Και εσυ το ιδιο μιας και υπερασπιζεσαι εναν τρομοκρατη.nostromos έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:18zteo έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:15Ειναι τελειως διαφορετικες περιπτωσεις.Απλα χρησιμοποιειτε την ολη ιστορια για να ανοιξετε πολεμικα μετωπα με τους γειτονες.nostromos έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:09 οι ιδιοι που μας τα κανανε τσουρεκια με τον Ζαχαρια Κωστοπουλο και την σταση της αστυνομιας βγαζουνε σωστη τη σταση της φασιστικης Αλβανικης αστυνομιας ... ειπαμε συμφεροντολογικη συνειδηση και αριστεροστροφος φασισμος ... η καταρα της Ελληνικης κοινωνιας
ειστε ιδεολογοι του συμφεροντος ... παραδεχτειτε το
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
Re: Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
εσυ ησουνα παρων στο συμβαν να δεις τι αντισταση προεβαλλε ο ομογενης ...? πριν λιγο δεν εγραψες οτι θελανε να τον σκοτωσουνε...?Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:20Αφου η 17Ν κανενας δεν προβαλε αντισταση, ασε που οι περισδοτεροι ειχαν ηδη αποσυρθει και ειχαν ξεκθνησει αλλη ζωη (και τα λεγαν χαρτι και κσλαμαρι στους ανακριτες)nostromos έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:16
ολη η 17Νοεβρη εχει συληφθει ειτε βιαια ειτε ειρηνικα χωρις 1 νεκρο ... και οι γνωστοι χρηματοδοτουμενοι ιδεολογοι στηριζουνε την Αλβανικη αστυνομια που εκτελεσε Ελληνα ομογενη ... ευαισθησια ala cart
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 30 Οκτ 2018, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
εγω δειχνω την ανεπαρκεια σας ... αυτο σε ποναει
- Υδράργυρος
Δεν ειδες το βιντεο που πυροβολαγε;nostromos έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:22εσυ ησουνα παρων στο συμβαν να δεις τι αντισταση προεβαλλε ο ομογενης ...? πριν λιγο εγραψες οτι θελανε να τον σκοτωσουνε...?Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:20Αφου η 17Ν κανενας δεν προβαλε αντισταση, ασε που οι περισδοτεροι ειχαν ηδη αποσυρθει και ειχαν ξεκθνησει αλλη ζωη (και τα λεγαν χαρτι και κσλαμαρι στους ανακριτες)nostromos έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:16
ολη η 17Νοεβρη εχει συληφθει ειτε βιαια ειτε ειρηνικα χωρις 1 νεκρο ... και οι γνωστοι χρηματοδοτουμενοι ιδεολογοι στηριζουνε την Αλβανικη αστυνομια που εκτελεσε Ελληνα ομογενη ... ευαισθησια ala cart
Και εγω την κρυφη αντζεντα που εχεται.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:24Δεν ειδες το βιντεο που πυροβολαγε;nostromos έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:22εσυ ησουνα παρων στο συμβαν να δεις τι αντισταση προεβαλλε ο ομογενης ...? πριν λιγο εγραψες οτι θελανε να τον σκοτωσουνε...?Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:20
Αφου η 17Ν κανενας δεν προβαλε αντισταση, ασε που οι περισδοτεροι ειχαν ηδη αποσυρθει και ειχαν ξεκθνησει αλλη ζωη (και τα λεγαν χαρτι και κσλαμαρι στους ανακριτες)
το βιντεο δειχνει μεσα στο χωριο ... η εκτελεση εγινε πολυ μακρυτερα ... στην εξοχη ... χωρις μαρτυρες
Για τον ίδιο τον Κατσίφα λες? Ναι, πρώτος αυτός μπορείς να το πεις κι έτσιΥδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:18Οι αλβανοι σιγουρα θελανε να τον καθαρισουνε. Αλλα απ οτι φαινεται υπηρχαν και ελληνες που θελανε εναν νεκροindependent_44 έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:16 Η αστυνομια υποτίθεται ότι κάνει πρόληψη κι αν χρειαστεί τότε κάνει καταστολή.
Αυτοί έδειξαν ότι άλλο που δεν ήθελαν απ' το να γίνει ένοπλο επεισόδιο.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Βινόσαυρος
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
η μονη ατζεντα που ερχεται ειναι η ακροδεξια και αυτο οφειλεται σε εσας τους αριστερους ... και δεν ειναι καθολου κρυφο αυτο
- Βινόσαυρος
καμιά εκτέλεση, σκοτώθηκε σε ανταλαγή πυροβολισμώνnostromos έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:26Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:24Δεν ειδες το βιντεο που πυροβολαγε;nostromos έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:22
εσυ ησουνα παρων στο συμβαν να δεις τι αντισταση προεβαλλε ο ομογενης ...? πριν λιγο εγραψες οτι θελανε να τον σκοτωσουνε...?
το βιντεο δειχνει μεσα στο χωριο ... η εκτελεση εγινε πολυ μακρυτερα ... στην εξοχη ... χωρις μαρτυρες
αυτή είναι η επίσημη εκδοχή, αν έχεις κάτι να την ρίξεις ορίστε...
Η ακροδεξια σας ειναι χρησιμη για να επιβληθουν τα Ευρωνατοικα σχεδια σας.nostromos έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:27η μονη ατζεντα που ερχεται ειναι η ακροδεξια και αυτο οφειλεται σε εσας τους αριστερους ... και δεν ειναι καθολου κρυφο αυτο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Βινόσαυρος
ναι δεν είμαστε αρκετά ακροδεξιοί και έτσι θα έρθουν οι ακροδεξιοί.nostromos έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:27η μονη ατζεντα που ερχεται ειναι η ακροδεξια και αυτο οφειλεται σε εσας τους αριστερους ... και δεν ειναι καθολου κρυφο αυτο
Γιαυτο υπαρχει ο Τσιπρας και η "αριστερα"zteo έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:29Η ακροδεξια σας ειναι χρησιμη για να επιβληθουν τα Ευρωνατοικα σχεδια σας.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
τοτε μην κλαψειςαπο την επισημη εκδοχη του θανατου του Κωστοπουλου ... αυτο εννοωΒινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:28καμιά εκτέλεση, σκοτώθηκε σε ανταλαγή πυροβολισμώνnostromos έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:26
Τρελη τριπλα....nostromos έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:30τοτε μην κλαψειςαπο την επισημη εκδοχη του θανατου του Κωστοπουλου ... αυτο εννοωΒινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:28καμιά εκτέλεση, σκοτώθηκε σε ανταλαγή πυροβολισμώνnostromos έγραψε: 30 Οκτ 2018, 15:26
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 17 Απαντήσεις