ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 16:23
sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 16:19
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 13:24
Καλά, στις επόμενες θα ψηφίσουμε ανταρσύα. Τα λάθη πληρώνονται.
Που διαφωνείς, με επιχειρήματα παρακαλώ, διότι η μικρότητα έχει και κάποια όρια και θέλω να πιστεύω ότι περί αυτού πρόκειται όχι περί αγνής, πούρας ηλιθιότητας η οποία οκ δεν έχει όρια.
Πάμε να δούμε λοιπόν.
Καλά παίξε με τους μέγισστους. Ρουβίκωνες, δαπέργολες, κουφοντινοειδή, γιασονοειδή, ρομαρχάγγελους και λοιπούς που έχουν μεγαλείο ψυχής και συντριπτικά λογικά επιχειρήματα.
Εγώ επιχείρησα διάλογο αλλά αν δεν δεν.
Και για να το ξεκαθαρίσω, το αν διασύρομαι σε τύπους που θεωρώ εμμονικούς ή απλώς βλάκες, ποσώς μ' ενδιαφέρει.
Σε όλον τον κόσμο διασύρεται ο λόγος που εκφέρεις σε έναν δημόσιο διάλογο οπότε αναγκαστικά σε ενδιαφέρει δεν σε ενδιαφέρει δεν ενδιαφέρει κανέναν τι σε ενδιαφέρει εσένα.
Πάει αυτό.
Διάλογο επιχείρησα να κάνω εγώ μαζί σου από την πρώτη στιγμή που έκανες ένα εντελώς άτοπο σχόλιο περί κλάψας το οποίο και ισοπέδωσα στις προηγούμενες σελίδες άμεσα. Προσπάθησα και όπως βλέπεις προσπαθώ ακόμη, κυρίως γιατί έχει πλάκα και είναι και εξαιρετικά εύκολη για εμένα η πλήρης αποδόμηση του λόγου σου (και οποιουδήποτε άλλου) όταν υποπέφτει σε αποτυχημένες ειρωνείες και μικρότητες γιατί εκτός από εσένα (μη στάξει η ουρά της κυβερνησάρας που ούτε καν αυτό είναι βασικά, η φάση είναι μην στάξει η ουρά των επιλογών του παχύσαρκου Εγώ, λες και... τέλος πάντων, αν είχες φίλους θα στα λέγανε εμείς εικονικά μόνον κι ότι πιάσεις) έχουμε και νεοναζιάρηδες νεοέλ σε αυτό το νήμα που κάνουν φλώρικες απόπειρες, γιατί οκ μικροτσούτσουνα πουστοφλωράκια είναι στη τελική

τι άλλο να κάνουν, να δώσουν δίκαιο στους Κροάτες νεοναζί φίλους τους.
Μετά από τόσα χρόνια δω χάμου πρέπει πραγματικά να είσαι τέρμα ντουγάνι για να απευθύνεις σε εμένα προσωπικά τον λόγο γράφοντας με
Καλά παίξε με τους μέγισστους. Ρουβίκωνες, δαπέργολες, κουφοντινοειδή, γιασονοειδή, ρομαρχάγγελους και λοιπούς που έχουν μεγαλείο ψυχής και συντριπτικά λογικά επιχειρήματα
Σε έχω στριμώξει άγρια, οκ, το καταλαβαίνω αλλά δεν περίμενα να πέσεις τόσο χαμηλά σε επίπεδο (μη) επιχειρηματολογίας και συνεχίζω να παρακολουθώ την πτώση, όσοι από εμάς παρακολουθούν το νήμα από την αρχή επίσης.
Κάτι τελευταίο για να σε βοηθήσω με τον τρόπο μου και όπως μπορώ, δεν εξυπηρετούν σε κάτι άλλο πέρα από τον εγωισμό σου οι αναφορές αυτού του τύπου
Και για να το ξεκαθαρίσω, το αν διασύρομαι σε τύπους που θεωρώ εμμονικούς ή απλώς βλάκες, ποσώς μ' ενδιαφέρει.
που συνηθίζεις να κάνεις στο τέλος των σχολίων σου, και εμείς γραμμένη σε έχουμε γενικώς, γραμματάκια σε μια οθόνη είναι χωρίς καμμία ουσία και τίγκα στον ναρκισσισμό, τον εαυτό σου ρίχνεις, κανέναν άλλον και αυτό αναγκαστικά, δεν μπορείς κάτι παραπάνω, δεν έχεις την δυνατότητα αυτή.
Φιλάκια.