Mα δεν πιστεύω κάτι διαφορετικό. Κι επειδή όλο και κάποιος έμπειρος με τα γήπεδα σύμβουλος θα μπορούσε να τους κάνει κάποια σεμινάρια για τα οπαδικά μυστήρια ώστε να λυθεί κι αυτό το πρόβλημα, προτείνουν ευχολόγια γιατί μπορεί να μην ξέρουν από γήπεδα αλλά ξέρουν πολύ καλά το τι σημαίνει πολιτικό κόστος.Beria έγραψε: 10 Αύγ 2023, 23:44Tα κόμματα δεν έχουν θέσεις για τον αθλητισμό, την οπαδικη βία και τους συνδέσμους. Έχουν ευχολόγιαΓΑΛΗ έγραψε: 10 Αύγ 2023, 23:26Οκ, μια και το θέτεις έτσι ποια είναι η πολιτική επιλογή που θα μπορούσε να λύσει ή έστω να περιορίσει ουσιαστικά, την αθλητική βία;sys3x έγραψε: 10 Αύγ 2023, 23:05
Ξέρω σίγουρα ότι όλες οι επιλογές μας μέχρι τώρα λειτουργούν έτσι ώστε να δουλεύει έτσι όπως περιγράφεις το παιγνίδι. Άρα για να αλλάξει κάτι προς το θετικό πρώτα πρέπει να αλλάξουν οι επιλογές μας, οι πολιτικές.
Κάποιες βέβαια, μέσα στην όλη σκατίλα, είναι χειρότερες από τις άλλες, ακριβώς σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε τώρα.
Και δεν είναι ότι μας λείπουν όργανά έτσι ώστε να επιβάλλουν την όποια τάξη ε, βασικό.
Όλα αυτά τα θεματάκια γενικώς είναι θεματάκια επιλογών και προτεραιοτήτων. Ε εμείς εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι κάνουμε, μακράν, τις χειρότερες. Ξεκινάμε από αυτό λοιπόν.
Ομολογώ ότι δεν ξέρω τις θέσεις των κομμάτων στο συγκεκριμένο θέμα και τι ακριβώς προτείνουν για τους αθλητικούς συνδέσμους, τις μετακινήσεις των φιλάθλων τους κλπ κλπ
Νομίζω απλώς ότι ισχύει αυτό που ανέφερε ο οmg.
Aν πάρουνε ανάποδες οι πράσινες, οι κόκκινες και οι κίτρινες οι χάντρες, θα χάσουνε την ψήφο τους πολλοί λεβέντες άντρες.
Πρόσθεσε και όποιο άλλο χρώμα θέλεις στις χάντρες.
Γιατί δεν έχουν ιδέα από οπαδούς, κερκίδα και ποδόσφαιρο
Και προφανώς δεν έχουν να προτείνουν λύσεις.
Οι μετακινήσεις οπαδών είναι απαγορευμένες πολλά χρόνια τώρα και παρόλα αυτά η οπαδικη βία βρίσκει άλλου να εκτονωθεί.
Κανείς όμως δεν κάνει κάτι που να αλλάξει το τοπίο.
Στην τελική, ας πάρουν οι αγνοί φίλαθλοι την κατάσταση στα χέρια τους.
'Οχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, όχι χουλιγκάνια στις κερκίδες.
Εδώ παίζει μέχρι και "κίνημα της πετσέτας".
Ποια ακριβώς είναι η διαφορά από τον κάθε τύπο που θέλει να πάει να δει ποδόσφαιρο με το παιδί του και δεν ξέρει αν θα γυρίσει αρτιμελής από την αρένα της κερκίδας;
Είναι ή δεν είναι κατάληψη δημόσιου χώρου αυτή η εθιμική διαδικασία;