είναι να διώξεις τον καλύτερο παίχτη σου επειδή είναι τόσο καλύτερος που σοκάρονται οι υπόλοιποι.
Δεν νομίζω ότι σοκάρεται κανένας. Αυτό που δεν θέλετε να καταλάβετε είναι ότι το μπάσκετ παίζεται με 5 παίκτες. Αν έχεις έναν υπερπαίκτη που δεν δένει με τους υπόλοιπους δεν θα πας μακριά. Ενώ με 5 "καλούς" παίκτες μπορεί να πετύχεις το ακατόρθωτο.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Ρε δε γαμιέστε, λοιπόν έχουμε Αμερική πρώτη σχεδόν σιγουράκι. Σχεδόν όμως. Από κει και πέρα τα μετάλια παίζονται Ισπανία, Γαλλία, Aυστραλία, Καναδάς (αν εμφανιστεί o Murray), Σερβία, Σλοβενια

Διαλέγω Αμερική, Ισπανία, Γαλλία. Αυστραλία δεν έχω δει ούτε ένα φιλικό ακόμα, καλοί στη θεωρία αλλά οι έμπειροι γεράσανε λίγο. Τους Γιούγκους τους βλέπω να τσακώνονται στην πρώτη γκέλα. Καναδάς μάλλον βαριούνται και θέλουν να πάνε σπίτι.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Καβαλάρης έγραψε: 14 Αύγ 2023, 10:57
Σέλευκας έγραψε: 14 Αύγ 2023, 10:50Και λες ότι η λύση για να κάνεις ομάδα είναι να διώξεις τον καλύτερο παίχτη σου επειδή είναι τόσο καλύτερος που σοκάρονται οι υπόλοιποι.
Δεν νομίζω ότι σοκάρεται κανένας. Αυτό που δεν θέλετε να καταλάβετε είναι ότι το μπάσκετ παίζεται με 5 παίκτες. Αν έχεις έναν υπερπαίκτη που δεν δένει με τους υπόλοιπους δεν θα πας μακριά. Ενώ με 5 "καλούς" παίκτες μπορεί να πετύχεις το ακατόρθωτο.
Γι'αυτό και μεις διώξαμε Βεζενκοφ;
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Chilloutbuddy έγραψε: 14 Αύγ 2023, 11:01 Ρε δε γαμιέστε, λοιπόν έχουμε Αμερική πρώτη σχεδόν σιγουράκι. Σχεδόν όμως. Από κει και πέρα τα μετάλια παίζονται Ισπανία, Γαλλία, Aυστραλία, Καναδάς (αν εμφανιστεί o Murray), Σερβία, Σλοβενια

Διαλέγω Αμερική, Ισπανία, Γαλλία. Αυστραλία δεν έχω δει ούτε ένα φιλικό ακόμα, καλοί στη θεωρία αλλά οι έμπειροι γεράσανε λίγο. Τους Γιούγκους τους βλέπω να τσακώνονται στην πρώτη γκέλα. Καναδάς μάλλον βαριούνται και θέλουν να πάνε σπίτι.
Τι μου βάζεις Σλοβενία;
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Καβαλάρης έγραψε: 14 Αύγ 2023, 10:44
Bazoomba έγραψε: 14 Αύγ 2023, 10:37Ναι, 11 ταγαρια ειχα, ο αμεσως καλυτερος παικτης ητο ο Σλουκις και ο Καλαθες.
Δηλαδή ήταν 9 τελικά τα ταγάρια;
Bazoomba έγραψε: 14 Αύγ 2023, 10:37Εσυ ρε αλουμινενιο καπακι ροζε κρασιου, δεν ειπες οτι δεν ξερεις μπασκετ, τι το παιζεις γνωστης;
Εδώ είναι το αστείο. Εγώ που δεν είμαι γνώστης βλέπω τι μαλακίες γράφετε οι γνώστες.
Bazoomba έγραψε: 14 Αύγ 2023, 10:37Να παιζεις και να παρακολουθεις το αθλημα σχεδον ολη σου την ζωη και να ερχεται ο τυχαρπαστος Ελληναρας που εμαθε την υπαρξη του προχθες να μας γκανει αναλυζεις.
Ο Ελληναράς είναι αυτός ακριβώς που επειδή πηγαίνει στα μπουζούκια όλη του την ζωή νομίζει ότι έμαθε μπουζούκι. :003:
1)Οχι ηταν 11.

2) Εφοσον δεν εισαι γνωστης, αμε πεταξε τις σοφιες σου για κανα ματσακι μπαντμιντον καλυτερα, γιατι πιστεψε με δεν εισαι σε θεση να "δεις" τι γραφουμε επα.

3) Εγω μεχρι πριν 4 χρονια επαιζα ημιεπαγγελματικα το αθλημα κατσιβελε ελληναρα. Αμε πιασε καμια κουβεντα για τις πυραμιδες και ασε το μπασκετ, γιατι δεν...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

εξαιρετικό δείγμα ethnokefalus megalokefalus
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

Bazoomba έγραψε: 14 Αύγ 2023, 11:051)Οχι ηταν 11.
Εγώ πάλι είδα άλλα.
Bazoomba έγραψε: 14 Αύγ 2023, 11:052) Εφοσον δεν εισαι γνωστης, αμε πεταξε τις σοφιες σου για κανα ματσακι μπαντμιντον καλυτερα, γιατι πιστεψε με δεν εισαι σε θεση να "δεις" τι γραφουμε επα.
Δεν πέταξα καμμία σοφία, παρά μόνο τι διαπίστωσα από αυτά που είδα. Και πριν από λίγο συμφώνησες με τον μη γνώστη.
Bazoomba έγραψε: 14 Αύγ 2023, 11:053) Εγω μεχρι πριν 4 χρονια επαιζα ημιεπαγγελματικα το αθλημα κατσιβελε ελληναρα.
Δεν σε πήρανε όμως στην εθνική. Πήρανε τα ταγάρια. Μήπως να τους πάρεις τηλέφωνο να τους πεις πώς παίζεται το ματς; :003:
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Σέλευκας έγραψε: 14 Αύγ 2023, 11:04
Chilloutbuddy έγραψε: 14 Αύγ 2023, 11:01 Ρε δε γαμιέστε, λοιπόν έχουμε Αμερική πρώτη σχεδόν σιγουράκι. Σχεδόν όμως. Από κει και πέρα τα μετάλια παίζονται Ισπανία, Γαλλία, Aυστραλία, Καναδάς (αν εμφανιστεί o Murray), Σερβία, Σλοβενια

Τι μου βάζεις Σλοβενία;
Γιατί στο μπάσκετ αν έχεις κάποιον πολύ καλό παίχτη είναι γενικά καλό πράμα
Έτσι λένε, τώρα ξέρω γω;
:lol:

Xωρίς πλάκα στο Τόκυο πριν 2 χρόνια βγήκαν τέταρτοι με την ίδια ομάδα πάνω κάτω, δεν είναι να τους ξεγράψεις εύκολα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

αν παιζει ο μπραουν με ισπανια βαλε ισπανια :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ποιος ο λόγος να πληρώνεται κάποιος 100-200 μύρια παραπάνω από τους άλλους απλά για να κολλάει σαν βδέλλα στα πουλιά των αντιπάλων και να ρουφάει το γαλα?
Με το 1/100 των χρημάτων μπορεί να το ρουφήξει και ο Κατσιβελης και οι Αγραβανηδες.

υ.γ. Για real baskey μιλάμε.
Για fake basket, freestylers, γυμναστικές επιδείξεις κλπ., το παιδί είναι απίθανος.
Τέρας της φύσης και συμπαθεστατος.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Daje έγραψε: 14 Αύγ 2023, 13:14 Ποιος ο λόγος να πληρώνεται κάποιος 100-200 μύρια παραπάνω από τους άλλους απλά για να κολλάει σαν βδέλλα στα πουλιά των αντιπάλων και να ρουφάει το γαλα?
Με το 1/100 των χρημάτων μπορεί να το ρουφήξει και ο Κατσιβελης και οι Αγραβανηδες.

υ.γ. Για real baskey μιλάμε.
Για fake basket, freestylers, γυμναστικές επιδείξεις κλπ., το παιδί είναι απίθανος.
Τέρας της φύσης και συμπαθεστατος.
κρατα δυναμεις για να αντιμετωπισουμε τους φυστικοβουτηρωμενους πατατακηδες κοουτς Daje :p8:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”