!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παγκόσμιο Μπάσκετ 2023, Φιλιππίνων

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Παγκόσμιο Μπάσκετ 2023, Φιλιππίνων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

enaon έγραψε: 12 Αύγ 2023, 13:07 έχουμε Σλούκα, Ντόρσεϊ, Καλάθη, μια χαρά ειμαστε.
ειχατε :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Chilloutbuddy έγραψε: 12 Αύγ 2023, 13:17 Αυτή η Ισπανία ρε πστ μου πώς γίνεται και έχει συνέχεια ομάδα, είδα το παιχνίδι με τη Σλοβενία, πάλι γαμάτοι ήτανε. Έχουνε φύγει τόσοι παίχτες και δεν πέφτουνε με τίποτα
απο τοτε που σταματησαν το run and gun που τους χαρακτηριζε δεκαετιες τα σαρωσαν ολα :102:

επισης το αναπτυξιακο τους ειναι στα προτυπα του nba :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Αύγ 2023, 00:53
Chilloutbuddy έγραψε: 12 Αύγ 2023, 13:17 Αυτή η Ισπανία ρε πστ μου πώς γίνεται και έχει συνέχεια ομάδα, είδα το παιχνίδι με τη Σλοβενία, πάλι γαμάτοι ήτανε. Έχουνε φύγει τόσοι παίχτες και δεν πέφτουνε με τίποτα
απο τοτε που σταματησαν το run and gun που τους χαρακτηριζε δεκαετιες τα σαρωσαν ολα :102:

επισης το αναπτυξιακο τους ειναι στα προτυπα του nba :102:
Οι Αμερικάνοι δε βάζουν παιδιά 18 χρονών και κάτω να παίξουν σε αντρικές ομάδες, απαγορεύεται. Aυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ευρωπαϊκού αναπτυξιακού.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Σέλευκας έγραψε: 12 Αύγ 2023, 22:30Καλά θα μας πεις στο τέλος ότι εγώ του δίνω εξήντα το χρόνο επειδή τον θεοποίησα.
Όχι, απλώς σου εξηγώ ότι το να βάζεις καλάθια στο ΝΒΑ δεν σημαίνει ότι μπορείς να παίξεις σε οποιαδήποτε ομάδα.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Καβαλάρης έγραψε: 13 Αύγ 2023, 09:20
Σέλευκας έγραψε: 12 Αύγ 2023, 22:30Καλά θα μας πεις στο τέλος ότι εγώ του δίνω εξήντα το χρόνο επειδή τον θεοποίησα.
Όχι, απλώς σου εξηγώ ότι το να βάζεις καλάθια στο ΝΒΑ δεν σημαίνει ότι μπορείς να παίξεις σε οποιαδήποτε ομάδα.

βασικα οποιος βαζει 20π στο ΝΒΑ μπορει να παιξει οπουδηποτε και να βαλει 30+ χαλαρα, το ιδιο ισχυει και στις αλλες στατιστικες κατηγοριες

συνηθως το αναποδο ειναι το δυσκολο

ο Μαικ Τζειμς για παραδειγμα οταν ηταν στους Σανς και στους Νετς εβαζε μονοψηφια, ηρθε ευρωπη κι εγινε πρωτο βιολι μπομπερ
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Καλά ρε συ αλλά εγώ κρίνω αυτά που είδα δεν μιλάω γενικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

omg kai 3 lol έγραψε: 13 Αύγ 2023, 09:22βασικα οποιος βαζει 20π στο ΝΒΑ μπορει να παιξει οπουδηποτε και να βαλει 30+ χαλαρα, το ιδιο ισχυει και στις αλλες στατιστικες κατηγοριες
Δεν αρκεί να βάζεις καλάθια. Το μπάσκετ παίζεται με 5 παίκτες. Αν δεν δουλεύει η ομάδα δεν θα πας μακριά.
Σέλευκας έγραψε: 13 Αύγ 2023, 09:40Καλά ρε συ αλλά εγώ κρίνω αυτά που είδα δεν μιλάω γενικά.
Και εγώ από αυτά που είδα κρίνω.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Καβαλάρης έγραψε: 13 Αύγ 2023, 10:12
omg kai 3 lol έγραψε: 13 Αύγ 2023, 09:22βασικα οποιος βαζει 20π στο ΝΒΑ μπορει να παιξει οπουδηποτε και να βαλει 30+ χαλαρα, το ιδιο ισχυει και στις αλλες στατιστικες κατηγοριες
Δεν αρκεί να βάζεις καλάθια. Το μπάσκετ παίζεται με 5 παίκτες. Αν δεν δουλεύει η ομάδα δεν θα πας μακριά.
Καβαλάρης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 12:53
Το μπάσκετ όμως παίζεται με 5 παίκτες όχι με έναν. Τελικά αποβλήθηκε με αντιαθλητικό. Μου φάνηκε σημαδιακό τότε. Αντιθέτως στις δύσκολες φάσεις ξεχώρισα τον Λαρετζάκη και έναν άλλο. Οπότε ναι, παίζουμε μια χαρά και χωρίς αυτόν.

σωστος! παμε βουρ για μεταλλιο δηλαδη

σπλα μια υπενθυμιση στο μπασκετ οποιος αποβαλλεται αντικαθισταται, δε μενει η ομαδα με 4 παικτες
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Eδώ είναι τα στατιστικά του Ευρωμπάσκετ 2022:
https://www.fiba.basketball/eurobasket/2022/playerstats

Από 229 παίχτες που έπαιξαν, ο αντετοκούμπο βγήκε πρώτος σκόρερ.
Επίσης ήταν 6ος στα ριμπάουντ, 11ος στις τάπες, 12ος στις ασίστ, 17ος στα κλεψίματα και 6ος σε ευστοχία.
Στο PIR ήταν πρώτος. Το PIR είναι ο δείκτης που χρησιμοποιεί η ΦΙΜΠΑ για να συγκεντρώσει όλα τα παραπάνω στατιστικά σε ένα νούμερο και να βρει τον στατιστικά καλύτερο παίκτη του τουρνουά. Ήταν ο αντετοκούμπο.

Αλλά εσένα δε σου άρεσε. Ε τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτά, εμένα ας πούμε δε μου αρέσει η κρέμα καραμελέ :102:
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Χωρις κωστα αντετοκουμπο στο παγκοσμιο

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού τέθηκε οριστικά εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η τελευταία εκτίμηση των γιατρών που τον παρακολουθούσαν όλο το διάστημα της εντατικής προσπάθειας που έκανε ακολουθώντας ταυτόχρονα πρόγραμμα αποθεραπείας και ατομικής εκγύμνασης, ήταν ότι δεν προλαβαίνει να είναι στην επιθυμητή κατάσταση τις ημέρες της διοργάνωσης
https://www.gazzetta.gr/basketball/pagk ... oliopoylos

1/3 Αντετοκουμπρος στο παγκοσμιο
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

τα φλιπεράκια έχουν μέσο ύψος ενα πενήντα με τα χέρια στην αναταση - πόσο ρατσιστικο και απαραδεκτο να τους δίνουν το παγκοσμιο μπασκετ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Καβαλάρης έγραψε: 13 Αύγ 2023, 10:12
Σέλευκας έγραψε: 13 Αύγ 2023, 09:40Καλά ρε συ αλλά εγώ κρίνω αυτά που είδα δεν μιλάω γενικά.
Και εγώ από αυτά που είδα κρίνω.
Καλά δεν θα σε σταυρώσω
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

omg kai 3 lol έγραψε: 13 Αύγ 2023, 10:17 Απλά μια υπενθυμιση στο μπασκετ οποιος αποβαλλεται αντικαθισταται, δε μενει η ομαδα με 4 παικτες
:smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 13 Αύγ 2023, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Πάει και ο Κώστας. Δεν καταλαβαίνω ποιος χαζομαλακας τον έβαλε να κάνει αρθροσκόπηση τόσο αργά. Εδώ δεν υπήρχε θέμα Μπαγκς και διακοσίων εκατομμυρίων. Επειδή έκανε στον ίδιο γιατρό και την ίδια μέρα φαίνεται ότι παραπλανήθηκαν και δεν ειρωνεύομαι. Είναι σημαντική αυτή η απουσία και χωρίς κανένα λόγο.
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μπα, αν φτάνεις σε σημείο να παίζει ο Κώστας την έχεις γαμήσει έτσι κι αλλιώς
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση