Μια καλή αρχή θα ήταν να ξεκινήσεις να αναλύεις τις δικές σου ασυνέπειες κι άσε την ίδια να νοιαστεί με τις δικές της αν θέλει.. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να δίνει εξηγήσεις γιατί έπαψε να του αρέσει η παρέα μας κι ούτε οδηγεί κάπου όλο αυτό..Αν θες να τη βρίσεις για να να ξεσπάσεις κάντο..Δεν έχει σημασία, έτσι κι αλλιώς δεν ασχολείται.Kappa έγραψε: 10 Αύγ 2023, 11:51Απλώς θέλω κάποιος να το διαβάσει να μου πει αν το βρίσκει πολύ σκληρό, αλλιώς να το λειανω. Δεν θέλω να την πληγωσω, θέλω απλώς να της επισημάνω κάποιες ασυνέπειες στην συμπεριφορά της.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Αν ζούσαμε την εποχή του Στανταλ όχι μόνο δεν σας φαινομουν τρελος αλλά το να έχω αξιώσεις από μια πολύμηνη αλληλογραφία θα ήταν το αναμενομενο. Ζούμε σε μια εποχή που ευτελιζει τις ανθρώπινες σχέσεις με την πεποίθηση πως οι άνθρωποι είναι αναλωσιμοι. Εκείνη φυσικά και το πιστευει αυτό, αφού γνωρίζει κόσμο από dating apps. Υπάρχουν αμέτρητα διαθέσιμα προφίλ. Η ανθρωπινοτητα φαντάζει ένα εργοστασιο παραγωγής μοντέλων. Τι γίνεται με την μοναδικότητα του εκάστοτε χαρακτήρα όμως;
Τι να σας κάνω εσάς. Αν και να σου πω την αλήθεια ούτε με αυτή θέλω να μιλήσω. Απλώς θέλω να ξέρει ότι ξέρω ότι έτσι χρησιμοποιεί τους ανθρώπους, ως αναλωσιμους.GoBzi έγραψε: 10 Αύγ 2023, 13:26Με 200 σε παίρνω εγώ τώρα επιτόπου.
Για 500 κανονίζω να σε πάρει η μάνα μου. Έχει 30+ χρόνια προϋπηρεσία ως νοσηλεύτρια σε ψυχιατρείο και είχε να κάνει απο τυπάδες σαν εσένα μέχρι και άλλους που σφάξανε την οικογένεια τους στο ύπνο. Βγήκε πρόσφατα στην σύνταξη και δεν έχει το να κάνει, οπότε εάν ενδιαφέρεσαι πες![]()
δεν το χα δει αυτό.δλδ είχε προχωρήσει η σχέση σας,αλληλογραφούσατε
Αντί να της γράφω σε DMs σαν ο κάθε χιπστερακος εκεί έξω, γράφαμε εκτενη καθημερινά γραμματα. Εγώ έτσι νιώθω ότι γνωρίζω ένα άτομο πολύ καλύτερα από το να βγαίναμε κάθε μέρα μαζί. Στις λέξεις μιλάνε οι ψυχες, στην καθημερινή τριβή υπάρχει μόνο η συμβατικοτητα.nowhere έγραψε: 10 Αύγ 2023, 13:51 δεν το χα δει αυτό.δλδ είχε προχωρήσει η σχέση σας,αλληλογραφούσατε
εε,αν το ζητούμενο ήταν η επικοινωνία με κάποια αδερφή ψυχή θα ένιωθες το ίδιο μιλώντας και με ένα τύπο με φανελάκι μινέρβα και τριχες στις πλάτες
Δεν μου έχει τύχει όμως να γνωρίσω έναν τύπο με φανελάκι μινέρβα και τρίχες στην πλάτη να διαβάζει ποίηση. Είχαμε όντως κοινά. Το ότι έχει σωματαρα, χειλαρες, βυζαρες, υπέροχα πόδια, τζοκοντιο χαμόγελο κλπ κλπ είναι κάτι εντελώς τυχαιο.nowhere έγραψε: 10 Αύγ 2023, 14:11 εε,αν το ζητούμενο ήταν η επικοινωνία με κάποια αδερφή ψυχή θα ένιωθες το ίδιο μιλώντας και με ένα τύπο με φανελάκι μινέρβα και τριχες στις πλάτες
Kappa έγραψε: 10 Αύγ 2023, 14:26Δεν μου έχει τύχει όμως να γνωρίσω έναν τύπο με φανελάκι μινέρβα και τρίχες στην πλάτη να διαβάζει ποίηση. Είχαμε όντως κοινά. Το ότι έχει σωματαρα, χειλαρες, βυζαρες, υπέροχα πόδια, τζοκοντιο χαμόγελο κλπ κλπ είναι κάτι εντελώς τυχαιο.nowhere έγραψε: 10 Αύγ 2023, 14:11 εε,αν το ζητούμενο ήταν η επικοινωνία με κάποια αδερφή ψυχή θα ένιωθες το ίδιο μιλώντας και με ένα τύπο με φανελάκι μινέρβα και τριχες στις πλάτες
nowhere έγραψε: 10 Αύγ 2023, 13:51 δεν το χα δει αυτό.δλδ είχε προχωρήσει η σχέση σας,αλληλογραφούσατε
Ενδιαφέρουσα άποψη...Kappa έγραψε: 10 Αύγ 2023, 13:53Αντί να της γράφω σε DMs σαν ο κάθε χιπστερακος εκεί έξω, γράφαμε εκτενη καθημερινά γραμματα. Εγώ έτσι νιώθω ότι γνωρίζω ένα άτομο πολύ καλύτερα από το να βγαίναμε κάθε μέρα μαζί. Στις λέξεις μιλάνε οι ψυχες, στην καθημερινή τριβή υπάρχει μόνο η συμβατικοτητα.nowhere έγραψε: 10 Αύγ 2023, 13:51 δεν το χα δει αυτό.δλδ είχε προχωρήσει η σχέση σας,αλληλογραφούσατε
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
καταλαβαίνω,ψυχάραKappa έγραψε: 10 Αύγ 2023, 14:26 Είχαμε όντως κοινά. Το ότι έχει σωματαρα, χειλαρες, βυζαρες, υπέροχα πόδια, τζοκοντιο χαμόγελο κλπ κλπ είναι κάτι εντελώς τυχαιο.
Επ, Kappa που είσαι;
τώρα που το ξαναδιάβασα πρόσεξα ότι δεν αναφέρεις τίποτα για κωλάρα.θεωρώ την έλλειψη της ελάττωμα που κάνει την σύνδεση 2 ψυχών καθαρά επιφανειακή.γνώμη μου
- Λίνο Βεντούρα
Ε, τους μαλάκες! Παραμονή Δεκαπενταύγουστου και την κοπάνησαν…Kappa έγραψε: 10 Αύγ 2023, 00:07 Έψαχνα συνέδρια ονλαιν, πήρα κι αλλού. Είναι δυνατόν να φεύγουν όλοι μαζικά για διακοπες; Αν είναι δυνατόν.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση