!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Πώς θεωρείτε ότι θα κλείσει ο υφιστάμενος κύκλος εθνολαϊκιστικής εκτροπής;

Το κόστος (100-200 δις, θεσμική διάβρωση, κοινωνικός εκπεσμός και διχασμός) είναι ήδη ενσωματωμένο κατά το μεγαλύτερο μέρος. Θα έχομε ομαλή μετάβαση σε αυτοδύναμη ευρωπαϊκή κυβέρνηση η οποία θα αρχινήσει την αργή όσο και επίπονη διαδικασία ανοικοδόμησης
13
21%
Ως άνω αλλά με παρατεταμένη περίοδο ακυβερνησίας και αβεβαιότητας λόγω εθνολαϊκιστικών δολιοφθορών (π.χ. εκλογή ΠτΔ, εκλογικός νόμος κλπ.)
15
24%
Ως άνω με εθνολαϊκιστική παλινόρθωση.
14
22%
Ως άνω με πολεμικό επεισόδιο και μικρές απώλειες έμψυχου και άψυχου υλικού.
1
2%
Ως άνω με σημαντικές απώλειες έμψυχου και άψυχου υλικού, αλλά και κυριαρχικών δικαιωμάτων επί πόρων και εδαφών.
2
3%
Ως άνω με μικρή απώλεια εδαφών.
3
5%
Ως άνω με σημαντική απώλεια εδαφών.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ως άνω με ατίμωση των Ελληνικών Όπλων.
15
24%

Σύνολο ψήφων: 63

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Πολύ δυνατό πασοκικό έκθεμα από τον κύριο καθηγητή:

Αδιάφθορη μοχθηρία
Το ανέκδοτο με τον μεθυσμένο που έψαχνε να βρει τα κλειδιά του κάτω από φανοστάτη, το θυμάστε; Πήγε να τον βοηθήσει νηφάλιος περαστικός, δεν εύρισκε τίποτα. «Είσαι σίγουρος ότι έπεσαν εδώ;» ρώτησε τον μεθυσμένο. «Δεν έπεσαν εδώ, αλλά εδώ έχει φως και μπορώ να ψάξω», απάντησε εκείνος.
Κάποιοι μεθυσμένοι από την εξουσία ψάχνουν να βρουν σκάνδαλα ακριβώς εκεί που υπάρχει φως, στην πιο φωτεινή περίοδο της Μεταπολίτευσης, στην οκταετία Κώστα Σημίτη. Οι συνάδελφοί του πολιτικοί μισούν τον πρώην πρωθυπουργό περισσότερο και από τις αμαρτίες τους – εκείνες τις όχι τόσο καλά κρυμμένες αμαρτίες τους που μπορεί να γίνουν γνωστές. Και να τους φέρουν στη θέση του Ακη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννου Παπαντωνίου – που είναι βέβαια κατά τεκμήριο αθώος, αλλά ήδη φυλακίστηκε.
Τα κατεξοχήν «μοχθηρόμετρα», κάποιοι ταξιτζήδες και δημοσιογράφοι, είναι ενθουσιασμένα: «Από τις Ελβετίες, τις βίλες, τις πισίνες – στη μπουζού! Εκεί να πάνε όλοι!». Ολοι οι πολιτικοί, δεν τους χωρίζουν κομματικές διαφορές επ" αυτού τους μοχθηρούς – και όλοι οι διάσημοι, οι όμορφοι, οι πλούσιοι. Πρωτίστως να πάει αυτό το τέρας, ο αρχιερέας της διαπλοκής, αυτός «που έβλεπε τις μίζες να περνούν» – ε, δεν θα έβαλε και αυτός το δάχτυλο στο μέλι;
Ξέρει καλά πού ψάχνει ο μόνιμος «επί της διαφθοράς» υπουργός από το 2015 Δημήτριος Παπαγγελόπουλος – πρώην εισαγγελέας και επικεφαλής της ΕΥΠ επί Κώστα Καραμανλή (του μικρού). «Πρώτος κυπατζής της χώρας» τότε, αμείλικτος διώκτης της διαφθοράς σήμερα, είναι σε θέση να γνωρίζει πολύ καλά ότι επί Καραμανλή και Τσίπρα δεν έχει συμβεί τίποτα το επιλήψιμο.
Κανείς να μη σκεφθεί λοιπόν πως κάποιοι άνθρωποι του σκότους θέλουν να φέρουν στα μέτρα τους περίοδο, πρωθυπουργό, υπουργούς από μοχθηρία, κακία, κόμπλεξ πολιτικό – και για να καλλιεργήσουν το μόνο που μπορούν εν τη αχρηστία τους: μίσος και φθόνο για οποιονδήποτε πέτυχε κάτι. Για να μην υπάρχει μέτρο σύγκρισης και γιατί δεν υπάρχει καλύτερο θέαμα για τους ψηφοφόρους από το να βλέπουν να ξεσχίζονται οι σάρκες ισχυρών, πλούσιων, όμορφων, λεπτών, καλλιεργημένων. Οποιος το καταφέρνει αυτό είναι ήρωάς τους – ώς τον επόμενο ήρωα που θα ρίξει στις ύαινες τον τωρινό, αφού έγινε και αυτός εν τω μεταξύ ισχυρός, πλούσιος, κ.τ.λ.
Η πολιτική, ιδιαίτερα στη χώρα μας, είναι πολύ σκληρό επάγγελμα και όσοι το ασκούν ξέρουν τι κινδύνους αναλαμβάνουν. Δεν στενοχωριέμαι λοιπόν όταν πέφτουν από τον Ολυμπο στα Τάρταρα. Στενοχωριέμαι όταν αυτοί που εξοντώνονται έχουν προσφέρει υπηρεσίες – όπως ο Γιάννος Παπαντωνίου. Και επειδή η πολιτική θα συνεχίσει μοιραία να γίνεται με όρους «κάθαρσης» και «πάταξης της διαφθοράς», ήτοι με όρους φθόνου, μίσους, εκδικητικότητας, μοχθηρίας· από τους επόμενους αδιάφθορους.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

https://www.reader.gr/news/apopseis/sim ... tha-klaine

Βροχή άρθρων αγιοποίησης του Σημίτη. Σφίγγει ο κλοιός!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

πήζεις προκαταβολικά, σ. μπερια;
Αν όμως η αναμέτρηση στην Αθήνα γίνει τελικά ανάμεσα σε Μπακογιάννη και Γερουλάνο, τότε έχω μία ελπίδα και μία βεβαιότητα. Την ελπίδα ότι αυτή θα είναι η πιο πολιτική αναμέτρηση – όχι με την έννοια της σημαίας, αλλά με την έννοια του τι θα κάνουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στην πόλη. Η βεβαιότητά μου αφορά την αισθητική αναβάθμιση της αναμέτρησης. Και οι δύο τους είναι ψηλοί, λεπτοί, από καλές οικογένειες και με την ίδια εκπαιδευτική διαδρομή (Κολλέγιο Ψυχικού, Ivy League). Ενα ευχάριστο διάλειμμα μετά από τόσο Τσίπρα...
κλικ φορ μορ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μαυροβασίλης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:20 πήζεις προκαταβολικά, σ. μπερια;
Αν όμως η αναμέτρηση στην Αθήνα γίνει τελικά ανάμεσα σε Μπακογιάννη και Γερουλάνο, τότε έχω μία ελπίδα και μία βεβαιότητα. Την ελπίδα ότι αυτή θα είναι η πιο πολιτική αναμέτρηση – όχι με την έννοια της σημαίας, αλλά με την έννοια του τι θα κάνουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στην πόλη. Η βεβαιότητά μου αφορά την αισθητική αναβάθμιση της αναμέτρησης. Και οι δύο τους είναι ψηλοί, λεπτοί, από καλές οικογένειες και με την ίδια εκπαιδευτική διαδρομή (Κολλέγιο Ψυχικού, Ivy League). Ενα ευχάριστο διάλειμμα μετά από τόσο Τσίπρα...
κλικ φορ μορ
Δηλαδή όποιος είναι ψηλός και λεπτός έχει ελπίδες να προκόψει; Ρε σεις, υπάρχετε πραγματικά ή είστε bots;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

κλικ φορ μορ
Ρε συ αυτό ανέβαζα μόλις τώρα!

Εντάξει, το Ivy League με γονάτισε :) :smt005:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

ξέχασε και το καλοντυμένοι (λελ)

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:24 Δηλαδή όποιος είναι ψηλός και λεπτός έχει ελπίδες να προκόψει; Ρε σεις, υπάρχετε πραγματικά ή είστε bots;
εσύ νόμιζα ότι είσαι πιο έξυπνος- καλά δεν θυμάσαι τι έγραφα για τον φελλό και τους λοιπούς κηπουρούς στο παλιό, τπτ από ότι έχω γράψει για το βλακογιάννη δεν έχεις πάρει πρέφα;
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μαυροβασίλης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:26 ξέχασε και το καλοντυμένοι (λελ)

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:24 Δηλαδή όποιος είναι ψηλός και λεπτός έχει ελπίδες να προκόψει; Ρε σεις, υπάρχετε πραγματικά ή είστε bots;
εσύ νόμιζα ότι είσαι πιο έξυπνος- καλά δεν θυμάσαι τι έγραφα για τον φελλό και τους λοιπούς κηπουρούς στο παλιό, τπτ από ότι έχω γράψει για το βλακογιάννη δεν έχεις πάρει πρέφα;
Λολ!

Τα θυμάμαι, ρε.

Γι' αυτό και η έκπληξις μου. Mea culpa! :D
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

klaiw MB

Ανέβασέ το και στους ελιγμούς ΠΑΡΑΥΤΑ

σπίνινγκ του φαληρέα is over 9000

Υ.Γ κάποιος να περάσει από την πανελλήνια ομοσποδία μπρίτζ για να προσφέρει ιατροφαρμακευτική υποστήριξη σε εκείνη την εξορισμένη μπζυχή
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

κάτσε γιατί έχομε και τους ελιγμούς του φίλου ΟΥΤΙΣ- ποιός είναι ο πληθυντικός του κουλπα δλδ; προχθές με κουοτάρησε πάλι δεικτικά που γελούσα με τον όψιμο πολιτικό (και νομικό) πολιτισμό των δαπιτών με αφορμή το Γιάννο :lol:
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Orion22 έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:29 klaiw MB

Ανέβασέ το και στους ελιγμούς ΠΑΡΑΥΤΑ

σπίνινγκ του φαληρέα is over 9000

Υ.Γ κάποιος να περάσει από την πανελλήνια ομοσποδία μπρίτζ για να προσφέρει ιατροφαρμακευτική υποστήριξη σε εκείνη την εξορισμένη μπζυχή
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μαυροβασίλης έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:31 κάτσε γιατί έχομε και τους ελιγμούς του φίλου ΟΥΤΙΣ- ποιός είναι ο πληθυντικός του κουλπα δλδ; προχθές με κουοτάρησε πάλι δεικτικά που γελούσα με τον όψιμο πολιτικό (και νομικό) πολιτισμό των δαπιτών με αφορμή το Γιάννο :lol:
Meae culpae! :oops:
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

θενξ γιατί τα δικά μου φτάνουν μέχρι αστεριξ, sic transit gloria Outis και τέτοια :lol:
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

κλικ φορ μορ
Πού ακριβώς σφάλλει ο καλός δημοσιογράφος; :102:

μπακ ον τόπικ...

Εικόνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Εικόνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Οκτ 2018, 20:07 Πού ακριβώς σφάλλει ο καλός δημοσιογράφος; :102:
για αρχή, ποτέ μην εμπιστεύεσαι λεπτούς
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”